Dakle T-Com, prikljčak na optiku, promotivni paket u koji je uključen internet, telefon, MAXtv, brzina 500 Mbit.
Žele naplatiti korištenje tj. najam MAYtv prijamnika nekih 3€.
Jel' to normalno zna li tko ili je to APP (ako prođe prođe)?
Dakle T-Com, prikljčak na optiku, promotivni paket u koji je uključen internet, telefon, MAXtv, brzina 500 Mbit.
Žele naplatiti korištenje tj. najam MAYtv prijamnika nekih 3€.
Jel' to normalno zna li tko ili je to APP (ako prođe prođe)?
Ako uzmeš Max tv Android box i plaćaš najam, slika će ti isto kasniti 20-30 sekundi jer je takva tehnolgija prijenosa slike....
Najbolje provjeriš kada je susjed na anteni, repka zabije gol, a "tvoji" još nisu krenuli u kontranapad.
Ja se veselim sa susjedima !
To je bila drukčija tehnologija.
Android box (OTT) ne radi na istom principu kao IPTV tehnologija koju sam i ja imao do prije godinu dana.
Kasnio je i IPTv, ali nekih 5 sec.
Najbolje provjeriš kada je susjed na anteni, repka zabije gol, a "tvoji" još nisu krenuli u kontranapad.
Ja se veselim sa susjedima !
Ja sam zbog toga ostao na IPTV usluzi ( 2 prijemnika, drugi plaćam mislim 1 ili 2 Eura ).... onda uz to redovno imaš pravo na dvije Max tv apliakcije ali su meni na pisani zahtjev izuzetno odobrili 3 apliakcije istovremeno....
Na žalost doslovno je APP.
Ne znam što bih drugo rekao osim, gnjide.
Jednostavno gledaju kako da ti svaki euro cent izmuzu.
Jutros ih opet nazvao i otkazao MAXtv prijamnik, a samu uslugu i dalje mogu koristiti kroz aplikaciju na TV-u.
Jednostavno, po svemu sudeći stvar je kod kojega agenta dođeš i kako se on tog trena osjeća te jesu li mu tvoj glas i naracija OK ili ne.
Uglavnom...
Inače, što se brzine na IPTV usluzi tiče, ista je kod mene u Rijeci i nekih sekundu i pol brža od sigala koji dolazi preko zemaljske antete....
Inače, što se brzine na IPTV usluzi tiče, ista je kod mene u Rijeci i nekih sekundu i pol brža od sigala koji dolazi preko zemaljske antete....
ostani na starom iptvu koliko god je moguce... nije samo stvar u kasnjenju nego i samoj brzini sucelja. puno je brzi iptv sistem s onim stb daljinskim, puno brzo ucitava emisije otprije, vracanje (snimalica). App je teski downgrade u svakom pogledu, niti jedna prednost osim sto je jedan daljinski manje.