- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
al to ti ne daje pravo da ismijavas nesto sto netko voli i nemoj se pravit pametan
da vijaca je bolji, recimo ja se oznojim ko stoka ali na vijaci bas znam jer sam prije na vaterpolu trebao radit po pola sata vijacu znaci radis sto brze mozes onda skelkove ubaci 10 sklekova onda opet vijaca sto brze mozes jedno minutu drzi i onda opet sklekovi.
Najbolji cardio:
1.plivanje
2. vijaca
3.tracnje
4. bicikl
street workout je za curice
mirrin
Pozdrav ekipa!
Zanima me jedna stvar naime frend mi ima dosta izrazena prsa (tj izbocena) i dosta velike bradavice neki u teretani mu kazu da ima ginekomastiju ,malo smo guglali o tome i tamo pise da pri ginekomastiji prsa su dosta tvrda i imaju kvrzicu al po njegovim rijecima njegova su mekana i nemaju kvrzicu pitam vas da znamo ovako barem vase misljenje jel kod nas nema endokrinologa kod kojeg se moze otic !!
E da frend mi ima 195cm i 100 kila
Pozdrav ekipa!
Zanima me jedna stvar naime frend mi ima dosta izrazena prsa (tj izbocena) i dosta velike bradavice neki u teretani mu kazu da ima ginekomastiju ,malo smo guglali o tome i tamo pise da pri ginekomastiji prsa su dosta tvrda i imaju kvrzicu al po njegovim rijecima njegova su mekana i nemaju kvrzicu pitam vas da znamo ovako barem vase misljenje jel kod nas nema endokrinologa kod kojeg se moze otic !!
E da frend mi ima 195cm i 100 kila
ja sam isao u vinogradsku mislim kod endokrinologa kad su mi hormon rasta ispitivali. Neka pronađe broj na netu
http://www.kbcsm.hr/hr/klinike/klinika-za-unutarnje-bolesti/zavod-za-endokrinologiju/
ja dajem ono sto znam iz vlastitog iskustva mozda pomogne mozda ne, ako da na dobitku je ako ne nista ne gubi.
Posto sastavljam program prehrane zanima me spadaju li sve vrste kruha u slozene ugljikohidrate?
Posto sastavljam program prehrane zanima me spadaju li sve vrste kruha u slozene ugljikohidrate?
da, jednostavni su ti glukoza, fruktoza galaktoza
Hvala :) Inace tesko mi je doc do 400g UH pa moram nac nacin kako do toga, a kruha uvik ima na pretek.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Ne mogu naci prikladniju temu pa postam ovdje, nadam se da nije problem..
Imam problem s koljenom (lijevim), na koji redovito moram paziti pri bavljenju sportom i slicno.
Znaci moje koljeno u normalnim aktivnostima (trcanje, voznja bicikla..) funkcionira sasvim kao i svako drugo normalno koljeno, nista ne boli i slicno.
Problem nastane kad ga savijem do kraja, te pri tome dolazi do ocito nekakvog odvajanja izmedu dviju glavnih kostiju te, ako je koljeno pod opterecenjem (ako sam u cucnju npr.) imam osjecaj kao da na trenutak "propadne", a vrati se natrag odmah malo naglijim pokretom uz poprilicno bucan zvuk pucanja (vjerojatno jer ga onda povuce patelarna tetiva koliko sam shvatio iz nekih tekstova po internetu). Kad ne stojim na nozi mogu to ponoviti par puta uz minimalnu bol (uzasno neugodno ali pokusao sam), ali kad je opterecenje na koljenu onda "propadne" dublje i kad se vrati u pocetni polozaj boli par dana.
Na RTG snimkama nema nikakvih znakova kostane traume. Imate kakvo objasnjenje za ovo? Vec 4 puta mi se slucajno to dogodilo u zadnjih 2 mjeseca (zaboravim na to, stanem u cucanj i onda jao..).
EDIT: nisam napomenuo, ne znam je li bitno, imam 16 godina.
EDIT2: evo jako slican problem na netu.. ne razumijem ove pojmove oko koljena bas pa ako netko moze ukratko objasniti ovaj odgovor koji je covjek dobio bio bi zahvalan 
http://www.acaloriecounter.com/diet/the-best-fat-loss-diet-plan/
Radi i tjedni refeed gdje jedeš kalorije na održavanju radi hormona. Nije obavezan, ali bolje je biti na sigurnoj strani.
Ne mogu naci prikladniju temu pa postam ovdje, nadam se da nije problem..
Imam problem s koljenom (lijevim), na koji redovito moram paziti pri bavljenju sportom i slicno.
Znaci moje koljeno u normalnim aktivnostima (trcanje, voznja bicikla..) funkcionira sasvim kao i svako drugo normalno koljeno, nista ne boli i slicno.
Problem nastane kad ga savijem do kraja, te pri tome dolazi do ocito nekakvog odvajanja izmedu dviju glavnih kostiju te, ako je koljeno pod opterecenjem (ako sam u cucnju npr.) imam osjecaj kao da na trenutak "propadne", a vrati se natrag odmah malo naglijim pokretom uz poprilicno bucan zvuk pucanja (vjerojatno jer ga onda povuce patelarna tetiva koliko sam shvatio iz nekih tekstova po internetu). Kad ne stojim na nozi mogu to ponoviti par puta uz minimalnu bol (uzasno neugodno ali pokusao sam), ali kad je opterecenje na koljenu onda "propadne" dublje i kad se vrati u pocetni polozaj boli par dana.
Na RTG snimkama nema nikakvih znakova kostane traume. Imate kakvo objasnjenje za ovo? Vec 4 puta mi se slucajno to dogodilo u zadnjih 2 mjeseca (zaboravim na to, stanem u cucanj i onda jao..).
EDIT: nisam napomenuo, ne znam je li bitno, imam 16 godina.
EDIT2: evo jako slican problem na netu.. ne razumijem ove pojmove oko koljena bas pa ako netko moze ukratko objasniti ovaj odgovor koji je covjek dobio bio bi zahvalan 
Imam prijatelja kojem je su poceli problemi sa koljenom sa otprilike 15god, ispalo bi mu jednom svaka 2-3 mjeseca. Ima je problema sa meniskusom, prije par dana ga je totalno ukljiestilo i mora je na operaciju. Mislim da je to i u tebe najvjerojatnije meniskus i u tom slucaju ti ne preporucujem cucnjeve jer ce ti ga oni prvi razvalit. Inace ako je meniskus nema ti nijedna pomoc osim operacije.
jel ima tko problema sa strijama
imao sam ja prije, rijesio plivanjem
Imam ih dosta na bicepsu, gornjem latu, tonu izbjedljelih na dupetu i nešto na abduktorima bokovima.
Mala digresija. 37 godina, mišičaviji no ikad. STvarno impresivno da se tako dugo održavaju oba brata u formi.
http://www.tportal.hr/sport/ostalisportovi/259533/Klicko-nokautom-obranio-naslov-prvaka.html
moraš oboje nije to biceps da se radi po jedna vježba.. radi manji broj ponavljanja s većim težinama (ak nemaš dovoljno utega objesi na svaku stranu po jednu torbu s po 5 enciklopedija unutra ili ih napuni bocama vode da dobiješ veću težinu.. snađi se
)
http://www.cisotofotos.org/2011/04/julian-gil-sin-ropa.html
Ovo je po meni skoro pa idealno građen torzo, ramena i ruke - niti previše niti premalo razvijeno. Čovjek je ovo postigao u tri godine redovitog, neforsiranog nadasve polaganog treninga. Ako koga zanima, visok je 175cm.