FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 652.950
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
Tommy_123 kaže...

Ma mora da si stisnuo, pa ne igraju duhovi movie jbt :D

Naravno da sam stisnuo jer kako bih golmanu inače vratio loptu? No što se poslije dogodilo ne znam....

Predugo igram fifu da bih lupetao po gamepadu bezveze, pogotovo u ovako jednostavnoj i čistoj situaciji. Vratim golmanu loptu i on je treba uhvatiti rukom jer smije, no on rukom hvata kad mu suigrač vrati nogom. Sve kontra, sve krivo... Nego za pola sata mi igra vratila. Daj reci kaj je ovaj lik stisnuo krivo da mu se ovo dogodilo? Ovo nema smisla, ovo je stvarno sve bezveze..

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 14:40 (movie).
11 godina
neaktivan
Sastavio nesto za svoju dusu, cisto od igraca koje inace pratim i koji su mi dragi, prvi put probam ovaj trojac gore..

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

bilo bi super kad bi u fifi 17 spojili servere PS4,xbox one i PC-a tako bi svi bili jednaki ali steta sto se to nece nikad desiti

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

bilo bi super kad bi u fifi 17 spojili servere PS4,xbox one i PC-a tako bi svi bili jednaki ali steta sto se to nece nikad desiti

To bi bila katastrofa!  Sjebali bi igru konzolašima zbog ovih smeća s računala koji varaju na sve načine. Kaj nije lijepo što na konzoli odigraš svaku tekmu do kraja bez straha da ćeš naletiti na idiota koji nakon minute izlazi iz igre i piše si rezu koju hoće? Dalje da ne nabrajamo...

12 godina
FIFA 16

neka bolje zastite igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Treba mi pomoc, kako da podesim da na dva joysticka igramo FUT na PS4, za obicno tekmu 1 na 1 znam da namestim al kad treba da se pridruzi kada hocemo zajedno da igramo protiv nekoga pise mi da treba da se logujem i sad mi treba pmoc oko sta da radim....hvala...

12 godina
FIFA 16

kada ti nadje protivnika imas opciju add guest i sad koji gumb tamo pise da treba pritiisnes treba taj sa drugim joystickom pritisnut

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

neka bolje zastite igru

Pa na konzoli je sasvim ok, nema potreba ništa dodatno prčkati kada sve funkcionira. Računalo je druga priča neizmjernih mogućnosti varanja.. zato neka ostane po strani.. s druge strane nema šanse da se spajaju serveri za igranje s dvije konkurentne konzole. Sve i sada štima i neka ostane tako.. tko želi igrati igru uzet će jednu od konzola a tko želi deveti krug pakla ostat će na računalu.. svi imamo izbor..

15 godina
neaktivan
movie kaže...
The_K kaže...

To bi bila katastrofa!  Sjebali bi igru konzolašima zbog ovih smeća s računala koji varaju na sve načine. Kaj nije lijepo što na konzoli odigraš svaku tekmu do kraja bez straha da ćeš naletiti na idiota koji nakon minute izlazi iz igre i piše si rezu koju hoće? Dalje da ne nabrajamo...

Samo neka spoje xbox i ps4, to bi bilo super, ali pc, nikako.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
Tommy_123 kaže...

Samo neka spoje xbox i ps4, to bi bilo super, ali pc, nikako.

Teško, dvije konkurentske firme s dva različita online servisa, legende na xboneu i tko zna koliko još problema u hodu.. Naravno, ne bih imao ništa protiv jer bi dobili još veći market s još boljim cijenama... ali mislim da je to nemoguća misija..

10 godina
The_K kaže...

Nije nemoguce, od pocetka godine se suska o cross platform igrama i povezivanjima

10 godina
FIFA 16

Odigrah malo prije dvije tekme... Prva 1:1, sve super bilo, protivnik zasluzeno zabio u 30 i nekoj, ja izjednacio u 46. s tim da sam dobio drugi zuti u 40. Sudio mi je onaj plavi debil koji za svaki kontakt da zuti karton (bar kod mene)... Druga tekma je vec uzela maha 

Povedem 2:0 nakon 25. i odjednom protivnik salje svijecu sa korner zastavice u moj peterac, tocnije 2m od gola na sredini, golman gleda tu loptu (makar drzim trokut da je pokupi), a kraj njega moj stoper (godin). Golam ne reagira, ali mislim si ok, stoper ce to ocistit i onda "sok". U stilu mandzukica godin to zakucava u svoju mrezu, iznad mene je osvanulo jedno 7653235675 upitnika do kraja poluvremena sam kurvinski odigrao jer vise niti jedan duel nisam mogao dobit, niti jedno dodavanje spojit... Povukao se u 16m i samo nabijao loptu. Nakon poluvremena gle cuda, sve se vratilo u normalu do jedno 60. min dok sam bio sam na 7m od gola, golman je otisao po rundu i lagano tipnem kocku, ali ne, umjesto da pukne po sredini u gol lopta ode u jednu stativu, pa u drugu dok moj igrac stoji "upaljen" i ne reagira, nece se pokrenut sve dok njegov stoper ne izbaci loptu sa gol crte -.- onda sam opet odlucio igrat na rez i tak je ostalo do kraja tekme...

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Pregazim lika da bi mi izjednačio iz ovog gola a onda mu se u 120 min odbije lopta i zabije za 2-1. Zaslužio je dobiti pet komada a pobijedio je..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Pregazim lika da bi mi izjednačio iz ovog gola a onda mu se u 120 min odbije lopta i zabije za 2-1. Zaslužio je dobiti pet komada a pobijedio je..

Ja sam dobio sličan gol u draftu i to u finalu, dečko je imao jedan udarac u okvir i to je bio gol, od tad više ne igram fut, to je završeno poglavlje za mene, ima takvih stvari i u seasonsu ali i dalje je igrivo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
Tommy_123 kaže...

Ja sam dobio sličan gol u draftu i to u finalu, dečko je imao jedan udarac u okvir i to je bio gol, od tad više ne igram fut, to je završeno poglavlje za mene, ima takvih stvari i u seasonsu ali i dalje je igrivo.

Sljedeća tekma opet lika rastavim a on pobijedi. Opet zabije krumpir gol u 90 minuti. Prvi zabije iz slobodnjaka, golman si ju sam ugura u gol. Ja sam više lud od ove fife...

13 godina
neaktivan

Matori znam kako ti je malo pre sam igrao finale u draftu i lik igrao bus the park taktiku i jedan sut na gol i pobeda a ja stative , ziceri i nece gol....al se ne nerviram  to ti je fudbal....

10 godina
Ja slican takav danas postigao xd golman se pogubio i ispratio laganu loptu samo pogledom
Svako prolece na Zvezdu mirise...
15 godina
FIFA 16

OFFTOPIC ali zasluženi

Leichesterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Who bolan cares
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Da lester je prvak engleske potpuno zasluzeno,drago mi je radi ranierija jer mu je ovo prvi znacajni trofej,nijedan trener nece osvojtii ligu sa takvim kadrom kao claudio

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Čestitke...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Neki dan su mi neki sugerirali da sam dva puta stisnuo tipku, iako i danas tvrdim da nisam. Što sam danas krivo napravio? Inače tekma je zvaršila 1-0 ovim golom. Pa ja ne znam gdje su granice ebanja u mozak nas igrača? Da se ja zoven Neuer, zabranio bih korištenje svog imena u ovom sranju od igre...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Neki dan su mi neki sugerirali da sam dva puta stisnuo tipku, iako i danas tvrdim da nisam. Što sam danas krivo napravio? Inače tekma je zvaršila 1-0 ovim golom. Pa ja ne znam gdje su granice ebanja u mozak nas igrača? Da se ja zoven Neuer, zabranio bih korištenje svog imena u ovom sranju od igre...

Upravo iz ovog razloga još uvijek nisam kupio Neuera.

Idiotarija mi je iskeširat masne pare za golmana koji svako malo popije pacerski gol.

Imao sam De Geu neko vrijeme i on mi je valjda najlošiji golman kojeg sam ove godine koristio.

Kakve je on golove primao, to nije istina.

Od skupljih golmana i po meni najbolji golman (od ovih koje sam probao) je Courtois.

Za njega mi nije žao love koju sam dao jer često brani nemoguće i jako rijetko prima ovakve golove kao što je ovaj od Neuera.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Od skupljih golmana i po meni najbolji golman (od ovih koje sam probao) je Courtois.

Za njega mi nije žao love koju sam dao jer često brani nemoguće i jako rijetko prima ovakve golove kao što je ovaj od Neuera.

Pazi, Neuer je najbolji golman na svijetu u igri s nogom.  I takav golman se popikne na vlas trave i ode lopta u gol? Što reći nego tragikomedija..

9 godina
protjeran
FIFA 16

Dribliinzi od Neymar u fifi, molim vas pogledajte: 

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Ja tu i tamo popratim šta pišeš, i veliku većinu postova potpisujem, mada ovo što ti se događa s golmanima se meni nikad nije dogodilo, ni u ovoj fifi a ni u 6 prethodnih. Od skupljih bundesligaških golmana koristio sam Neuera i SIF Fahrmanna i oba sam prodao nakon par tekmi jer su mi branili odlčno al prime neki glupi tap in sa 5 metara. Sad sam na Sommeru i full sam zadovoljan s obzirom da vrijedi koliko i QuickSell. 

Nego, jesi li siguran da ne držiš koju tipku nenamjerno? Npr. onu tipku R1/R2 gdje igrač pušta loptu kroz noge prije primanja pa se možda dogodi da nešto sličnu uradi i golman? Meni se ne dogode toliko često bugovi o kojima ti pričaš, al mi se vrlo često dogodi da izgubim tekmu sa 25/15 šuteva prema golu, i +70% lopte što me jako nervira, ja se ne sjećam da sam se toliko nervirao oko prijašnjih FIFA naslova 

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 15:18 (Rayz00).
17 godina
Rayz00 kaže...

Nego, jesi li siguran da ne držiš koju tipku nenamjerno? Npr. onu tipku R1/R2 gdje igrač pušta loptu kroz noge prije primanja pa se možda dogodi da nešto sličnu uradi i golman? Meni se ne dogode toliko često bugovi o kojima ti pričaš, al mi se vrlo često dogodi da izgubim tekmu sa 25/15 šuteva prema golu, i +70% lopte što me jako nervira, ja se ne sjećam da sam se toliko nervirao oko prijašnjih FIFA naslova 

Ne držim ništa. Da imam tu naviku svako vraćanje golmanu bi mi bio gol jer ja u svakoj takvoj situaciji loptu vraćam golmanu. Znam po tekmi ovisno o presingu protivnika loptu vratiti golmanu i po dvadesetak puta. Ako malo bolje pogledaš u drugoj snimci lijepo se vidi da Neuer ne propušta loptu kroz noge nego da je zapeo i zagrebao po travi te se popiknuo a poslije i raširio noge kao gimnastičar. Mislim, ne događa mi se ovo svaki dan ali u zadnjih par dana dobio sam ovakva dva glupa gola.

Recimo jučer dobijem gol tako da lik puca skroz iskosa i pogodi Neuera u prsa i od prsa se lopta odbije u gol??? Što sam tada trebao držati pa da uopće ne koristi ruke na smiješan udarac već pada na guzicu i lopta ga pogađa u prsa i odlazi u gol za opet 1-0.. ili jedna tekma, centaršut u doslovce 4m po sredini gola i cazorla mi glavom zabije gol jer je skočio više nego Neuer rukama? Ustvari skočio je ali nije dignuo ruke? Kao da je namjerno pustio gol...

Postao sam gdje se ovakve gluposti događaju i protivnicima. Tvrda tekma 2-2 i doslovce u zadnjim minutama lik presjeće loptu i vrati cechu a on se popikne i lopta završi u golu. Imaš par postova iznad. Izgleda da se neki put igra umiješa kako bi to ustvari trebalo biti..

12 godina
neaktivan
FIFA 16

to mora da si na PC.u igrao, takve stvari ne odgađaju se na konzoli...

salu na stranu, reko bi da si u krivom trenutku stisnuo izbijanje. ja isto vracam stalno golmanu i nikad tako nije reagirao. obicno stopam loptu pa onda ispucavanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Ova igra je žalosna toliko da bi povratio istog trena...

Jedino što je pozitivno je to, što npr. jedan Godin košta koliko i neki anonimus iz Biafre... Kupio sam cijeli Juve za za 30k osim Pogbe.

Sve ostalo je za Bogu plakat...

0 0 hvala 0
17 godina
jovial kaže...

to mora da si na PC.u igrao, takve stvari ne odgađaju se na konzoli...

salu na stranu, reko bi da si u krivom trenutku stisnuo izbijanje. ja isto vracam stalno golmanu i nikad tako nije reagirao. obicno stopam loptu pa onda ispucavanje.

Stari, po tekmi vratim bar dvadesetak lopti golmanu. Pomnozi to s brojem odigranih tekmi. To je nekih 15 000 vraćanja. Tako je traljavo reagirao do sada 3/4 puta. Nisam ja ništa stisnuo. Nogomet igram godinama i ne lupetam bezveze po gamepadu. Zašto mi se ovo nikada nije dogodilo do fife16? Ista stvar se događa kada u terenu dodaješ svome igraču koji u raskoraku prima loptu. Pogledaj snimku i vidi kako grebe po travi pa radi špagu. To je greška u igri. Neki puta ne možeš štopati već odmah izbiti loptu jer je golman pod pritiskom. No ovdje se ne radi o bilo kome već o golmanu koji najbolje na svijetu igra nogom. Zato mi je ovo interesantno. U ovoj igri je nebitno kako se golman zove. Svi brane nemoguće i svi primaju pacerske golove..

9 godina
protjeran

da

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice