FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 651.768
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 16

Sad osvojim diviziju i sve uredno prođe... piše u kutu title won i 9000 coinsa nagrada... vraćam se u FUT, a od coinsa ni traga ni glasa.

Restartao sam igru, ali kurac.

Uza sve pizdarije koje me prcaju, još su mi i mukom zarađene coinse počeli otimat.

U kurac!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Kakav lik. Pomislio sam na prvu da je neka propaganda isila...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Da li ste gledali mec Krasi protiv Svjetskog prvaka u fifa 16 ?

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2016 22:32 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: FIFA 16
movie kaže...
Shivi kaže...

Pogledaj godine, imas na dva mjesta 1998.

Od 40 si našao dva iz 1998. Nisu ljudi krivi kaj se u međuvremenu nije pojavio neki brži igrač. Vrlo vjerojatno u nekoj zabiti postoji neki još brži igrač od navedenih. No nemaju svi sreću igrati na visokom nivou gdje te prati hrpa tehnike koja bilježi sve tvoje fizikalije. Ovo su očito igrači koje je netko pratio. Nažalost našu trkaču kokoš nije nitko pratio pa je valjda zato niti nema na popisu.. i nije jedini..

No ja nisam krenio s namjerom koga ima i koga nema te tko bi trebao biti na popisu. Samo sam htio pokazati činjenicu koliko je u igri podcijenjena Rooneyeva brzina. Rooney u igri ima pace 75 a šprinta kao neki koji imaju 90. Nekaj mi tu ne štima i to sam htio naglasiti a ne tko je još trebao biti na listi ili nije trebao biti.

Osim 98. imas i (mislim) 84. i sredinu proslog desetljeca itd., a bundesliga nije neka zabit... Nema ni abumeyanga (ili mi je promakao) tak da nemoj te liste uzimat zdravo za gotovo, greske se desavaju, ali necemo o offtopicu...

Sta se tice igre, tu se 100% slazem. Ne samo neki igraci, nego ih ima dosta koji su podcjenjeni ili precjenjeni, valjda ovisi o tome kako se prezivaju i odakle dolaze... Za Rooneya je stvarno malo precudno, ne igra on po trecim ligama pajcek turnire...

17 godina
Shivi kaže...

Osim 98. imas i (mislim) 84. i sredinu proslog desetljeca itd., a bundesliga nije neka zabit... Nema ni abumeyanga (ili mi je promakao) tak da nemoj te liste uzimat zdravo za gotovo, greske se desavaju, ali necemo o offtopicu...

Sta se tice igre, tu se 100% slazem. Ne samo neki igraci, nego ih ima dosta koji su podcjenjeni ili precjenjeni, valjda ovisi o tome kako se prezivaju i odakle dolaze... Za Rooneya je stvarno malo precudno, ne igra on po trecim ligama pajcek turnire...

Napomenuo sam više puta da me ne interesira lista niti deset najbržih igrača svijeta. Lista mi je samo poslužila kako bih pokazao da je Rooney neopravdano godinama u fifi zakinut za svoju stvarnu brzinu. I nažalost, nije jedini.... recimo i Jagielka je zakinut i tko zna koliko još nogometaša. OK, ne mogu svi biti vjerno prenešeni u igru ali bar ovi igrači iz top liga i klubova trebali bi što više sličiti stvarnim igračima u svim fizikalijama... samo to i ništa više...

17 godina
FIFA 16
BPL TOTS
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja sam zavrsio sa FUT-om :)

Igram vec nekoliko mjeseci Carrer Mode.

Nasao sam odlican mod za stadione uglavnom mozete natrpati stadiona koliko hocete tj da svaki klub na fifi 16 ima svoj stadion.

Program se zove CGF Stadium server.

Do sada sam ubacio stadione koje su falili u Spanskoj,Francuskoj i Italijanskoj ligi sto daje bas neku realnost u Carrer Mode a stadioni su vrh odradjeni :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 16:30 (soul_eclipse).

2 0 hvala 0
17 godina
soul_eclipse kaže...

Ja sam zavrsio sa FUT-om :)

Igram vec nekoliko mjeseci Carrer Mode.

Nasao sam odlican mod za stadione uglavnom mozete natrpati stadiona koliko hocete tj da svaki klub na fifi 16 ima svoj stadion.

Program se zove CGF Stadium server.

Do sada sam ubacio stadione koje su falili u Spanskoj,Francuskoj i Italijanskoj ligi sto daje bas neku realnost u Carrer Mode a stadioni su vrh odradjeni :D

S kamerom kojom igram vidim samo travnjak, tako da mi je nebitno na kojem stadionu igram. Jedino mi bitno da nema sjena po travnjaku koje me ometaju u igranju...

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jane mogu igrat career mode,jednostavno komp kako god opali zabije a svako drugi ubačaj glavom zabiju gol.Nema šta nisam probao od klubova,tactica,igrača.Ja napadam stvaram šanse pucam i ništa.Zabijem ja gol nije to problem ali komp uvijek zabije dva ili 3

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Danas sam otvorio zadnjih 20 packova u ovogodišnjoj fifi. Naravno, opet nisam dobio ništa. Najbolji igrač Fabregas. Pa to je jebena sramota. U 20 jumbo premium packova kita kerova.
Ovogodišnju fifu završavam s otvaranjem packova bez da sam dobio ijednog IF igrača. Ustvari u preko 1000 otvorenih packova dobio sam NIF Aguera i to je to.
Fakat to nema smisla. Pitam se kako netko uopće nešto dobije i koliko otvori packova za to? Ovo stvarno nije fer...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
movie kaže...
Kakav lik. Pomislio sam na prvu da je neka propaganda isila...

ea financira isil 

ja vazda gubim od klubova iz s. arabije

13 godina
hanteed kaže...

Jane mogu igrat career mode,jednostavno komp kako god opali zabije a svako drugi ubačaj glavom zabiju gol.Nema šta nisam probao od klubova,tactica,igrača.Ja napadam stvaram šanse pucam i ništa.Zabijem ja gol nije to problem ali komp uvijek zabije dva ili 3

Career mode meni nikad laksi. Na legendary s Liverpoolom u prvoj sezoni bez ikakve kupovine odmah uzeo BPL naslov. Sad druga sezona vodim nakon 14 kola, u ligi prvaka iz 5 utakmica 15 bodova u grupnoj fazi. U drugoj sezoni jedine kupovine Ruben Navas iz Porta i Gimenez iz Atletica, a obojica mi sjede na klupi i cekam jos koju sezonu da se razviju pa da zamjene Hendersona/Milnera i Skrtela/Sakha. Znaci i dalje ista default ekipa igra, normalno 4-3-2-1 postava ko i kak Fut igram.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ja sam igrao sa leicesterom,watfordom i whu(kad je izisla fifa) i flopa sa njima,neda mi se igrat sa jacim klubovima nije mi zanimljivo a mozda bi me krenulo ali nije to to

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Pack-ovi su navlakusa, ja nisam 10 otvorio od tog 3 sam dobio od osvajanja drafta(ne racunam onaj prvi) i 3 sam dobio od ea
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...
Pack-ovi su navlakusa, ja nisam 10 otvorio od tog 3 sam dobio od osvajanja drafta(ne racunam onaj prvi) i 3 sam dobio od ea

Kao i svaka kocka packovi su čista sreća. Netko dobije a netko ne dobije. Netko ima više a netko manje sreće. Prošle godine sam u packovima dobio više od 15 milja a ove godine oko milju. Prošle godine sam u packovima dobio desetak IF igrača a ove godine niti jednog....

10 godina
Ma ja to ne otvaram uopste
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li se vama desavalo da vodite sve vreme i da deset minuta pre kraj, utakmice samo se pojavi da su serveri pukli i vi naravno izgubite mec...mislim za fifu na PS4.....ove godine koliko je katastrofalna fifa , ipak je igram a i serveri su im nikad losiji, skoro svaka tekma ima lag....a pogotov u poslednje vreme....

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 13:36 (Red_Star_Forever).
12 godina
FIFA 16

Meni na PC-u se zna isto to desit

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Meni je ova fifa puno bolja nego 15. Bice mi zao ako u 17. vrate heading i l1+trougao ili neko novo sranje.
Odbrana se skoro pa sama igra,skoro sve lopte bacene u bunar presjece odbrana.
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
mackocicko2004 kaže...
Meni je ova fifa puno bolja nego 15. Bice mi zao ako u 17. vrate heading i l1+trougao ili neko novo sranje.

Pod heading mislis na...???

11 godina
neaktivan
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pod heading mislis na...???

Vjerojatno misli na ubacaje i lakocu davanja golova glavom.Koliko se sjecam u 14ci je bio heading overpowered.2015 na proljece ea je objavio statistiku sa kojim se igračem dalo najvise golova na igrici mandzukic je bio treći,sad ja mislim da je to ukljuicivalo seamo online seasons mode.Na 17ci očekujem da poprave sporedne stvari kao što su komentatori nek stave realne trenere.Ko je gledao martina tylera na tvu zna o čemu govorim...

12 godina
FIFA 16

Evo otkrio sam tajnu kako biti najbolji u fifi a to je da si u pozadini upalite joleta da vam pjeva uspijeh zagarantiran.Osvoio sam turnir lako otvorio pack dobio totw villu.Isao otvorit rare gold pack iz zajebancije i dobio tots bellerin. Slucajnost mislim da ne 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Da li se vama desavalo da vodite sve vreme i da deset minuta pre kraj, utakmice samo se pojavi da su serveri pukli i vi naravno izgubite mec...mislim za fifu na PS4.....ove godine koliko je katastrofalna fifa , ipak je igram a i serveri su im nikad losiji, skoro svaka tekma ima lag....a pogotov u poslednje vreme....

Ne znam što bih rekao? S obzirom da meni od izlaska igre, igra nije pukla do danas tri puta rekao bih da je prije problem u tvojoj internet vezi. S lagom također nemam problema. Jedino imam problema od izlaska igre s krivim dodavanjima i to mi je rak rana ove igre. Ja hoću lijevo, igra doda desno, kontra, gol...

13 godina
neaktivan
To se i meni desava sa dodavanjima, imam osecaj da nekad namerno igra zeli da pogresim ali su te greske dovedene na minimum, plus imam problem da sa coutinho ili tako nekim igracem koji ima veoma visoku ocenu za kontrolu lopte na terenu mi deluje u nekim situacijama kao da ima 50 ocenu a ne 89.....mozda si u pravu za net, primetio sam danas da se modem sam resetira i danas dva puta se izgubio wireles sam od sebe.
10 godina
protjeran
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Ne znam što bih rekao? S obzirom da meni od izlaska igre, igra nije pukla do danas tri puta rekao bih da je prije problem u tvojoj internet vezi. S lagom također nemam problema. Jedino imam problema od izlaska igre s krivim dodavanjima i to mi je rak rana ove igre. Ja hoću lijevo, igra doda desno, kontra, gol...

Da poprave malo dodavanja,da poprave presing ( da se ne moze cijelu tekmu drzati bez posledica ) i da umanje malo moc driblinga  i igra je vrhunska ,

11 godina
neaktivan
Evo jedan od mene 😀

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
FIFA 16

Koja vam je reackija:

0 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Zna li neko koji je qrac na karijeri s ovim udarcima ? Svaki hebeni sut golman zivu hvata. Ne znam vise kako pucat

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
FIFA 16

Sada sam uredio kanal, pogledajte videe koji vam se sviđaju, lajkujte ih i Subcrijbajte se na moj kanal, imam puno videa i svaki dan će doći jedan koji vi želite ili ja!
https://www.youtube.com/channel/UCHtrgZLz_phBX7607Ydf-Cg

Facebook stranica:

https://www.facebook.com/Neo-JEZ-Gaming-1539099186384333/

0 2 hvala 0
10 godina
protjeran
neo_jezic kaže...

Sada sam uredio kanal, pogledajte videe koji vam se sviđaju, lajkujte ih i Subcrijbajte se na moj kanal, imam puno videa i svaki dan će doći jedan koji vi želite ili ja!
https://www.youtube.com/channel/UCHtrgZLz_phBX7607Ydf-Cg

Facebook stranica:

https://www.facebook.com/Neo-JEZ-Gaming-1539099186384333/

Okaci neku svoju tekmu ! :)

Neki tut na nasem jeziku,napad ,odbrana i sl .

To bi imalo smisla ! :)

P.S. juce gledam Yt kaze lik da 80 % tekme nema sprinta,pocetnicima preporucuje da igraju bez

sprinta napad ,znaci samo pass dok ne dodjes u sut poziciju ?!

Po bokovima jasno ide sprint ali kroz sredinu ne. ?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 8:03 (mackocicko2004).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice