Man UTD - Arsenal

poruka: 64
|
čitano: 7.195
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Man UTD - Arsenal

Naslov govori sve.

Vaša očekivanja?

Hoće li igrati Dudu?

Bit će to veliko polufinale...

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
RE: Man UTD - Arsenal
Armor kaže...

Naslov govori sve.

Vaša očekivanja?

Hoće li igrati Dudu?

Bit će to veliko polufinale...

Arsenal će pobijedit
Tu nema govora ;-)
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
Man UTD - Arsenal

Nadam se da će biti bolja tekma nek jučer. Nemam favorita al bi mi bilo draže da prođe Arsenal

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
16 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

Ja se kladio za Man UTD!

Dakle navijam za Man!! oleeeSmijeh

Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
17 godina
Bellatrix kaže...

Ja se kladio za Man UTD!

Tekma bu velika...
Wenger je najavil da budu osvojili LP
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan
Armor kaže...
Bellatrix kaže...

Ja se kladio za Man UTD!

Tekma bu velika...
 Ma biti će to spektakl svakako!Teško je reći ko će pobjediti jer su obadva tima na sličnom nivou. Dudu je izjavio da bi trebao igrati i rekao je da se mora priznati da je Man UTD jak tim i da će biti teško protiv njih! A rekao je i da bi bilo dobro i da završi nerješeno večeras, ali ja vjerujem u pobjedu!
Ovo je moj potpis koji se nalazi ispod mojih postova. I naletite na: http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan

naprjed arsenal......mislim da ce ih arsenal ubiti igrom ali da ce se oni papci iz manchestera izvuci......vidic im je car....najaci trenutno po meni stoper svijeta,bice ga tesko proci ali ja sam uz arsenal

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 15:48 (dogman).
17 godina
Bellatrix kaže...
Armor kaže...
Bellatrix kaže...

Ja se kladio za Man UTD!

Tekma bu velika...
 Ma biti će to spektakl svakako!Teško je reći ko će pobjediti jer su obadva tima na sličnom nivou. Dudu je izjavio da bi trebao igrati i rekao je da se mora priznati da je Man UTD jak tim i da će biti teško protiv njih! A rekao je i da bi bilo dobro i da završi nerješeno večeras, ali ja vjerujem u pobjedu!
 Slažem se s tobom.
Man igra doma i favorit je.
Ali to ne znači da će se Arenal samo tako predati....
Mislim da ćemo vidjeti spektakl
16 godina
neaktivan

arsenal manchester 2-1 ili 2-2 moja prognoza.....

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
16 godina
Man UTD - Arsenal

manchester united - arsenal : 3 - 1 Belji se, nadam se da ce tako bit Smijeh

http://www.croelite.com
16 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

Man Utd pobedjuje arsenal nema sta trazit na old traffordu.

17 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

Nek pobijedi bolji.Nadam se da cemo uzivat u pravom nogometu.

P.S.

Navijam za Crvene vragove.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
Man UTD - Arsenal

inače sam fan Liverpoola ali ovdje moram reći da je ManUtd moj favorit. imaju za nijansu bolju ekipu i u igrači su im u odličnoj formi

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

šta ovdje fakat neki misle da arsenal može proć ma ajde odite zurit u sunce dok se ne opametite, kaj mislite da hrpa klinaca koji nemogu niti pljuge i pivu nažicat u lokalnom kafiću može pobjediti ekipu s ronaldom, rooneyem, giggsom itd...

17 godina
Spank Master kaže...

šta ovdje fakat neki misle da arsenal može proć ma ajde odite zurit u sunce dok se ne opametite, kaj mislite da hrpa klinaca koji nemogu niti pljuge i pivu nažicat u lokalnom kafiću može pobjediti ekipu s ronaldom, rooneyem, giggsom itd...

no, no... netreba se odma otpisat Arsenal, oni su spremni i sposobni za bilo što Izlanuo se
16 godina
neaktivan
Spank Master kaže...

ti ocito ne znas sta je fudbal....arsenal igra jedan od najljepsih fudbala u evropi a ti pricas da su klinci......vidjecemo ko ce dobiti,to su dve jake ekipe....ja navijam za arsenal
16 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

Volio bi da Arsenal pobijedi.I bilo bi super da naš Eduardo zaigra i da pokaže onom napuhanom C.Ronaldu kako se zabijaju golovi.

Gigabyte X48 DS4,Intel Core Q6600(3,6Ghz-OC),Patriot viper 2x4Gb(1066Mhz-OC),XFX HD4870xxx+HD4850,WD VelociRaptor 150Gb(SISTEMSKI)+640Gb Samsung spinpoint F1,Coolermaster CM690.
16 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

Svedno mi ko ce pobjedit.Samo da tekma ne bude ko ona sinocMršti se-Dosadna...

Ali to je tako u zadnjim utakmicama LP-a.Takticko nadmudrivanje.Svjedocili smo takvoj utakmici sinoc...

17 godina
Man UTD - Arsenal

Rooney će probušiti Arsenal! Smijeh

Inače navijam za Man UTD, no volio bih da padne dosta golova.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock & metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Po meni..ManU..dobiva makar bi volio da im dudu..zabije bar 3 ili 4 komada...:D

17 godina
Spank Master kaže...

Kaj je tebi?
Zbilja se ne kužiš previše u nogomet...
Zbog čega tolko podcjenjueš Arsenal?
Man je večeras favorit ali slijedi i uzvrat na Emiratesu...
Nije Arsenal za podcijeniti
17 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

Naravno da sam za Arsenal još od malih nogu. Manchester mi isto nije loš, ali toplo se nadam da će ispušiti danas.

Potpis
17 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

fuck them all,fuck them all

united,west ham,liverpool

coz we are the arsenal,we are the best

we are the arsenal so fuck off the rest

Nevinašce

na ovom forumu me više NIŠTA ne može iznenaditi
16 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

Glory glory Man United!

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh
17 godina
anshika05 kaže...
...

Nevinašce

jao :) nebum radje nist rekel
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Aki kaže...
anshika05 kaže...
...

Nevinašce

bwhahaha
ti navijaš za united?
bljakac!!
17 godina
anshika05 kaže...
Aki kaže...
anshika05 kaže...
...

Nevinašce

bwhahaha
ti navijaš za united?
bljakac!!
 nope niti malo, za arsenal sam danas, ovo je bilo vise komentar na "vatreno" navijanje Namigiva
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

aha

lol

pa meni je arsenal najdraži klub...možda još više od dinama Smijeh

17 godina
Man UTD - Arsenal

bojim se da ova tekma neće lijepo proć za Arsenal.

točno postam i gol za united.. lol

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2009 21:03 (leo_819).
16 godina
neaktivan
Man UTD - Arsenal

1:0 looooool,oshea,xD

Intel Pentium Dual Core e5200 @2.5 2gb ddr2 800mhz kingmax Powercolor 4670 1 gb ddr3 Maxtor 80 gb + Seagate Barracuda 7200.10 250 gb CORSAIR CX400w:D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice