Mirko Filipovic Cro Cop povratak ili ne?

poruka: 89
|
čitano: 16.685
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Mirko Filipovic Cro Cop povratak ili ne?
Policijsku akademiju.

Kaj se ne sjećaš da je bio član antiterorističke jedinice?
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
Cika Jova Zmaj kaže...

Šteta je što inzistira na teškoj kategoriji, budući prirodno ima nekih 100-105 kg a konkurencija u UFCu 120-125. Ipak je to prevelika prednost u njihovu korist. LHW je na 93 kg, to bi nekako mogao postići i biti kralj u toj kategoriji ...

P.S.

U LHW je najveća konkurencija, tamo ne bi uspio. I nema veze ako on ima oko 100kg a drugi više. Mirko ima tehniku, srce i iskustvo. Mislim da će se vratiti još jači, odraditi par borbi da ušutka ove sve koji ga omaložavaju i otići u mirovinu sa pojasom prvaka UFC-a.
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
17 godina
moderator
angel of fire kaže...

stvar je u tome kaj eduarda ovaj nije htel( bar se nadam) tak polomit, a ova dva sto ulaze u kavez jedan na drugoga su nabrijani da se poubijaju....

A odakle ti to? Popusio si predstavu prije meca za publiku? Jesi uopce gledao koji mec? To su ljudi ko i svi ostali. Samo malo jaci i spremni se potuci u ringu. Umjesto da se tuku na ulici. Idu u borbu jer hoce odmjeriti tko je jaci, tko je spretniji, tko ima bolju tehniku, tko ima bolje reflekse - na kraju krajeva jer zele da ih se smatra sampionima, jer zele pojas, i da zarade lovu. Nakon svakog meca najmanje sto naprave je da se rukuju i cestitaju jedan drugom na dobroj borbi, iskazu jedan drugome postovanje. Zaista moram ponovno pitati - jesi gledao koji mec od pocetka do kraja? Takodjer, vidim da ko klinac nisi uzivao u filmovima Bruce Leea, Van Dammea, Segala. Namigiva
A bed je iznio dobru ponantu, u vezi sporta. Sto nije i sah sport? Takodjer, ni ja ne kuzim sto je tako zanimljivo u tom trckaranju za loptom - nogomet mi je bilo super igrati dok sam bio klinac, ali to je za gledanje strasno dosadno - barem meni. Kosarka mi je uvijek bila puno zanimljvija - i za igrati i za gledati. Ukusi su razliciti. To sto se tebi ne svidja vidjeti kako se dvojica soraju u ringu - to je tvoja star. Al mislim da nije u redu da ih predstavljas kao zivotinje jer to nisu.
17 godina
neaktivan

U krajnjem slučaju, u borilačkim sportovima ćeš vidjeti više sportskog ponašanja i uzajamnog poštivanja boraca nego bilo gdje drugdje.

Sjeti se samo koliko lažiranja udaraca ima u nogometu, je li to sportsko ponašanje?
A u borilačkom sportu jedan drugoga tuku 20 minuta i onda se rukuju i zagrle. To je sport, i to je zdravo natjecanje.

Što se pak tiče ozljeda, puno su lakše i puno ih je manje u borilačkim sportovima nego primjerice u nogometu. Statistički.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 13:51 (Danny_HR).
16 godina

To je sve dječja igra prema hokeju na ledu ,rugbyu ili američkom footbalu.

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

U krajnjem slučaju, u borilačkim sportovima ćeš vidjeti više sportskog ponašanja i uzajamnog poštivanja boraca nego bilo gdje drugdje.

Sjeti se samo koliko lažiranja udaraca ima u nogometu, je li to sportsko ponašanje?
A u borilačkom sportu jedan drugoga tuku 20 minuta i onda se rukuju i zagrle. To je sport, i to je zdravo natjecanje.

Što se pak tiče ozljeda, puno su lakše i puno ih je manje u borilačkim sportovima nego primjerice u nogometu. Statistički.

ja obozavam boks i borilačke vještine...ali kak to mozes opce reć  znas lik kolko je preminulo ljudi od udaraca preko mjere ili kad je tayson odgrizo uho onom liku u svakom sportu ima nesportskog ponašanja
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan
Istina, ima nesportskog ponašanja svugdje.

Ali, istina je da ga definitivno ima manje u takvim sportovima nego npr. u nogometu.

17 godina
moderator
UBIZEC cORPORATION kaže...
ja obozavam boks i borilačke vještine...ali kak to mozes opce reć  znas lik kolko je preminulo ljudi od udaraca preko mjere
Kolko? Prosvijetli nas.
ili kad je tayson odgrizo uho onom liku u svakom sportu ima nesportskog ponašanja
Jesi cuo za izraz "Iznimke cine pravilo?" Kakvo ti je uopce to rezoniranje? Uzmes jedan izolirani slucaj, jednog covjeka koji je totalna iznimka u takvim borilackim soprtovima i onda ides generalizirat.
17 godina

Nije bas tako jako puno ljudi umrlo od prekomjernih udaraca,zapravo ja nisam cuo ni za jednog.

A sto se tice Filipovića,ima on snage i volje za pobjede al kad gledam njegove zadnje mečeve i one prve mečeve kad se probijao,velika je razlika.

U pocetku je bio nezaustavljiv,vecinom je isao na nokaut.Al dobro buduci da je sad nesto stariji i iskusniji vjerujem da zna procijeniti kakav nacin borbe treba primijeniti ovisno o protivniku.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
ja obozavam boks i borilačke vještine...ali kak to mozes opce reć  znas lik kolko je preminulo ljudi od udaraca preko mjere
Kolko? Prosvijetli nas.
ili kad je tayson odgrizo uho onom liku u svakom sportu ima nesportskog ponašanja
Jesi cuo za izraz "Iznimke cine pravilo?" Kakvo ti je uopce to rezoniranje? Uzmes jedan izolirani slucaj, jednog covjeka koji je totalna iznimka u takvim borilackim soprtovima i onda ides generalizirat.
1.nisam
2.rezniranje? nikad cuo za tu riječ kolko znam kaze se Primjer
3.kakav izolirani slucaj daj molim te lijepo pa znas li koliko je zataskanih teskih ozljeda u amaterskom borilačkom sportu?Jako puno
4Evo ti jedan članak pa procitaj
Bokser preminuo pet dana nakon borbe
Bokser Benjamin Flores preminuo je pet dana nakon što je hospitaliziran neposredno poslije meča za NABF titulu prvaka u bantam (51-54kg) kategoriji s Alom Seegerom.
Supervizor borbe Bob Lenhardt potvrdio je smrt, utvrdivši da je 25-godišnji Flores izdahnuo u utorak u bolnici u Parklandu.

Sudac u ringu Laurence Cole dodijelio je pobjedu Seegeru u osmoj rundi meča pod okriljem Sjevernoameričke boksačke federacije (NABF) koja se održala u Hilton Anatole hotelu u četvrtak.

Bokseru iz Houstona ukazana je pomoć pri sjedanju u kut ringa, nakon čega je Flores pao i ostao nepomično ležati.

Bez svijesti je odnesen na nosilima iz dvorane, te je prevezen u bolnicu gdje je nakon petodnevnog boravka na intenzivnoj njezi preminuo.
5.Ti si ovdje moderator i ti si u PRAVU ,ja se necu vise javljat u ovoj temi da nebi se jos i posvadali Namigiva
Ja nisam reko da ljudi u fightu UMIRU nego da ima dosta TEŠKIH ozljeda!
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 11:43 (UBIZEC cORPORATION).
17 godina
neaktivan

E pa samo si u tome u krivu.

Ima NEŠTO teških ozljeda, svakako statistički manje nego u ragbiju, nogometu ili hokeju.

16 godina
neaktivan
Bokseru iz Houstona ukazana je pomoć pri sjedanju u kut ringa, nakon čega je Flores pao i ostao nepomično ležati.
Nekako mi se čini da je u par godina 12 x više nogometaša oteglo papke usred terena, nego šta je mrtvih boraca..
17 godina
moderator
mbaksa kaže...
1.nisam
2.rezniranje? nikad cuo za tu riječ kolko znam kaze se Primjer
Uzmi rjecnik u ruke.
3.kakav izolirani slucaj daj molim te lijepo pa znas li koliko je zataskanih teskih ozljeda u amaterskom borilačkom sportu?Jako puno
Ne znam, zato te i pitam - koliko? Ne mozes samo tako nabaciti neko pitanje, ne dati na njega odgovor, i praviti se ko da je to nesto opcepoznato. Bas me zanima koliko su teskih ozljeda zataskali na Farmi - nisu uspjeli zataskati onu Renmanovu gdje mu je stopalo puklo! A nije bio u ringu!
Nadalje, pricali smo o profesionalcima, a ti sad tu skreces na amaterske borilacke sportove.
4Evo ti jedan članak pa procitaj
Bokser preminuo pet dana nakon borbe
Bokser Benjamin Flores preminuo je pet dana nakon što je hospitaliziran neposredno poslije meča za NABF titulu prvaka u bantam (51-54kg) kategoriji s Alom Seegerom.
Supervizor borbe Bob Lenhardt potvrdio je smrt, utvrdivši da je 25-godišnji Flores izdahnuo u utorak u bolnici u Parklandu.

Sudac u ringu Laurence Cole dodijelio je pobjedu Seegeru u osmoj rundi meča pod okriljem Sjevernoameričke boksačke federacije (NABF) koja se održala u Hilton Anatole hotelu u četvrtak.

Bez svijesti je odnesen na nosilima iz dvorane, te je prevezen u bolnicu gdje je nakon petodnevnog boravka na intenzivnoj njezi preminuo.
Opet vadis neki izoliran slucaj i pokusavas ga prodati pod pravilo. Sve sto radimo nosi rizik sa sobom. Svaki put kad sjedas za volan riskiras da se netko zaleti u tebi ili da ti nekoga pogazis. Imas plinski bojler u kupaonici ili neku pec? Dogadjalo se da zagade zrak ugljicnim monoksidom i bilo je ljudi koji su umrli od toga. Mogu sad poceti nabrajati tako unedogled.
5.Ti si ovdje moderator i ti si u PRAVU ,ja se necu vise javljat u ovoj temi da nebi se jos i posvadali Namigiva
Ovaj komentar cu ti zamjeriti jer impliciras da zbog toga sto sam moderator mogu reci sve sto zelim i nitko mi nista ne moze i da se zbog toga ti ili netko drugi morate suzdrzavati. Na ovom forumu postoje pravila kojih se moramo drzati i ti i ja i svi ostali. Bilo tko tko se ne drzi pravila, ukljucujuci moderatore, bit ce sankcioniran. Ako u bilo kojem trenutku smatras da si ostecen, bilo od mene ili od nekog drugog moderatora, mozes se prvo pozaliti moderatoru za kojeg smatras da ti je nanio nepravdu, a ako nista ne dogovoris i dalje smatras da si u pravu, mozes se pozaliti na pisma@bug.hr.
Forum je namijenjen raspravi - pa raspravljajmo onda.
Ja nisam reko da ljudi u fightu UMIRU nego da ima dosta TEŠKIH ozljeda!
Koliko su tekse ozljede, koliko ljudi je nastradalo? Jel ima vise ili manje ozljeda nego u drugim kontaktnim sportovima? Generaliziras bez pokrica.
Kako se dosad javno isticalo, u borilackim sportovima ima manje teskih ozljeda nego u drugim kontaktnim sportovima pa ako ti imas druga saznanja, molim te iznesi ih. Ma i pogledaj malo kako stoje stvari - borba se uvijek prekida dok se procijeni da bi moglo doci do teze ozljede. A sto je recimo na nogometnom terenu? Kad jedan igrac opali kopackom drugog igraca - gotovo je. Moze se samo molit da noga nije slomljena. Zasto uopce koriste kopacke, kad su opasne? Puno manje ozljeda, pogotovo teskih, bilo bi u nogometu da koriste tenisice. Smijeh
17 godina

Istina mbaksa. pogotovo ovo zadnje za nogomet i tenisice Smijeh

Općenito,u borilačkim sportovima ima puno manje težih ozljeda nego u drugim sportovima. A i većina tih ozljeda se dogodi na treningu nego u meču. Evo recimo u UFC-u i PRIDE-u se još niti jednom nije dogodio smrtan slučaj ili neka ozljeda da je borac ostao invalid ili je morao zbog toga prekinuti karijeru (ako netko zna drugačije neka me ispravi) koliko znam. Boks je drugačiji jer se velika većina udaraca upućuje u glavu pa postoji veća mogućnost težih ozljeda dok se u MMA udarci upućuju u svaki dio tijela, izvode se poluge i slično... A i sudac kad procijeni da je borac ošamućen ili ne može više, kada spušta ruke iz garda odmah prekida borbu...

Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
16 godina

Mirko Filipović je vježbajući izbio blok iz zida na garaži! Šta treba više reći kolike se tu javljaju sile udarca. Normalno da će netko poginuti od takvog udarca ali ja ipak nesumljam u našeg Mirka. Ajmo Mirko!

17 godina
moderator
Zale kaže...

Mirko Filipović je vježbajući izbio blok iz zida na garaži! Šta treba više reći kolike se tu javljaju sile udarca. Normalno da će netko poginuti od takvog udarca

U ringu/oktogonu ne tuce djecu ili krzljavce od sedamdeset kila, koji bi tesko stradali od takvog udarca, nego misicave sto-i-vise-kilase. Namigiva
17 godina
neaktivan

Mirko će nastupiti na ufc 99 u Švabiji.Gledo sam video gdj dana white najavljuje njegov povratak.

Borit će se sa Al-Turkom.Ne sjećam se linka pa malo proguglajte.

A što se tiča rasprava u ovoj temi ja sam veliki ufc fan i imam kolekciju od jedinice do nedavnog 98.

Po mom mišljenju to je naj bolji sport ikada.Nekad u najavama borbe protivnici ispljuju jedan drugog,pokušavaju se zastrašiti.......

ali na kraju svake borbe se zagrle i čestitaju si....A ono da je Titi Ortiz najbolji je smiješno on nije čak ni hall of famer...

Najbolji su Randy Couture i Chuck Liddel mada je Chuck u zadnjih par borbi izgubio i izgleda da će u mirovinu al šta je

napravio ortizu........Mirko se želi osvetiti Slilvi???????Pa čovječe jesi ti uopće gledao njihovu borbu?????Mirko ga je

trenutno uspavao high kickom!!!A vidjet ćete da će se vratiti među najbolje....Siguran sam u to....

AJMOOOOOOOOOO MIRKOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
neaktivan
Spaz kaže...

Mirko će nastupiti na ufc 99 u Švabiji.Gledo sam video gdj dana white najavljuje njegov povratak.

A što se tiča rasprava u ovoj temi ja sam veliki ufc fan i imam kolekciju od jedinice do nedavnog 98.

Po mom mišljenju to je naj bolji sport ikada.Nekad u najavama borbe protivnici ispljuju jedan drugog,pokušavaju se zastrašiti.......

ali na kraju svake borbe se zagrle i čestitaju si....A ono da je Titi Ortiz najbolji je smiješno on nije čak ni hall of famer...

Najbolji su Randy Couture i Chuck Liddel mada je Chuck u zadnjih par borbi izgubio i izgleda da će u mirovinu al šta je

napravio ortizu........Mirko se želi osvetiti Slilvi???????Pa čovječe jesi ti uopće gledao njihovu borbu?????Mirko ga je

trenutno uspavao high kickom!!!A vidjet ćete da će se vratiti među najbolje....Siguran sam u to....

I ja obožavam UFC i isto imam cijelu kolekciju od 1 do 98, a što se tiče Mirka ja mislim da može slobodno završiti karijeru čak i ako dobije Al-turka jel su došlu po mom mišljenju puno bolji borci na scenu i nemože se nositi sa njima, Brock Lesnar bi ga pojeo iako nisam njegov ljubitelj mora se priznati da je čovjek životinja.
Potpis
16 godina
neaktivan

kad smo već kod Mirka jel zna tko kakvu je to poli ili kliniku u Vinkovcima otvorio prije koji dan?

nikad nije kasno za napravit sranje
17 godina
moderator
hellraiser1110 kaže...
I ja obožavam UFC
Zaboravio sam prokomentirati - meni se Pride vise svidjao od UFC-a. Ne svidja mi se taj oktogon, ali ono sto me vise smeta je dozvoljeno laktarenje. Ne vidim drugi smisao toga osim da se prolije vise krvi - koje su Amerikanci zedni.
16 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
Zaboravio sam prokomentirati - meni se Pride vise svidjao od UFC-a. Ne svidja mi se taj oktogon, ali ono sto me vise smeta je dozvoljeno laktarenje. Ne vidim drugi smisao toga osim da se prolije vise krvi - koje su Amerikanci zedni.
 moram priznati da ni ja nisam volio ufc, bolji mi je bio pride, ali od kraja prošle godine sam počeo pratiti ufc i moram priznati da sam se navukao.
problem je što su nama ti borci nepoznati, a u pridu smo ih upoznali kroz filipovića.
sad jedva čekam ufc 98 pa ga pogledam.
uglavnom glede filipovića, čovijek mi ne djeluje više psihički jak kao u početku svoje karijere (pratim ga još od k1) kao da je izgubio na agresivnosti, njega kad krene netko napadati, kao da se uplaši.
ali sve u svemu to je i dalje naš najbolji borac ikad i jedva čekam nnjegov sljedeći meč koji bi se trebao uskoro održati.
LP
17 godina
Danny_HR kaže...

ja obozavam boks i borilačke vještine...ali kak to mozes opce reć  znas lik kolko je preminulo ljudi od udaraca preko mjere ili kad je tayson odgrizo uho onom liku u svakom sportu ima nesportskog ponašanja
 Nah kako moze neko reci i usporedivat borilacke vjestine i nogomet. hvala bogu da ces u nogometu vidjet vise nesportskog ponasanja nego na borilickim vjestinama a razlog je jedan jedini inace bi bilo obrnuto a to je taj da se nogometom bavi svaki drugi muskarac na svijetu i takoder nogomet je puno vise u medijima nego svi borilacki sportovi zajedno.
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
Spaz kaže...

I ja obožavam UFC i isto imam cijelu kolekciju od 1 do 98, a što se tiče Mirka ja mislim da može slobodno završiti karijeru čak i ako dobije Al-turka jel su došlu po mom mišljenju puno bolji borci na scenu i nemože se nositi sa njima, Brock Lesnar bi ga pojeo iako nisam njegov ljubitelj mora se priznati da je čovjek životinja.
 To je istina Lesnar je životinja ali...(uvijek neko ali lol..)....Lesnar je bivši hrvač i to ono wwf smeće koje gledaju dječica a glumi se na sve strane....Mislim da neće još dugo biti prvak
Mir će ga opet riješit.Lesnar ima samo nekoliko mma borbi i pun k..... je mutav.U jednoj borbi je zadao takav desni direkt da se lik odmah srušio i napravio kolut unatrag...imao je borbu u šaci
i nije znao završiti...Kad bi se Mirko borio s njim morao bi samo izbjeći takedown i borba bi bila riješena..Mislim da je mirko dosta napredovao od zadnje borbe u UFC-u i sad više koristi ruke....
Što se tiče novih boraca uopće nema nekog spektakularnog u teškoj kategoriji da je toliko pre dobar...a što se tiče poluteške i srednje to je već druga priča...ondje ima masa pre dobrih boraca
Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
17 godina
neaktivan

Sjećam se njegove borbe protiv Heatha Herringa i baš ga je gnjavio do zadnje runde, a trebao je pobijediti tehničkim na početku. Ja sam za Mira u sljedećoj borbi jer mi je on najdraži u teškoj kategoriji uz Arlovskog kojeg nisam vidio već neko vrijeme, al svejdeno mislim da CroCop tu nemože napraviti puno.

Potpis
17 godina
neaktivan

Arlovski je zadnju borbu imao u afflictionu frotiv fedora.Možete pogađat kako je završilo.

Evo sad je i službeno .Mirko je na fight cardu za ufc 99 na službenim stranicama.

16 godina
neaktivan
RE: Mirko Filipovic Cro Cop povratak ili ne??
Dac kaže...

Mislim da je on u fizičkoj top formi te je on previse toga prosao da bi se sad "vratio" da ga zgaze i pretuku. Volja i snaga se vidi u ocima...

Ajmooo, Mirko!!! Smijeh

Potpuno se slažem... :))) Ajmoooo, Mirko!!!!! :-D
17 godina
neaktivan
RE: Mirko Filipovic Cro Cop povratak ili ne??
svaka mu cast nakraju ga je dobio bravo mirko!
16 godina
neaktivan

ljudi jel ima snimka borbe nisam gledo

17 godina
neaktivan

zanimljiv način za pobjediti, piknuti protivnika prstom u oko i onda ga namlatiti :D

16 godina
neaktivan

Rekao bih samo koju o meču... Mirko nije tako trebao dobiti meč. Ovo je bilo skroz nekorektno, prsti u oči i nakon toga nikom ništa, borba se nastavlja. Po meni je tu sudac trebao reagirati i prekinuti fajt. Bilo je sasvim očito da se al Turk sagnuo jer nije vidio prst pred nosom (ili je taj udarac htio dramatizirati, ipak mislim da se radi o ozbiljnijem udarcu u oko) a ne zbog posljedaica nekog zalutalog udarca. Ne znam što bi se dogodilo da se to nije zbilo... Mirko mi je u jednu ruku djelovao iskusnije, uporno odbijajući napade al Turka, no nikako vidjeti neki potez od strane Mirka. Kao da smo iščekivali kobni high kick njegove ljevice. Po meni Mirko je opet zakazao, opet neodlučan i nedovoljno nabrijan. Ok ako je na ovaj meč htio igrati na sigurno, ali s takvim oprezom i stilom borbe je upravo i gubio svoje mečeve.

Sav sam se uznemirio gledajući ga kako uporno odoljeva zadati neki ozbiljniji udarac. Al Turk bi nasrnuo, Mirko bi školski uzmaknuo i tu bi doletio koji udarac u prolazu, no ništa više od toga. Očekivao sam da će ga Mirko pojesti nakon što ga je uspio srušiti no eto ispostavilo se da je odlučio takvu priliku ošamućenog protivnika odbaciti i pričekati ga u stand up borbi. Ne znam, gorak okus u ustima a moglo je to puno bolje završiti.

(I još me je jedna stvar zasmetala na samom kraju - pozdravljam sve gledatelje nove tv, zapravo mislim da je čak rekao da pozdravlja ili se zahvaljuje novoj tv - pa mislim stvarno!)

The sands of time for me are running low
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice