EDIT: I da ovaj ako nemas nikakavog iskustva u udaranju u vrecu ( tj. nemas pojma o tehnici ) onda nemoj kupovati samo ces ozljediti saku i zglobove, isto tako nikada nemoj udarati na vrecu bez bandaza ili rukavica jer ces isto tako ozljediti saku i zglobove .. nemoj gledati preko youtubea kako udarati direkte,aperkate,krose jel su to ciste gluposti tj. neces nista nauciti, bolje odi onda upisati 1 mj u neki boksacki klub da kolko tolko vidis kako udarati i to.
Vreca ti je super ako se hoces dobro oznojiti pogotovo kad si napravis onako neki trening np. 3 serije po 20 sklekova onda na vrecu 3 minute i u tih 3 minute na svakoj minuti lupas po 15 sekundi najjace i najbrze sto mozes kada zavrsi tih 15 sec krenes na normalni tempo u udaranju i poslije odes sklopke 3 serije onda zgibovi i opet vreca tako kojih pola sata i kompa vidit ces bit ces gotov 
Hvala:)
Znam lupati, do sad sam lupao kod frenda, ali sam odlučio kupiti sebi doma. Nebi lupao aperkate i ostale gluposti, već bi mi vreća služila čisto kao kardio trening, točno to šta si ti rekao. Par minuta vreća ruke, onda malo sklekovi ili šipka, pa tako 3 serije. Onda utege na nogu pa 10 puta low kick, 10 puta negdje po sredini, i 5 puta high kick(10 ako mogu) pa serija od 50 trbušnih i tako 3 serije.

Ljubomorne duše mogu da mi puše