Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.703.049
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Rast mišića i visina
mar123 kaže...

i sto je lose u tome? nisam dobio nista sala na trbuhu za vrijeme uzimanja gainera tako da je oke. a i te tri mjerice su otprilike 700 kalorija. uz gainer imam jako raznoliku prehranu, 5 obroka na dan, pileca prsa svaki dan, onda je tu rucak i vecera te par meduobroka, jos ovako uzmem par banana ili neko drugo voce. tekucine 2l na dan. i dobivam oko 1kg na tjedan i pol.

Koje su ti brojke?

(godine, visina, težina)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
zerocool12 kaže...
mar123 kaže...
u2Noobish4Me kaže...
mar123 kaže...
zerocool12 kaže...

Kao da je važno kad tko vježba, tko može nek vježba u podne ili ponoć što se mene tiće , lol...
Nego, svakodnevni cardio (uz normalan rad na masi) - da ili ne?

Pretpostavljam da ne,ali nikad se nezna..

ja radim jedan dan s utezima i to a jedan dan cardio odem na kos i s ekipom igram, i uz dobru prehranu dobivam i tako na masi.

ziher ne dobivaš od 3-4 mjerice gainera dnevno?{#}

i sto je lose u tome? nisam dobio nista sala na trbuhu za vrijeme uzimanja gainera tako da je oke. a i te tri mjerice su otprilike 700 kalorija. uz gainer imam jako raznoliku prehranu, 5 obroka na dan, pileca prsa svaki dan, onda je tu rucak i vecera te par meduobroka, jos ovako uzmem par banana ili neko drugo voce. tekucine 2l na dan. i dobivam oko 1kg na tjedan i pol.

Hoces reci da na tjedan i pol dobijes 1kg misica? Khm...

naravno da ne, nisam idiot da to mislim a nisam ni rekao to. reko sam da dobim 1 kg, sad ako cu ja sa svojih 54 kg kolko sam imo na pocetku ovog svega ic tako polako da dobivam samo misicnu masu onda bi za jedno 10 godina doso do 68 kolko je cilj. a ja niti ne zelim imat cistu definiciju ili sami misic bez sala, niti mi je to lijepo niti to zelim. sto puta sam u ovoj temi reko da idem na cistu masu, znaci ne zanima me 6 pack, vidljivost istog i ostale gluposti na koje se pale decki. zelim velicinu. a to postizem i ja sam zadovoljan a ako je osoba zadovoljna sama sa sobom nema nista boljeg od toga.

godine:17
masa: 64 kg
visina: cca 171 cm

15 godina
Rast mišića i visina

Dečko je mlad, raste i jača i ne znam što ga zayebajate. Dosta tu ima prepametnih koji sve pljuju, a vjerovatno su neki couch potato.

Imam i ja mlađeg brata kojeg sam odvukao u teretanu i u dobrih 8 mjeseci je ostvario velik napredak. Ima sad 18 godina, stalno je gladan, i lud, raste ko blesav.

To su najbolje godine za teretanu, tad se gradi temelj i navika za teretanu, kasnije je održavanje i pumpanje nekih većih kilaža.

Mar samo iskuliraj i vježbaj, čeka te puno truda i tona utega, ali tim tempom i motivacijom, postići ćeš cljeve, sretno.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ako idem na defku jel smijem cardio radit svaki dan pa i kad je rest day???

UCV
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

koji će ti onda vrag gaineri? sam sebe si pobio tom tvrdnjom, kad vec jedeš toliko samo ubaci još malo hrane i više ti ne treba osim proteina ako hoćeš, umjesto te jedne mjerice šečera rađe pojedi malo bogatiji sendvič s pilećim prsima i salatom i sirom i stavi majonezu, pa ćeš vidjet kalorija.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 23:19 (Trustek).
17 godina
Trustek kaže...
mar123 kaže...

koji će ti onda vrag gaineri? sam sebe si pobio tom tvrdnjom, kad vec jedeš toliko samo ubaci još malo hrane i više ti ne treba osim proteina ako hoćeš, umjesto te jedne mjerice šečera rađe pojedi malo bogatiji sendvič s pilećim prsima i salatom i sirom i stavi majonezu, pa ćeš vidjet kalorija.

pa iskreno, kupio sam ga samo zato da probam sto je to i kako djeluje, ne mislim to vise uopce kupovat, ali znatizelja je znatizelja. ionako sam te 2kg u mjesec dana mogo dobit i bez njega.

16 godina
Rast mišića i visina

@zerocool vidili smo te ''mišiće'' dok je stavio sliku s leđa samo si radi problem i dupli posao.

mar ti svaki tjedan mjenjaš mišljenje ili zaboravljaš šta pričaš,sad kažeš da te ne zanima defka i da ideš samo na masu,a 3 dana prije pričaš o 11 bf i o packu..daj se odluči više

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 23:32 (crack).
17 godina
crack kaže...

@zerocool vidili smo te ''mišiće'' dok je stavio sliku s leđa samo si radi problem i dupli posao.

mar ti svaki tjedan mjenjaš mišljenje ili zaboravljaš šta pričaš,sad kažeš da te ne zanima defka i da ideš samo na masu,a 3 dana prije pričaš o 11 bf i o packu..daj se odluči više

sto tebe uopce briga sto ja radim?

i ne mjenjam misljenje, nikad nisam. drugo je sto ja sad imam a drugo je sto zelim, mogu ti sliku 6 packa dat kad god zelis, no on i usavrsavanje istog mi nije cilj, ja ni ne vjezbam trbusne uopce, briga me za njih. a bf je drugo, no vidio sam i ja tvoje slike, preporucam ti da pod hitno nabacis malo tog sala kojeg ja imam jer ce ljudi pomislit da nemas sto jest. i da, ajmo ovo ne pretvorit opet u glupu raspravu koja nikud ne vodi.

16 godina
mar123 kaže...
crack kaže...

sto tebe uopce briga sto ja radim?

i ne mjenjam misljenje, nikad nisam. drugo je sto ja sad imam a drugo je sto zelim, mogu ti sliku 6 packa dat kad god zelis, no on i usavrsavanje istog mi nije cilj, ja ni ne vjezbam trbusne uopce, briga me za njih. a bf je drugo, no vidio sam i ja tvoje slike, preporucam ti da pod hitno nabacis malo tog sala kojeg ja imam jer ce ljudi pomislit da nemas sto jest. i da, ajmo ovo ne pretvorit opet u glupu raspravu koja nikud ne vodi.

a gle je ne želim imat dupli posao,i sve zasad držim pod kontrolom kako hoću stoga nema potrebe da mi daješ neke savjete oko toga. 

ak želiš bit debel onda nemoraš bildat,fillaj se gainerom i bok,još brže ćeš doć do cilja,a to što pričaš da ne želiš biti shredded,lažeš. Kao i obično dosad,tko god ti uputi kritiku na račun nečega ti se vješto izvučeš i kažeš da želiš baš suprotno. I btw. nemoraš mi slat slike packa vjerujem ti.

17 godina
Rast mišića i visina

ti kazes da sam ja debel, ja kazem da si ti premrsav, i oba kazemo da smo zadovoljni sa sobom, tako da mozemo u nedogled mi dvoje raspravljat kad imamo drukcije ciljeve.

16 godina
mar123 kaže...

ti kazes da sam ja debel, ja kazem da si ti premrsav, i oba kazemo da smo zadovoljni sa sobom, tako da mozemo u nedogled mi dvoje raspravljat kad imamo drukcije ciljeve.

ma nije bitno,najlakše se glup napravit,sretno s ciljem koji god bio.

15 godina
Rast mišića i visina

evo ako kome treba kalorija

13 godina
Rast mišića i visina

da pijem whey+deksterozu sa vodom ili mlijekom? puno je finije sa vodom, kao neka kava, kapucino.. cuo sam da je bolje sa vodom ali neznam zasto.

i kada da uzimam kreatin, posto sam ga tek nabavio moram proci kroz fazu punjenja, to sam odredio da ce biti 15g po danu, neznam dal da uzimam po 5g 3 puta dnevno ili u komadu? nakon tjedan dana cu uzimati 5g dnevno, moze odma i za to savjet kada je najbolje uzet?

neda mi se citati one tekstove na teretana.net i building-body.com jel tamo je puno teksta a jako malo konkretnih i korisnih stvari

15 godina
b00 kaže...

da pijem whey+deksterozu sa vodom ili mlijekom? puno je finije sa vodom, kao neka kava, kapucino.. cuo sam da je bolje sa vodom ali neznam zasto.

i kada da uzimam kreatin, posto sam ga tek nabavio moram proci kroz fazu punjenja, to sam odredio da ce biti 15g po danu, neznam dal da uzimam po 5g 3 puta dnevno ili u komadu? nakon tjedan dana cu uzimati 5g dnevno, moze odma i za to savjet kada je najbolje uzet?

neda mi se citati one tekstove na teretana.net i building-body.com jel tamo je puno teksta a jako malo konkretnih i korisnih stvari

Voda. Sa mlijkom sporije reagira, sa vodom će se proces brže odvijati i bolje djelovati.

Kreatin uzimaj 10 grama dnevno, 5gr prije i poslije trienga, ili možeš odjednom 10gr. Puno bolje nego faze punjenja i pražnjenja šta ekipa radi, to su gluposti.

Ovako ćeš gain dobiti nakon nekog vremena ali će se i bolje zadržati, dakle malo po  malo ga uzimaj tako ćeš i napredovat.
Ono kad se ekipa napuše i ispuše u dva tjedna je bar meni jadno.

13 godina
neaktivan

Uzimaj s vodom, mlijeko ima previse nezeljenih sastojaka za odmah poslije treninga i usporava probavljanje hrane.

Mislim da si se malo zaletio s kreatinom, nikako ti ne preporucam da ga koristis ako nisi procitao detaljno o njemu. Ne preporucam nikakvo punjenje jer postoji sansa da ti tijelo smanji ili prestane s vlastitom sintezom kreatina sto moze biti veliki problem.

Moj savjet je da koristis 5g kreatina 2 puta dnevno, ujutro i nakon treninga. nakon 4 tjedna uzimanja napravi tjedan dana pauze od kreatina.

14 godina
Rast mišića i visina

Te faze punjenja su samo marketinski trik, uzimaj 5g svaki dan i nakon mjesec dana pauza. Uzmi cisti kreatin monohidrat najbolje.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo da se malo nabrijete na trening u ovo sparno vrijeme

Ljubomorne duše mogu da mi puše
17 godina
Mamic kaže...
fila2208 kaže...

Koliko fitness trenera i profesionalaca u jednoj temi, počašćen sam.

Je mogu dobit slike od tog bildera koji je u 2 mj dobio 20kg, to bi volio vidjeti, hvala.

Stavit cu ih do nedjelje {#}

Sta si utiho nes majstore di su te slike??Bas me zanimas kad si takav medicinski fenomen

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ovaj tip vjezba od dvanaeste godine,na ovoj slici ima 17 LOL nisam mogao vjerovat

17 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...

Ovaj tip vjezba od dvanaeste godine,na ovoj slici ima 17 LOL nisam mogao vjerovat

Jel to Joseph Rakich? :D

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jeff Seid

a nije ni Joseph los...

18 godina

Fuj mi lik izgleda.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
14 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...

Strasno :)

Umjetna inteligencija se ne može suprotstaviti prirodnoj gluposti
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 11:04 (draw).
17 godina
Rast mišića i visina

jel to natural ili se pika s necim?

15 godina
R4zOR229 kaže...
Mamic kaže...
fila2208 kaže...

Je mogu dobit slike od tog bildera koji je u 2 mj dobio 20kg, to bi volio vidjeti, hvala.

Sta si utiho nes majstore di su te slike??Bas me zanimas kad si takav medicinski fenomen

To i mene zanima, možda je mislio ove nedjelje, dok dobije još 5-6 kg mišića.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

On tvrdi da je 100% natural,ipak vjezba vec dosta dugo.Sumnjam da bi se u tim godinama vec pikao lol
12 godina
fila2208 kaže...
R4zOR229 kaže...
Mamic kaže...
fila2208 kaže...

To i mene zanima, možda je mislio ove nedjelje, dok dobije još 5-6 kg mišića.

Nemre stavit sliku jer svaki put kad zeli je sve veci i veci
17 godina
xR4Z3R kaže...
mar123 kaže...

On tvrdi da je 100% natural,ipak vjezba vec dosta dugo.Sumnjam da bi se u tim godinama vec pikao lol

ha cuj, mislim da se zyzz vec tad piko.

15 godina
mar123 kaže...
xR4Z3R kaže...
mar123 kaže...

Da, zyzz je zato dugo i živio.

23 godine, pa dosta je i živio što je sve gutao i di se pikao.

Bitno da 80% teensa u teretanama drka na njega i njgovu sliku.

17 godina
fila2208 kaže...
mar123 kaže...
xR4Z3R kaže...
mar123 kaže...

Da, zyzz je zato dugo i živio.

23 godine, pa dosta je i živio što je sve gutao i di se pikao.

Bitno da 80% teensa u teretanama drka na njega i njgovu sliku.

bojim se i pomislit sto je sve meto u sebe, nikad mi on nije bio uzor, da dobro je izgledo ali nacin na koji je to dobio je iznimno los sto je i pokazala njegova smrt u 23. godini. umro je od srcanog kolko ja znam. sta mu je to trebalo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice