- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Novi album cypress hilla rise up :D sve pjesme su predobre
https://www.youtube.com/user/CypressHillification?feature=mhw5
danas sam kod frenda u autu sluso nekakvu muziku onak slicno je tehnu i houseu al nema puno rijeci nego ima jedan beat koji onak prevladava cijelu pjesmu nema puno promjena i nije afresivna ni teska kao sto techno zna bit..pal ak neko zna takvu slicnu muziku nek posta .. :D
danas sam kod frenda u autu sluso nekakvu muziku onak slicno je tehnu i houseu al nema puno rijeci nego ima jedan beat koji onak prevladava cijelu pjesmu nema puno promjena i nije afresivna ni teska kao sto techno zna bit..pal ak neko zna takvu slicnu muziku nek posta .. :D
HAhaha kak sam se nasmijal,evo od milion pjesama te koncepcije to je bila baš ta:-)
imaš gomilu party-a od ibize...itd. traju ti po sat vremena. Nisam ljubitelj te muzike ali mi seister ima gomilu party-a probaj nec neki "light" house party
HAhaha kak sam se nasmijal,evo od milion pjesama te koncepcije to je bila baš ta:-)
me ne nekazem ja da tu stavite nema sanse da bi bas pogodili , nego mislim pjesme tog tipa ono ako mi se svidjelo tih par svidjet ce mi se valjda i ostale hehe
ovdje nešto fali...hm...ah nema Garfield-LŠ-a da nas pokrsti TD-om 

Led Zeppelin, sve 
Sorry što duplam postove al zna netko koja je to pjesma u pozadini tamo kod The Anthem pjesme koju sam stavio?
Sorry što duplam postove al zna netko koja je to pjesma u pozadini tamo kod The Anthem pjesme koju sam stavio?
to ti je Alex Gaudino-Destination Calabria- druga verzija ti je Enur-Calabria
aha... sorry, nisam vidio drugi post...