Za sve one koji su krenuli u gym i koji su pocetnici. U vezi ovog " ja sam cuo, ja sam procitao ja sam vidio...".. Takve savjete i misljenje drugih si uzmite za rezervu. Baviti se bodybuildingom, street workoutom, powerliftingom i inim sportovima nije isti rezultat kod svakog. Ja sam isto cuo dosta stvari, najbolje su mi one " ako hoces smrsavit radi trbusnjake "
Prvo nesto isprobajte da bi znali jer ako ste naoruzani savjetima i mislite da ce te brzo rezultate postic, a zapravo ce se napravit kontra efekt. Izgubit ce te se u moru informacija i vise necete znati odkud poceti, kako i sta, mislit ce te da krivo radite i izludit ce vas. Mene je tako pa znam kako je to. Savjete i misljenja stavite u drugi plan i probajte ih, pa ako radi za vas onda preporucite drugome jer ne znaci da ce radit za svakog. Ja vise volim vjezbe za prsa kao sto su razvlacenje bucicama nego bench jer ne osjetim da mi prsa rade, a imam bolji rezultat na razvlacenju nego benchu itd itd.
Odite trenirati, okrecite gume i vozite biciklo dok je suncano vrijeme, trcite, radite intervale, znojite se i najvaznije odmarajte/jedite. 

Još da dođe zaliha piletine pa sam na miru.