Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga izdvojena tema

poruka: 7.598
|
čitano: 2.047.213
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaming

Hmm,mislim da nebi trebale.Jesi probao hodati po sobi dok slušaš da ne kupiš neke smetnje makar nema smisla ako samo krče na bassu,prije bi bilo možda nekaj do drivera,dlaka kose ili nećistoća.Obje slušalice krče?

7 godina

Obje krče, da. Tak da sumnjam da je nečistoća, ali probat ću ih otvoriti i vidjet.

Smetnje u signalu nisu sigurno.

16 godina
Savjetnik za izbor slušalica za potrebe gaminga

Pozdrav, moram zamijeniti jastučiće na Steelseries arctis wireless pro ... ima li negde u RH da ne čekam  i koje je najbolje kupiti?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
stručnjak kaže...

Pozdrav, moram zamijeniti jastučiće na Steelseries arctis wireless pro ... ima li negde u RH da ne čekam  i koje je najbolje kupiti?

https://fixpart.hr/slusalice-rezervni-dio/steelseries/jastucici-za-usi

Imaju ovi gore izgleda ali nebi to uzimao jer je preskupo, radije pogledaj brainwavz, manja cijena i bolji jastucici.

14 godina
Ja bih rekao Wicked Cushions jer povecavaju prostor za uši koji je na Arctis Nova kriminalno plitak, ali nema ih bas kod nas. Ja sam nabavljao sa Amazon.de ...
16 godina
hahhaajaads kaže...
stručnjak kaže...

https://fixpart.hr/slusalice-rezervni-dio/steelseries/jastucici-za-usi

Imaju ovi gore izgleda ali nebi to uzimao jer je preskupo, radije pogledaj brainwavz, manja cijena i bolji jastucici.

Nije da su ostali jeftiniji, jer za komad krpe i spužve/pjene 30 eura svakako nije malo :), još ako moraš platiti poštarinu onda jao...xd

Frka85
16 godina
Ulysses182 kaže...

Jel mi može netko pliz preporučiti slušalice na temelju ovih uvjeta:
- Da su wireless 2.4 GHz + BT (opcionalno i wired)
- Da imaju izmjenjivu bateriju (jedna se koristi dok se druga puni)
- Odličan zvuk 
- Da imaju mikrofon koji se može sakriti ili skinuti (kvaliteta nije presudna)
- Da se uz 2.4 GHz može i paralelno spojiti BT uređaj

Trenutno imam Steelseries Artcis Pro Wireless i imaju sve gore navedeno osim dobrog zvuka, tj ne znam da li su moje defektne ili su sve takve, no na niskim frekvencijama zvuka imaju većih problema u smislu da krče sve izraženije što je niža frekvencija (najizraženije kod 20-30 Hz). Koristim Equalizer APO da malo pojačam bas (jer mi je mrvicu preslab po defaultu), što dodatno pojačava to krčanje, no ne bih rekao da sam pretjerao s time i da je to razlog krčanja jer se ono čuje i bez tog pojačavanja, samo tiše.

Prošle slušalice koje sam imao (puno jeftinije) su imale jači bas i nisu krčale (ali na njima je treble bio katastrofa i skoro nepostojeć), tako da sam uvjeren da postoje neke koje imaju jedno i drugo kak spada. Samo me zanima koje bi to bile...

Opet Razer Barracuda X 2022.

Stavka 2 oko baterije je nepotrebna. Ako ikad uspijes potrositi bateriju za 50h u komadu, spojiš kabal usb-c i koristiš dalje dok se baterija puni.

Preporuka je sve efekte, eq, 3D i sl. isključiti jer samo kvare izvorniv zvuk.

14 godina
Osim EQ, to je jako cesto potrebno zbog osobnih preferencija, a najbolje se daju dobro EQ-at (poput Maxwella recimo)...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice