Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.698.940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Rast mišića i visina

Evo neke za motivaciju {#}

Peace!
15 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
Trustek kaže...

Sto mislite o bilderima i sportasima vegetarijancima, njima svaka cast ali ja ne bih mogao izdrzat na soji, seitanu- iskreno kada sam probao bolognese od soje iznenadio sam se koliko je slicno mesu ali to mi je licemjerno od strane nekih vegetarijnaca:"ja ne nisam ubojica, ja ne jedem meso" ali zato onda jedu seitan i soju i takve oblike koji sluze da im zamijene meso. 

http://www.thefrankmedrano.com/

I da, ovaj lik je vegan :)

battlelog: Xtream_Nick
14 godina
Coder256 kaže...

Podlaktica

Ja ti ovo radim za podlakticu i radim je kad radim i biceps..

Ja radim ovo svi mi kazu da je najbolje sto se tice podlaktice 

Samo je kamen a ne uteg i malo je manji stap, bas ubija u pojam nakon minutu dvije toga:) 

Peace!
15 godina
Rast mišića i visina

Imam problema s koljenom, zapravo ne s koljenom nego s mišićem iznad njega. Bol je svakodnevna iznad desnog (dešnjak sam) a ponekad se javlja i iznad lijevoga. Dosta je jaka npr. kada vozim bicikl prvih 3-4 kilometra, valjda dok se mišići ne ugriju. Bio sam na slikanju, doktorica kaže da se mišić slabo drži za koljeno i da ga treba ojačat.

E sad, kojim vježbama i pod kolikim opterećenjem taj mišić ojačati? Any ideas?

Inače sam onako omršav i ne idem u teretanu (vozim bicikl i 2-3 puta tjedno neki cardio odradim).

Šalalallalalalalallalaa.
15 godina
XVII Mini kaže...
Coder256 kaže...

Podlaktica

Samo je kamen a ne uteg i malo je manji stap, bas ubija u pojam nakon minutu dvije toga:) 

Jel ti to imas profesionalnu ili si je ti napravia?

To ću i ja počet radit, samo koliko ti to radiš (serija i ponavljanja)?

...The South Will Rise Again... White -h- boys
14 godina
protjeran
Coder256 kaže...

Podlaktica

Užas! Nije užas ta vježba, ali je užas kad se radi samo ta jedna za cijelu podlakticu.

whttp://www.youtube.com/atch?v=5hfYJsQAhl0
15 godina
TRBUHozborac kaže...
Coder256 kaže...

Podlaktica

Užas! Nije užas ta vježba, ali je užas kad se radi samo ta jedna za cijelu podlakticu.

Šta odma skačeš tu... Radim samo jednu vježbu jer me nešto boli zglob tako da jedva i tu radim.

...The South Will Rise Again... White -h- boys
15 godina
neaktivan
novak92 kaže...

Hvala na odgovorima i linkovima, pomoći će. Imam tu spravu i onaj crusher, naći ću ili napraviti ono uže s utegom pa to kombinirati. Inače nije da su mi posebno tanke, kao ni listovi (bit će kako sam endomorf), ali su dosta slabe u odnosu na ostalo i volio bih ih ojačati da skinem malo stresa s ostalih mišića i zglobova kako se penjem na veće težine... Ali sve u svoje vrijeme :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
protjeran
Coder256 kaže...
TRBUHozborac kaže...
Coder256 kaže...

Podlaktica

Šta odma skačeš tu... Radim samo jednu vježbu jer me nešto boli zglob tako da jedva i tu radim.

Kakvo skakanje? Onda ojačaj zglob. Jedini razlog zašto "skačem" je da si ne uništiš podlakticu.

whttp://www.youtube.com/atch?v=5hfYJsQAhl0
17 godina
Rast mišića i visina
prico sam malo danas s frendovima o ovom pa me zanima i vase misljenje. pricali smo o gaziranim sokovim te kako oni debljaju, npr ona 0.5l bocica coca cole ima 210 kalorija, pa je jedan spoemnuo coca colu zero koja ima 10 kalorija na 0.5l i nema secera, u cem je fora s tom kolom?
16 godina
mar123 kaže...
prico sam malo danas s frendovima o ovom pa me zanima i vase misljenje. pricali smo o gaziranim sokovim te kako oni debljaju, npr ona 0.5l bocica coca cole ima 210 kalorija, pa je jedan spoemnuo coca colu zero koja ima 10 kalorija na 0.5l i nema secera, u cem je fora s tom kolom?

http://www.diet-blog.com/wp-content/uploads/import/i-3593e27ae057195fcf7d2e0ecf68a681-dietwater.jpg

jel treba šta dalje objašnjavat ili?

17 godina
Rast mišića i visina
tocnije mene zanima kakav je kemijski sastav toga, jer morali su ubacit neka smeca umjesto secera, te kako to uspjeva bit na 10 kalorija, sto je onda stetno u njoj jer s 10 kalorija se ne deblja? probo sam tu kolu jednom i nevalja meni bas.
14 godina
neaktivan
crack kaže...

Ima previse kalorija... to je razlog, iskreno nisam ni znao da ovo postoji ko porez na zrak

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
14 godina
Coder256 kaže...
XVII Mini kaže...
Coder256 kaže...

Podlaktica

Jel ti to imas profesionalnu ili si je ti napravia?

To ću i ja počet radit, samo koliko ti to radiš (serija i ponavljanja)?

Sad ne znam ako uopce to ima profesionalno to mozes sam napraviti ali ja mislim da je ovaj kupovan na kojem ja radim tj. nemam pojma stvarno jer to radim u teretani u klubu pa sad, to ti je od bambusa i onda spaga i kamen od kilu-dvije-tri (nemam pojma).. kazem ti najbolja vjezba za podlakticu ubija u pojam {#}

Peace!
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

To je valjda onda improvizirana, vjerojatno je pod kupovna mislio na ono što je kod mene u školi - deblja plastična s rupom u sredini za koji je privezan nekakav gumeni/plastični konop s kukom dolje za koji je pričvršćen uteg...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
18 godina

To je okej za djecu, mnogi odrasli ne zadržavaju sposobnost prerade laktoze.
Pa imamo uglavnom prduckanje i proljev, umjesto jačanja i hidracije ;)
I naravno znamo već, nisu svi proteini isti, a i mlijeko ih ima relativno malen postotak.
Dakle naravno, ok je mlijeko, dali sa čokoladom ili jagodama ili vatevr, ali
sve pomalo:)

mar123 kaže...
tocnije mene zanima kakav je kemijski sastav toga, jer morali su ubacit neka smeca umjesto secera, te kako to uspjeva bit na 10 kalorija, sto je onda stetno u njoj jer s 10 kalorija se ne deblja? probo sam tu kolu jednom i nevalja meni bas.

da, dobro pretpostavljaš. iskreno, radije popijem šećernu kolu (pepsi, jer ona ima u hrvatskoj šećer, a cocacola ima fruktozno glukoznu prerađevinu, o kojoj ne pišu baš dobre stvari) kad mi treba energija i budnost, nego dijetnu.
http://www.fitsugar.com/Why-Diet-Soda-Bad-You-25207657

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 16:43 (overhaul).
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Zero unutra ima aspartam, ima oko 4kcal/g, ali je 200x slađi od običnog šečera pa se ga stavlja oko 60mg po 240ml, dok u dijetnu Colu(onu sivu, ne znam ako ima kod nas) oko 125mg po 240ml, pa je zato kalorijska vrijednost manja.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kola/pepsi dijetna ili obicna su otrov no svi cemo i dalje pit bez obzira sto znamo kakvo je pice.

17 godina
neaktivan
Trustek kaže...

Kola/pepsi dijetna ili obicna su otrov no svi cemo i dalje pit bez obzira sto znamo kakvo je pice.

to na krizmama, pričestima, svadbama. kući voda, mlijeko.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
protjeran
djdomi kaže...
Trustek kaže...

a meni je i na roštiljima, uz dobru klopu i uglavnom svaki vikend al je samokontrola tu pa se popije samo čaša takvog finog otrova

14 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Trustek kaže...

u onom light mlijeku imas aspartama

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 19:58 (Trustek).
17 godina
neaktivan
Trustek kaže...
djdomi kaže...
Trustek kaže...

u onom light mlijeku imas aspartama

kažu da je pravo mlijeko ono s 3.2% m.m.

ovo light se ne može dobiti izravno, nego ga prerađuju svakako i ono što dobijemo na kraju više nije mlijeko. zato uzimam samo ovo s 3.2%

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Kod kuće pijem onaj sok što se pravi (sirup) i mljeko, vodu nakon treninga a samo kad sam vani alkohol i gazirano

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 20:12 (cuspajz).
17 godina
Rast mišića i visina

ja doma pijem vodu ili cedevitu. kolu i ta sranja samo na rodendanima, proslavama, kad nam dodu ljudi pa otvore to i tako. vani rokam bamubse sto je jos gore al nejdem bas cesto pa je prihvatljivo.

15 godina
Rast mišića i visina

Mozda nije prava tema ali da li znate ima li gdje neki jeftin set utega za vjezbanje? Sipka jedna dvije, 15-30kg a da nije preskupo, moze i online trgovina svejedno

prodajem steam account, pp za vise informacija
15 godina
protjeran
FiCoO kaže...

Mozda nije prava tema ali da li znate ima li gdje neki jeftin set utega za vjezbanje? Sipka jedna dvije, 15-30kg a da nije preskupo, moze i online trgovina svejedno

http://www.topshop.com.hr/fitness_sport/utezi_fitness_vjezbanje.html

15 godina
novak92 kaže...
FiCoO kaže...

http://www.topshop.com.hr/fitness_sport/utezi_fitness_vjezbanje.html

Neznam jesam ja corav ali ja nigdje ne vidim cijenu?

prodajem steam account, pp za vise informacija
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Iman 75 kila, sta je ok za moje godine, mozda taman na granici, ali ugl plan mi je bia udebljat par kila te san pritom jea dosta namirnica pune ugljikohidrata no od toga san od svega dobia ponajvise stomaka. Kako mogu skinit taj visak sala ali opet se udebljat no ako je moguce prirodnon prehranon?

Volim slike mrtvih ljudi.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice