Eco Net telekom

poruka: 5
|
čitano: 2.378
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Eco Net telekom

Pozdrav ekipa , kakva su vam iskustva kod Eco Net telekom-a ?

Im scruffy the janitor

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Eco Net telekom

Bilo bi dobro da daju neki bolji ruter, inace sve ok.

17 godina
neaktivan

Istina, i ja se slazem da bi mogli dati bolji ruter.

Bas sam s njima raspravljao o tome dali mogu staviti svoj ruter da zamjenim njihov, pa su rekli da mozeju staviti u bridge mode njihov pa ja spojim svoj.

S tim da sam i vidio da imaju otvoreni user name i password za spajanje na njihovu uslugu u tom ruteru koji daju pa tehnicki bi mogao staviti svoj ruter i iskoristiti njih login i tako zamjeniti ruter bez da i oni primjete ( mozda ne odma :D )

Im scruffy the janitor
14 godina
Ja upravo biježim od njih. Do prije par mjeseci je radilo sve OK. Ali pod zadnje vrijeme loše! Gubitak veze, mala brzina, ne javljaju se kad ih kontaktiraš... Uglavnom, znam ljude da su nezadovoljni i da prelaze kod drugih... Očito ne ulažu u opremu, a povećava se broj korisnika. LOŠE!
17 godina
lovator1973 kaže...
Ja upravo biježim od njih. Do prije par mjeseci je radilo sve OK. Ali pod zadnje vrijeme loše! Gubitak veze, mala brzina, ne javljaju se kad ih kontaktiraš... Uglavnom, znam ljude da su nezadovoljni i da prelaze kod drugih... Očito ne ulažu u opremu, a povećava se broj korisnika. LOŠE!

Nažalost kod mene se isto povremeno javljaju problemi, minimalno 1 tjednom, obično su to neka throtlanja gdje kroz par sati net skroz sporo radi (inače optika 1gbps), čak se nekad desi da 2-3 sata uopće nema interneta, tako da čak i ja gledam da idem nazad na T-Com, u tom slučaju se moram zadovoljiti 40/10 brzinom, ali barem radi stabilno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice