Apple Maps od sada pamti gdje ste bili

poruka: 10
|
čitano: 3.171
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple Maps od sada pamti gdje ste bili".
16 godina

Ono što je najvažnije jest da su svi prikupljeni podaci zaštićeni end-to-end enkripcijom, što znači da im ni sam Apple ne može pristupiti.

Moj PC  
16 0 hvala 0
13 godina
Re: Apple Maps od sada pamti gdje ste bili
Ako se itko sjeća ove South Park epizode

4 0 hvala 0
16 godina

Kod mene će biti ona "kuća-pos'o-pos'o-kuća", eventualno gym negdje između 

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2025 11:14 (mrsmith).
Moj PC  
1 0 hvala 1
7 godina
Crljo kaže...

Ono što je najvažnije jest da su svi prikupljeni podaci zaštićeni end-to-end enkripcijom, što znači da im ni sam Apple ne može pristupiti.

Ne samo oni, nego i Qualcomm, te bilo tko ako ima fizički pristup mobitelu, može pristupiti podacima.

Povijest se ponavlja, prvi put kao tragedija drugi put kao farsa :

Promotri ovaj članak iz 2011 godine:

http://web.archive.org/web/20110429171506/http://www.bug.hr/vijesti/apple-optuzenickoj-klupi-opet/108254.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2025 13:30 (gpd).
16 godina

To je jasno kao dan. Prate nas i snimaju kako god mogu i umiju, te dobro debelo zarađuju nam tim podacima.

A kaj je najgore, još im i plaćamo na razno razne načine da bi imali nikad manje privatnosti. 

Ja još i pazim koliko mogu, obijam kao cookise, ne dajem svoje prave podatke di ne moram, koristim vpn, ne koristim "društvene" mreže, gasim sve opcije praćenja i sakupljanja podataka na mob itd.

I opet znam da time nisam napravio ništa i da je to sve gubljenje mog vremena i sviranja ku*cu pošto te kompanije nitko ne kontrolira. "Lobiranje", ne.

11 godina

Prije ne znam koliko godina sam krenuo do prijatelja i nisam točno znao adresu ni kako se dolazi, pa sam se sjetio da sam godinu ranije za praznik bio kod njega. Našao na mabitelu u Google mapsima timelineu i rekao da me opet odvede na to mjesto. 

Ali siguran sam da će sad kad je Apple to stavio to biti nešto dosad neviđeno :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2025 14:34 (Nick159).

2 0 hvala 0
7 godina
Crljo kaže...

To je jasno kao dan. Prate nas i snimaju kako god mogu i umiju, te dobro debelo zarađuju nam tim podacima.

A kaj je najgore, još im i plaćamo na razno razne načine da bi imali nikad manje privatnosti. 

Ja još i pazim koliko mogu, obijam kao cookise, ne dajem svoje prave podatke di ne moram, koristim vpn, ne koristim "društvene" mreže, gasim sve opcije praćenja i sakupljanja podataka na mob itd.

I opet znam da time nisam napravio ništa i da je to sve gubljenje mog vremena i sviranja ku*cu pošto te kompanije nitko ne kontrolira. "Lobiranje", ne.

Ne smeta ni meni što se mobiteli prate, ali eto, ponekad reagiram na neistine. loša navika.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2025 15:09 (gpd).
14 godina

Ma nek prate i nek prikupljaju kad mogu. Vise bih volio da me moji u Evropi prate nego Amerikanac ili Kinez ali de. stas. 

Ovaj konkretno fičr je dobra stvar, nisam ga koristio cesto, ali kad mi je zatrebalo onda je bas valjalo i to nekoliko puta. 

Imam stvarno dosta precih stvari o kojima brinem. Ovo pracenje mi je zadnja stvar. Ionako se jednom zivi. Svakako nismo sami u ovome, ako neko fasuje zbog necega, fasovat ce i milioni drugih ljudi. 

Jos fali da postanem kao oni sto lijepe trake preko kamere. Ma daj. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
Crljo kaže...

zivot ce ti proc u paranoji,svaka cast 

boli me briga nek me prati ko oce,nemam sta skrivati

...potpis nije potreban...
10 godina
DaNiTo kaže...
Crljo kaže...

zivot ce ti proc u paranoji,svaka cast 

boli me briga nek me prati ko oce,nemam sta skrivati

Nek prate, al nek i plate !

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice