Mislim da je ovo ipak pretjerano trenutno za mene, treba mi plan za skidanje sala, teretana + bicikl, a onda tek definicija.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jednostavno je, sto vise cardia to vise kile odlaze. nema tu filozofije. smanjis unos kalorija, i radis sto vise cardia, simple as that.
jednostavno je, sto vise cardia to vise kile odlaze. nema tu filozofije. smanjis unos kalorija, i radis sto vise cardia, simple as that.
De mi recite, koje su najbolje vježbe za postići lean built (12-15% bodyfata)?
Da nastavim s Insanity -em ili da krenem neke druge vježbe?
kolko sad imas?
insanity nije los za to.
kolko sad imas?
insanity nije los za to.
Nisam mjerio, kad ne znam kako... Imaš neki kalkulator bodyfat -a?
imas na netu, nadi i izmjeri.
imas na netu, nadi i izmjeri.
Ispalo mi je 20.4%, samo da pitam kad završim Insanity, bi li to trebalo opasti na 15% (ili niže)?
Kako ti znas da si 11.5 %? Inace trbusni se ne dobivaju samo gubitkom sala,moras ih trenirat da narastu.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
Kako ti znas da si 11.5 %? Inace trbusni se ne dobivaju samo gubitkom sala,moras ih trenirat da narastu.
sherlock
OK. Dakle samo derem Insanity i vidim dokle će me dovesti (inače, prije sam trčao, ali sada sam rekao hajde da krenem s Insanity -em)?
insanity je cardio trening, znaci mrsavi se s njim. sad to zavrsi i vidi rezultate, ako si zadovoljan progresom onda nastavi s takvim tipom dok ne dodes do zeljenog cilja, ako nisi zadovoljan biraj drugi tip cardia(nije da ih ima milijun)
Moj plan sada prek ljeta je pokusat izbjec alkohol kolko god je moguce, trcanje rano ujutro otic na palzu naparavit 2 dionice plivanja po 2 km, to mi nije problem otplivat tako da ocekujem rezultate.
imam samo jedno pitanje,pošto svi hvale taj Insanity program,jel se to bas treba kupiti DVD ili ima negdje na yt videi sa svim vježbama.
Šta mislite o ovom programu za kod kuće, imam bućice, ravnu dugačku šipku , klupu za trbušnjake (s kojom mogu improvizirat benč) i utege.
Dan 1: Prsa, ramena, tricepsi
• Potisak bučicama na ravnoj klupi– 4 seta
• Letenje bučicama na kosoj klupi– 3 seta
• Sjedeći ili stojeći potisak bučicama za ramena– 3 seta
• Lateralno dizanje– 3 seta
• Ležeća triceps ekstenzija sa bučicama– 3 seta
Dan 2: Leđa, bicepsi
• Dvoručno veslanje u pretklonu– 4 seta
• Zgibovi – 3 seta
• Slijeganje ramenima upotrebom bučica– 3 seta
• Stojeći biceps pregib bučicama– 3 seta
Dan 3: Kvadricepsi, zadnja loža, listovi
• „Split“ čučnjevi – 4 seta
• Rumunsko mrtvo dizanje– 4 seta
• Iskoraci– 3 seta
• Jednonožno podizanje na prste– 5 seta
imam samo jedno pitanje,pošto svi hvale taj Insanity program,jel se to bas treba kupiti DVD ili ima negdje na yt videi sa svim vježbama.
imaš na torrentima.
Bucko 
sta vise nitko ne stavlja slike? evo ja cu stavit sliku leda, stvarno brzo napreduje. i leda su mi postala sad najdraza.
EDIT: neznam zasto mi uvijek zarotira sliku.
mar sorry al ti ne bildas ti se samo debljas,neznam dali ti je to cilj,i odkud ti to da imas 11 ili 13 % bf,jer nemaš sigurno.
sta vise nitko ne stavlja slike? evo ja cu stavit sliku leda, stvarno brzo napreduje. i leda su mi postala sad najdraza.
mar sorry al ti ne bildas ti se samo debljas,neznam dali ti je to cilj,i odkud ti to da imas 11 ili 13 % bf,jer nemaš sigurno.
da to mi je trenutni cilj, imam sigurno, po svim calculatorima.
da to mi je trenutni cilj, imam sigurno, po svim calculatorima.
Znate kaj, jel vi stvarno vjerujete tim kalkulatorima prek neta?? pa kako preko neta mozete izmjeriti body fat? body fat se jedva može izračunati precizno uživo, makar su i tu odstupanja dosta velika...
dovoljno je da pogledaš da mu se nevide ramena,trica,trapovi,lik je cijeli zaobljen,okruglast,nema šanse da ima 11% bf ni blizu
dovoljno je da pogledaš da mu se nevide ramena,trica,trapovi,lik je cijeli zaobljen,okruglast,nema šanse da ima 11% bf ni blizu
OMFG ovo je slikano u opustenom stanju i slikano samo zbog leda. htio bi vidit tebe da se slikas bez da stisnes ijedan misic. na netu je calculator i onda se mjeri caliperom i upisuju podaci(7-8 stvari se treba izmjerit) i dobijes rezultat. samo za cracka cu poslikat tricu i ostalo pa stavit.
upravo to,ne ističu se kao kad poziraš i napinješ određeni mišić,ali se treba vidjet oblik trice i ramena otprilike na 11%
dobro pustimo sad kalkulatore. po nekom "pravilu" trbusni se isticu na 8% i nize, ja znam likove s 12 kojima se odlicno vise, bodyfat nije jedina odrednica i ne treba se ravnat samo po tome.
evo dole slika trbuha, sa 15% bi ipak bio nesto deblji zar ne?