Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.699.425
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Rast mišića i visina
TheGh0st kaže...

Evo da podijelim moju priču sa svima vama. Dakle, prvo moje dimenzije prije 3 mjeseca :

Težina : 91.5 kg

Visina : 180 cm

Nakon što sam 2 mjeseca trčao (od početka trećeg do početka petog) :

Težina : 80 kg

Visina : 183 cm

Dakle, svi vi koji želite smršaviti, evo par savjeta kojih sam se držao :

Hehe, ti imaš ne samo savjete za mršavljenje, nego i za rast :)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
Rast mišića i visina

bas sam to htio rec. eto covjek je narastao trcanjem, ti si prvi koji je to postigo.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

bas sam to htio rec. eto covjek je narastao trcanjem, ti si prvi koji je to postigo.

Nije do toga, nego imam 16 god. pa još rastem.

Memento mori.
14 godina
Rast mišića i visina

u 2 mjeseca 3 centimetra? u pa dobar si ja na godinu najvise 5.. 

Peace!
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

u 2 mjeseca 3 centimetra? u pa dobar si ja na godinu najvise 5.. 

ja sam od pocetka skolske godine narastao jedno 5 cm a imam 18 godina. I slali su me na ispitavnjje hormona rasta lol

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
17 godina
Rast mišića i visina
Ja od 8. Razreda nisam naraso nijedan milimetar, osto na tih 170-171 i to je to.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pa eto, očito ga je pogodilo i još mu pomoglo da izgleda vitkije i pri mršavljenju... A ne želim ispasti neki pametnjaković, ali u tim godinama je ''lako'' izgubiti kile uz malo tjelovježbe i stabilan um...

Btw ja isto imam 18 god i narastao sam jedno 3-4cm od početka godine...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 15:53 (PLASMAorLCD).
18 godina
Rast mišića i visina

Stignete još narast, dečki. Plus u ovim godinama imate testosterona maltene kao na dopingu,
tako da samo vježbajte salo će nestati u trenu a mišići vrlo rado rasti
(naravo sa svim onim 1000puta nabrojanim preporukama uz to).

nego, evo malo trača sa naših domaćih mišićavko susreta:
http://www.vecernji.hr/sport/ostalo/hrvatski-bodybuilder-pristao-doping-test-onda-pobjegao-clanak-561444

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Stignete još narast, dečki. Plus u ovim godinama imate testosterona maltene kao na dopingu,
tako da samo vježbajte salo će nestati u trenu a mišići vrlo rado rasti
(naravo sa svim onim 1000puta nabrojanim preporukama uz to).

nego, evo malo trača sa naših domaćih mišićavko susreta:
http://www.vecernji.hr/sport/ostalo/hrvatski-bodybuilder-pristao-doping-test-onda-pobjegao-clanak-561444

A koje su to preporuke? Neke vezane uz jelo ili... bih li ja sada trebao paziti i brojati doslovno svaku kaloriju ili... nov sam, pa pitam.

Dakle pratim Insanity, evo što sam jeo recimo jučer i što sam jeo danas :

Jučer:

Doručak - 1 zdjela mueslija s mlijekom i 2 čaše mlijeka.

Ručak - Krumpir, tijesto i bijelo meso.

Večera - 2 konzerve tunjevine i 2 šnite kruha

Uz to, bilo je i dosta vode. Soka nije bilo.

Danas sam jeo :

Doručak - 1 zdjela mueslija s mlijekom i 2 čaše mlijeka.

Ručak - Krumpir, jaja i kobasica (sve zajedno) - 1 tanjur. I još jedan red čokolade je pao nakon toga.

U školi - Pizza Calzone

Večera - Krumpir, jaja i kobasica (sve zajedno) - 1 tanjur i 1 čaša Coca-Cole.

Još namjeravam pojesti 1 nektarinu, popiti šalicu zelenog čaja i popiti možda još 5-6 čaši vode.

Anyway, hranim li se dobro (kažem, na Insantiy -u sam) ili bih trebao još više paziti na prehranu?

Memento mori.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 19:36 (TheGh0st).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ili zamolio bih vas iskusne, da mi (ako možete) sastavite jelovnik koji se sastoji od 3 obroka idealan za Insanity. Dakle, jednostavno napišite što jesti i u kojoj količini...

Cilj mi je smanjiti bodyfat.

Hvala!

Memento mori.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Mene zanimaju 2 pitanja   1 ) jeli se moze dogoditi npr : ako mozda  se ''forsas'' sa sklekovima  

2)  posto u skoli  nekad igramo obaraje ruku i kada ja i frend igramo uvijek mi fali onih 20 % snage da ga pobijedim, ocu li npr : vjezbanjem zgibova,sklekova,propadanja...   ocu li  biti bolji od njega   nakon odredenog vremena cca 2 mjeseca .. ;)  

cisto me zanima ;)

eune : Flaeryy
14 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Mene zanimaju 2 pitanja   1 ) jeli se moze dogoditi npr : ako mozda  se ''forsas'' sa sklekovima  

2)  posto u skoli  nekad igramo obaraje ruku i kada ja i frend igramo uvijek mi fali onih 20 % snage da ga pobijedim, ocu li npr : vjezbanjem zgibova,sklekova,propadanja...   ocu li  biti bolji od njega   nakon odredenog vremena cca 2 mjeseca .. ;)  

cisto me zanima ;)

sta se moze dogodiit  ** ako forsamo sklekove

sorry za double post**

eune : Flaeryy
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Skakačko koljeno.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
neaktivan
TheGh0st kaže...

Ili zamolio bih vas iskusne, da mi (ako možete) sastavite jelovnik koji se sastoji od 3 obroka idealan za Insanity. Dakle, jednostavno napišite što jesti i u kojoj količini...

Cilj mi je smanjiti bodyfat.

Hvala!

3 obroka je premalo, barem 5 obroka dnevno ali manjih (300-400kcal)

14 godina
Super flaeryy kaže...

cisto me zanima ;)

ako se forsas sa sklekovima nemože se ništa dogodit možeš recimo smršavit ako pretjeravaš a slabo jedeš, zapamtite svi vi koji mislite da treba vježbat neznam koliko da bi se nabili mišići nije istina treba jest jer 70 % svega je prehrana nemožeš mišić gradit od ničega moraš unest materijal ( hranu ) te ga time izgradit recimo proteini su ti kao blokovi kojim gradiš mišić pojednostavljeno rečeno, pretjerano treniranje nije dobro ako želiš nabit mišiće/ ojačat tako da forsat netreba ništa dovoljno ti je nekih pola sata po mišićnoj skupini pravilno radeći da dobro istreniraš tu mišićnu skupinu, koju bi onda trebo odmatrat 5 dana jer mišić raste dok odmaras 5 dana je za veće skupine za manje je dosta i 3 dana odmora, korištenjem dodataka, proteina, kreatina i sl to se vrijeme smanjuje jer oni pospješuju regeneraciju mišića koja je ključna za rast istog i sl ima tu dosta nauke.. zgibovima sklekovima možeš malo ojačat ligamente dobit na izdržljivosti mišića i sl pa ti to može ppobmoć u obaranju ali bez utega nema mišića što god vi drugi rekli .. ima ali ni uporedu toliko koliko se može dobro radit utezima nemožeš na šipki i sl ..

14 godina
Rast mišića i visina

evo moje stanje

visok:183cm

težak:80kg

Sad sam izgubio negdje oko 7kg,imao sam 87

Sad bih jos htio izgubiti negdje oko 5-7kg

ujutro si popijem shake(herbalife,placam ga nesto sitno od tete :D)

ručak(ovisi sta mama skuha)

međuobrok neka cokoladica ili sendvic sa sunkom i sirom

vecera:isto shake

Sad sam si razmisljao kad ce biti kraj skole da si opet platim mjesecno teretanu ili da probam doma radit nesto,Mislio sam ujutro ici u teretanu a navecer trcat oko pola sata.

Pa dajte mi neke savjete kako da lakse izgubim masno tkivo.hvala

16 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

evo moje stanje

visok:183cm

težak:80kg

Sad sam izgubio negdje oko 7kg,imao sam 87

Sad bih jos htio izgubiti negdje oko 5-7kg

ujutro si popijem shake(herbalife,placam ga nesto sitno od tete :D)

ručak(ovisi sta mama skuha)

međuobrok neka cokoladica ili sendvic sa sunkom i sirom

vecera:isto shake

Sad sam si razmisljao kad ce biti kraj skole da si opet platim mjesecno teretanu ili da probam doma radit nesto,Mislio sam ujutro ici u teretanu a navecer trcat oko pola sata.

Pa dajte mi neke savjete kako da lakse izgubim masno tkivo.hvala

za izgubit masno tkivo, trčanje ili neki drugi oblik cardia, najbolje ujutro prije doručka svaki dan, smanjit ugljikohidrate, barem kasnije, ja jedem ih ujutro najvise

15 godina
Rast mišića i visina

Koliko radite vježbi za svaku mišićnu skupinu u full bodyu?

...The South Will Rise Again... White -h- boys
16 godina
Coder256 kaže...

Koliko radite vježbi za svaku mišićnu skupinu u full bodyu?

dvije,trap,bica trica,trbuh jedna

15 godina
neaktivan
17 godina
Rast mišića i visina

posto sam sad skoro gotov s gainerom opet cu uzez whey. i mislio sam uzimat 50g na dan, uzima li netko toliko? sad cu opet krenut i s kreatinom, jer sam imo stanku mjesec dana.

15 godina
protjeran
overhaul kaže...
TheGh0st kaže...

Evo da podijelim moju priču sa svima vama. Dakle, prvo moje dimenzije prije 3 mjeseca :

Težina : 91.5 kg

Visina : 180 cm

Nakon što sam 2 mjeseca trčao (od početka trećeg do početka petog) :

Težina : 80 kg

Visina : 183 cm

Dakle, svi vi koji želite smršaviti, evo par savjeta kojih sam se držao :

Pa to si još malo izgubio s obzirom da si trčao 2 mjeseca. Jesi išao u krug ili onak ko Forest Gamp?

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Surutka koliko ona ustvari moze biti korisna za povecanje misicne mase? Sta sve sadrzi? Kako se vari? Zasto je dobra a zasto ne?

Repent the end is near!
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ima koga da je bio na ketu? meni je sad cetvrti tjedan i izgubio sam 8 kila,visok sam oko 180,sad imam 70 kila,kad sam poceo sam imao 78,ali ne vidim gotovo nikakav napredak u fat lossu

l<l<l<l<l<l
14 godina
neaktivan
intexuz kaže...

ima koga da je bio na ketu? meni je sad cetvrti tjedan i izgubio sam 8 kila,visok sam oko 180,sad imam 70 kila,kad sam poceo sam imao 78,ali ne vidim gotovo nikakav napredak u fat lossu

Imo sam i ja tih problema skido sam kile al salo stalno isto!

Rijesio problem na nacin da sam poveco unos kalorija npr unosio sam oko 1900-2000 kcal na dan i poveco na 2500-2600 (uz vjezbanje) i rjesio se sala!

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja podosta manje kalorija unosim,oko 1500,uz cardio 3-4 puta na tjedan i teretanu 5 puta tjednom,probat cu dignut na 2000 kalorija na dan

l<l<l<l<l<l
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Htio bi si uzet bench, pa me zanima gdje ima najpovoljnije s utezima?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Low-carb, je dobar, jel zna netko kako se u hrvatskoj zove spaghetti squah?

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
15 godina
Rast mišića i visina

Pitanje. Često me prilikom rada tj. stajanja zna boliti područje između lopatica.

Pa me zanima:

Ima li još netko problema s tim? Što raditi za taj dio? Pomažu li vježbe za trapez (upright row primjerice) ojačati to područje između lopatica?

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Surutka koliko ona ustvari moze biti korisna za povecanje misicne mase? Sta sve sadrzi? Kako se vari? Zasto je dobra a zasto ne?

ne mogu da verujem da niko ne koristi surutku tecnu ili u prahu?

Repent the end is near!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice