ja doma pijem vodu ili cedevitu. kolu i ta sranja samo na rodendanima, proslavama, kad nam dodu ljudi pa otvore to i tako. vani rokam bamubse sto je jos gore al nejdem bas cesto pa je prihvatljivo.
pa i cedevita je sranje zesce
ja doma pijem vodu ili cedevitu. kolu i ta sranja samo na rodendanima, proslavama, kad nam dodu ljudi pa otvore to i tako. vani rokam bamubse sto je jos gore al nejdem bas cesto pa je prihvatljivo.
pa i cedevita je sranje zesce
nisam ni reko da nije, samo kazem sto pijem, uz vodu.
Iman 75 kila, sta je ok za moje godine, mozda taman na granici, ali ugl plan mi je bia udebljat par kila te san pritom jea dosta namirnica pune ugljikohidrata no od toga san od svega dobia ponajvise stomaka. Kako mogu skinit taj visak sala ali opet se udebljat no ako je moguce prirodnon prehranon?
kile se gledaju prema visini.. trči i jedi manje sranja ne znam kaj si očekivo zdebljat se samo žderanjem bez vježbe
Ja kad sam s frendovima vani pijem zesticu, kad sam doma hladnu vodu ili ohlađeni zeleni caj,a kad se organiziraju muske zabave ubijam se u pizzi, mjesavini kojekakvih alkoholnih zestica i pive. Ali to je samo par puta godisnje
danas sam piknuo dodatne utege, 10 kg, 2x 5 kg ploce, platio sam 180 kn. i uzeo sam onaj wight gainer sto je crack linkao par stranica prije. vreca od 5.4 kg, kad je stari vidio reko je da cu postat neplodan 
danas sam piknuo dodatne utege, 10 kg, 2x 5 kg ploce, platio sam 180 kn. i uzeo sam onaj wight gainer sto je crack linkao par stranica prije. vreca od 5.4 kg, kad je stari vidio reko je da cu postat neplodan 
meni je stari reko da se samo ne navucem na proteine. Jedni weight gainer koji na meni djeluje je hrana s puno ugljikohidrata.
svaka cast ovima, kad bih uzivo vidio poklonio bih im se, ovo je nekakv drukciji street, ovo je bilo prezabavno za gledat, toliko dinamicnosti nisam vidio ni u jednom dosad takvom videu. Neka ih rusi malo uvjezbaju za gimnastiku na olimpijadi i velikim natjecanjima bili bi odlicni.
ovi rusi su najjaci
Jel zna neko koliku max kilazu moze podnjeti sipka za bucice ona mala normalna (ne olimpjiska)
Sta mislite o ovome genijalci?
Whey bez okusa* + glukoza + zlica kakaa + sve izmjesano u 3 dcl mljeka.
*najeftiniji-najbolji=valjaju mi i s vodom i s mlijekom; stavljeni vec oglasi za njuskalo prodavaca, kg=120 kn.
Jel zna neko koliku max kilazu moze podnjeti sipka za bucice ona mala normalna (ne olimpjiska)
zasad sam na nju max stavio 25kg i nije pukla.
@360 gamer probao to whey+glukoza+nesquck +voda i ok je okus,bolji nego onaj od wheya od cokolade.
meni weider whey od vanilije ima odlican okus, pio bi ga ko sok kako mi je fin, na pocetku mi se gadio, zacepio sam nos dok sam ga pio a kasnije sam ga zavolio, nadam se da ce tako bit i s ovim gainerom koji mi je zasad odvratan, isto od vanilije.
po stoti put na ovoj temi može podnjet 4 slona sa svake strane.. ne možeš ti, ali sigurno i apsolutno nitko od nas ne može dić kila kolko ta šipka može izdržat
nekuzim uopce to pitanje "kolko moze podnjet", mislim pa daj razmislite, sto mislite da bi ta sipka pukla pri nekoj kilazi? pogotov ta mala, koju nemoze niko ziv slomit. jos bi kuzio da neko isputuje za onu od 1.5m pa da se ne savije ili nesto.
Na tu malu mozes 500kg stavit i nece puknut.
Ma krivo sam se izrazal zanima me koliko utega otprilike mos stavit sa jedne strane male sipke ( npr 3,4??)
kolko god ti stane
mozda ga zanima kolko mu stane, pa ako ces naslagat one od 10 kg, stane ti sa svake strane 30-40 kg.
Ma krivo sam se izrazal zanima me koliko utega otprilike mos stavit sa jedne strane male sipke ( npr 3,4??)
5kg ti stanu 3 sigurno,možda 4 al nisam siguran za 4-tu,ove manje od kilu-dvije njih stane 4 sigurno,možda i 5-ta naknap.
5kg ti stanu 3 sigurno,možda 4 al nisam siguran za 4-tu,ove manje od kilu-dvije njih stane 4 sigurno,možda i 5-ta naknap.
a ovisi kakve ima utege
jesu li to metalni ili oni plastično gumeni? jer različito su široki
Pozz, jeli ima tko kakve postere za teretanu ili dali netko zna di bi se mogli nabaviti neki dobri posteri?
Pozz, jeli ima tko kakve postere za teretanu ili dali netko zna di bi se mogli nabaviti neki dobri posteri?
za teretanu ne znam ali znam da ima velikih postera u Profil Megastoru u bogovicevoj. Odi u neku tiskaru i daj im slike koje hoces i neka ti to srede.
Jel se netko od vas bavi veslanjem?
Jesam cijelu srednju i prvu godinu faksa. Šta te zanima?
Par kolega i kolegica sa godine se bave veslanjem, od početka školske god znači malo manje od 8 mjeseci, postali su nabildani za ne povjerovat. Tak smo krenuli u priču i nagovorili me da provedem trening-dva sa njima, pošto nisam baš gym guy, a i teretana mi je nekako monotona, uvijek isti likovi... Doma radim vježbe, samo onak da se malo razgibam, inače sam totalno propao fizički od kako sam krenuo na faks, svi oko mene dobili po 10-15 kila, samo ja smršavio 
E sad, vidjet ću kak mi bude išlo pa pitam čisto onak dojmove, možda par savjeta, informacija...
moj bratic je krenuo sad nedavno, isto ide na faks i frendovi idu pa i on, kaze da je odlicno.
Za prvi dio ništa čudno, koliko se god čini da je veslanje nezahtjevno, posebno jer se tehnike nauče u tjedan dana, al baš i nije tako :)
Nema veze to šta si sada izvan forme, za nekih pola godine dobit ćeš na mišićnoj masi jer je to ekspolozivan sport i razvija cijelo tijelo, suprotno mišljenju da razvija dijelove noge, ruke i ramena. ne trebaju ti nikakvi šejkovi, proteini, ja sam klopao doslovno sve, špek, šunka, kulen, kobasice, tjestenine, voće i povrće, čokolade, u menzi bi pojeo i po 2 obroka odjednom jer to sve izgori na treningu, obično 3 ili 4 puta tjedno. i važno je da jedeš redovito i puno. u suprotnom ćeš gubiti masu.
pretpostavljam da studiraš u rijeci, imaju izuzetne akademske ekipe (ekipe pravnog i računalstva su nastupile na europskom prvenstvu pred 3 godine) i preporučam ti svakako da probaš odraditi koji trening pošto već imaš poznanike, oni će te lakše i brže uvesti u te stvari.
Super je za oslobađanje stresa, posebno kad krenu sprint sekcije regate, tu ćeš jako patiti, i prvih mjesec dana ne forsiraj jer mnogi koji krenu u tom periodu dobiju upalu mišića cijelog tijela. Osobno kad sam krenuo sa veslanjem, dan nakon prvog treninga sam proveo u krevetu, prokleto me bolilo cijelo tijelo, ruke još i najmanje... ali i počeo sam osjećati mišiće za koje nisam ni znao da postoje.
sve u svemu, ne košta te ništa da probaš.
p.s. četverac je kao standard za novake, al slobodno uskoći u skul dvojac (svaki veslač ima dva vesla).
ma to mi je bitno, da se ispušem i usput da se malo razvijem.
a šte je inicijacija? samo su rekli da to moram obavit prije nego krenemo sa treningom. Nemoj mi reć da ću morat radit kakvu glupost u stilu jackassa.
hahahahaha znači ipak se održava tradicija. lijepo za ćuti :D
pa ne bi bilo fer da otkrivamo :D
btw, pravnik na it forumu? :D
ako kreneš, javi dojmove!