Ponuda poslova

poruka: 1
|
čitano: 88
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Ponuda poslova

Ljudi što mislite o tome da se u ovoj temi nadovezuju ljudi sa ovako internim ponudama poslova  među forumašima. Znači određena radna mjesta provjerena gdje vi i sami radite bilo vlastiti posao ili kod nekoga i smatrate da je radno  mjesto dobro i trazite zaposlenike i ponudite nekome od forumasa radno mjesto (a da nisu moj posao itd itd). Ili barem  uz te baciti link i ovdje da netko naleti i nikad se ne zna. Mozda mozemo pomoci jedni drugima u nevolji  ili barem donekle izmjeniti iskustva za radno mjesto. Evo naprimjer u mojoj firmi (radim u FeroTermu) se traze ljudi za rad  u maloprodaji  pa ako je netko zainteresiran moze mi se slobodno javiti  za razmjenu iskustava ako ga tako nesto zanima. A isto tako moze slobodno i ponuditi bilo meni ili drugima neku drugu poziciju koja bi vise odgovarala.  
U eventualnom kratkom opisu posla navesti  okvirnu placu (otprilke početnu)  radno vrijeme i mjesto rada. Mozda eto bas nastane među forumašima nova karijera  ili slično pa eto . Moj pokušaj da se napravi nešto pametno 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice