Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.703.640
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rast mišića i visina
badboycro kaže...

Nevezano trenutno u pricu..
Zanimljivo mi je kako ovako mjesec dana prije ljeta teretana uvik puna sa nekin novin ljudima, stvarno nekuzin te ljude, vjerovatno vecina njih nista ne radi cilu godinu i onda pred ljeto svi oce da se dogodi cudo i u mjesec dana "pretvore" salo u misice.

Najzalosnije je sta neke ljude od njih iz poznajen i znan da oni stvarno ocekuju da se u misec dana puno toga napravi  

Ljudi često imaju krive percepcije drugih. Možda su ti ljudi došli do ljeta maknuti malo sala da izgledaju bolje kad se skinu. Ne idu u teretanu samo oni koji žele mišiće ko  Schwarzenegger. Osobno smatram da je bilo kakava vježba i promjena rutine odlična. Tako i periodički odlazak u teretanu makar trajao kratko vrijeme.

I da u mjesec dana se može puno napraviti. Ako je u pitanju mršavljenje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 22:30 (plavi08).
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Radi netko Insanity workout ovdje?

Ako ne znate što je, radi se o workout-u (vjerojatno najtežem ali najučinkovitijem) koji se kombinira po pet različitih treninga u 12 tjedana odnosno 60 dana (ali ogromni rezultati su vidljivi već oko tridesetog dana)

Svaki trening je užasno težak i iscrpan, imate desetak videa ({#}, inače su 150$) i ekipa koja trenira s njim (Shaun T) ne može izdržati cijeli trening..

Poanta je da je ovaj workout daleko bolji od teretane jer se radi o prirodnim pokretima i koristi se vlastita težina/masa kod vježbanja.

Radi se cijelo tijelo, ali su trbušne vježbe vjerojatno najteže (izdržaji u stabilizaciji itd.)

Ko oće nek pogleda

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
plavi08 kaže...
badboycro kaže...

Nevezano trenutno u pricu..
Zanimljivo mi je kako ovako mjesec dana prije ljeta teretana uvik puna sa nekin novin ljudima, stvarno nekuzin te ljude, vjerovatno vecina njih nista ne radi cilu godinu i onda pred ljeto svi oce da se dogodi cudo i u mjesec dana "pretvore" salo u misice.

Najzalosnije je sta neke ljude od njih iz poznajen i znan da oni stvarno ocekuju da se u misec dana puno toga napravi  

Ljudi često imaju krive percepcije drugih. Možda su ti ljudi došli do ljeta maknuti malo sala da izgledaju bolje kad se skinu. Ne idu u teretanu samo oni koji žele mišiće ko  Schwarzenegger. Osobno smatram da je bilo kakava vježba i promjena rutine odlična. Tako i periodički odlazak u teretanu makar trajao kratko vrijeme.

I da u mjesec dana se može puno napraviti. Ako je u pitanju mršavljenje.

nebi se baš složio s tobom,mjesec dana je taman zagrijavanje za pravi workout

15 godina
Mitch kaže...

Radim ja.
Prošli tjedan počeo, ali gužva na faksu pa sam malo popustio!

Odlična je stvar, samo uz to treba kombinirati i paziti na unos hrane.
Tada će rezultati biti odlični.

Cijeli workout ima na {#}

p.s. pričal smo par stranica prije, Shaun je gay!
Čisto da znaš{#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Mitch kaže...

Radim ja.
Prošli tjedan počeo, ali gužva na faksu pa sam malo popustio!

Odlična je stvar, samo uz to treba kombinirati i paziti na unos hrane.
Tada će rezultati biti odlični.

Cijeli workout ima na {#}

p.s. pričal smo par stranica prije, Shaun je gay!
Čisto da znaš{#} 

Znam, čitao i nisam mogo vjerovat, al inače su takve muškarčine na kraju derpei

Ja nabijam kondu do 1.6 da riješim ispite i onda krećem do sezone (31.7) :)

15 godina
Mitch kaže...

Znam, čitao i nisam mogo vjerovat, al inače su takve muškarčine na kraju derpei

Ja nabijam kondu do 1.6 da riješim ispite i onda krećem do sezone (31.7) :)

Tako sam si i ja nekako isplanirao.
Žao mi je što nisam ranije krenuo, barem u 4. mjesecu, ali dobro.

Uz to ću raditi na šipki vježbe.
Mislim da bi to mogla biti win-win kombinacija. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
17 godina
neaktivan
Ja ne planiram radit svih 60 dana, već 36 (3x12 tj) jer počinju mi dupli treninzi u plivanju tako da nema teorije da ću izdržat haha :)
17 godina
Rast mišića i visina

slozit cu se s crackom, prvi mjesec je tek uhodavanje-uvod, bezveze je vjezbat samo mjesec dana, no opet mozda netko ide na more u osmom mjesecu pa krene vjezbat u 5. i bit ce do tad rezultata.

inace sto se tice ovog insanity-a, kao i p90x to je program prvenstveno za skidanje sala, ne za dobivanje neke misicne mase jer su trenizni brzi, djeluju kao cardio.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ali iskreno zar ljudi još gledaju dal je netko gay ili nije.

Gaydar Prank

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
15 godina
Trustek kaže...

Ali iskreno zar ljudi još gledaju dal je netko gay ili nije.

Gaydar Prank

kao i na prošli ovakav komentar, evo ti moj isti komentar

{#}

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav, zanima me šta bi bilo najbolje pojesti prije treninga i koliko prije njega, treniram svaki dan na fitness spravi oko 100 minuta i svaki dan napravim oko 400 trbušnjaka na spravi za trbušnjake, i još k tome provedem svaki dan oko 60-90 minuta na orbitreku, zanima me što bi bilo isto najbolje napraviti poslje treninga, ja volim popiti malo limunade (sam iscjedim limun i pomiješam ga s vodom i samo ga tako pijem, bez ikakvih šećera)

12 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ako ne znate što je, radi se o workout-u (vjerojatno najtežem ali najučinkovitijem) koji se kombinira po pet različitih treninga u 12 tjedana odnosno 60 dana (ali ogromni rezultati su vidljivi već oko tridesetog dana)

Svaki trening je užasno težak i iscrpan, imate desetak videa ({#}, inače su 150$) i ekipa koja trenira s njim (Shaun T) ne može izdržati cijeli trening..

Poanta je da je ovaj workout daleko bolji od teretane jer se radi o prirodnim pokretima i koristi se vlastita težina/masa kod vježbanja.

Radi se cijelo tijelo, ali su trbušne vježbe vjerojatno najteže (izdržaji u stabilizaciji itd.)

Ko oće nek pogleda

Bilo je mislim govora o tome već na ovoj temi, ali meni je to praktički isto UFC fit programu koji nema puno veze s dobivanjem mišićne mase ali je odličan za izgubiti kile. To planiram odrađivat kao izvanredan kardio dok sam na definiciji.

crack kaže...

nebi se baš složio s tobom,mjesec dana je taman zagrijavanje za pravi workout

Neistina, može se puno toga napraviti u mjesec dana na svakom planu i programu, a posebno na gubljenju kila. Naravno, pod pretpostavkom da se predano i pravilno radi.

mar123 kaže...

inace sto se tice ovog insanity-a, kao i p90x to je program prvenstveno za skidanje sala, ne za dobivanje neke misicne mase jer su trenizni brzi, djeluju kao cardio.

Evo od svih vas mar je shvatio o čemu se radi. Istina je, to je prvenstveno kardio vježba.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
e i ja sam razmisljao o tom insanityju, jel to istina da za 60 dana su rezultati? mislim ono, vjerujem da je tesko i da treba izdrzat, ali kak god daje tesko to je opet jako malo vremena

znaci tako je ucinkovito?
12 godina
neaktivan
Pulja kaže...

Pozdrav, zanima me šta bi bilo najbolje pojesti prije treninga i koliko prije njega, treniram svaki dan na fitness spravi oko 100 minuta i svaki dan napravim oko 400 trbušnjaka na spravi za trbušnjake, i još k tome provedem svaki dan oko 60-90 minuta na orbitreku, zanima me što bi bilo isto najbolje napraviti poslje treninga, ja volim popiti malo limunade (sam iscjedim limun i pomiješam ga s vodom i samo ga tako pijem, bez ikakvih šećera)

Prvo moraš dati do znanja koji program provodiš. Jesi li na masi ili definiciji?

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
15 godina
dmanz kaže...
e i ja sam razmisljao o tom insanityju, jel to istina da za 60 dana su rezultati? mislim ono, vjerujem da je tesko i da treba izdrzat, ali kak god daje tesko to je opet jako malo vremena

Vjeruj mi je!

Ali kako ekipa ovdje kaže i tako je, nećeš dobiti masu.
Izgubit ćeš masne naslage i dobit ćeš definiciju.
To je sigurno.
Ali u kojoj mjeri, ovisi koliko to budeš silno želio! 

17 godina
neaktivan
Pulja kaže...

Prije - žitarice (nestle fitness npr)

Poslije - banane (kad se vracam s treninga doma)

i onda doma pojedem neki sendvic s majonezom i tak

16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
dmanz kaže...

Vjeruj mi je!

Ali kako ekipa ovdje kaže i tako je, nećeš dobiti masu.
Izgubit ćeš masne naslage i dobit ćeš definiciju.
To je sigurno.
Ali u kojoj mjeri, ovisi koliko to budeš silno želio! 

to mi i treba, imam ja masu   183/79 trenutno

17 godina
neaktivan

definicija

17 godina
Mitch kaže...
Pulja kaže...

Prije - žitarice (nestle fitness npr)

Poslije - banane (kad se vracam s treninga doma)

i onda doma pojedem neki sendvic s majonezom i tak

ovo je popularno u teretani i kod vjezbaca opcenito no ja mislim da nisu tako dobre nakon treninga. prespore su, zatvaraju. bolje ih je pojest ujutro. nakon treninga bi bilo bolje pojest neka pileca prsa ili nesto u tom stilu ili popit whey.

16 godina
Rast mišića i visina

@farty nebi se složio, ima iznimaka ali realno tjedan dana ti treba za neki uvod ono čisto da znaš gdje si,što se tiče kilaža i to... a za mršavljenje je lakši dio odi na traku i trči dok možžeš,samo je problem što može doć netko sa 5 kg viška i on će skinut kilu dvije tri(ovisi o predanosti što si napisao),može doć i neki koji ima 15 kg više i on što će skinut 3 kile mu ne znači ništa na izgledu skoro. Za nešto ozbiljnije tih mjesec dana je gubljenje novaca i vremena.

isto ima onih sa 10 kg manjka pa hoće se nabit za mjesec dana,pa onda nakon 2 tjedna niti ne dolaze više jer vide da nema smisla. 

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nakon treninga 100 g rize i 125 g piletine= 30 g proteina, fino i s vilicom je, moj najdrazi suplement.

Jel zna netko onaj zacin za piletinu iz lidla, meni se cini u redu, ali ima soli.

EDIT: kaj nije bolje trcat vani, mislim vaki malo veci grad ima uređene staze za trkace a ako je netko na selu još bolje moze uzivat na svjezem zraku.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 23:13 (Trustek).
17 godina
crack kaže...

@farty nebi se složio, ima iznimaka ali realno tjedan dana ti treba za neki uvod ono čisto da znaš gdje si,što se tiče kilaža i to... a za mršavljenje je lakši dio odi na traku i trči dok možžeš,samo je problem što može doć netko sa 5 kg viška i on će skinut kilu dvije tri(ovisi o predanosti što si napisao),može doć i neki koji ima 15 kg više i on što će skinut 3 kile mu ne znači ništa na izgledu skoro. Za nešto ozbiljnije tih mjesec dana je gubljenje novaca i vremena.

isto ima onih sa 10 kg manjka pa hoće se nabit za mjesec dana,pa onda nakon 2 tjedna niti ne dolaze više jer vide da nema smisla. 

takvih debila puno skola kod mene.

no opet ja sam imo neki pocetnicki boom pa sam u prvom mjesecu nabio 4 kile, no tu je bila potpuna promjena prehrane. svi oni misle da je dovoljno otic u teretanu, a onda poslije popiju colu jer su zedni i odu u mcdonalds svaki vikend.

14 godina
djdomi kaže...

uvjeravaj se.

Ne znam baš šta si htio reći s tim "uvjeravaj se" ali nisam debel niti imam sala, nego skoro izgledam normalno (po izgledu ljudi me pitaju da li bildam a uopšte nisam) i puno bi mi lakše bilo nego nekom mršavcu.

It's not how good you are, it's how good you want to be.
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
šta mislite o ovom planu prehrane uz insanity

ja sam radio sam, mozda ce neko rec premalo al ja ocu jos malo smrsavit
14 godina
Rast mišića i visina

Dobro izgleda, ali ne bi bilo lose da napises koliko ima kalorija. Na kraju dana to je ono sta odreduje hoces li smrsavit ili dobit na kilazi.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
računao sam da mojem tijelu treba oko 1850 kcal dnevno da odrzi tezinu, ovo je otprilike oko 1500
14 godina
Rast mišića i visina

Aha, pocni onda sa tim planom. Koliko vidim ima dovoljno proteina koji ce ti pomoc u izgradnji misica tako da ne bi trebalo bit problema

17 godina
neaktivan
Artem kaže...
djdomi kaže...

uvjeravaj se.

Ne znam baš šta si htio reći s tim "uvjeravaj se" ali nisam debel niti imam sala, nego skoro izgledam normalno (po izgledu ljudi me pitaju da li bildam a uopšte nisam) i puno bi mi lakše bilo nego nekom mršavcu.

zvučalo je grubo, sorry.

ono što želim reći je da ako imaš "masu"(napisao si da imaš masu i da je lako možeš pretvoriti u mišiće), ne znači da iz te "mase" možeš dobiti mišiće. ne pretvara se trenutna masa magično u mišiće, mišiće dobiješ unosom proteina.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

znaci ljudi,inace radim sklekove,iso sam mjesec dana u teretanu proslog ljeta i radio sam sa utezima,sad me zanima:

jel dobro raditi mrtva dizanja sa jednim mjesecom teretane i 16 godina,sto mislite??? {#}

dary555
12 godina
neaktivan
crack kaže...

To je istina, takve kilaže se naravno ne mogu skinuti u mjesec dana. Ja sam mislio na ono završno dotjerivanje, "klesanje" pred plažu, jer i to iziskuje ozbiljan rad. Ali potpuno si u pravu.

dary555 kaže...

znaci ljudi,inace radim sklekove,iso sam mjesec dana u teretanu proslog ljeta i radio sam sa utezima,sad me zanima:

jel dobro raditi mrtva dizanja sa jednim mjesecom teretane i 16 godina,sto mislite??? {#}

Ako još uvijek redovito vježbaš, ili planiraš redovito vježbati onda apsolutno možeš. Moraš samo početi s malim težinama dok apsolutno ne savladaš tehniku, kad to savladaš onda si "good to go".

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 16:39 (farty).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice