FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 651.950
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 16

kad je trziste unisteno cheaterima tesko je i ocekivat da ce igraci imati neku vrijednost

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Sutra kreću TOTS-i i normalno je da cijene padaju a igrači gube vrijednost. Svi buksaju coinse za otvaranje packova te rasprodaju igrače. S obzirom da je ovogodišnji market nepredvidim ne znam što bih pomislio? Hoće li cijene još padati ili je to to....
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Tip me vodi 2:0 i puce veza i nikom nista ,samo sam izgubio ugovore .

Ostao isti broj tekmi . :)

Obratite paznju na ime njegovog tima .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Kakve su sad ovo pizdarije? Bidam igrača, zelen je. Nitko ne bida, igrač je moj. Istekne aukcija i očitava mi ga da mi dođe u klub i odjednom pocrveni, iznos se poveća za ticuću coinsa i ja ostanem bez igrača???? To mi se dogodilo već par puta. Nije mi jasno? Zašto mi je igrač cijelo vrijeme zelen, zašto završava aukcija kao da sam ja kupio igrača i zašto odjednom sve ode u 3pm?

edit: večeras sam malo igrao na PC i nemam riječi. To je takvo smeće i gubljenje vremena da to nije normalno. Od deset tekmi 9 je trzalo. Neke cijelu tekmu a neke po potrebi protivnika. I dalje ne kužim zašto su mi dodavanja na PC 50% lošija nego na PS4. Hoću dodati lijevo i gledam lijevi dio ekrana a lopta ode desno i treba mi par sekundi da ponovno uhvatim gdje je lopta. 90% golova dobijem nakon takvog krivog dodavanja na svojih 30m. To nije normalno. Nakon večerašnjeg iskustva više ću cijeniti PS4 verziju igre. Definitivno na jesen više ne uzimam i PC verziju igre jer nema smisla.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 0:14 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
movie kaže...

Kakve su sad ovo pizdarije? Bidam igrača, zelen je. Nitko ne bida, igrač je moj. Istekne aukcija i očitava mi ga da mi dođe u klub i odjednom pocrveni, iznos se poveća za ticuću coinsa i ja ostanem bez igrača???? To mi se dogodilo već par puta. Nije mi jasno? Zašto mi je igrač cijelo vrijeme zelen, zašto završava aukcija kao da sam ja kupio igrača i zašto odjednom sve ode u 3pm?

edit: večeras sam malo igrao na PC i nemam riječi. To je takvo smeće i gubljenje vremena da to nije normalno. Od deset tekmi 9 je trzalo. Neke cijelu tekmu a neke po potrebi protivnika. I dalje ne kužim zašto su mi dodavanja na PC 50% lošija nego na PS4. Hoću dodati lijevo i gledam lijevi dio ekrana a lopta ode desno i treba mi par sekundi da ponovno uhvatim gdje je lopta. 90% golova dobijem nakon takvog krivog dodavanja na svojih 30m. To nije normalno. Nakon večerašnjeg iskustva više ću cijeniti PS4 verziju igre. Definitivno na jesen više ne uzimam i PC verziju igre jer nema smisla.

Da li je tacno da su na PC znatno jaci protivnici ?

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Kako si došao do takvog zaključka? Ljubitelji računala će ti to vrlo vjerojatno tvrditi jer jer nemaju drugi argument zašto su ostali na računalu a ovi ostali će mantrati svoju priču o konzolama. Dakle, sve su to bezvezna naklapanja koja ničim ne možeš potvrditi. Pokušavam racionalno razmisliti iako ne znači da sam u pravu.

Tehnički gledano na konzolama igra desetak milijuna igrača a na PC dvjestotinjak tisuća a i to je upitno. Sada ti meni reci gdje je moguća veća koncentracija kvalitetnih igrača? Zbog legendi usudio bih se reći da oni najkvalitetniji igraju na xbnone-u. Na PC su ostali samo ortodoksni ljubitelji računala a i oni polako prelaze na jednu od konzola jer kome se da više maltretirati s PC pisdarijama tipa varanja, laga, slabog marketa i na kraju malog broja igrača.

Ne tvrdim da nema dobrih igrača na PC ali zbog svega nabrojanog sve ih je manje i manje...

12 godina
FIFA 16

pa ja igram na PC-u jer nemam para za konzolu :P

a i da imam para mislim da je ne bi kupovao samo da bi igrao fifu jer mislim da je previse za igrice davat po 300,400 kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 10:31 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
The_K kaže...

a i da imam para mislim da je ne bi kupovao samo da bi igrao fifu jer mislim da je previse za igrice davat po 300,400 kn

I ja tako mislim dati cca 400 e za konzolu i Fifu ?!Ne znam sta bih jos mogao igrati na konzoli ?!

Mada,Movi je u pravu ,skoro pa nema smisla vise igrati fifu na PC osim ,kauc varijantu !

Sa mojom igrom bih garant na konzoli bio bar 4 div .ovde ne mrdam iz 7. :)

Cim laga ja izadjem ,sto da se nerviram pa da dobijem herz feler . :)

Ne mogu da zamislim da igram pucacinu na konzoli sa gamepadom bez misa .

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 10:56 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
FIFA 16

Ima li PS4 DVI izlaz?Ili samo HDMI ?Posto na monitoru nemam HDMI to bi bio problem ?!

Ima li neki prelaz?

Na TV ima HDMI ali onda ne mogu dijeca da gledaju tv ?! hahahahha

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Ako ne igraš i ako te to ne veseli previše je dati i 10 kuna. Kupio sam PS4 čim se pojavio u Hrvatskoj i do dana današnjeg na njemu nisam odigrao niti jednu igru osim fife. Budem odigrao Uncharted kada izađe. Dati za fifu 450kn i igrati je cijelu godinu mislim da nije previše. Koliko godišnje novca potrošiš bezveze i prođe ti kroz ruku da niti ne skužiš pa je ovo u usporedbi sa svim ostalim troškovima sitnica..

mackocicko2004 kaže...

Dobro, kako si došao do zaključka da bi na PS4 bio u 4 diviziji? Ja sam prosjećan igrač pa sam ti znao uvaliti 7/8 komada a u 4 diviziji sam na PS4. Doduše došao sam do 4 DIV sve iz prve i dalje nisam igrao ali definitivno nisam za najviše dosege. Ako igraš kako si igrao prošle godine ne znam kako bi prošao 7 div na PS4...

10 godina
protjeran
movie kaže...
The_K kaže...

Ako ne igraš i ako te to ne veseli previše je dati i 10 kuna. Kupio sam PS4 čim se pojavio u Hrvatskoj i do dana današnjeg na njemu nisam odigrao niti jednu igru osim fife. Budem odigrao Uncharted kada izađe. Dati za fifu 450kn i igrati je cijelu godinu mislim da nije previše. Koliko godišnje novca potrošiš bezveze i prođe ti kroz ruku da niti ne skužiš pa je ovo u usporedbi sa svim ostalim troškovima sitnica..

mackocicko2004 kaže...

Dobro, kako si došao do zaključka da bi na PS4 bio u 4 diviziji? Ja sam prosjećan igrač pa sam ti znao uvaliti 7/8 komada a u 4 diviziji sam na PS4. Doduše došao sam do 4 DIV sve iz prve i dalje nisam igrao ali definitivno nisam za najviše dosege. Ako igraš kako si igrao prošle godine ne znam kako bi prošao 7 div na PS4...

Pricas  o fifi 15 ,ima neke razlike ?!

Neki dan sam igrao sa kolegom sa foruma  koji  je u 1. div ,bilo je 3 :3 ,da ne pominjem da ima 3x bolju ekipu !

Bolji si u Fifi 15 to ti ne sporim.

Ako na konzoli ima 10 mil a na PC 0.2 mil ,logicno je ima vise slabijih igraca na konzolama .

Pa sad sam 7. div Seasons ,treba mi bod za promociju u  6. !

Cofinho

" Ti mislis da ako naucis par driblinga da ces bit dobar. E pa neces, skill driblinzi su ti slag na torti, oni dolaze na kraju kad naucis igrat opusteno bez puno koristenja sprinta i kad se osjecas ugodno u posjedu. Baziraj se ti prvo na obranu. "

Ovo se zove dobar savjet !

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 11:29 (mackocicko2004).
13 godina
FIFA 16

Upravo upeco IF Benzemu za samo 50k.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Kako si došao do takvog zaključka? Ljubitelji računala će ti to vrlo vjerojatno tvrditi jer jer nemaju drugi argument zašto su ostali na računalu a ovi ostali će mantrati svoju priču o konzolama. Dakle, sve su to bezvezna naklapanja koja ničim ne možeš potvrditi. Pokušavam racionalno razmisliti iako ne znači da sam u pravu.

Tehnički gledano na konzolama igra desetak milijuna igrača a na PC dvjestotinjak tisuća a i to je upitno. Sada ti meni reci gdje je moguća veća koncentracija kvalitetnih igrača? Zbog legendi usudio bih se reći da oni najkvalitetniji igraju na xbnone-u. Na PC su ostali samo ortodoksni ljubitelji računala a i oni polako prelaze na jednu od konzola jer kome se da više maltretirati s PC pisdarijama tipa varanja, laga, slabog marketa i na kraju malog broja igrača.

Ne tvrdim da nema dobrih igrača na PC ali zbog svega nabrojanog sve ih je manje i manje...

mislim da ovdje pricamo o dvije tri razlicite stvari. recimo, ja igram samo na PC i ne pamtim kada mi je laggalo. varanja takodjer nema ako ne racunamo idiote koji iskoristavaju igru tako da sa centra krenu u cik cak zabit gol ili iskoristavaju glic sa long shotom. naravno, fut ne igram niti bi ga igrao, govorim iskljuciv o seasons.

11 godina
neaktivan
jovial kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

mislim da ovdje pricamo o dvije tri razlicite stvari. recimo, ja igram samo na PC i ne pamtim kada mi je laggalo. varanja takodjer nema ako ne racunamo idiote koji iskoristavaju igru tako da sa centra krenu u cik cak zabit gol ili iskoristavaju glic sa long shotom. naravno, fut ne igram niti bi ga igrao, govorim iskljuciv o seasons.

Meni je također protekla 3 dana radilo bez greške i bez lagganja. 

A ove likove što samo driblaju mrzim. Najveća govna na svijetu. Kad vodim, bolji sam i nemre mi zabit gol normalno pa ide u te driblinge od kojih se nemoguće u kontinuitetu braniti jer prije ili kasnije prođe. Ako u sljedećoj Fifi ne maknu to OP kretanje, od mene više lovu neće vidjeti. 

13 godina
FIFA 16

ma moze se branit od toga, samo ga malo sacekas sa jockeyom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jovial kaže...

Očito govorimo o različitim stvarima. Ja isključivo govorim o futu. Kako rekoh jučer od 10 tekmi trzalo je u 9. Tekma počne normalno i nakon nekog vremena počne trzati. Čudno kako se sve smiri kada zabijem gol i kako onda ne trza? Pošto ove godine slabo ili nikako ne igram na PC jer je igra smeće na toj platformi, teško mi je reći kakvi su igrači no jučerašnji svi odreda forsaju igru s jednim igračem dok ne uđu u gol. Najgore je kaj igra trza i kad on krene u takav slalom nemoguće ga je zaustaviti. On krene lijevo, igra zastane i sljedeći kadar moj igrač ode bezveze a on na gol.

Baš je jučer bio jedan takav. Ime momčadi cro nešto. Igra trza do bola, on cijelo vrijeme s konoplyankom siluje. Pogodim mu pet stativa i lopta neće u gol da bi na kraju spašavao neriješeno i završi 4-4. Drugu trzavu tekmu odigram odmah poslije i reza 5-5 i treća u nizu i reza 3-3. Pa što je to? Jednostavno ne mogu tako  igrati. U gol šansi sam i igra zatrza i udarac mi ode nekontrolirano a s druge strane u obrani kad zatrza odzujim u prazno. Izgleda da su neki doktorirali ovakvu vrstu igre..

10 godina
protjeran
movie kaže...
jovial kaže...

Očito govorimo o različitim stvarima. Ja isključivo govorim o futu. Kako rekoh jučer od 10 tekmi trzalo je u 9. Tekma počne normalno i nakon nekog vremena počne trzati. Čudno kako se sve smiri kada zabijem gol i kako onda ne trza? Pošto ove godine slabo ili nikako ne igram na PC jer je igra smeće na toj platformi, teško mi je reći kakvi su igrači no jučerašnji svi odreda forsaju igru s jednim igračem dok ne uđu u gol. Najgore je kaj igra trza i kad on krene u takav slalom nemoguće ga je zaustaviti. On krene lijevo, igra zastane i sljedeći kadar moj igrač ode bezveze a on na gol.

Baš je jučer bio jedan takav. Ime momčadi cro nešto. Igra trza do bola, on cijelo vrijeme s konoplyankom siluje. Pogodim mu pet stativa i lopta neće u gol da bi na kraju spašavao neriješeno i završi 4-4. Drugu trzavu tekmu odigram odmah poslije i reza 5-5 i treća u nizu i reza 3-3. Pa što je to? Jednostavno ne mogu tako  igrati. U gol šansi sam i igra zatrza i udarac mi ode nekontrolirano a s druge strane u obrani kad zatrza odzujim u prazno. Izgleda da su neki doktorirali ovakvu vrstu igre..

Moze neko da ubije i na PS4 internet  ?! :)

13 godina
FIFA 16

Dobar ovaj IF Benzema za sad, u 4 tekme 6 golova. Osvojio ovaj Gold Community Cup bez pol kurca. 1. kolo jos najjaci protivnik bio, neugodan skiller, ali sam ga dobio 2-1. Cetvrt-finale zabim liku za 1-0 u 20. min i quita, polu-finale naguzim tipa 8-2 i finale dobim s glatkih 3-0 tipa s Neymarom, Baleom i Ronaldom. Negdje sam bio procito da ce se u tim turnirima povecavat nagrade svaki slijedeci put kad ga osvojis, ali to nije slucaj s ovim, tako da cekam nedjelju i novi turnir.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sad igram seasons ,zabi lik sebi gol

puce veza ja dobih 3 boda !Koja  je ovde poenta ,nema coinsa?!

Sta mu znaci nezasluzen napredak ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Igram malopre fut sve ok povedem pred kraj utakmice lik se diskonektuje i od tad fifa mi laguje katastrofa i online i offline, udjem u drugu igru radi sve ok, o5 u fifu ono opet isto... Idem obnoviti drajvere, nzm sta drugo ovo mi se jos nije desilo.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 3:24 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mackocicko2004 kaže...

Tako sam i ja igro protiv lika koji je treci na leaderboardu(nezasluzeno). Vodim ga 1-0, nije puko po golu cijelu tekmu i lik izazove taj disconnect pred sam kraj utakmice, ali se meni pisao poraz iako sam vodio cijelu tekmu. Od tad vise ne igram seasons i tad sam definitivno odlucio da od Fife 17 kupujem PS4.

10 godina
protjeran
Cofinho kaže...
mackocicko2004 kaže...

Tako sam i ja igro protiv lika koji je treci na leaderboardu(nezasluzeno). Vodim ga 1-0, nije puko po golu cijelu tekmu i lik izazove taj disconnect pred sam kraj utakmice, ali se meni pisao poraz iako sam vodio cijelu tekmu. Od tad vise ne igram seasons i tad sam definitivno odlucio da od Fife 17 kupujem PS4.

mogu oni da ubiju vezu i na ps4 i da naprave lag,jednostavno ukljuce torrente ili sta vec na kompu a posto se obicno dijeli mreza po kuci onda pada svima protok ! :)

10 godina
protjeran
FIFA 16

Sinoc gledam ono SP u fifa 16 ili sta vec,rekao bi covjek kad gleda prosta igra ,uglavnom idu na posjed,ovaj sto se brani i

ne vrsi veliki pritisak da uzme loptu.Samo markira.

Kad ide po boku uglavnom udvajaju igraca ?!Cak i kad protivnik izvodi kratke kornere dovuce 2 igraca blizu ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

mogu oni da ubiju vezu i na ps4 i da naprave lag,jednostavno ukljuce torrente ili sta vec na kompu a posto se obicno dijeli mreza po kuci onda pada svima protok ! :)

Od 100 tekmi na PS4 jedna mi laga a od 10 tekmi neki dan na PC 9 je bilo gotovo neigrivo. E sad, tko su majstori za ubijanje veze vidi se iz priloženog.

Inače na PS4 diskonekt vidim samo kada lik sam izađe iz tekme. Uredno mi se bilježi pobjeda i bodovi ako sam u tom trenutku vodio. Meni osobno, ne znam je li tri puta pukla veza na PS4 od kako je igra izašla. Pametnom dosta... sve, ama baš sve je u ovom trenutku na strani konzola... fifa na pc je prošlo svršeno vrijeme..

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 11:13 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Od 100 tekmi na PS4 jedna mi laga a od 10 tekmi neki dan na PC 9 je bilo gotovo neigrivo. E sad, tko su majstori za ubijanje veze vidi se iz priloženog.

Inače na PS4 diskonekt vidim samo kada lik sam izađe iz tekme. Uredno mi se bilježi pobjeda i bodovi ako sam u tom trenutku vodio. Meni osobno, ne znam je li tri puta pukla veza na PS4 od kako je igra izašla. Pametnom dosta... sve, ama baš sve je u ovom trenutku na strani konzola... fifa na pc je prošlo svršeno vrijeme..

Ja ti rekoh vise puta da ne ubijam vezu niti citujem.Kad laga ja izadjem iz tekme.

Igram u 7 .div . ,treba 12 ili cak i manje  bodova za opstanak pa nisma opterecen ! hahahaha

Na kraju ces me naterati da kupim ps4 ! :)

11 godina
neaktivan
FIFA 16

pa kupi vise ps4,ima godinu dana govoris kupit cu kupit cu

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Dakle, ja više ne znam koliko sam bizarnih golova dobio u ovogodišnjoj fifi ali ovo je definitivno najbizarniji. Samo sam loptu glavom vratio svome golmanu a ostalo je legenda...
Kako da čovjek nakon ovoga ostane normalan?

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
Dakle, ja više ne znam koliko sam bizarnih golova dobio u ovogodišnjoj fifi ali ovo je definitivno najbizarniji. Samo sam loptu glavom vratio svome golmanu a ostalo je legenda...
Kako da čovjek nakon ovoga ostane normalan?

Dvaput si stisnuo dodavanje, prvii put glavom, a drugi put (u istom smjeru) golmanom u gol.

17 godina
jovial kaže...

Dvaput si stisnuo dodavanje, prvii put glavom, a drugi put (u istom smjeru) golmanom u gol.

Situacija je čista ko suza. Samo sam stisnuo pucanje i vratio loptu golmanu. Nisam ništa sumanuto stiskao. Igrao sam preko PS4 remote playa da vidim kako to izgleda pa možda ima nešto s te strane. Događalo mi se da na aukciji stisnem 4 sek prije kraja pa mi kaže da je aukcija gotova. Očito tu nekaj škripi s kašnjenjem signala ili tako nešto. No kaj god da je frustrira..

Da sad ne pričam da sam umjesto 5 vidio 2 i kupio igrača za 280k više nego što vrijedi... današnji dan mi je za popisditi. Lijepo gledam, bez žurbe a ne vidim...

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 23:23 (movie).
15 godina
neaktivan
movie kaže...
jovial kaže...

Situacija je čista ko suza. Samo sam stisnuo pucanje i vratio loptu golmanu. Nisam ništa sumanuto stiskao. Igrao sam preko PS4 remote playa da vidim kako to izgleda pa možda ima nešto s te strane. Događalo mi se da na aukciji stisnem 4 sek prije kraja pa mi kaže da je aukcija gotova. Očito tu nekaj škripi s kašnjenjem signala ili tako nešto. No kaj god da je frustrira..

Da sad ne pričam da sam umjesto 5 vidio 2 i kupio igrača za 280k više nego što vrijedi... današnji dan mi je za popisditi. Lijepo gledam, bez žurbe a ne vidim...

Ma mora da si stisnuo, pa ne igraju duhovi movie jbt :D

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice