Nadogradnje Windowsa prave probleme

poruka: 7
|
čitano: 2.314
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nadogradnje Windowsa prave probleme".
15 godina

I onda netko kaže da je mac skup ako ga koristiš ozbiljno za posao, da ne razmišljaš o onom ispod haube  

8 1 hvala 0
16 godina
Re: Nadogradnje Windowsa prave probleme
bus kaže...

I onda netko kaže da je mac skup ako ga koristiš ozbiljno za posao, da ne razmišljaš o onom ispod haube  

Linus Torvalds je odavno rekao (mislim da je bio citat iz dokumetarca Revolution OS iz 2001) da je je najbolji OS onaj za kojeg neznas kojeg imas.

Realno gledano Apple juzeri su najblize tome.

We live in a society exquisitely dependent on science and technology, in which hardly anyone knows anything about science and technology.
11 godina

:) .. :) ..

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2025 17:18 (W2000).

3 0 hvala 0
2 godine
syncmaster245b kaže...
Realno gledano Apple juzeri su najblize tome.

Kao netko tko svakodnevno koristi različite operativne sisteme moram se na moju veliku žalost složiti s ovim.

Windowsi su previše preuzeli kontrolu nad računalom i sami preuzimaju nadogradnje, sami instaliraju i sami restartaju kad se njima to čini zgodnim, korisnik tu ima minimalne alate s kojima to može malo usporiti/odgoditi.

S druge strane MacOS je tu i dalje na "manuali" što meni osobno savršeno odgovara. Obavijesti me da postoji nova verzija OSa, a onda je na meni odlučiti kad ću je preuzeti i instalirati.

Od kad radimo većinu vremena remote ovo nam je postao veliki problem i sve je izglednije da ćemo sve prebaciti na MacOS.

17 godina

windowsi su 30+ godina stara skalamerija koja puca po šavovima...

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 mjeseci

Prebacujem se na CachyOS kad 11 izgubi podrsku

2 0 hvala 0
15 godina

Sta nije totalna debilana da ti se OS sam od sebe nadogradi? Onda ako ti sve radi ok i ti si usred nekog posla da ti se komp i sve rastela i dalje se moras hebat ako ti neki driver ili nesto drugo ne radi kako treba 😒

6 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice