Moram se pohvaliti kako sad pijem 4 litre vode na dan...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
4l vode sam pio po zimi, sad skoro duplo više.
Šta to nije previše? Jer nije jedan umro od unosa prevelike količine vode u sebe...
mmda...a on uopce nije pao na doping kontroli jel...
Doktor mu je bio pripisao testosteronsku terapiju, zadnje testiranje je imao daleko ispodprosječnu razinu testosterona, jadan, treba čovjeka liječit i dat mu ponovno jednu terapijicu 
A koji je najčešći uzrok smanjene razine testosterona?
(hint: riods)
Lik se kljuka svime i svačime kao i večina boraca nažalost. Ne možeš imati takvo telo samo od blitve, krumpira i utega.
pročitaj si nekoliko znan. članaka gdje objašnjavaju poremećaje koje možeš izazvati prekomjernim unosom vode u tijelo. Lista je ogromna, od probave, metabolizma masti i svega živog i neživog itd.
Tijelo ima neke indikatore za svaku potrebu, neš vjerovat al kad ti fali tekućine postaneš žedan!?
Mozak je voda, tijelo je voda, pluća su voda, voda je super za želudac, crijeva i probavu, al too much is too much.
Ako vas boli glava, ako imate neugodan zadah iz usta odmah nakon pranja zubi, ako imate žut jezik i nepce, ako imate problema sa stolicom, ako su vam suhe ruke i noge, ako su vam ispucane usnice i ako ste žedni trebate pit malo više vode, ne 4 litre više, nego malo više, 1-2 litre extra kroz cijeli dan, ovisno o vašoj masi, "potrošnji", aktivnosti...
A koji je najčešći uzrok smanjene razine testosterona?
(hint: riods)
Lik se kljuka svime i svačime kao i večina boraca nažalost. Ne možeš imati takvo telo samo od blitve, krumpira i utega.
To je točno, jbg testosteron čini čuda, zato i većina boraca riskira zdravlje radi uspjeha. Ja sam ipak njega istaknuo kao odlično izgrađeno tijelo neovisno o testosteronu jer većina slika likova u postovima iznad mene je također na steroidima, a ovaj po meni ima ljepše oblikovano tijelo, ne primjeti se baš da je na steroidima jer mu nisu izdeformirani mišići, nego je samo lagano (mislim nije lagano, ali opet
) napumpan.
pročitaj si nekoliko znan. članaka gdje objašnjavaju poremećaje koje možeš izazvati prekomjernim unosom vode u tijelo. Lista je ogromna, od probave, metabolizma masti i svega živog i neživog itd.
Tijelo ima neke indikatore za svaku potrebu, neš vjerovat al kad ti fali tekućine postaneš žedan!?
Mozak je voda, tijelo je voda, pluća su voda, voda je super za želudac, crijeva i probavu, al too much is too much.
Ako vas boli glava, ako imate neugodan zadah iz usta odmah nakon pranja zubi, ako imate žut jezik i nepce, ako imate problema sa stolicom, ako su vam suhe ruke i noge, ako su vam ispucane usnice i ako ste žedni trebate pit malo više vode, ne 4 litre više, nego malo više, 1-2 litre extra kroz cijeli dan, ovisno o vašoj masi, "potrošnji", aktivnosti...
To i mene malo brine, nekako zadnjih par dana pijem jako puno vode, ali onako ne obraćam pažnju na to i ne brojim, ali natočim si nekoliko flašica od 0.5L i popijem samo tako. Moglo bi se nakupiti i do 3-4L dnevno tako... Ne primjećujem neke probleme, osim da se stalno znojim, valjda neće bit problema zbog toga.
Ma ok je 3,4l ali 8l sigurno dugoročno nije.
U prvom ili drugom razredu srednje skole uci se o kolicini vode i zasto je vazna, sada ne treba pretjerivat jer moze biti jednako opasno kao i dehidracija.
8L pas mater kako ti šetaš. Ja nekad kad pretjeram pa popijem pola litre više nego što mi treba jedva se krećem dok se to ne probavi. Vidim samo negativne učinke. 4 Litre su ti više nego dovoljne ukoliko si normalno građen.
Znam čovjeka koji je znao popiti preko 10 litara vode, ali cijeli dan je radio na užarenom krovu tako da je trošio vodu kao lud.
Ali ako ste normalni i trošite normalno dnevno na aktivnosti, preko 4 nema potrebe.
jel ima tko kakav savjet protiv upale misica, tocnije kad se upali misic kako ublazit bolove, naime nakon dugo vremena ne vjezbanja posjetio sam teretanu reko da malo odvjezbam biceps i evo danas sam totalno gotov, doslovno nemogu ruke drzat da ih ne naslonim da su u polozaju odmaranja, da ne spominjem kako je nemoguce ispruzit ruku : /
jel ima tko kakav savjet protiv upale misica, tocnije kad se upali misic kako ublazit bolove, naime nakon dugo vremena ne vjezbanja posjetio sam teretanu reko da malo odvjezbam biceps i evo danas sam totalno gotov, doslovno nemogu ruke drzat da ih ne naslonim da su u polozaju odmaranja, da ne spominjem kako je nemoguce ispruzit ruku : /
trpi.
Istezanje i lagano kretanje tih upaljenih djelova. Nemoj naglo nego pomalo, malo ih zagrij samo i istegni.
Nemoj piti tablete i glupirati se nema ti pomoći.
Obećao sam da ću staviti slike do nedjelje ali sam skroz zaboravio jer sam imao previse obaveza ali evo slikica za sve one koji su trazili. P.S Oprostite sto nema instagram efekata
Ahaaha parodija i koliko sad imaš kila?
A koliko si imao?
Razumiješ, nema mi smisla reć dobio sam 20kg u dva mjsece i onda ne stavit slike od prije 2 mjeseca.
Uostalom di su ti prsa, trapez, ramena?
Si izrezao to u fotošopu.
Obećao sam da ću staviti slike do nedjelje ali sam skroz zaboravio jer sam imao previse obaveza ali evo slikica za sve one koji su trazili. P.S Oprostite sto nema instagram efekata
Ahaaha parodija i koliko sad imaš kila?
A koliko si imao?
Razumiješ, nema mi smisla reć dobio sam 20kg u dva mjsece i onda ne stavit slike od prije 2 mjeseca.
sad imam 89kg. 20 kg sam dobio od 1.9(kada sam imao 71kg) do 1.11(91kg) 2012 godine.Jednostavno nemozes podnijeti da ne netko uspio a ti nisi pa me du *ebes. NIkad nisam rekao da sam dobio 20kg MIŠIĆA nego sam rekao 20kg MASE .Normalno je da u razdoblju dobivanja mase dobijes nezeljeno salo u području prepona,guzice i stomaka sto se i meni dogodilo od tada sam nastavio raditi isti program napredovao u snazi ali sam reducirao prehranu što je rezultiralo gubljenjem ova 3 kg(ako cemo to tako gledat tj ocu rec da sam izgubio dosta toga nezeljenog sala i dobio vise misica) .Shvatio sam da mi je to dosta kila pa sam stao na 91 jer sam jos mlad i radim 100 drugih atkivnosti(plivam ,trcim,boksam,igram nogomet...)Nazalost nemam slike od prije i nikad se nisam slikao ovako kao sada i neznam jeli to dobro i jeli ti trebam jos sta slikat?
Ne yebe tebe nitko, nego stvar je ako želiš prikazat promjenu onda staviš before i after slike.
I zaš stavljaš slike i 2012. daj da vidimo kako sad izgledaš.
Ne yebe tebe nitko, nego stvar je ako želiš prikazat promjenu onda staviš before i after slike.
Jeli ti trebam nacrtat da ne idem u teretanu da se slikam.Mislis da se nebi slikao svaki dan da sam znao da cu napredovati tako brzo u tako kratkom vremenu?Tako sad izgledam hahahah
Zab sam te pitat, visina težina godine?
Zab sam te pitat, visina težina godine?
185cm .19 godina. 89kg(ovo sam ti vec napisa al ocito...).Trenirao sam nogomet 2 godine,3 i pol box i kickbox(borio se u kategoriji do 71 kickbox i 69 box )).teretana nekih 9 mjeseci
meni nije jasno zasto si isao na to da u 2 mjeseca dobijes 20 kg, to je glupo jer je tu 70% salo. mogo si krenut polakse da dobivas 2 kg mjesecno i onda bi to puno bolje izgledalo.
Pa nije išao na to. Šta netko mora reći: "- evo sada ću u 2mj dobiti 20kg".
Ako je dobio, dobio je.
Yebote pa nisu svi isti, netko ima ovakav metabolizam, ovakve gene, šta sve ne. I da, ja tu ne vidim puno sala kod njega ali dobro...
Ako je dobio, dobio je.
Yebote pa nisu svi isti, netko ima ovakav metabolizam, ovakve gene, šta sve ne. I da, ja tu ne vidim puno sala kod njega ali dobro...
Hvala! Nisam iso 2kg po mjesecu jer me jednostavno krenulo mislim da sam u prvi mjesec dobio 12kg imao sam jednostavno preveliku želju za tom masom jer mi je bilo pun k izgledat ko osuseno stablo .Jeo sam ko konj trenirao isto tako i isplatilo se .Imao tu jos punoooo posla nikad to nisam porekao .E da i geni su bili presudni :)
Ako je dobio, dobio je.
ne, preko noci mu je doslo 20 kg, pa naravno da si sam odredujes, ako vidis da dobivas previse reguliras to. nemozes slucajno dobit 20 kg u 2 mjeseca.
Nitko nije niti rekao da je bilo slucajno.
Nitko nije niti rekao da je bilo slucajno.
pa o tom i govorim, po meni je tvoj potez bezveze, jer si mogao u tih 9 mjeseci sa 71 kg doc do 85 kg koje bi izgledale sto puta bolje nego ovo sad.
A kako si ti bajce određuješ? 2kg mjesečno? Onda ako slučajno pretjeraš tih 2kg preskačeš treniranje dok ne bude 2kg/1mj?
možda ide na malo jači bulk i kasnije može skidati.
dakle, sad ga nije briga što unosi jer svejedno kasnije to može skinuti.
ja se sad pokušavam krkati hranom da dobijem na masi, pa kasnije skidati. ne vidim ništa loše u tome.
ja se sad pokušavam krkati hranom da dobijem na masi, pa kasnije skidati. ne vidim ništa loše u tome.
Koliko znam tako se i radi masa pa definicija...
Koliko znam tako se i radi masa pa definicija...
yup, kad se unese velika količina proteina i kalorija, dobit će se mišići i salo. to je neizbježno. a salo se da skinuti kroz koji mjesec i ostanu ti mišići(koji bi trebali biti veliki jer si ih dobro hranio).
po meni je to bolje nego ići lagano iliti ne hraniti se masovno da ne dobiješ salo. rađe bi sad nekoliko mjeseci se prežderavao i kasnije skinuo, nego da idem laganini.