Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.132
|
čitano: 8.727.010
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Bodybuilding - od početnika do naprednih

Pozdrav ekipa. Dugo se nismo čuli. Evo jedne fotke sa tradicionalnog kupanja od ove zime. Našao sam neki sweet spot za održavanje što se tiče forme i kilaže. Ubacio jako puno cardio treninga, pokušavam Vo2 max podignuti do 60 (jako teško!), ali pokušavam i snagu zadržati koliko je to moguće.

Ponovno uživam u treningu i veselim se godinama koje dolaze. Uskoro punim 32 godine. Oporavak je malo sporiji nego prije, ali snaga je i dalje tu i vjerujem da najbolje brojke tek dolaze. 

Kakva je kod vas situacija? Osim što kao i obično traži se gdje kupiti whey. Nisam ga kupio već godinama  Što unesem kroz prehranu - unesem. Mislim da bude oko 150g, ali iskreno nije me briga. Mislim da su malo precijenjeni proteini i da je sasvim dovoljno što unesemo kroz malo kvalitetniju prehranu. 

10 godina
Re: Bodybuilding - od početnika do naprednih
ljubek kaže...

Kakvi su ti HSN okusom i kako sjedaju na želudac? Do sad sam na trošio myprotein ali uzimam samo kad su popusit ali i sad je to postalo preskupo...inace je 2,5kg 240eura WTF...

meni je okus dobar, tiramisu je nekako jak, coffe je ok. uglavnom čokolada i karamela i slično sa čokoladom je ok. nikakvih problema sa želudcem.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice