Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.702.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rast mišića i visina
ljubek kaže...
Ti vjezbas sa sljemom a?

ocito ne kuzis foru

12 godina
fila2208 kaže...
peterstern9 kaže...

Tko god da je kolegi xR4Z3R u predzadnjem postu stavio TD-ove mi stvarno nije jasan, čovjek je rekao sve odlično, a to što se nađe neki pametnjaković koji ga hvata za svaku riječ, konkretno za zgibove (nije bitno da li su "velika" vjezba ili ne, ali su zgibovi osnova svega i glavna stvar neovisno vježba li se u teretani ili ne), je slučaj za specijalnu ustanovu u Vrapču...sad jos i meni bacajte TD-ove, nije me briga, ali samo da znate da baš niste čisti u glavi...

Ma to ti je tako na domaćim forumima, sve sami treneri još pogotovo što su anonimni ti Thumbovi pa se ekipa izdrkava.

Što god da  netko kaže javit će se netko da popljuje zato savjete treba tražiti od licenciranih osoba, iskusnih ili čitati literaturu napisanu od strane ranije spomenutih.

Tocno to,svi samo pametuju. Mozda su dvije osobe tu normalne,koje ce ti pomoc. A ostalo jazavci sve
17 godina
ljubek kaže...
fila2208 kaže...
peterstern9 kaže...

Tko god da je kolegi xR4Z3R u predzadnjem postu stavio TD-ove mi stvarno nije jasan, čovjek je rekao sve odlično, a to što se nađe neki pametnjaković koji ga hvata za svaku riječ, konkretno za zgibove (nije bitno da li su "velika" vjezba ili ne, ali su zgibovi osnova svega i glavna stvar neovisno vježba li se u teretani ili ne), je slučaj za specijalnu ustanovu u Vrapču...sad jos i meni bacajte TD-ove, nije me briga, ali samo da znate da baš niste čisti u glavi...

Ma to ti je tako na domaćim forumima, sve sami treneri još pogotovo što su anonimni ti Thumbovi pa se ekipa izdrkava.

Što god da  netko kaže javit će se netko da popljuje zato savjete treba tražiti od licenciranih osoba, iskusnih ili čitati literaturu napisanu od strane ranije spomenutih.

Tocno to,svi samo pametuju. Mozda su dvije osobe tu normalne,koje ce ti pomoc. A ostalo jazavci sve

da nisi postavo mozda pitanje koje je postavljeno na svakoj stranici bar dvaput mozda bi ti i netko ozbiljno odgovorio, ovako ponavljat stalno ko papiga svaku stranicu koje suplemente uzimat i koji trening radit je dosadno. vec se bezbroj puta pricalo o proteinima, kreatinu i tipovima treninga.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

čitam sada da je dobar grčki jogurt(ima ok količinu proteina), ali se mnogo toga reklamira kao grčki jogurt, a da nije.

zna li tko koji su kod nas pravi?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Vježbanje po ovoj temperaturi je ubojstvo, sad sam odradio par serija cucnjeva i oznojio se ko nikad. Izgleda da cu preko ljeta morat vježbat tek poslje 8 sati kad mlao zahladni...

16 godina
odjavljen
mar123 kaže...

da nisi postavo mozda pitanje koje je postavljeno na svakoj stranici bar dvaput mozda bi ti i netko ozbiljno odgovorio, ovako ponavljat stalno ko papiga svaku stranicu koje suplemente uzimat i koji trening radit je dosadno. vec se bezbroj puta pricalo o proteinima, kreatinu i tipovima treninga.

samo se sjeti sebe kad si pocinjao i kakva si glupa pitanja postavljao, zato se nemoj sad praviti pametan

HALA MADRID!
16 godina
protjeran
piksic kaže...
mar123 kaže...

samo se sjeti sebe kad si pocinjao i kakva si glupa pitanja postavljao, zato se nemoj sad praviti pametan

on još uvijek počinje

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
k1klop kaže...

Vježbanje po ovoj temperaturi je ubojstvo, sad sam odradio par serija cucnjeva i oznojio se ko nikad. Izgleda da cu preko ljeta morat vježbat tek poslje 8 sati kad mlao zahladni...

bome, čučnjevi i dead me ubiju, cijedi sa se mene kao niagara.

Ali meni je yebeno bez majice vježbat, kako sam već rekao pošto imamo malu privatnu teretanicu, zaključam se, majica dolje i rokaj, najjače vježbanje ikada :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Rast mišića i visina

Ljeto stiglo, zakasnio sam sa defkom i ostao na masi i salu.... jel se da šta napraviti za mjesec i po dana ? (imam oko 10 kg ćistog sala viška )

17 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Ljeto stiglo, zakasnio sam sa defkom i ostao na masi i salu.... jel se da šta napraviti za mjesec i po dana ? (imam oko 10 kg ćistog sala viška )

Uz sređenu prehranu, kvalitetan odmor i adekvatan režim treninga možeš čuda napraviti u mjesec i po.

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jel ima neko doma "plasticne" utege (kao na slici) ??

Vidio sam u sloveniji plasticne kad sma iso usput u trgovini al nisam imo vemena navratit!

Bili su dosta jeftini znaci plasticne ploce 2,5,10,20 kg  sa nekakvim punjenjem !

Mene samo zanima dal je to istih dimenzija ko i ovi "obicni" i kakvo je to pujenje nutra !?

Dal se to isplati uzet uopce s obzirom da je kila valda 5-6 kn!?

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja imam isto neke gumene utege, ali malo drugačije od ovih. Po meni ti je svejedno jesu li utezi gumeni ili zeljezni jer 10 kg je 10 kg, svejedno kakav je materijal. Meni je čak i bolje da su gumeni jer ako slučajno padnu na pod neće nešto razbiti kao željezni.

14 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Ja imam isto neke gumene utege, ali malo drugačije od ovih. Po meni ti je svejedno jesu li utezi gumeni ili zeljezni jer 10 kg je 10 kg, svejedno kakav je materijal. Meni je čak i bolje da su gumeni jer ako slučajno padnu na pod neće nešto razbiti kao željezni.

Ma mene zanima jel to barem slicnih dimenzija kao ovi obicni tj za sirinu pitam ?

Ima mi frend neke mutave sta punis vodom il cime oces i tri puta su siri nego ovi moji obicni !

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ne, slični su ovima na slici po dimenzijama, samo su crne boje, cijeli su gumeni, dakle nema nikakvog punjenja vodom i sl.

17 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Vidio sam u sloveniji plasticne kad sma iso usput u trgovini al nisam imo vemena navratit!

Bili su dosta jeftini znaci plasticne ploce 2,5,10,20 kg  sa nekakvim punjenjem !

Mene samo zanima dal je to istih dimenzija ko i ovi "obicni" i kakvo je to pujenje nutra !?

O.o, kila 5-6 kn? Daj mi link ako možeš do toga, ja bi isto kupio onda...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
14 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
Demzi94 kaže...

O.o, kila 5-6 kn? Daj mi link ako možeš do toga, ja bi isto kupio onda...

Nezz tocno ime ducana kazem bio sam u prolazu al kolko sam vidio prodaju sve zivo ,nesto tipa emezeta ova kod nas

Znam samo da je prekoputa poste u Mariboru

Idem u srijedu ponovno imam neku svadbu pa cu navratit i kazem ti sve zato i pitam ovdje da vidim dal se isplati kupit!

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.6.2013 22:36 (Demzi94).
15 godina
Demzi94 kaže...

Mi smo za teretanu uzimali plastične ''petice'' unutra su punjene betonom, ne smiješ ih bacat da ne puca beton unutra. Točno su 5.0kg.

Malo su veći, kao jedna klasična metalna desetka, potrpaš ih na šišku izgleda kao da dižeš sto kg za biceps lol :)

Ugl. isplate se odlični su. Pazi si na promjer rupe samo :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
piksic kaže...
mar123 kaže...

kao prvo tebe tu u temi tad nije ni bilo nego si to cuo od drugih i sad pametujes. ali da, postavljo sam blesava pitanja, pa malo nesto vjezbo pa odusto nakon 2 tjedna pa nista od toga jer nije bilo volje, znanja ni motivacije neke. ali ako se vec 250 puta objasnilo za sto sluzi koji suplement i kakve efekte ima zasto opet se to pitanje postavlja?

EZY-E kaže...
piksic kaže...
mar123 kaže...

on još uvijek počinje

ne bas, ove fore su ti glupe jer izmisljas nesto samo da bi bio smjesan, radije napisi sto ti vjezbas i "pohvali" se s tim nego sto dodes tu samo da bi nasmijo narod, imas za to temu humor.

14 godina
Demzi94 kaže...

imam ja doma te utege to su cm utezi znači punjeni cementom potom plastificirani, dimenzijama nisu niti slicni željeznim vjerojatno znaž zbog čega pa ti neću objašnjavat, što ja zna ako imaš na benču dovoljno mjesta da ih potrpas mogu poslužit zzašto ne al za neke kraće šipke i nisu nešto napredni {#}

17 godina

jel ko kupovo myprotein whey od ovog tipa?

http://teretana.net/forum/viewtopic.php?f=15&t=27072

You got to lose to know how to win
18 godina
ljubek kaže...
Jel moguce doma dobit lijepo izgradeno tijelo i snagu? Uz koju opremu i suplemente?

ljudi su malo iznervirani tim upitima koji se javljaju pred praznike, no da ti
pomognem:
doma je sve navedeno moguće.
Treba ti, ovim redoslijedom:

1. volja, akcija, ustrajnost i kontinuitet

2. plan vježbi

3. uredna i redovna prehrana sa dosta vode

4. odmor.

-Prvo je najvažnije.
-Drugo moraš prilagoditi prema svojim predispozicijama zdravlju i dobi

-Treće je bilo puno govora, pa malo uključi gore desno rubriku pretraga
-bez četvrtog nije moguće ono što pitaš. Dakle nekih lijepih 8 sati sna u raspored.
Ne kao ja, budan u ovo doba:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kaj mislite,jel sam napravio kakav pomak u ova 4 mj.?

Prije Prije
Poslije Poslije
Ljubomorne duše mogu da mi puše
16 godina
odjavljen
mr123 kaže...
piksic kaže...

kao prvo tebe tu u temi tad nije ni bilo nego si to cuo od drugih i sad pametujes. ali da, postavljo sam blesava pitanja, pa malo nesto vjezbo pa odusto nakon 2 tjedna pa nista od toga jer nije bilo volje, znanja ni motivacije neke. ali ako se vec 250 puta objasnilo za sto sluzi koji suplement i kakve efekte ima zasto opet se to pitanje postavlja?

ne, ja sam tu od pocetka, samo nista ne pitam jer imam puno vise znanja i iskustva od tebe. pametujem jer te covjek nesto pitao, a ti bacas neke beskorisne odgovore. Istina da mu je pitanje malo glupo, ali i ti si postavljao takva pitanja pa su te ismijavali. a sad kad malo vjezbas si se umislio pa si ti poceo ismijavati druge. to je ruzna osobina.

HALA MADRID!
14 godina
overhaul kaže...
ljubek kaže...
Jel moguce doma dobit lijepo izgradeno tijelo i snagu? Uz koju opremu i suplemente?

ljudi su malo iznervirani tim upitima koji se javljaju pred praznike, no da ti
pomognem:
doma je sve navedeno moguće.
Treba ti, ovim redoslijedom:

1. volja, akcija, ustrajnost i kontinuitet

2. plan vježbi

3. uredna i redovna prehrana sa dosta vode

4. odmor.

-Prvo je najvažnije.
-Drugo moraš prilagoditi prema svojim predispozicijama zdravlju i dobi

-Treće je bilo puno govora, pa malo uključi gore desno rubriku pretraga
-bez četvrtog nije moguće ono što pitaš. Dakle nekih lijepih 8 sati sna u raspored.
Ne kao ja, budan u ovo doba:)

Zašto nebih bilo moguće, za vježbe si moraš osigurat one sprave koje su ti potrebne da bih radio neke osvovne vježbe + utege, moraš kao što je kolega rekao sastavit plan vježbanja i prehrane, uz to sve adekvatan odmor i rezultati budu vidljivi, no zapamti to je sve tako jednostavno ali samo na papiru {#}

14 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...
Demzi94 kaže...

imam ja doma te utege to su cm utezi znači punjeni cementom potom plastificirani, dimenzijama nisu niti slicni željeznim vjerojatno znaž zbog čega pa ti neću objašnjavat, što ja zna ako imaš na benču dovoljno mjesta da ih potrpas mogu poslužit zzašto ne al za neke kraće šipke i nisu nešto napredni {#}

Za promjer znam da nisu isti sa zeljeznim al mene zanima sirina(dal je barem blizu zeljeznima) samo da mogu potrpat to sve na sipku

18 godina
xR4Z3R kaže...

Kaj mislite,jel sam napravio kakav pomak u ova 4 mj.?

Jesi, ali prema nazad - pa gdje nestade onaj mobitel s prve fotke?
;)
Zezam, dobar si, povećaj još malo prehranu. Ali to sve znaš jelda:)

piksic kaže...
mr123 kaže...
piksic kaže...

ne, ja sam tu od pocetka, samo nista ne pitam jer imam puno vise znanja i iskustva od tebe. pametujem jer te covjek nesto pitao, a ti bacas neke beskorisne odgovore. Istina da mu je pitanje malo glupo, ali i ti si postavljao takva pitanja pa su te ismijavali. a sad kad malo vjezbas si se umislio pa si ti poceo ismijavati druge. to je ruzna osobina.

Dao sam TD na ovaj post jer se prepucavate sada već totalno nevezano uz temu. Ko ima većeg, možete ustanoviti na PM.
...
a sad malo motivacije: koliko prisutnih može benchati 85 kg?
http://www.vecernji.hr/sport/ostalo/91-godisnji-djed-oborio-svjetski-rekord-dizanju-utega-clanak-570714
kopipejstano sa
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2342065/Pushing-limit-91-year-old-Arizona-man-breaks-world-record-bench-press.html

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan

Uasti dedice, mogu gurnut od sebe 100, bencham kroz 4 serije zadnju / zadnje dvije taman 80/84. Ja ću njegovih godina bit već godinama pod pločom vjerojatno.

Oćemo anketicu pa nek ekipa iskreno kaže dal diže 85 ili manje. (Dakle uzmite si da olimpijska (ona najduža) ima 20, na svaku stranu po 32,5kg i eto vas na 85).

23 Dižem ispod 85
10 Dižem 85+
Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 20:08 (cecenac).
15 godina
Rast mišića i visina

Svaka čast djedici., ali ne znam šta će mu ovaj jacket, pa sa njim je puno lakše.

Što se tiče cifre za benčanje, ja se zagrijem sa 50, onda stavim 80, odradim 12 i onda idem na 100. Napkon fino kontroliram 100kg i radim tri serije od 8-10 puta, i za kraj probam 110 ide možda 4-5 puta ako i toliko, onda postepeno vraćam 80 koliko ide i onda natrag 50 ispuhavanje probam 20 puta i onda tu umrem.

Obožavam kad imam vremena i volje za kvalitetan trening prsa.

A što se tiče najviše od jednom, 145kg sam uspio ali dugo nisam pokušavao više. Volio bih 150 baš da zaokružim :)

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ovako, vecina tih sipki u teretanama ima manje od 20 kila ali uzmimo da je 20

Jel zna netko neki dobar workout log, zelim pratit napredak detaljno pa onda mjerit sve i divit i dobit još vecu motivaciju?

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 23:36 (Trustek).
16 godina
Trustek kaže...

Ovako, vecina tih sipki u teretanama ima manje od 20 kila ali uzmimo da je 20

Jel zna netko neki dobar workout log, zelim pratit napredak detaljno pa onda mjerit sve i divit i dobit još vecu motivaciju?

jefit pro android

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice