FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 651.473
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
movie kaže...
Cofinho kaže...

Zna decko igrat, ali gledaj malo sta rade njegovi protivnici. Tragicno igranje obrane i uklizavanja u prazno.

Pa naravno, nisam ni rekao da ne zna igrati ali takvim protivnicima i ja ili bilo tko malo zna zabija iste golove. Protivnici ga napadaju visoko i ispadaju iz igre a lopta ide u prazan prostor i tu više nema pomoći. Ista stvar je i kod mojih golova. Kližu u prazno i puštaju te da pucaš a u ovoj fifi sekunda slobodnog prostora oko 20 m je siguran gol. Kada naletim na lika koji mi puše za vrat i koji me fizički nagazi nestane i čarolije... onda ide brza izmjena pasova i puno grešaka u dodavanju jer se sve radi pod pritiskom..

Ovo i mene jebe najvise ,kad me neko " pusti " da igram igram mnogo bolje .

Od tog presinga sam stalno u grcu !Cini mi se kad bih se  oslobodio toga straha igrao bih mnogo bolje.

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
FIFA 16

Citam sad i stvarno pravite sci fi od fife, igrajte opusteno i zabavite se, ko da je bitno u kojoj si diviziji, ne kazem i ja se iznerviram kad izgubim od nekog a losiji za 3 x od mene, al desi se to nekad i u stvarnom sportu tako da samo opusteno bajo moj! 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ruya kaže...

Citam sad i stvarno pravite sci fi od fife, igrajte opusteno i zabavite se, ko da je bitno u kojoj si diviziji, ne kazem i ja se iznerviram kad izgubim od nekog a losiji za 3 x od mene, al desi se to nekad i u stvarnom sportu tako da samo opusteno bajo moj! 

Nije problem sto gubim problem je sto nisam siguran u svoju igru,mucim se dok igram.

Ljudi se zavale i deru e do tog nivoa sam jos daleko .

Kakva mi je korist ako pobijedim ili izgubim na skript ili neku drugu glupost?

To sto ponekad pobijedim nekog jaceg od sebe meni ne znaci nista kad znam da ne znam da igram . :)

Onaj gore pomenuti sto sam kacio njegov video ,veze ,jednostavno njegova igra je tecna ,ima smisla,derao bi on i jace protivnike .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 8:55 (mackocicko2004).
10 godina
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Nije problem sto gubim problem je sto nisam siguran u svoju igru,mucim se dok igram.

Ljudi se zavale i deru ,e od tog nivo sam jos daleko .

Kakva mi je korist ako pobijedim ili izgubim na skript ili neku drugu glupost?

To sto ponekad pobijedim nekog jaceg od sebe meni ne znaci nista kad znam da ne znam da igram . :)

Onaj gore pomenuti sto sam kacio njegov video ,veze ,jednostavno njegova igra je tecna ,ima smisla,derao bi on i jace protivnike .

Sutra cemo ti i ja odigrati, bas da vidim koliko ti to lose igras  Ma sve u svemu bitno je ucestvovati, samo laganica, ja sam sad 3 ili 4 izgubio za redom, sve i jednu sam bio bolji, nekad jednostavno nedostaje sreca i sta sad, izgubio izgubio 

10 godina
protjeran
ruya kaže...

Sutra cemo ti i ja odigrati, bas da vidim koliko ti to lose igras  Ma sve u svemu bitno je ucestvovati, samo laganica, ja sam sad 3 ili 4 izgubio za redom, sve i jednu sam bio bolji, nekad jednostavno nedostaje sreca i sta sad, izgubio izgubio 

Igracemo jasta ali da ne zapinjes kao sivonja ! hahhahaha

10 godina
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Igracemo jasta ali da ne zapinjes kao sivonja ! hahhahaha

Ma ja sebe smatram prosecnim igracem 

10 godina
protjeran
Ti si kao i Movie od pola nagore prosjecan a od pupka nadole nadprosjecan. Hahaha
11 godina
neaktivan
FIFA 16

@@ movie jel igras na PS4 ? Ima li citera tamo ?

Planiram uskoro da uzmem PS4 samo radi fife :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Nema citera na PS4... trenutno ima oko 2,300,000 aktivnih itema na marketu, svi jaci igraci su jeftiniji...da sam poceo ranije igrati na ps4 sigurno bih sad imao ronalda i messia ...

samo sto su igraci bolji, kako koji put letam iz div4-div6. i to sa jeftinom ekipom...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Da vas pitam u vezi gameplay-a, bolja fifa na ps4 i xone nego na pc predpostavljam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
mackocicko2004 kaže...
Ti si kao i Movie od pola nagore prosjecan a od pupka nadole nadprosjecan. Hahaha

Ma ne, prosecan u svim pogledima xd

10 godina
protjeran
FIFA 16

Mislio sam da kupim fifu 16 za PS4 za 26e i ovo sam nasao

da li je to ok ?

NO KEY - You will receive Playstation 4 account for download, after download you can play with your normal old account

1. login to the received account
2. to activate the account set it to primary account
3. go to downloadlist and download the game
4. after download log off and login to your own account
5. set your own account back to primary account
6. play the game on your own old account

EA SPORTS FIFA 16 brings football to life in stunning detail so you can experience the emotion of the sport like never before!
For the first time ever, players have memories and will show emotion based on the context of the match. With over 600 new emotional reactions, players now respond to pivotal moments on the pitch – bad tackles, missed chances, epic goals - as they would in real life.
Match Day is dynamic and immersive. Improved commentary will highlight unique fan reactions, while chants and behaviors will be relevant to country or even your club. New bench reactions, side line character animations, 10-man goal celebrations, and more will keep you engaged in the story of the match.

http://game2dl.net/en/ps4/14-fifa-16.html?a=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 15:33 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BREITLING kaže...

Nema citera na PS4... trenutno ima oko 2,300,000 aktivnih itema na marketu, svi jaci igraci su jeftiniji...da sam poceo ranije igrati na ps4 sigurno bih sad imao ronalda i messia ...

samo sto su igraci bolji, kako koji put letam iz div4-div6. i to sa jeftinom ekipom...

Nemoj tako, kaže mackocicko da su bolji igrači na PC i da bi on na PS4 bio u 2 dviziji jer kao na PS4 je puno više igrača pa s tim i puno više lošijih igrača. Ne znam zašto mu nije palo na pamet ako ima više igrača da ima i puno više boljih igrača? OK, svatko si slaže onako kako mu paše...

11 godina
neaktivan
ruya kaže...

Da vas pitam u vezi gameplay-a, bolja fifa na ps4 i xone nego na pc predpostavljam?

Nije ovo PES hah

Isti je gameplay :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 16:39 (soul_eclipse).
10 godina
protjeran
Ako kupim fifu 16 za ps4 i iznajmim konzolu da li mogu da se nakacim na svij acc i igram online? Hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Ako ima vise igraca 20x nego na pc valjda je logicno da ima isto toliko puta boljih i losijih?! Nisi valda toliki baksuz da te uvijek spaja sa boljim?! Ja sam rekao da bih na ps4 bio 4-5 div. a ne 2.
15 godina
neaktivan
movie kaže...
BREITLING kaže...

Nemoj tako, kaže mackocicko da su bolji igrači na PC i da bi on na PS4 bio u 2 dviziji jer kao na PS4 je puno više igrača pa s tim i puno više lošijih igrača. Ne znam zašto mu nije palo na pamet ako ima više igrača da ima i puno više boljih igrača? OK, svatko si slaže onako kako mu paše...

Samo gledam po sebi na pc sam dosao bio do 2 div ... ovdje na ps4 se bas i neda.. probat cu bolju ekipu sastaviti mozda je i do toga.

Mislim da sad ima jeftinih ps4 na njuskalu, neki dan je jedan za 1600 prodan .jednostavnije ponijeti ps4 i igrati sa frendovima bilo gdje...

9 godina
protjeran
FIFA 16

Jer ste vidjeli Ronaldove momente u fifi u Ballon Dor:
 Ronaldo Ballon:

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

I meni se crashalo nes....pocne utakmica i negdje za par minuta mi se monitor zabijeli i kaze da je fifa prestala radit(stop working) a sve radi kako treba ne znam u cemu je problem svi kablovi su dobro spojeni...

10 godina
soul_eclipse kaže...
ruya kaže...

Nije ovo PES hah

Isti je gameplay

Zato i pitam, nemam pojma .

Hvala na odgovoru 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2016 21:58 (ruya).
17 godina
soul_eclipse kaže...

Nije ovo PES hah

Pa baš i nije.... meni osobno PC verzija igre je duplo gora od PS4 verzije..

mackocicko2004 kaže...
Ako kupim fifu 16 za ps4 i iznajmim konzolu da li mogu da se nakacim na svij acc i igram online? Hvala

Upališ konzolu, bilo koju, i logiraš se na acc koji hoćeš i igraš. Ja bih sada mogao doći recimo do tebe i na tvoj PS4 se logati s mojim acc i igrati recimo fut sa svojom ekipom s kojom igram doma..logično...

13 godina
neaktivan
FIFA 16

pa ljudi banaju li oni ljude za hax u ovoj igri?.....igras tekmu povedes frajer upali hax pise kako si izgubio vezu sa serverom i DNF lagano i to je to....mislim to mi se toliko cesto dogada da je gadljivo.....

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
soul_eclipse kaže...

Nije ovo PES hah

Pa baš i nije.... meni osobno PC verzija igre je duplo gora od PS4 verzije..

mackocicko2004 kaže...

Upališ konzolu, bilo koju, i logiraš se na acc koji hoćeš i igraš. Ja bih sada mogao doći recimo do tebe i na tvoj PS4 se logati s mojim acc i igrati recimo fut sa svojom ekipom s kojom igram doma..logično...

Onda mi je najbolja opcija da " bacim "  26 e pa da probam ! :)

Uvijek mogu prodati acc sa fifom 16 . hahahahha

10 godina
protjeran
mackocicko2004 kaže...

Mislio sam da kupim fifu 16 za PS4 za 26e i ovo sam nasao

da li je to ok ?

NO KEY - You will receive Playstation 4 account for download, after download you can play with your normal old account

1. login to the received account
2. to activate the account set it to primary account
3. go to downloadlist and download the game
4. after download log off and login to your own account
5. set your own account back to primary account
6. play the game on your own old account

EA SPORTS FIFA 16 brings football to life in stunning detail so you can experience the emotion of the sport like never before!
For the first time ever, players have memories and will show emotion based on the context of the match. With over 600 new emotional reactions, players now respond to pivotal moments on the pitch – bad tackles, missed chances, epic goals - as they would in real life.
Match Day is dynamic and immersive. Improved commentary will highlight unique fan reactions, while chants and behaviors will be relevant to country or even your club. New bench reactions, side line character animations, 10-man goal celebrations, and more will keep you engaged in the story of the match.

http://game2dl.net/en/ps4/14-fifa-16.html?a=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

Hoce li neko da odgovori da li je ova kupovina ok ?

Cudno mi da nema CD key ?Na PC sam uvijek na mail dobijao key ,ukucam ga na origin nalog i download pocinje .

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 7:26 (mackocicko2004).
10 godina
mackocicko2004 kaže...
mackocicko2004 kaže...

Cudno mi da nema CD key ?Na PC sam uvijek na mail dobijao key ,ukucam ga na origin nalog i download pocinje .

Strpi se do fife 17, ne treba jos dugo... Jel imas ps4 ili ne? Ne vidim smisao kod nekih da imam istu igru na konzoli i pcu? Bez zezancije, u cemu je fora osim sta duplo platis? ili se varam?

Edit: ubaceno pitanje vise :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 8:45 (Shivi).
10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...
mackocicko2004 kaže...

Strpi se do fife 17, ne treba jos dugo... Jel imas ps4 ili ne? Ne vidim smisao kod nekih da imam istu igru na konzoli i pcu? Bez zezancije, u cemu je fora osim sta duplo platis? ili se varam?

Edit: ubaceno pitanje vise :)

Kazu da je mnogo bolja igra na PS4 ,nemam konzolu ! :)

U procesu sam nabavke iste ! :)

17 godina
FIFA 16
TOTS Nijemci
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

kako to da nema reusa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

kako to da nema reusa

Ni Gundogana? Meni razočaravajuće... Costa desno a veći dio sezone odigrao lijevo... i tako.. sredina terena nikakva.. Razmišljam da prodam sve nijemce i prebacim se na engleze. Imaju TOTS odličnu sredinu, stopere, napadače... sve..

15 godina
FIFA 16

Gundogan je zasluzio definitvno, ovo je jako razocaravajuce i bekovi su onako... btw kad pocinje dns?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice