Ma mora da si stisnuo, pa ne igraju duhovi movie jbt :D
Naravno da sam stisnuo jer kako bih golmanu inače vratio loptu? No što se poslije dogodilo ne znam....
Predugo igram fifu da bih lupetao po gamepadu bezveze, pogotovo u ovako jednostavnoj i čistoj situaciji. Vratim golmanu loptu i on je treba uhvatiti rukom jer smije, no on rukom hvata kad mu suigrač vrati nogom. Sve kontra, sve krivo... Nego za pola sata mi igra vratila. Daj reci kaj je ovaj lik stisnuo krivo da mu se ovo dogodilo? Ovo nema smisla, ovo je stvarno sve bezveze..

do kraja poluvremena sam kurvinski odigrao jer vise niti jedan duel nisam mogao dobit, niti jedno dodavanje spojit... Povukao se u 16m i samo nabijao loptu. Nakon poluvremena gle cuda, sve se vratilo u normalu do jedno 60. min dok sam bio sam na 7m od gola, golman je otisao po rundu i lagano tipnem kocku, ali ne, umjesto da pukne po sredini u gol lopta ode u jednu stativu, pa u drugu dok moj igrac stoji "upaljen" i ne reagira, nece se pokrenut sve dok njegov stoper ne izbaci loptu sa gol crte -.- onda sam opet odlucio igrat na rez i tak je ostalo do kraja tekme...
Svako prolece na Zvezdu mirise...