Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.701.272
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

nadam se da nije neki bolesni shit...

naravno, treba malo pratit novosti, a gdje bolje nego na forumu!

svakako, i hvala na info!

kuku lele
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Hornet_93 kaže...

Za prvi dio ništa čudno, koliko se god čini da je veslanje nezahtjevno, posebno jer se tehnike nauče u tjedan dana, al baš i nije tako :)

Nema veze to šta si sada izvan forme, za nekih pola godine dobit ćeš na mišićnoj masi jer je to ekspolozivan sport i razvija cijelo tijelo, suprotno mišljenju da razvija dijelove noge, ruke i ramena. ne trebaju ti nikakvi šejkovi, proteini, ja sam klopao doslovno sve, špek, šunka, kulen, kobasice, tjestenine, voće i povrće, čokolade, u menzi bi pojeo i po 2 obroka odjednom jer to sve izgori na treningu, obično 3 ili 4 puta tjedno. i važno je da jedeš redovito i puno. u suprotnom ćeš gubiti masu.

pretpostavljam da studiraš u rijeci, imaju izuzetne akademske ekipe (ekipe pravnog i računalstva su nastupile na europskom prvenstvu pred 3 godine) i preporučam ti svakako da probaš odraditi koji trening pošto već imaš poznanike, oni će te lakše i brže uvesti u te stvari.

Super je za oslobađanje stresa, posebno kad krenu sprint sekcije regate, tu ćeš jako patiti, i prvih mjesec dana ne forsiraj jer mnogi koji krenu u tom periodu dobiju upalu mišića cijelog tijela. Osobno kad sam krenuo sa veslanjem,  dan nakon prvog treninga sam proveo u krevetu, prokleto me bolilo cijelo tijelo, ruke još i najmanje... ali i  počeo sam osjećati mišiće za koje nisam ni znao da postoje.

sve u svemu, ne košta te ništa da probaš.

p.s. četverac je kao standard za novake, al slobodno uskoći u skul dvojac (svaki veslač ima dva vesla).

Istina je sve sto si rekao u vezi jela moj frend se nemre zdebljat, a jede ko manijak svaki dan ima treninge (veslanje), frajer je prirucnik iz anatomije.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
18 godina
Rast mišića i visina

Mala digresija, ovaj oglas me zaskočio na fb, pa gledam wauu
koji primjer napumpanostiii, gdje je taj noh da odma uzmem repete:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

http://www.njuskalo.hr/fitness-oprema/optimum-nutrition-gold-whey-oglas-8074553

Presumnjiva cijena,a kako je u opisu napisao da na mail objašnjava tako nisku cijenu išo sam provjerit zašto je to tako.

cit: "Bok

To je roba koja se izgubila u transportu do trgovine, recimo zo tako :)  "

Znači po njegovim riječima,roba bi trebala biti ukradena,a to mi je nekako već isfurana"fora".

17 godina

pa nigdje ne pise u kojoj kolicini prodaje

You got to lose to know how to win
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

pa nigdje ne pise u kojoj kolicini prodaje

daj ne lupetaj

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Promijesao je mlijeko u prahu i kakao i evo mu proteina.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 14:01 (Trustek).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ako ima ona folija preko onda bi trebalo biti ok.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina
Rast mišića i visina

-

<!-- Facebook Badge START --><a href="https://www.facebook.com/lange.langaj" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,
14 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

ccc, ocito ne znas kako se to lagano skine i stavi natrag. Uzmes fen i vratis ju nazad ko da nikad nije skidana.

Uvijek uzimam u vrecama.

17 godina
Rast mišića i visina

ja uvijek uzmem u ducanu, pa nemam tih briga.

16 godina
mar123 kaže...

blago tebi što misliš da si siguran ako kupujes u dućanu xD

16 godina
neaktivan
Trustek kaže...
Fake_Alert kaže...

ccc, ocito ne znas kako se to lagano skine i stavi natrag. Uzmes fen i vratis ju nazad ko da nikad nije skidana.

Uvijek uzimam u vrecama.

Zato sam i napisao da 'bi trebalo' {#}

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
crack kaže...
mar123 kaže...

blago tebi što misliš da si siguran ako kupujes u dućanu xD

a gledaj, tako mozes rec i da nisi siguran ni kad iz tvornice izade al necemo sad pretjerivat. a mislim da bi skuzio razliku izmedu wheya od vanilije i mlijeka u prahu.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Moj frend kupio u hrvatskoj u ducanu ja sam dobio iz slovenije potpuno drukciji okus, enough said... otad ih vise ne pijem, ne trebaju mi, stoje doma u frizideru, dat cu ih nekome.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Previse se fokusirate na whey i ostale praske,nije to nikakva magija za dobivanje misica.

Ljubomorne duše mogu da mi puše
14 godina
neaktivan
xR4Z3R kaže...

Previse se fokusirate na whey i ostale praske,nije to nikakva magija za dobivanje misica.

istina, vjezbanjem se dobivaju misici, a ne praskovima.

Mozes ti ujutro jest čoko nesquik, međuobrok neki sendvič, ručak grah s kobasicama i te spike, a vjezbat i imat ces rezultate

@xR4Z3R sve potpisujem sto si rekao

Epic Meal Time @gym

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.5.2013 0:17 (Trustek).
14 godina
Rast mišića i visina

Evo i ja se javljam da vas pitam jedno pitanje,,,

Vjezbam vec jako dugo vremena, (sklekovi,trbusnjaci,sa bucicama razne vjezbe)..primijetio sam da mi se vide trbusni misici kad ih onako napnem, lijepo se "ocrtavaju", eh sad posto imam sala ne vide se,jedino kad uvucem trbuh se vide..pa moje pitanje glasi kako da u roku mjesec-dva izgubim to salo? (svaki tjedan minimalno 2 puta trcim,vozim bicikl,igram nogomet) ..dali postoje kakve vjezbe ili nesto da to izgubim.

hvala vam unaprijed

17 godina
Rast mišića i visina

cuo sam u zadnjih mjesec dana iz vise izvora(osbni treneri i razne stranice) da je preskakanje uzeta bolji cardio od trcanja i da je bolje za mrsavljanje pa ti to preporucam da radis, svaki dan, po pola sata, skaci kolko mozes. smanji unos hrane. ja cu tek krajem ljeta krenut na skidanje svog sala s trbuha, do tad idem nabijat jos kila(sad sam vec na 62, cilj je 67-68).

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

cuo sam u zadnjih mjesec dana iz vise izvora(osbni treneri i razne stranice) da je preskakanje uzeta bolji cardio od trcanja i da je bolje za mrsavljanje pa ti to preporucam da radis, svaki dan, po pola sata, skaci kolko mozes. smanji unos hrane. ja cu tek krajem ljeta krenut na skidanje svog sala s trbuha, do tad idem nabijat jos kila(sad sam vec na 62, cilj je 67-68).

hoces reci cuo si tu na forumu? jer mi se cini da se o tome raspravljalo nekoliko stranica unazad, a ne od trenera ili sta ja znam cega...

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
17 godina
Ratohnhake:ton kaže...
mar123 kaže...

hoces reci cuo si tu na forumu? jer mi se cini da se o tome raspravljalo nekoliko stranica unazad, a ne od trenera ili sta ja znam cega...

da raspravljalo se a i sjecam se da sam ja zapoceo raspravu oko toga(malo smo si coravi jel)

da, pratim na fejsu onog privatnog trenera, zove se marko drčić, lik je super, malo pogledajte kako izgleda.

i procito sam na nekim stranim stranicama kao i na fitness forumu. neznam zasto se tu svi pokusavaju pravit pametni kad je ocito da to nisu?

15 godina
Rast mišića i visina

Vase misljenje o uzimanju kreatina?

I sto mislite o ovome https://www.proteini.si/hr/kreatin/olimp-creatine-xplode-powder-500g/

Inace treniram vec 12g nogomet tako da sam u trenizima a ovo bi sad preko ljeta malo da ojacam jos

9 Da
12 Ne
prodajem steam account, pp za vise informacija
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ljudi, trebam pomoć! Desna nadlaktica mi je deblja od lijeve i to dosta, može se primijetiti golim okom. Kak da to ispravim? Nekom posebnom vježbom ili?

17 godina
neaktivan
obokan kaže...

Ljudi, trebam pomoć! Desna nadlaktica mi je deblja od lijeve i to dosta, može se primijetiti golim okom. Kak da to ispravim? Nekom posebnom vježbom ili?

D*kaj lijevom rukom....

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
14 godina
obokan kaže...

Prilikom drkanj* koristi malo vise lijevu ruku {#}

Peace!
13 godina
neaktivan

Haha, samo ismijavajte, tražim pomoć, neki savjet , a vi ovako? Fakat ružno izgleda kad je jedna ruka deblja od druge {#}

PS-  ljevak sam

17 godina
neaktivan
obokan kaže...

Haha, samo ismijavajte, tražim pomoć, neki savjet , a vi ovako? Fakat ružno izgleda kad je jedna ruka deblja od druge {#}

PS-  ljevak sam

Kad god možeš zamijenit šipku sa bučicama učini to. Radi jednak broj ponavljanja jačom rukom i slabijom (neka te slabija limitira) dok se ne izjednače mišićne skupine. Jača ruka će malo atrofirat, slabija ojačat i kad dođeš do iste razine, onda ubaciš šipku i radiš jednako.

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pratim pro-trenere na youtubeu epic meal time i ekipa ima dobre recepte za uos proteina i kalorija.

15 godina
FiCoO kaže...

I sto mislite o ovome https://www.proteini.si/hr/kreatin/olimp-creatine-xplode-powder-500g/

Inace treniram vec 12g nogomet tako da sam u trenizima a ovo bi sad preko ljeta malo da ojacam jos

I da li je netko od vas naisao na neku dobru ponudu za utege 10+ kg?

prodajem steam account, pp za vise informacija
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Hmmm,volio bi čuti razmišljanje ovih koji su rekli "ne".Jeli zbog godina ili?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice