Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.698.815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Rast mišića i visina
Scarfaceee kaže...

a pijem proteine ?

nije, općenito je poznato što više proteina unosiš u sebe masa ti se smanjuje

nidje veze,Ali nemoj ti meni sada da ovo ispedne neka teorija zavera da se masa samanjuje 

Pa kako se onda dobije na masi osim krkanja 7 puta na dan?

zayebava te lik

Pa ja nisam dosao tu da me zajebava te!{#} Sta to je danas normalno svi da znamo? Ja znam sta su proteini i gde ih ima i koliko.Pitam za ove vestacke proteine

pa protein je protein, nebitno na koji nacin ga uzeo, ne razumijem zasto svi misle da cim je u prahu da je droga ili neka kemija teska.

17 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

a pijem proteine ?

nije, općenito je poznato što više proteina unosiš u sebe masa ti se smanjuje

nidje veze,Ali nemoj ti meni sada da ovo ispedne neka teorija zavera da se masa samanjuje 

Pa kako se onda dobije na masi osim krkanja 7 puta na dan?

zayebava te lik

Pa ja nisam dosao tu da me zajebava te!{#} Sta to je danas normalno svi da znamo? Ja znam sta su proteini i gde ih ima i koliko.Pitam za ove vestacke proteine

normalno je da znaš da ako dodaješ masu nečega da se masa neće magično izgubiti.

"veštački" proteini su prerađevina sirutke, na isto ti dođe.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
Rast mišića i visina

Evo drugio dio mog plana prehrane.. ovo je na dan kad imam trening. 

Odprilike:

4000 kalorija

Ugljikohidrata: 524g

Proteina: 250g

Masti: 70g

Kruh: 250kalorija 50ugljikohidrata 7proteina

Mlijeko 600ml: 400kalorija 18ugljikohidrati 13Proteini 11masti

Posni sir 200g: 140kalorija 5ugljikohidrata 25proteina 6masti

Piletina 300g: 450kalorija 0ugljikohidrata 60proteina 9masti

Riža 100g: 360kalorija 80ugljikohidrata 7proteina 1masti

Zobene 200x2: 1600kalorija 260ugljikohidrata 60proteina 30masti

Banane 1: 100kalorija 20ugljikohidrata 0proteina 0masti

Pomidori 2: 40kalorija 6ugljikohidrata 0proteina 0masti

Jaja 1 Bjelanjaka 4: 375kalorija 5ugljikohidrata 55proteina 15masti

Suho voće: 320kalorija 80ugljikohidrata 19proteina 1masti

EDIT: Malo sam popravio, ubacio rize, stavio 4 bjelanjka i jedno cijelo jaje i maknuo 1 bananu.. sad sam dobio vise na ugljikohidratima. 

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 22:32 (Encyanix).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Daj tu ima hrane za 4 dana meni.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Posto je pravilo da se treba unjet 2g proteina nakg mase ja bi trebo unjet 124g. Mebe zanima dali s proteina moze unjet puno vise npr ja da unesem oko 200, dali organizam moze "preradit" sve to ili ce dio otic u nista? I koji cu efekt postic uzimanjem tolike kolicine?

to su te tzv. usmene predaje zasnovane na pricama po teretani, tako isto mislim da kruzi prica  da covjekov organizam u oborku moze preradit 30g proteina stoga mislim da je ako se uzima 5 obroka dnevno ili cak 4 po 30 g cist ok. Ugljikohidrati su jednako vazni jer se oni onda trose za energiju, a ne u tolikom broju misici. Sada kome vjerovat?

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 0:02 (Trustek).
17 godina

nije 30 neg 50 i normalno da je bolje podjelit na vise obroka tak da organizam zna da ima stalan pritok hrane i ne skladisti onaj visak u masno tkivo, i niko nije reko da netreba jest ugljikohidrate ali netreba jest vise nego sto je potrebno jel svi znamo sta se dogada sa viskom ug (zapravo tehnicki gledano treba jest vise nego sto je potrebno na maso jel je potrebno imat kalorijski suficit bez kojeg nema misicnog rasta).

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

nije 30 neg 50 i normalno da je bolje podjelit na vise obroka tak da organizam zna da ima stalan pritok hrane i ne skladisti onaj visak u masno tkivo, i niko nije reko da netreba jest ugljikohidrate ali netreba jest vise nego sto je potrebno jel svi znamo sta se dogada sa viskom ug (zapravo tehnicki gledano treba jest vise nego sto je potrebno na maso jel je potrebno imat kalorijski suficit bez kojeg nema misicnog rasta).

Piletina, papaline, jaja i salata sve ono jednostavno kaj znam "skuhat", nije ne zdravo ako se dobro pripremi dosad sam iamo neku teflonsku tavu i stavio licicu maslinovog, sad sam narucio kreamicke i takve stvari igraju ulogu. 

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 1:18 (Trustek).
16 godina
Rast mišića i visina

Evo jedan odlican clanak za sve one koji su visoki.

http://forum.vpxsports.com/PrintTopic2087.aspx 

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
18 godina
Rast mišića i visina

Heh, evo gledam, uz dobrog ilustratora, nema potrebe za brigu o vjžbanju i prehrani.
Naravno ukoliko se nemora nešto dignuti, prenijeti ili pokazati ogoljen na kakvom javnom mjestu:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/BI340-100-Creatine-Monohydrate.html 

: Uzimati 1 kašičicu (5g) dnevno sa 500 ml vode. Tokom dana piti najmanje još 2 l vode. Pripremati neposredno pre konzumiranja. Cek sada meni to izgleda jako malo 1 kasicica dnevno?

Repent the end is near!
17 godina
Scarfaceee kaže...

http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/BI340-100-Creatine-Monohydrate.html 

: Uzimati 1 kašičicu (5g) dnevno sa 500 ml vode. Tokom dana piti najmanje još 2 l vode. Pripremati neposredno pre konzumiranja. Cek sada meni to izgleda jako malo 1 kasicica dnevno?

Ljudsko tijelo je limitirano koliko kreatina moze zadrzati u sebi, i tih 5g dnevno je dovoljno da se kroz neko vrijeme taj limit dosegne.

17 godina
Scarfaceee kaže...

nije to nista malo. neki uzimaju i 10g na dan, po meni nepotrebno. u nekim gainerima bude u dozi 10g kreatina. ali i s 5g ces postic zeljeni efekt.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Jos jedno pitanje :

kako ja da starom objasnim sta su to kreatini jer kada to on vidi u onoj kutiji od 500g odma misli da je to neka droga da se ja drogiram i te gluposti ?

inace matori je stara skola teska indusrija vec 30godina :)

Repent the end is near!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 0:36 (Scarfaceee).
14 godina

5g i ne vise nikako. Dodi s njim pred komp upisi mu u google "kreatin" i nek cita.

16 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Jos jedno pitanje :

kako ja da starom objasnim sta su to kreatini jer kada to on vidi u onoj kutiji od 500g odma misli da je to neka droga da se ja drogiram i te gluposti ?

Ja kad sam od svojih tražio pare za proteine isprinto sam im sta je to, oni su mislili da je to isto ko steroidi...

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
17 godina
cuspajz kaže...
Scarfaceee kaže...

Jos jedno pitanje :

Ja kad sam od svojih tražio pare za proteine isprinto sam im sta je to, oni su mislili da je to isto ko steroidi...

moji to jos sad misle, misle da proteini izazivaju nuspojave, da ce mi srce stat, da cu bit neplodan i ostale gluposti...

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
cuspajz kaže...
Scarfaceee kaže...

Jos jedno pitanje :

moji to jos sad misle, misle da proteini izazivaju nuspojave, da ce mi srce stat, da cu bit neplodan i ostale gluposti...

jeaa, moji su to jako jako mislili i poslali me da vadim krv misleci da cu neznam sta zbog proteina, dosla krvna slika i doktorica rekla da imam savrsenu krvnu sliku :) ja neznam kako vi mislite to njima objasnit kad vi njima sta god da kazete necete ih uvjerit da to nije stetno...

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
18 godina
mar123 kaže...
cuspajz kaže...
Scarfaceee kaže...

Jos jedno pitanje :

Kad smo kod steroida, jaaaoo šaće sad momci koji su se namjeravali nakljukat dopingom pred ljeto i na brzaka u 4-6 tjedana navuć mesine
za pokazat na plaži? Jadno će to biti ove godine, ako policija ne vrati čovjeku uredno plaćene anabolike :)
(samo neznam odakle policiji ova cifra od 230 000 kuna, valjda su našli račun iz apoteke?)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/virovitickopodravska-policija-zaplijenila-rekordnu-kolicinu-steroida-vrijednih-230000-kuna/679533.aspx

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...
mar123 kaže...
cuspajz kaže...
Scarfaceee kaže...

Jos jedno pitanje :

Kad smo kod steroida, jaaaoo šaće sad momci koji su se namjeravali nakljukat dopingom pred ljeto i na brzaka u 4-6 tjedana navuć mesine
za pokazat na plaži? Jadno će to biti ove godine, ako policija ne vrati čovjeku uredno plaćene anabolike :)
(samo neznam odakle policiji ova cifra od 230 000 kuna, valjda su našli račun iz apoteke?)
http://www.index.hr/vijesti/clanak/virovitickopodravska-policija-zaplijenila-rekordnu-kolicinu-steroida-vrijednih-230000-kuna/679533.aspx

Oni sami koriste, znam neke...

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ja imam 17 god mlad sam ja da jos uzimam kreatin ?

Repent the end is near!
15 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

Nikad ,ali nikad neću razumjeti ljude koji uzimaju bilo kakve dodatke od obicnog proteina,kreatina,dodataka za obnovu,vitamina  pa do steroida...Jednostavno ako nešto nemozes prirodno nemoj nikako.

Sharing Is NOT Stealing!
18 godina

A ja neću nikada razumjeti one koji ne razumiju razliku između proteina, vitamina i steroida. {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

A ja neću nikada razumjeti one koji ne razumiju razliku između proteina, vitamina i steroida. {#}

Nigdi nije definirana niti jedna od navednih.Samo ih naveo.

Sharing Is NOT Stealing!
17 godina

Pa to je prirodno nevidim di je problem ti ak imas tolko novaca da unes tu kolicinu proteina hranom sam daj al pljuj po onima koji nemaju.

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

i da se vratimo na mene jesam li dovoljno star da uzimam ili jok?

Repent the end is near!
14 godina
Scarfaceee kaže...

ja sam u sebe trpo sa 16 sve zivo, mozes haha

14 godina
neaktivan
Mamic kaže...
Scarfaceee kaže...

Nikad ,ali nikad neću razumjeti ljude koji uzimaju bilo kakve dodatke od obicnog proteina,kreatina,dodataka za obnovu,vitamina  pa do steroida...Jednostavno ako nešto nemozes prirodno nemoj nikako.

ok, nemoj jest ribu, meso itd. jer ocito proteini nisu dovoljno prirodni...

Što bih se trebao ici na izvor napit vode jer mi je netko omogcio da to mogu iz svog doma pomocu cijevi. Prije 2000 godina nisu imali cijevi u ovom obliku jel to znaci da i ja ne bih trebao?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 20:14 (Trustek).
14 godina
neaktivan
Scarfaceee kaže...

prestar si kreatin se uzima sa 13 godina inace nema ucinka

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 20:11 (Trustek).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
pozdrav
zamolio bih vas pošto sam početnik u bb-u i htio bih trenirati doma sam jer tu kod mene nema teretana i nikoga koji se time bavi pa sam odlučio kupiti sprave neke a neke napraviti sam i spremio ih u jedno skladište di bi ja sada polako sam počeo malo da se bavim tim sportom,najviše radi želje da si malo nabildam tijelo, ali znam da su to godine staža,meni bi bilo dovoljno da se vidi pomak na tijelu i odlučio vas zamoliti za pomoć da bi te bi pomogli po vašem da mi napišete jedan dobar trening za masu,koje vježbe da radim za svaku skupinu mišića i koliko serija,totalni sam početnik,nekužim se u to,kad se trenira npr bench jel stavljam kilažu od najmanje do najveće,ustvari koliko mogu dignuti,jel se to tako vježba,i zamolio bih vas za nekakav plan prehrane i htio bih pitati što bi mi preporučili da si uzmem od suplemenata,zanima me koliko se već vi bavite time i dal ste ikada konzumirali steroide jel se može bez njih ili ne,nadam se da nisam dosada i da ćete mi pomoći bar nekim savijetom
lijepi pozdrav
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow 76 kaže...
pozdrav
zamolio bih vas pošto sam početnik u bb-u i htio bih trenirati doma sam jer tu kod mene nema teretana i nikoga koji se time bavi pa sam odlučio kupiti sprave neke a neke napraviti sam i spremio ih u jedno skladište di bi ja sada polako sam počeo malo da se bavim tim sportom,najviše radi želje da si malo nabildam tijelo, ali znam da su to godine staža,meni bi bilo dovoljno da se vidi pomak na tijelu i odlučio vas zamoliti za pomoć da bi te bi pomogli po vašem da mi napišete jedan dobar trening za masu,koje vježbe da radim za svaku skupinu mišića i koliko serija,totalni sam početnik,nekužim se u to,kad se trenira npr bench jel stavljam kilažu od najmanje do najveće,ustvari koliko mogu dignuti,jel se to tako vježba,i zamolio bih vas za nekakav plan prehrane i htio bih pitati što bi mi preporučili da si uzmem od suplemenata,zanima me koliko se već vi bavite time i dal ste ikada konzumirali steroide jel se može bez njih ili ne,nadam se da nisam dosada i da ćete mi pomoći bar nekim savijetom
lijepi pozdrav

ne moze se nikako bez steroida, sta je tebi, svaki BB koristi steroide jer bez njih nema sanse da uspijes...

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice