Naplata korištenja MAXtv prijamnika

poruka: 10
|
čitano: 927
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dakle T-Com, prikljčak na optiku, promotivni paket u koji je uključen internet, telefon, MAXtv, brzina 500 Mbit.

Žele naplatiti korištenje tj. najam MAYtv prijamnika nekih 3€.

Jel' to normalno zna li tko ili je to APP (ako prođe prođe)?

0 0 hvala 0
7 godina
Re: Naplata korištenja MAXtv prijamnika
Nije APP, ne platis najam, ne dobijes prijemnik. Gledaj preko mojmaxtv.hrvatskitelekom.hr ili ako imas neki Android TV box pa si skines aplikaciju. Naravno onda ti kasne programi po dvadesetak sekundi, sto i nije neki problem dok ne gledas utakmicu ili tako nesto.
6 godina

Ako uzmeš Max tv Android box i plaćaš najam, slika će ti isto kasniti 20-30 sekundi jer je takva tehnolgija prijenosa slike....

5 0 hvala 1
5 godina

Najbolje provjeriš kada je susjed na anteni, repka zabije gol, a "tvoji" još nisu krenuli u kontranapad.

Ja se veselim sa susjedima !

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !

2 0 hvala 0
4 godine
slika kasni i s tim njihovim novim ‘prijemnikom’ tako da nemoj to ni uzimati. za svaki tv postoji nacin da se gleda preko app, android ima app, samsung ima app, ako ne onda xiaomi stick…

reda radi da spomenem da prije 10 godina su imali prijemnik koji nije kasnio

1 0 hvala 1
5 godina

To je bila drukčija tehnologija.

Android box (OTT) ne radi na istom principu kao IPTV tehnologija koju sam i ja imao do prije godinu dana.

Kasnio je i IPTv, ali nekih 5 sec.

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 9:40 (Zaporožac).

1 0 hvala 0
6 godina
Zaporožac kaže...

Najbolje provjeriš kada je susjed na anteni, repka zabije gol, a "tvoji" još nisu krenuli u kontranapad.

Ja se veselim sa susjedima !

Ja sam zbog toga ostao na IPTV usluzi ( 2 prijemnika, drugi plaćam mislim 1 ili 2 Eura ).... onda uz to redovno imaš pravo na dvije Max tv apliakcije ali su meni na pisani zahtjev izuzetno odobrili 3 apliakcije istovremeno....

16 godina

Na žalost doslovno je APP.

Ne znam što bih drugo rekao osim, gnjide.

Jednostavno gledaju kako da ti svaki euro cent izmuzu.

Jutros ih opet nazvao i otkazao MAXtv prijamnik, a samu uslugu i dalje mogu koristiti kroz aplikaciju na TV-u.

Jednostavno, po svemu sudeći stvar je kod kojega agenta dođeš i kako se on tog trena osjeća te jesu li mu tvoj glas i naracija OK ili ne.

Uglavnom...

6 godina

Inače, što se brzine na IPTV usluzi tiče, ista je kod mene u Rijeci i nekih sekundu i pol brža od sigala koji dolazi preko zemaljske antete....

0 0 hvala 0
4 godine
Ulica Ulice kaže...

Inače, što se brzine na IPTV usluzi tiče, ista je kod mene u Rijeci i nekih sekundu i pol brža od sigala koji dolazi preko zemaljske antete....

ostani na starom iptvu koliko god je moguce... nije samo stvar u kasnjenju nego i samoj brzini sucelja. puno je brzi iptv sistem s onim stb daljinskim, puno brzo ucitava emisije otprije, vracanje (snimalica). App je teski downgrade u svakom pogledu, niti jedna prednost osim sto je jedan daljinski manje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice