Zna decko igrat, ali gledaj malo sta rade njegovi protivnici. Tragicno igranje obrane i uklizavanja u prazno.
Pa naravno, nisam ni rekao da ne zna igrati ali takvim protivnicima i ja ili bilo tko malo zna zabija iste golove. Protivnici ga napadaju visoko i ispadaju iz igre a lopta ide u prazan prostor i tu više nema pomoći. Ista stvar je i kod mojih golova. Kližu u prazno i puštaju te da pucaš a u ovoj fifi sekunda slobodnog prostora oko 20 m je siguran gol. Kada naletim na lika koji mi puše za vrat i koji me fizički nagazi nestane i čarolije... onda ide brza izmjena pasova i puno grešaka u dodavanju jer se sve radi pod pritiskom..
Ovo i mene jebe najvise ,kad me neko " pusti " da igram igram mnogo bolje .
Od tog presinga sam stalno u grcu !Cini mi se kad bih se oslobodio toga straha igrao bih mnogo bolje.

Ma sve u svemu bitno je ucestvovati, samo laganica, ja sam sad 3 ili 4 izgubio za redom, sve i jednu sam bio bolji, nekad jednostavno nedostaje sreca i sta sad, izgubio izgubio 
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.