ja kad sa v60 ocu vratit na v52 nemogu ga vise upalit pa moram flashat ponovo na v60
e pozz..evo nakon toliko vremena da promjenim cfw jer mi je spor mob previse..
evo troumim se:
sta vi preporucate od ova tri ? koji je najbolji? ili ako imate neki drugi za preporucit slobodno..
Kad sam vidio koliko posla ima, odmah sam odustao.
posla u vezi cega?
Instalacije CFM-a koji si linkao.
Ne želim si još na kraju brickati mob.
evo troumim se:
sta vi preporucate od ova tri ? koji je najbolji? ili ako imate neki drugi za preporucit slobodno..
Ja sam stavio ovaj Blaze Ultimate prije nekih tjedan dana.Mobitel je prilično brz,nema nekih većih bugova.Plus što svakih par dana ekipa izbaci nove,poboljšane verzije.Rade i programi koji zahtijevaju QT.Eto,od mene preporuka za Blade,ako te još što zanima,pitaj.
Instalacije CFM-a koji si linkao.
Ne želim si još na kraju brickati mob.
ma nije to toliko komplicirano..kad instaliras sve programe i skines firmware postupak flashanja ti traje nekih 5minuta ako da..
brickat mob, ja sam ga brickao al uvjek ga mozes popravit, samo ako imas volje za se zajebavat s tim..ali na kraju se isplati vjeruj mi.
evo troumim se:
Ja sam stavio ovaj Blaze Ultimate prije nekih tjedan dana.Mobitel je prilično brz,nema nekih većih bugova.Plus što svakih par dana ekipa izbaci nove,poboljšane verzije.Rade i programi koji zahtijevaju QT.Eto,od mene preporuka za Blade,ako te još što zanima,pitaj.
takoder evo jucer sam ga odmah stavio i bas je zakon fw, ko da su ga za mene radili..sta je QT??
stvarno super radi sad mobitel puno bolje nego prije.
QT je nešto kao što je bio onaj Python,neke aplikacije neće raditi ako nemaš instaliran QT.
koja je najnovija verzija toga firmwarea? ja imam V 51.0.006, datum: 09-07-2010, prilagođena inačica: 51.0.006.C01.01, datum prilagođene inačice: 09-07-2010, vrsta RM-356, model 5800 XpressMusic
neda mi se pregledavati zadnjih 12 stranica, pa ako ima koja nova verzija možete li mi ju staviti na link da ju instaliram i trebao bi m garmin, ali ne znam kako ga staviti, hitno je

A dali će mi sve raditi ispravno jer sam ja na svom mobitelu stavio neki nokia c6 softwer ili tako nešto?

Ni puna dva tjedna nije izdržao kod mene. Prodao sam ga danas. Jednostavno nije symbian za mene, premda mob ima odličnu kameru i slušalice za glazbu.
Jel zna netko u čem je problem kad se poćnu pojavljivati one vodoravne crte po ekranu, jel bug na display-u ili software-u
Hardverski kvar u ekranu bi ja reko.
To se meni desavalo, pa sam ga poslao na garanciju, srecom rjeseno je, promjenili su mi ekran i radi ko nov sad..
Neznam dal je kod tebe tako, al kod mene je bilo to da kad je mob na hladnom npr vani onda se to desilo, popravio bi ga tako sta bi ga stavio na radijator i onda
mi je opet bio normalan neko vrijeme dok se opet nije "zaledio". Pokusaj to pa javi dali isti takav problem imas ti..
i ja imam nokiu X6 istina vani na niskim temperaturama ista stvar zamrzne mi se ekran ali mi proradi vađenjem baterije i vračanjem nazad!mozda ga je dosta upalit i ugasit...ali naj bolje ti je u servis pa nek ti oni to riješe ako ti se konstantno to javlja!a da je bag ne vjerujem jedino da ti nije prenatrpan koječim....
Ipak, moja preopruka bi bila da narucis ekran s ebaya za nekih 50-100 kuna i ugradis si ga sam..Osim naravno ako nemas garanciju:)
Meni se to događa kad je hladno,meni je dovoljno da ga zaključam i otključam i proradi.
Ma meni je to poćelo od 11mj prošle godine i stvarno me živcira, kod mene je ista stvar, isto ovisi o temperaturi, ako ga ostavim na radiatoru bar minutu, nema teorije dobit te crte, sad neznam, preko ebay-a se ne usudim kupovat, mislio sam sa njuškala kupit i sam si namontirat, ali me trta da ne dobim opet isti ekran, pa sam bezveze bacio novce, a garancija mi je taman istekla u 9mj prošle godine, jel zna netko koliko bi me došao popravak u mobisu ako je ekran u pitanju...
Ma meni je to poćelo od 11mj prošle godine i stvarno me živcira, kod mene je ista stvar, isto ovisi o temperaturi, ako ga ostavim na radiatoru bar minutu, nema teorije dobit te crte, sad neznam, preko ebay-a se ne usudim kupovat, mislio sam sa njuškala kupit i sam si namontirat, ali me trta da ne dobim opet isti ekran, pa sam bezveze bacio novce, a garancija mi je taman istekla u 9mj prošle godine, jel zna netko koliko bi me došao popravak u mobisu ako je ekran u pitanju...
Ma..u cemu je problem sa ebayom? evo danas stigo lg cookie ekran za frenda..
Vidi ovo, lik ima 99% feedback tako da jaaako tesko da ce te zajebat..
Na njuski je skuplje ali eto..ti biras..
U mobisu bi vjerovatno naplatili nekih 300-400kn..moja pretpostavka..kako cujem da ljudi plate pri promjeni ekrana..
Ma..u cemu je problem sa ebayom? evo danas stigo lg cookie ekran za frenda..
Vidi ovo, lik ima 99% feedback tako da jaaako tesko da ce te zajebat..
Na njuski je skuplje ali eto..ti biras..
U mobisu bi vjerovatno naplatili nekih 300-400kn..moja pretpostavka..kako cujem da ljudi plate pri promjeni ekrana..
Moj prijatelj je kupio ekran za XM 5800 preko ebaya, došlo uredno, sam ga je zamijenio i radi kao nov, mislim da ga je platio kakvih 75 kuna. Jedino trebaš imati nešto specijalnog alata za zamjenu ali naručiš i njega :)
ustvari i ne trebas specijalni alat ako si malo vjestiji...jedino onaj T6 sarafciciger da se ne mucis puno sa odvijanjem sarafa..
Imam jedno pitanje. Pošto je malo tema o nokia-i x3 i većinom su neaktivne došao sam ovdje tako da, molim vas, nemojte mi pisati offtopic samo odgovorite....
Može li mi netko objasniti kako zaključati nokia-u tako da mi treba neki pin kako bih ušao u poruku ili pjesme... Ako znate još neku zaštitu molim vas napišite.
Jel zna netko u čem je problem kad se poćnu pojavljivati one vodoravne crte po ekranu, jel bug na display-u ili software-u
probaj magnet postaviti kraj slušalice za uho, ja sam tako riješio problem...
ja imam problem sa nokiom 5800 xm, naime svaki put kada nešto radim na mobitelu (tražim po internetu, slušam glazbu, gledam slike...) on mi se zamrzne nakon 5-10 minuta i to svaki put i onda moram vadit bateriju i stavljat ju nazad i kad se on resetira opet sve isponova kako to riješiti?
http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/nokia-5800-cooked-firmware-hrvatskom/934798.aspx
NAPOMENA: Time gubis sve podatke (kontakte, aplikacije) koji nisu pohranjeni na SD kartici, tako da prije toga napravi backup.

Taman kupim mob i idem stavit softver i linkovi za download ne rade.... -.-