Pojavio mi se slijedeći problem..
dok sam surfao netom kompjuter se sam ugasio. Upalio sam ga i odmah se na prvom ekranu (kad piše naziv matične) pojavili artefakti, a zatim i na sljedećim ekranima sve do ulaska u Windowse (Win 7 64). kad se sustav skroz digno vidio se samo gumb "Start" u donjem uglu. Ako bi otvorio koji prozor vidio se samo rub prozora, a sve u njemu je crne boje. Ne vidi se ni kursor. Dakle što god napamet kliknem i otvorim ništa ne vidim osim ruba prozora.
Nakon toga dignuo sam komp u Safe modu, nije bilo nikakvih artefakata, s tim da je rezolucija bila neka „kriva“ al sam barem vidio sve što radim. U Safe modu komp je bio po nekoliko sati bez nekih problema, no kad bi upalio Youtube komp bi se srušio za nekih 2-5 min, isto tako ako bi igro neku glupu igricu na Facebooku ili gledo BSplayer nekih 5 min cca. U normal i safe modu se svi ventilatori vrte odmah od paljenja kompa.
U safe modu sam pobriso drivere od grafičke, stavio drugu grafičku gotovo istovjetnu mojoj, dignuo komp u normal modu bez ikakvih artefakata, skinuo i instaliro drivere, restartao komp, na ekranu je bila „prava“ rezolucija. Pomislio sam da je problem u mojoj grafičkoj, a za svaki slučaj sam pokrenuo igru Borderlands 2, nešto se duže loadala i onda se komp srušio. Kod ponovnog paljenja pojavili su se ponovno artefakti, doduše malo drukčiji nego na mojoj kartici, ali s istim konačnim učinkom.
Zanima me u čemu bi još mogao bit problem?