Istina, epic pjesma, samo mrvicu over used - čuješ ju u svakom drugom fragmovieu/traileru.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Istina, epic pjesma, samo mrvicu over used - čuješ ju u svakom drugom fragmovieu/traileru.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E, ljudi, kak se zove ona stvar od Hladnog Piva, idu rječi: "Bježim, odlazim, van iz ovog grada..."
Seneka!!! pratim tvoje postove i šta da kažem o tebi nego da pomažež ljudima U nevolji oštroumno i u tišini, više nego tko od nas, i volio bih doista da čujem tvoj izbor glazbe ,makar mislim da ti to zadržavaš za sebe jer te dosad nisam vidio na ovoj temi, gledaj za mene je orginal ono kaj ljudi stvore iz svoje mašte, vizualizacije ... (i to poštujem više nego sebe) zato mi je original bolji, a da nebude off..evo orgin jedne za koji ljudi valjda nikad ćuli;
i njezine inačice koja je žarila i palila ....E, ljudi, kak se zove ona stvar od Hladnog Piva, idu rječi: "Bježim, odlazim, van iz ovog grada..."
Hahaha! Dobar, dobar
Stvarno bi trebao poslušati FtGGoG. Pjesma je fantastična.
(ovdje Bruce stvarno dokazuje da zaslužuje nadimak "Air Raid Siren")Slusam sebe.
Danas sam nastavniku gitare odvirao Buckethead - Whitewash, bio je zapanjen (akustika je bila divna svi su ucenici prestali i disati).
Slusam sebe.
Danas sam nastavniku gitare odvirao Buckethead - Whitewash, bio je zapanjen (akustika je bila divna svi su ucenici prestali i disati).
daj posnimi to malo da i mi cujemo
Slusam sebe.
Odsviraj mu serranu ili images of Jasona Beckera i bit će još više zadivljen(samo moja dva centa).
- prebaci na 2:35ne znam ako ste culi ili ako vas je briga ali umro pjevac TYPE 0 NEGATIVE-a u 48. god
Slusam sebe.
Odsviraj mu serranu ili images of Jasona Beckera i bit će još više zadivljen(samo moja dva centa).
- prebaci na 2:35ok je to al mi
ljepsa pjesmaal sa Colme mi je ova najjaca