FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 651.601
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 16

Pozdrav,

ako ima netko na PS4 sa acountom veceg levela i dobrom voljom

da mi posalje coin boost od 1000x15 bio bih mu jako zahvalan...

psn je fercegovac 

Hvala unaprijed...

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 16
mackocicko2004 kaže...

P.S. juce gledam Yt kaze lik da 80 % tekme nema sprinta,pocetnicima preporucuje da igraju bez

sprinta napad ,znaci samo pass dok ne dodjes u sut poziciju ?!

Po bokovima jasno ide sprint ali kroz sredinu ne. ?!

Daj prestani više gledati kojekakve idiote i počni igrati i nađi način igre koji tebi najviše odgovara. Što više tekmi, više prakse i sigurnosti u ono što radiš..

Od gledanja kojekakvih klipova samo ćeš postiti još gori igrač nego što jesi..

17 godina
BREITLING kaže...

Pozdrav,

ako ima netko na PS4 sa acountom veceg levela i dobrom voljom

da mi posalje coin boost od 1000x15 bio bih mu jako zahvalan...

psn je fercegovac 

Hvala unaprijed...

LP

Kaj si prešao na PS4? Pametno.... budem ti sada ja poslao sve kaj mogu...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

P.S. juce gledam Yt kaze lik da 80 % tekme nema sprinta,pocetnicima preporucuje da igraju bez

sprinta napad ,znaci samo pass dok ne dodjes u sut poziciju ?!

Po bokovima jasno ide sprint ali kroz sredinu ne. ?!

Daj prestani više gledati kojekakve idiote i počni igrati i nađi način igre koji tebi najviše odgovara. Što više tekmi, više prakse i sigurnosti u ono što radiš..

Od gledanja kojekakvih klipova samo ćeš postiti još gori igrač nego što jesi..

Najbolje kad imas nekog da ti odmah pokaze kako treba sad lutam i lutam i lutam,pa mijenjam komande

pa ovo pa ono,teammate ne koristim nikako za zato sto mi je nezgodno da drzimLB ,ljudi vidim zamjena kao u Pesu

teammate na sut ,tackle na X !

Ono za 80 % no sprint je lik totalno u pravu .Ja igram samo po sredini ,krila ne volim tako da mi to pase .

Kad vidim kako likovi driblaju i igraju dodje mi da bacim sve to u k...c .

Jednostavno ovo sto vecina nas " radi " je cisto sranje od igre ! :)

Nepovezano,istrzano,nema fluidnosti ,bez veze .....

Ja ne znam ni fake shot da napravim kad i kako treba ,

Neke driblinge i znam u areni ili cak u igri bez pritiska ali u zaru borbe nema sanse dok ljudi vezu li vezu

skill za skilom. Tako da, propast..

Ne znam  ni kako pobijedim ponekog online ,cak sam u seasons bara -bara .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 11:14 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Najbolje kad imas nekog da ti odmah pokaze kako treba sad lutam i lutam i lutam,pa mijenjam komande

pa ovo pa ono,teammate ne koristim nikako za zato sto mi je nezgodno da drzimLB ,ljudi vidim zamjena kao u Pesu

teammate na sut ,tackle na X !

Ono za 80 % no sprint je lik totalno u pravu .Ja igram samo po sredini ,krila ne volim tako da mi to pase .

Kad vidim kako likovi driblaju i igraju dodje mi da bacim sve to u k...c .

Jednostavno ovo sto vecina nas " radi " je cisto sranje od igre ! :)

Nepovezano,istrzano,nema fluidnosti ,bez veze .....

Ne kužim kako ti netko može nametati raspored tipki na gamepadu? Ja igram otkako je izašao prvi PS uvijek isto. Naučio sam tako i sve ostalo mi nije prihvatljivo. Nikada mi nije palo na pamet pitati nekoga kakav raspored tipki koristi i slično. Da me sada pitaš što mi je što, ne znam ali čim primim gamepad u ruke prsti sami idu. Drugo, tko je ikada igrao nogomet i kuže osnovne stvari u nogometu isto pokušava primjeniti u igri koliko se to može. Za to mi ne treba neki lik iz neke vukojebine da bi mi objasnio ako nemam kome dodati da loptu vratim natrag dok se ne otvori neka rupa ili da ne trčim ko navijen među pet protivničkih igrača. Posve mi je jasno da kada hoću pukniti loptu na pravom terenu da se moram nagnuti naprijed. Isto tako mi je jasno da kada stojim na dvadesetak metara da to isto pokušam napraviti s virtualnim igračem. Hoću da se nagne naprijed i poklopi loptu a za to je onda idealna pozicija da puca u kontra kut gola. Svaka lopta ulazi. Zato i s Lahmom zabijam bez nekih većih poteškoća. Bitniji je položaj tijelad od ocjene udarca pojedinog igrača.

Ova igra je toliko jednostavna da ne shvaćam kakave nauke od nje radiš cijelo vrijeme? Dođe lik koji je bolji od mene i pobjedi me, dođe trenutak kada se igra umješa i izgubim ili dobijem isključivo zbog nje, dođe lik koji je slabiji i pobjedim ga... To je nogomet i ništa više. Zabava i opuštanje...Kada to tako počenš shvaćati možda ti se neke stvari i poslože u prstima i glavi... do tada đaba ti svi ti yt koje gledaš i sva objašnjenja koja tražiš...

10 godina
protjeran
movie kaže...

Ova igra je toliko jednostavna da ne shvaćam kakave nauke od nje radiš cijelo vrijeme? Dođe lik koji je bolji od mene i pobjedi me, dođe trenutak kada se igra umješa i izgubim ili dobijem isključivo zbog nje, dođe lik koji je slabiji i pobjedim ga... To je nogomet i ništa više. Zabava i opuštanje...Kada to tako počenš shvaćati možda ti se neke stvari i poslože u prstima i glavi... do tada đaba ti svi ti yt koje gledaš i sva objašnjenja koja tražiš...

Ako posmatras stvar kao igru onda ok ,ja igram ko blato i to je to .

Ljudi vezu ,ove sto ih ja gledaj cisto sumnjam da bi ih pobijedio ,nakantali bi te 6:0!

I mene naravno i vecinu .Evo kako ja igram,to je bez veze ,pimplanje ,pa ako bude sta bude .

Nema skill ,nema dubine ,nema nista ....

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Taman sam išao ovdje napisati kako nabijem packove na onu stvar... Otvorim 3 BPL Premium Players packa i dobijem apsolutno ništa! I reko, ajmo još jedan za zadnje pointse pa kud puklo, kad ono - TOTS De Gea! Uz njega i Sanchez, ali obični. 

Što napraviti s De Geom? Ostatak momčadi mi je solidan (igrači tipa Sterling, Costa, Coutinho), ali sve obični zlatni. Prodati ili ostaviti? Kad ga staviti na market, po kojoj cijeni i na koliko vremena? 

0 0 hvala 0
10 godina
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...

Ako posmatras stvar kao igru onda ok ,ja igram ko blato i to je to .

Ljudi vezu ,ove sto ih ja gledaj cisto sumnjam da bi ih pobijedio ,nakantali bi te 6:0!

I mene naravno i vecinu .Evo kako ja igram,to je bez veze ,pimplanje ,pa ako bude sta bude .

Nema skill ,nema dubine ,nema nista ....

Covjek ti je tu sve rekao... Cilj igre je zabit jedan gol vise od protivnika... Da li ce to bit kroz 754342929 dodavanja ili 19048232 driblinga ne bitno...

Ovo sta pricas za te skilere... Takve volim, zatvorim se (ne onako mucki da su svi u 16), dupliram krila i cekam... Ugl. se svede na to da lik "juri" u aut ili goal aut, ali naravno igra mu nekad pomogne pa mu se sve odbija i lijepi pa bude pociscen sa kojim klizecim kad shvate da to ne prolazi postanu nervozni i onda im se otvaraju rupe po obrani, sve cesce grijese itd. i onda lagano preuzmes kontrolu nad igrom, otvoris se i cekas priliku...

Najbolji igraci ce ti jako rijetko koristit skill, samo osnovne stvari, a nadigrat ce te sa igrom i taktikom da ces imat osjecaj kao kad si prvi put igrao protiv legendary kompa...

10 godina
protjeran
Shivi kaže...

Covjek ti je tu sve rekao... Cilj igre je zabit jedan gol vise od protivnika... Da li ce to bit kroz 754342929 dodavanja ili 19048232 driblinga ne bitno...

Ovo sta pricas za te skilere... Takve volim, zatvorim se (ne onako mucki da su svi u 16), dupliram krila i cekam... Ugl. se svede na to da lik "juri" u aut ili goal aut, ali naravno igra mu nekad pomogne pa mu se sve odbija i lijepi pa bude pociscen sa kojim klizecim kad shvate da to ne prolazi postanu nervozni i onda im se otvaraju rupe po obrani, sve cesce grijese itd. i onda lagano preuzmes kontrolu nad igrom, otvoris se i cekas priliku...

Najbolji igraci ce ti jako rijetko koristit skill, samo osnovne stvari, a nadigrat ce te sa igrom i taktikom da ces imat osjecaj kao kad si prvi put igrao protiv legendary kompa...

Imas ti zivce za to,svaka cast za taktiku ,ja se ne zatvaram ,kad vidim da ne ide izadjem iz tekme.

Okacicu video pa vi procjenite sami da li bi " zivi " izasli iz duela sa njima ! :)

11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Shivi kaže...

Imas ti zivce za to,svaka cast za taktiku ,ja se ne zatvaram ,kad vidim da ne ide izadjem iz tekme.

Okacicu video pa vi procjenite sami da li bi " zivi " izasli iz duela sa njima ! :)

eo ti najbolja taktika

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
protjeran
hanteed kaže...

eo ti najbolja taktika

Najvise seru ovi sto nemaju pojma o igri i koji su buranija kao i ja ! :)

Hanteed i company ! :)

11 godina
neaktivan
FIFA 16

probaj sa baklava taktikom to je potez očajnika a ti si očajnik

:D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
hanteed kaže...

probaj sa baklava taktikom to je potez očajnika a ti si očajnik

:D

Shvatio sam  da ne znam i sto bi rekla moja mama,

"  Nije svacije ni po putu pisati ! "

A onaj Izetov Rukvas kaze da svako ima neki talenat samo ga treba otkriti !hahahah

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 12:44 (mackocicko2004).
15 godina
FIFA 16

Vratio sam se fifi 16 na pc-u nakon 4 mjeseca sto sam gejmo na ps4 od frenda dok je na brodu bio i mogu rec da je ovo najveca prijevara ikad. Igra na pcu je toliko smece da osim za koristenje trainera i autobuyera/biddera ne sluzi ama bas nicemu. Razlika je toliko ogromna da sam u pocetku prvo provjeravao dal uopce igram fifu 16...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
blowfish_cro kaže...

Taman sam išao ovdje napisati kako nabijem packove na onu stvar... Otvorim 3 BPL Premium Players packa i dobijem apsolutno ništa! I reko, ajmo još jedan za zadnje pointse pa kud puklo, kad ono - TOTS De Gea! Uz njega i Sanchez, ali obični. 

Što napraviti s De Geom? Ostatak momčadi mi je solidan (igrači tipa Sterling, Costa, Coutinho), ali sve obični zlatni. Prodati ili ostaviti? Kad ga staviti na market, po kojoj cijeni i na koliko vremena? 

Cijena će mu samo padati do petka. Pogledaj po koliko ide i stavi ga na market. Najbolje na sat vremena. Po meni u ovoj igri nije bitno kakavog golmana imaš ali ojačati sredinu terena bilo bi poželjno. Sada imaš dovoljno coinsa za to kada prodaš de geu. Naravno, ili pojačati ono što ti je sada najslabije u momčadi po tvom mišljenju. Imaš coinsa za bar tri tots igrača kada frkneš de geu...

11 godina
neaktivan
movie kaže...
blowfish_cro kaže...

Cijena će mu samo padati do petka. Pogledaj po koliko ide i stavi ga na market. Najbolje na sat vremena. Po meni u ovoj igri nije bitno kakavog golmana imaš ali ojačati sredinu terena bilo bi poželjno. Sada imaš dovoljno coinsa za to kada prodaš de geu. Naravno, ili pojačati ono što ti je sada najslabije u momčadi po tvom mišljenju. Imaš coinsa za bar tri tots igrača kada frkneš de geu...

Tako sam nekako i planirao. Stavit ću ga malo ispod cijene, jer vidim da nitko ne bida za ove koji su već na marketu. Imam običnog Harta i pristojan je, brani što mora i rijetko prima krumpire. 

17 godina
toninho kaže...

Vratio sam se fifi 16 na pc-u nakon 4 mjeseca sto sam gejmo na ps4 od frenda dok je na brodu bio i mogu rec da je ovo najveca prijevara ikad. Igra na pcu je toliko smece da osim za koristenje trainera i autobuyera/biddera ne sluzi ama bas nicemu. Razlika je toliko ogromna da sam u pocetku prvo provjeravao dal uopce igram fifu 16...

Ja to govorim već dvije godine ali većina mi ne vjeruje a neki me uvjeravaju da su probali i da je sve isto.... Konzolaška verzija igre je atomska fizika za ovaj isprdak na računalima...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 13:48 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
toninho kaže...

Ja to govorim već dvije godine ali većina mi ne vjeruje...

Postavio sam oglas,dajem za PS4+2 gamepada+fifa 16 cca 260 e ?!Da li je to oko ?

Mislim da je ponuda vise nego fer ! :)

Salu na stranu kupio bih ja ps4 odavno ali ce se ispostaviti da necu znati ni na toj platformi da igram

pa sta cu onda ?! hahahhaha

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 14:03 (mackocicko2004).
10 godina
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
toninho kaže...

Postavio sam oglas,dajem za PS4+2 gamepada+fifa 16 cca 260 e ?!Da li je to oko ?

Salu na stranu kupio bih ja ps4 odavno ali ce se ispostaviti da necu znati ni na toj platformi da igram

Odmori do fife 17 ;)

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
toninho kaže...

Odmori do fife 17 ;)

Samo da ne bude opet nesto OP sa fifom 17 . :)

Neki dan odem sa sinom u igraonicu da probao fifu 16 ,ono sama dijeca ,10+god

gledaju nas kao da smo pali sa Marsa,sreca,ne bi slobodnih PS4 i fife 16 .

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 14:32 (mackocicko2004).
13 godina
FIFA 16

Ja bi se s ovom FIFOM (čitaj FUFOM) rado poigrao :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Otvorio još jedan BPL pack, izbaci mi Girouda na otvaranju i reko hebeš njega. I onda izlista ostale, kad ono Drinkwater TOTY 

Stavio ga na market na sat vremena. Vidio da se slabo bida pa stavio početnu 30k, a buy now 60k i otišao u roku par minuta za 60k. Nikad se ne znam postaviti s tim buy now. S jedne strane, mislim da će ljude kojima se neda čekati privući niži buy now ako već ne bude puno zainteresiranih, a s druge strane, uvijek se može naći netko tko bi dao i više. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nisam bio na forumu ima 2 mjeseca ali se nista nije promjenilo. I dalje mackocicko od fife pravi nuklearnu fiziku. I sad ce 17ka izac ti jos nisi 16 ukapiro?
17 godina
FIFA 16
Nisam do sada probao SIF Lahma iako sam ga imao nekoliko puta. Kupim ga i frknem. Jučer sam odlučio malo igrati s njim. Dakle, najbolji RB u igri kojeg sam ja probao ove godine. Jedina mana mu je visina pa dolazi do problema u skok igri. Sve ostalo čista petica. No srećom taj problem javi se jednom u nekoliko tekmi pa se da izdržati. Drugo veliko iznenađenje mi je Goretzka. Idealan igrač za sredinu terena u bundes ligi i meni još jedan dokaz da ocjena igrača nema previše veze s onim što taj igrač može napraviti na terenu. Topla preporuka, pogotovo jer je debelo ispod 1000 coinsa a vrijedi deset puta više.... Složio sam si ekipicu i baš mi je gušt s njom igrati. U najlošijoj tekmi sam imao 85% točnih dodavanja a u najboljoj 92%. I pored toga uvijek se nađe u tekmi jedno krivo dodavanje mimo volje koje završava golom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16
O ovakoj igri ja govorim ,ovo sto igramo ja i vecina je sranje a ne igra!
Zabijes jedan na odbijanac ili na neki drugi glup naci i to je vama igra !

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ovo s trolovima na PCu je pre strašno, pogotovo div1 katastrofa... Popiso sam im imena da ih izbjegnem al kako da ih prijavim EAu
Pamti pa vrati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
O ovakoj igri ja govorim ,ovo sto igramo ja i vecina je sranje a ne igra!
Zabijes jedan na odbijanac ili na neki drugi glup naci i to je vama igra !

Kakve on golove zabija s Ronaldom i Baleom ja takve zabijam s Goretzkom, Luis Gustavom i Fernandinhom... ne vidim tu nikakav spektakl. Ne snimam tekme ali imam snimljeno hrpu istih golova jer u ovoj fifi otprilike svi zabijamo iste golove...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 17:59 (movie).
13 godina
FIFA 16

Zna decko igrat, ali gledaj malo sta rade njegovi protivnici. Tragicno igranje obrane i uklizavanja u prazno.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Zna decko igrat, ali gledaj malo sta rade njegovi protivnici. Tragicno igranje obrane i uklizavanja u prazno.

Pa naravno, nisam ni rekao da ne zna igrati ali takvim protivnicima i ja ili bilo tko malo zna zabija iste golove. Protivnici ga napadaju visoko i ispadaju iz igre a lopta ide u prazan prostor i tu više nema pomoći. Ista stvar je i kod mojih golova. Kližu u prazno i puštaju te da pucaš a u ovoj fifi sekunda slobodnog prostora oko 20 m je siguran gol. Kada naletim na lika koji mi puše za vrat i koji me fizički nagazi nestane i čarolije... onda ide brza izmjena pasova i puno grešaka u dodavanju jer se sve radi pod pritiskom..

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ovo nisu istine. Tri put startam Draft, tri put potpuno nadigram protivnika, tri put mi zabije neki krumpir i povuče se u svojih 16. Ja gađam prečke, njihov golman brani nemoguće, Messi fulava 1 na 1... i da ga hebeš, nemrem zabiti. Ode 45k coinsa u vjetar 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice