*BUMP*
Ne gasi se Limewire, žive gluposti. Skinuo sam oko 20 pjesama u ovom tjednu, baš se Limewire "zagasio" :).
Nisam osobno probao, ali vjerujem ti..=)
Očigleno ista stvar kao i s TPB-om..wee..
I bolje ti je
Šala-mala, pogleč sliku
*BUMP*
Ne gasi se Limewire, žive gluposti. Skinuo sam oko 20 pjesama u ovom tjednu, baš se Limewire "zagasio" :).
Nisam osobno probao, ali vjerujem ti..=)
Očigleno ista stvar kao i s TPB-om..wee..
I bolje ti je
Šala-mala, pogleč sliku
LimeWire nije iznos virusa, kad skidas pjesmu upisi ime autora i tu sve njegove pjesme su tu a ne (kao sto sam ja prije radio) upisat me autora i pjesme pa onda si nahebao.;)
LimeWire nije iznos virusa, kad skidas pjesmu upisi ime autora i tu sve njegove pjesme su tu a ne (kao sto sam ja prije radio) upisat me autora i pjesme pa onda si nahebao.;)
Da, "Eminem - When I'm Gone Nelly Furtado xxx 2009 sexy schoolgirl"
Da, "Eminem - When I'm Gone Nelly Furtado xxx 2009 sexy schoolgirl"
Ne znam zašto svi spominju da se može zaraziti klikom na npr. Eminem - When I'm Gone Nelly Furtado xxx 2009 sexy schoolgirl. Koristim LimeWire već duže vrijeme i nijednom mi se nije dogodilo da sam pobrao virus preko njega. Uvijek skidam samo mp3-ce kod kojih piše bitrate (eventualno ime albuma, godina...) u detaljima pretrage. A ovo sve bez toga momentalno preskačem. Sad, što neke kopka znatiželja oko Lady Gaga - Poker Face Hot Sexy Asian Anal Girls Fisting Each Other XXX... to je njihov problem i sami su si krivi kad se zaraze.
Ne znam zašto svi spominju da se može zaraziti klikom na npr. Eminem - When I'm Gone Nelly Furtado xxx 2009 sexy schoolgirl.
Zato sto manje iskusni korisnici Windowsa redovito koriste ili ne iskljucujuHide Extension for known file types ....dakle ne prikazuje se ekstenzija filea. Eto bas tu vrebaju pisci virusa, urade .exe stave ikonu WMP-,a Winampa ili sta vec i "distribuiraju"
Taka korisnik ne sluti da skidanjem Lady Gaga - Poker Face.mp3 ustvari skidaju Poker Face.mp3.exe (ekstenzija je skrivena)
Hmmm LimeWire... Smetje...
Se tko sjeća Kazaa-e?
Uživajte u LimeWire-u još naredna dva tjedna, nakon čega se s njim možete pozdraviti.
Naime, RIAA (Recording Industry Association of America) je tužila LimeWire za nanošenje goleme štete američkoj industriji glazbe. LimeWire je parnicu izgubio te je dobio rok od 2 tjedna da ugasi uslugu.
Mi se samo možemo nadati da će se dogoditi slična stvar kao i s ThePirateBay-om.
Izvor: fudzilla.com
Netko nam je puko... Neka krepa, ja sam skinuo trojanca sa njega, sve mi je pojeo... motherfucker...
Cekajte, u cemu je problem? Kao prvo postoji i Frostwire, a kao drugo, rijec je o samo jednom klijentu za Gnutella mrezu. Shareaza i brojni drugi se takoder mogu spajati na tu mrezu i skidati odatle.
Kao da utorrent nestane s neta pa krenu komentari "s cime cu sada skidati torrente?", bezveze...
nikad cuo za ovo sranje
da nije sranje nebise gasilo
+1
To isto samo promjeni za LimeWire :)