E ovako zanima me od kada do kada traje natječaj za dodjelu stipendije za god. 2010/2011. i koji su zahtjevi za dobivanje stipendije za srednjoškolce??????Unaprijed HVALA!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovisi koje stipendije. Neke su već podijeljenne, neke se još dijele. Sve bi ti trebalo pisat u natječaju na kojeg se misliš prijaviti. Možda tvoja općina/grad daju stipendiju, tu je i državna, pa možda neka za deficitarna zanimanja...
Ako misliš od Zagrebačke županije s isplačivanjem se počinje u siječnu 2011., isplatit će se zaostatci od rujna, 500 kn svaki mjesec. Uvjeti su mislim minimalno 4.0 prosjek na kraju prošle godine, a do kad traje natječaj moraš pitati.
Dali mi moze neko pomoc?Prvi sam razred gimnazije.Imam pravo za stipendiju.http://www.mobms.hr/ministarstvo/uprava-za-branitelje/aktivnosti---programi-i-projekti/fond-za-stipendiranje-hrvatskih-branitelja-iz-domovinskog-rata-i-djece-hrvatskih-branitelja-iz-domovinskog-rata.aspx
Vidim da sam nazalost zakasnio.Ako budem otisao u Općinu da trazim stipendiju,dali cu je dobiti i ako bude zvao ZG.Proso sam 7 i 8 sa 4.89.Nisam ni znao za tu stipendiju,tek sam danas doznao.Ako je uspijem nadam se da cu je primati kad budem 2. gime.Oću li onda dobiti zaostatke za 1.razred?
ITKO?
Dali mi moze neko pomoc?Prvi sam razred gimnazije.Imam pravo za stipendiju.http://www.mobms.hr/ministarstvo/uprava-za-branitelje/aktivnosti---programi-i-projekti/fond-za-stipendiranje-hrvatskih-branitelja-iz-domovinskog-rata-i-djece-hrvatskih-branitelja-iz-domovinskog-rata.aspx
Vidim da sam nazalost zakasnio.Ako budem otisao u Općinu da trazim stipendiju,dali cu je dobiti i ako bude zvao ZG.Proso sam 7 i 8 sa 4.89.Nisam ni znao za tu stipendiju,tek sam danas doznao.Ako je uspijem nadam se da cu je primati kad budem 2. gime.Oću li onda dobiti zaostatke za 1.razred?
Ako je natječaj zatvoren onda gotovo. Možeš eventualno naći neku kojoj je natječaj još potvoren i zadovoljavaš uvjete.
A zaostatke za 1. razred sigurno nećeš dobiti. Nisi se javio na natječaj i te godine je dobio netko drugi.
Mama je zvala Zg.Rekli su da sam zakasnio.Ali na ponovom natjecaju kad bude 2.razred rekla je gospođa da napomenem da sam zakasnio i rekla je da ce mi djelomicno isplatit za 1.razred .Sada neznam o kojoj se svoti radi.Šta vi mislite?
Da ne otvaram novu temu,zanima me jel netko primao dvije stipendije odjednom? npr. gradsku i državnu?
Da ne otvaram novu temu,zanima me jel netko primao dvije stipendije odjednom? npr. gradsku i državnu?
Ugovor o državnoj stipendiji brani ti da primaš dvije stipendije. Osim ako grad ne vodi neki šerif isto bi trebalo pisati i u ugovoru o gradskoj stipendiji.