Naslov govori sve.
Vaša očekivanja?
Hoće li igrati Dudu?
Bit će to veliko polufinale...
Naslov govori sve.
Vaša očekivanja?
Hoće li igrati Dudu?
Naslov govori sve.
Vaša očekivanja?
Hoće li igrati Dudu?
Nadam se da će biti bolja tekma nek jučer. Nemam favorita al bi mi bilo draže da prođe Arsenal
Ja se kladio za Man UTD!
Dakle navijam za Man!! oleee
Ja se kladio za Man UTD!
Ja se kladio za Man UTD!
naprjed arsenal......mislim da ce ih arsenal ubiti igrom ali da ce se oni papci iz manchestera izvuci......vidic im je car....najaci trenutno po meni stoper svijeta,bice ga tesko proci ali ja sam uz arsenal
Ja se kladio za Man UTD!
arsenal manchester 2-1 ili 2-2 moja prognoza.....
manchester united - arsenal : 3 - 1 , nadam se da ce tako bit
Man Utd pobedjuje arsenal nema sta trazit na old traffordu.
Nek pobijedi bolji.Nadam se da cemo uzivat u pravom nogometu.
P.S.
Navijam za Crvene vragove.
inače sam fan Liverpoola ali ovdje moram reći da je ManUtd moj favorit. imaju za nijansu bolju ekipu i u igrači su im u odličnoj formi
šta ovdje fakat neki misle da arsenal može proć ma ajde odite zurit u sunce dok se ne opametite, kaj mislite da hrpa klinaca koji nemogu niti pljuge i pivu nažicat u lokalnom kafiću može pobjediti ekipu s ronaldom, rooneyem, giggsom itd...
šta ovdje fakat neki misle da arsenal može proć ma ajde odite zurit u sunce dok se ne opametite, kaj mislite da hrpa klinaca koji nemogu niti pljuge i pivu nažicat u lokalnom kafiću može pobjediti ekipu s ronaldom, rooneyem, giggsom itd...
Volio bi da Arsenal pobijedi.I bilo bi super da naš Eduardo zaigra i da pokaže onom napuhanom C.Ronaldu kako se zabijaju golovi.
Svedno mi ko ce pobjedit.Samo da tekma ne bude ko ona sinoc-Dosadna...
Ali to je tako u zadnjim utakmicama LP-a.Takticko nadmudrivanje.Svjedocili smo takvoj utakmici sinoc...
Rooney će probušiti Arsenal!
Inače navijam za Man UTD, no volio bih da padne dosta golova.
Po meni..ManU..dobiva makar bi volio da im dudu..zabije bar 3 ili 4 komada...:D
Naravno da sam za Arsenal još od malih nogu. Manchester mi isto nije loš, ali toplo se nadam da će ispušiti danas.
fuck them all,fuck them all
united,west ham,liverpool
coz we are the arsenal,we are the best
we are the arsenal so fuck off the rest
Glory glory Man United!
aha
lol
pa meni je arsenal najdraži klub...možda još više od dinama
bojim se da ova tekma neće lijepo proć za Arsenal.
točno postam i gol za united.. lol
1:0 looooool,oshea,xD