Mirko Filipovic Cro Cop povratak ili ne?

poruka: 89
|
čitano: 16.675
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Mirko Filipovic Cro Cop povratak ili ne?
razer1911 kaže...

ljudi jel ima snimka borbe nisam gledo

pogledaj na dnevnik.hr
17 godina
neaktivan

Bolje da nisam ni gledao meč. Totalno me razočarao. Da je bio fer odmah bi prestao čim mu je gurnio prste u oko, a ne onako s leđa po njemu kao neki očajnik koji mora dobiti meč makar i kurvinski. Nisam se to nadao od njega. Mislim da mu nije namjerno turio prste u oko ali kad je skužio što je napravio nije trebao ići do kraja na tako kurvinski način. Treba imat dostojanstva i biti pravi fajter, a ne pickica. Duboko me razočarao.

17 godina
neaktivan

kao prvo Turk je naletio glavom Mirku u gard i u biti se sam popiknuo u oko.

Nije namjerno i to je sasvim legalno.Ima masa borbi gdje se to dogodi pa se nastave.

A ima svako pravo pozdravljati novu tv.Oni su ga jedini promovirali.

Hrt prenosi neke sportove koji nemaju veze s vezom a pogotovo sa Hrvatskom a nisu

ni u vjestima pa čak ni na teletekstu objavili da se Mirko bori.Nova ga je jedina podržala.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
neaktivan
daj sta pricate ljudi pa to se dogada u sportu pa nije mirko picka da ga ide namjerno ,i mirko je dobivao po jajcima pa nikome nista....mirko se casno borio i zasluzio je pobjedu ovaj mu se napiknuo ma prstic :S slucajno
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...
daj sta pricate ljudi pa to se dogada u sportu pa nije mirko picka da ga ide namjerno ,i mirko je dobivao po jajcima pa nikome nista....mirko se casno borio i zasluzio je pobjedu ovaj mu se napiknuo ma prstic :S slucajno
 Ma bilo kako bilo na kraju mu se ipak ispričao, pa hebi ga dešava se svašta, što ti kažeš ni njega nitko nije štedio. Samo sam razočaran jer je od samog početka krenuo metiljavo i previše rezervirano kao da se boji. Tko zna što bi bilo da je Turk njega u oko ili jaja. Zato to za mene nije sport. Nema fer pleja, a i pravila su kao da ih ni nema.
16 godina
neaktivan
Spaz kaže...

Hrt prenosi neke sportove koji nemaju veze s vezom a pogotovo sa Hrvatskom a nisu

ni u vjestima pa čak ni na teletekstu objavili da se Mirko bori.Nova ga je jedina podržala.

Upravo mi to sve skupa i jest strašno. Vezan je za novi tv pupčanom vrpcom, stvaraju određenu simbiozu od koje imaju oboje koristi. Ne dao bog HRT-u ili RTL-u da bi spomenuli koju borbu Mirka. Što se tog dijela tiče (samog prijenosa mečeva) - to je lijepo što je nova tv odlučila prenositi njegove borbe, iako bi mogla prenositi i ostale borbe (u kojima se ne bori naš junačina) da se mene pita. Premda sjećam se, bilo je nekoliko borbi koje su se prenosile sa malim zakašnjenjem, dakle nisu bile "live" u kojima je Mirko izgubio meč (popušio dobrano batina, sad se ne sjećam više protiv koga) i najednom nije bilo prijenosa borbe, samo su u vijestima nove tv spomenuli da je Mirko nažalost izgubio meč. To se dogodilo jedno dva ili tri puta koliko me sjećanje služi, što nikako ne opravdavam, dapače osuđujem takav čin. Bože moj, pa normalno da ne može svaku borbu dobiti. I što sad? Trebamo gledati samo njegove pobjede? Bio sam razočaran poprilici. Mislim da bi prijenos stručnije odratio HRT kako u ostalim sportovima, tako i u ovom. Nadasve je žalosno što se ne pokazuje nikakv interes za našeg CroCop-a
The sands of time for me are running low
16 godina

Triba je bit diskvalificiran jer je otvorenom šakom išao na lice protivnika.Da je sudac to vidija sigurno bi bija prekid.Da je to tako Turk uradija  Mirku bilo bi žalopojki sa njegove strane.Ja bi za taj meč rekao da je nedovršen iako je Mirko bija bolji.

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
17 godina
Spaz kaže...

kao prvo Turk je naletio glavom Mirku u gard i u biti se sam popiknuo u oko.

Nije namjerno i to je sasvim legalno.Ima masa borbi gdje se to dogodi pa se nastave.

HRT je odustao od njega dok je bio na vrhuncu, e nova tv ga je uzela kad je počeo pušit... HRT pametno razmišlja, šta god bilo neće Filipović još dugo potrajati.

Pozdravljam njegovu pobjedu nadam se da će ih biti još.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan

Šteta što je Mirko pobjedio baš na takav jedan nespretan način... Zasmetao me na trenutak i podsmjeh publike iako je dobro da se vratio...

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com
17 godina
neaktivan

Ja sam gledao borbu na live streamu jer je i DSF prenosio sa zakašnjenjem.

A htio sam gledati cijeli event.Hrt nikad nije ni prenosio Mirkove borbe.

A i nova je počela tek kad se dobrano pročulo za njega.

Komentatore na novoj ne volim jer pojma nemaju.Možda onaj Zelg Galešić al frflja ko da

je retardiran.Daleko je bolje kad čješ Rogana:-) Inače sam odgledao sve Ufc-ove borbe

i nikad ali ama baš nikad borba nije zaustavljena nakon prsta u oko a bilo je dosta toga.

Rukavice su male i gard moraaš držati sa otvorenom šakom i desi se.

A jako me naživciralo što Mirko nije mogao dobiti jedan šugavi papir od našeg

sportskog saveza jer on po njihovim standardima ni je sportaš?????????????????????

da mi je vidit tko je to rekao!!!

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
16 godina
neaktivan
Stimulans kaže...

(I još me je jedna stvar zasmetala na samom kraju - pozdravljam sve gledatelje nove tv, zapravo mislim da je čak rekao da pozdravlja ili se zahvaljuje novoj tv - pa mislim stvarno!)

Pa sigurno ima neki ugovor s njima. Zašto bi te to zasmetalo?
A što se tiče ostalog, slažem se da je "udarac" u oko bio malo jači (vidi se po tome kako mu je oko 'pocrvenilo'), no ti kao da nisi gledao minutu prije toga. Mirko je bio hladan, vidi se da je radio na boksačkoj tehnici, uletio je u pravo vrijeme, nije trošio udarce.
16 godina
neaktivan
Random. kaže...
Stimulans kaže...

(I još me je jedna stvar zasmetala na samom kraju - pozdravljam sve gledatelje nove tv, zapravo mislim da je čak rekao da pozdravlja ili se zahvaljuje novoj tv - pa mislim stvarno!)

Pa sigurno ima neki ugovor s njima. Zašto bi te to zasmetalo?
A što se tiče ostalog, slažem se da je "udarac" u oko bio malo jači (vidi se po tome kako mu je oko 'pocrvenilo'), no ti kao da nisi gledao minutu prije toga. Mirko je bio hladan, vidi se da je radio na boksačkoj tehnici, uletio je u pravo vrijeme, nije trošio udarce.
Zasmetalo me zato što jedan borac nakon pobjede (ma kakva ona bila) ide sponzorirati novu tv koja mu je omogućila prijenos u lijepoj našoj. Ok da je to uradio nakon meča i dao intervju posebno za novu tv ali mi je malo glupo zahvaljivati se jednoj tv kući dok su oči cijelog svijeta uprte u njega. Lijepo je što je uzeo mikrofon da se zahvali svojem timu koji je radio s njim, svojim bližnjima i svim navijačima koji su uz njega ali javno se zahvaljivati svaki put novoj tv - malo mi je to ispod časti. Eto prvo što mi je palo na pamet - Mirko prodao si se! Tako sam ja to doživio.
Pogledao sam još nekoliko puta meč i mogu reći da me se uopće nije dojmio Mirkov nastup, opet on ide po svom, ništa nije promijenio u stilu. Čeka i čeka. I čeka. Prošlo je gotovo 2 minute dok Mirko nije zadao prvi udarac a i to je bilo prilično mlako (nakon jednog odbijenog napada al Turka). Za razliku od njega al Turk je stalno prijetio i sve si razmišljam kako bi to sve završilo da je jedan njegov udarac sjeo na pravo mjesto. 2 minute bez ikakvog udarca... prije je bar udarao low kick a sad niti to.
17 godina

Nema tu govora da bi se meč zaustavljao radi uboda u oko.Nije to namjrno napravio vjerojatno i nije zna sto ose dogodilo.

A i na kraju krajeva sudac je tu da procijeni dal se treba nastaviti borba il ne.Sudac je vidio da se turk drzi za oko i nije nista reagirao,Mirko nije imao sto čekati.

Istina da tu nema fer play-a al takav je sport.

A i da se nije tako zavrsilo vjerujem da bi Mirko ipak pobjedio.Jer prije pikanja u oko,par puta mu je zadao seriju udaraca koji su bili prilicno jaki.

Turk je poceo jako agresivno al ga je mirko smirio i kontrolirao mec,istina dobio je par low kicka al nista jako opasno.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 20:09 (tommy2103).
16 godina

Mirko od države nema nikakvu potporu što potvrđuje i to da nemože dobiti status sportaša!!!??? Bitno je da HRT prenosi nogometne utakmice navikanih nometaša koji već duuuuugo vremeni nisu osvojili niš važnije.

Mirko ima časti, poslje meća se javno ispričao i pružio ruku, kada je srušio suparnika na pod odmaknio se i pustio ga da se ustane!!!! To je napravio u više borbi.

Mirko ima potporu cijelog svog sela pa tako i mene.

SRETNO MIRKO!!!!!

17 godina
neaktivan

Što se tiče prsta u oko Al-Turk je sam kriv što je tako brzo izgubio.

Namjernim ubodom Mirko bi bio diskvalificiran a ovako je Al-Turk morao podići ruku 

da bi sudac reagirao i dobio bi 5 min odmora.

16 godina
neaktivan
CUNO kaže...

Bolje da nisam ni gledao meč. Totalno me razočarao. Da je bio fer odmah bi prestao čim mu je gurnio prste u oko, a ne onako s leđa po njemu kao neki očajnik koji mora dobiti meč makar i kurvinski. Nisam se to nadao od njega. Mislim da mu nije namjerno turio prste u oko ali kad je skužio što je napravio nije trebao ići do kraja na tako kurvinski način. Treba imat dostojanstva i biti pravi fajter, a ne pickica. Duboko me razočarao.

slažem se sa tobom u potpunosti mislim da je tu ukaljao svoj ugled koji je ionako poljuljan
16 godina
neaktivan

Ma ne radi se tu o časti. Nakon što mu je tko već skrenuo pozornost na jedan od zaslona te usporenu sliku čina (kako su mu prsti završili u oku al Turka), normalno da će mu se ispričati - iako držim da je Mirko ljudina i da bi mu se ionako ispričao. Druga stvar to što ga je pustio da se pridigne nije pitanje časti već je Mirko procijenio da mu se ne isplati ulaziti u borbu u parteru jer je relativno loš i ne sjećam se da je nekad bogznašto uspio u tom položaju napravio. Tako da se tu ne radi o časti već o taktici. Razmotrio je situaciju i zaključio da mu se isplati nastaviti stand up borbu, iako ga je dolje imao na pladnju. Da ga je pritisnuo u tom trenutku, mislim da bi ga dobio s pol gasa i bio bi to pravi povratnički meč. Ovako su prsti ujeb stvar i eto sad imamo meč na kojeg i on sam vjerojatno nije ponosan. Nije mi djelovao pretjerano sretan kada je davao izjavu :-( 

17 godina

Don't mess with me, i'll stick finger in your eye!

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina

Tako je,kukavički s leđa udara tobože ne znajuči šta je napravija,a dok je Turk iša prema njemu povlačija se i ne usuđuje se napast dok je protivnik na podu jer nema blage veze.Bolje mu je da se više ne sramoti.

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
17 godina
neaktivan

Mirko Filipovic vs Junior dos Santos (VIDEO)

Sudeci po ovome jutros, povratak je "proslo svrseno vrijeme" za Mirka, nazalost

17 godina
neaktivan
zlo kaže...

Mirko Filipovic vs Junior dos Santos (VIDEO)

Sudeci po ovome jutros, povratak je "proslo svrseno vrijeme" za Mirka, nazalost

Što se jutros borio?

Uf..    i opet ništa od starog 'eksplozivnog' Cro Cop-a   Mršti se

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan

Trebao ga je ubost u oko.

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan

Stari Mirko teško da se vrati, pogotovo nakon borbe protiv 'Cigana'  Dos Santos .

Bojim se da nikad nečemo opet gledati mirka u izdanjau protiv Silve

brzog snažnog i ubojitim nožnim udarcima koje je izgleda zaboravio koristiti u zadnjoj borbi protiv Dos Santosa te one ljepe serije.

Ovakvog Mirka trebamo

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 10:57 (miky moj).
16 godina
neaktivan

povratak ili ne?? odgovor je totalno NE

16 godina
neaktivan

Prestar je on za ozbiljnije borbe treba to sam sebi priznat i povuć se dok si nije usrao ugled

16 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

Prestar je on za ozbiljnije borbe treba to sam sebi priznat i povuć se dok si nije usrao ugled

Ma nije tu samo ugled u pitanju nego i zdravlje...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
nisu to godine ... mirko nema više srca, agresivnosti i želje, a protivnici su mu redom u najmanju ruku podjednako dobri, a mnogi i superiorni fizički i tehnički.

A.
16 godina
neaktivan

Mirko je prestar i prespor za ozbiljnije borbe.Nema više one želje i agresivnosti,kao dok je bio u K1 ili Prideu.U UFC-u su skoro sve mladi,visoki i odlični borci i nema tu Mirko što tražiti.

oko za oko,pasta za zube
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 12:38 (dncrmt).
16 godina
neaktivan

Kako kaze jedna pjesma.Mirko: "Spakuj svoje stvari i odlazi"...

http://www.youtube.com/watch?v=eVU9YWliLzs&feature=related
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice