LimeWire se gasi

poruka: 69
|
čitano: 20.342
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: LimeWire se gasi
DamageHigh kaže...
AlienWare1 kaže...

*BUMP*

Ne gasi se Limewire, žive gluposti. Skinuo sam oko 20 pjesama u ovom tjednu, baš se Limewire "zagasio" :).

Nisam osobno probao, ali vjerujem ti..=)

Očigleno ista stvar kao i s TPB-om..wee..Smijeh

I bolje ti je Belji se

Šala-mala, pogleč sliku

Sve radi, pogledaj koliko je pjesama u Limewire folderu Sve radi, pogledaj koliko je pjesama u Limewire folderu

PSN: filip99 //
15 godina
neaktivan
LimeWire se gasi

LimeWire nije iznos virusa, kad skidas pjesmu upisi ime autora i tu sve njegove pjesme su tu a ne (kao sto sam ja prije radio) upisat me autora i pjesme pa onda si nahebao.;)

...dovedite mi poštenog političara pa ću ja vama dovesti nevinu kurvu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
obama kaže...

LimeWire nije iznos virusa, kad skidas pjesmu upisi ime autora i tu sve njegove pjesme su tu a ne (kao sto sam ja prije radio) upisat me autora i pjesme pa onda si nahebao.;)

Da, "Eminem - When I'm Gone Nelly Furtado xxx 2009 sexy schoolgirl"

PSN: filip99 //
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
obama kaže...

Da, "Eminem - When I'm Gone Nelly Furtado xxx 2009 sexy schoolgirl"

Ne znam zašto svi spominju da se može zaraziti klikom na npr. Eminem - When I'm Gone Nelly Furtado xxx 2009 sexy schoolgirl. Koristim LimeWire već duže vrijeme i nijednom mi se nije dogodilo da sam pobrao virus preko njega. Uvijek skidam samo mp3-ce kod kojih piše bitrate (eventualno ime albuma, godina...) u detaljima pretrage. A ovo sve bez toga momentalno preskačem. Sad, što neke kopka znatiželja oko Lady Gaga - Poker Face Hot Sexy Asian Anal Girls Fisting Each Other XXX... to je njihov problem i sami su si krivi kad se zaraze.

17 godina
neaktivan
Crank1d kaže...

Ne znam zašto svi spominju da se može zaraziti klikom na npr.  Eminem - When I'm Gone Nelly Furtado xxx 2009 sexy schoolgirl.

Zato sto manje iskusni korisnici Windowsa redovito koriste ili ne iskljucujuHide Extension for known file types ....dakle ne prikazuje se ekstenzija filea. Eto bas tu vrebaju pisci virusa, urade .exe stave ikonu WMP-,a Winampa ili sta vec i "distribuiraju"

Taka korisnik ne sluti da skidanjem Lady Gaga - Poker Face.mp3 ustvari skidaju Poker Face.mp3.exe (ekstenzija je skrivena)

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
15 godina
protjeran

Hmmm LimeWire... Smetje...

Se tko sjeća Kazaa-e?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Uživajte u LimeWire-u još naredna dva tjedna, nakon čega se s njim možete pozdraviti.

Naime, RIAA (Recording Industry Association of America) je tužila LimeWire za nanošenje goleme štete američkoj industriji glazbe. LimeWire je parnicu izgubio te je dobio rok od 2 tjedna da ugasi uslugu.

Mi se samo možemo nadati da će se dogoditi slična stvar kao i s ThePirateBay-om.

Izvor: fudzilla.com

Netko nam je puko... Neka krepa, ja sam skinuo trojanca sa njega, sve mi je pojeo... motherfucker...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 16:32 (Sejki32).
15 godina
neaktivan

Cekajte, u cemu je problem? Kao prvo postoji i Frostwire, a kao drugo, rijec je o samo jednom klijentu za Gnutella mrezu. Shareaza i brojni drugi se takoder mogu spajati na tu mrezu i skidati odatle.

Kao da utorrent nestane s neta pa krenu komentari "s cime cu sada skidati torrente?", bezveze...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 16:37 (rustweaver).
15 godina
odjavljen

ribar kaže...

nikad cuo za ovo sranje

kavasaki kaže...
Ak nisi cuo, nemora znacit da je sranje.

ribar kaže...

da nije sranje nebise gasilo

+1

To isto samo promjeni za LimeWire :)

Operation Flashpoint
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice