LG predstavio V10, smartphone s dva zaslona, dvije

poruka: 26
|
čitano: 4.723
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG predstavio V10, smartphone s dva zaslona, dvije".
17 godina
odjavljen

Damn , nekako mi se ne ide sa WP-a ali ovaj crni mi se bas svidja . What the hell , zasto ne imati Android i WP :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: LG predstavio V10, smartphone s dva zaslona, d
O kakvom WP pricas?
15 godina
x360gamer kaže...
O kakvom WP pricas?

Čovjek ima WP (Windows Phone, ili ti mobitel sa Windows operativnim sustavom) koji mu se izrazito sviđa, ali očito ne može odoliti i ovom novom crnom LG-u koji je na androidu.

Nadam se da je sada jasnije.

Da se sad vratim na topic.

Mob je bolesnoća i rado bi ga vidio kao nasljednika mog LG G3.

17 godina
unimatrix001 kaže...

Damn , nekako mi se ne ide sa WP-a ali ovaj crni mi se bas svidja . What the hell , zasto ne imati Android i WP :) 

17 godina
odjavljen
x360gamer kaže...
O kakvom WP pricas?

Zar bas trebam crtati ?

Ne ide mi se sa Windows Phone-a ali mi se ovaj crni LG bas svidja  . Nemam nista protiv Android uredjaja pa bi cak mogao uzeti i ovaj pa imati oba . 

Je li sad jasinje ??

A za ovoga sa pokemonom ......

Ne , ne moram skupiti SVE jer nemam namjeru imati iPhone 

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 9:59 (unimatrix001).
10 godina
odjavljen

Da, najvažnije je spomenuti da ima dvije kamere za hvatanje kretenskih sebića. Obje vjerojatno u rangu niškoristi, bar u usporedbi s ičim ozbiljnijim.

bolje.hr - Bolje je hrvatski!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Arendelle kaže...

Da, najvažnije je spomenuti da ima dvije kamere za hvatanje kretenskih sebića. Obje vjerojatno u rangu niškoristi, bar u usporedbi s ičim ozbiljnijim.

A cuj , danas je nekima ( citaj '' zaljubljenima u svoj lik '' ) vazno imati i dobru prednju kameru . Oni normalniji koristit ce sve ostalo sto se moze iskoristiti na nacin kako je i zamisljeno :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 10:25 (unimatrix001).
17 godina
neaktivan

Nikada mi neće biti jasno zašto stave dvije kamere, a ne omoguće da se snimi 3D... barem nisu, kao Amazon na FirePhone, stavili 5 kamera a svejedno nisu imali 3D...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
DigiMagic kaže...

Nikada mi neće biti jasno zašto stave dvije kamere, a ne omoguće da se snimi 3D... barem nisu, kao Amazon na FirePhone, stavili 5 kamera a svejedno nisu imali 3D...

Jer to nije lagano kao što misliš da jest.

16 godina
neaktivan

makaršta. ak je ovo "vrhunac napretka civilizacije (uljudbe?)", onda je bolje da svi nestanemo u nuklearnom apokalipsanju sad (uz miris napalma ujutro). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
Ajar kaže...

makaršta. ak je ovo "vrhunac napretka civilizacije (uljudbe?)", onda je bolje da svi nestanemo u nuklearnom apokalipsanju sad (uz miris napalma ujutro). 

Na čemu si ti????? O kakvom napretku civilizacije pričaš, gdje se to spominje. Pišeš nešto samo da napišeš.

Bravo!!!!

5, na mjesto

13 godina
neaktivan
Arendelle kaže...

Kako je nemati prijatelje s kojim bi slikala sebić?

Koristimo domaće proizvode za pranje zuba - Kalodont (Saponia Osijek)
14 godina
neaktivan

Jel moze netko pojasniti smisao dvije prednje kamere?

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Onjegin kaže...

Odlično, jer to znači da u svojoj blizini i među prijateljima nemam budala.

BlueMax kaže...

Izdrkavanje, naravno. Kao i smisao najjačeg motora u najboljem Jaguaru koji se vozi od strane poslovnog čovjeka koji s njim, uzgred budi rečeno, neće izaći iz grada.

12 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
Onjegin kaže...

Odlično, jer to znači da u svojoj blizini i među prijateljima nemam budala.

BlueMax kaže...

Izdrkavanje, naravno. Kao i smisao najjačeg motora u najboljem Jaguaru koji se vozi od strane poslovnog čovjeka koji s njim, uzgred budi rečeno, neće izaći iz grada.

Smisao je u širem kutu kamere. Slike ispadnu kao da su slikane s udaljenosti od metar ipo. Više toga stane u kadar. Ja imam jako široku glavu pa cijenim ovakav napredak. 

P.S. Sebić, prvi put čujem taj prijevod. A ako zamjenimo "s" sa "j" onda ispadne jebić. 

jaska jaska jaskaja
17 godina
neaktivan
Ajar kaže...

Moze al prvo ti. Dakle samoubi se. Poštedit ces nas ostale svojih idiotskih upisa koji se nalaze na 90% vijesti ovog portala. I uvijek neka maloumna pošalica il neki idiotski komentar. Jesi nezaposlen ili besposlen?

10 godina
BlueMax kaže...

navodno hvata šire bez fisheye efekta

17 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
DigiMagic kaže...

Jer to nije lagano kao što misliš da jest.

Hmm, nađem li vremena idućih mjeseci, volio bih samosagraditi nešto takvo, iako ne sa dva senzora nego sa tzv. beam combinerom. Misliš li na baš nešto konkretno tu da nije lagano ili se odnosilo na konstruiranje elektronike općenito (što znam da mi je zasad izvan dometa)?

17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

ne radi se ovdje o dvije kamere, već o dvije odvojene leće. vjerujem da bi to uskoro moglo postati standard u smartphoneima.

ovdje su navedene prednosti: http://www.engadget.com/2014/02/26/corephotonics-dual-lens-smartphone-camera/

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Stvar ukusa naravno, ali moram priznati da me dugo ni jedan mobitel ovako nije oduševio dizajnom.

4 0 hvala 0
16 godina

Impresivan dizajn

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nabrijani G4 sa dvije "selfie" kamere (prema videu kojeg sam vidio od PocketNow sa eventa mogu reći da je dobra ideja za široke selfije gdje treba da stane par debljih momaka), sigurnom nadogradnjom na 6.0 Marshmellow i sa dobrom idejom sa dodatnim ekranom naprijed. LG pogađa u sridu, a ne kao Samsung (khm, Edge modeli, khm) sa dodatnim ekranom (barem uvijek imam dostupno da vidim na sat i koliko imam propuštenih notifikacija a ne glupe fičrove koji ne služe svrsi kao na khm, Edge, khm modelima)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pa super je mob. Lijep i ne treba mu zaštita. Ko tenk je

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

Reklama za navedeni mob je odlična.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina

meni se isto jako svida i vjerojatno je to moj slijedeci mob.

kompletan je, nema slabu tocku, super izraden i hvala bogu pozadina nije od stakla..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice