FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 652.539
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
Tommy_123 kaže...

To će ti doć s vremenom, to moraš kombinirat i praksat, nemoj koristit teammate contain bezveze, a jockey, running jockey i ako već misliš koristit x, odi na onaj skill challenge, a i dosta toga ti se svodi na samo poznavanje igre, pogotovo ako znaš dobro zatvorit prostor i odradit solidan pressing.

Teammate ne koristim nikako ,igram samo sa onim kojeg upravljam ja ,mada vidim da ljudi idu bocno sa onim kojeg vode

a teammate  puste da me ometa .

Nije naivna igra ako hoces igrati na vecem nivou .Citav sistem je to ... :)

Da odigram 5000 tekmi online valjda bih naucio ali od toga nema nista ! :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 14:41 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ma svaka automatizacija ima svoju manu. Zna recimo taj contain biti koristan, isto kao i taj automatski presing sa iksom, ali nema teorije da ti držiš jedno od toga i da mu on uzme loptu. Barem ne ako igraš protiv igrača koji barem malo zna igrati. On automatski trči točno prema njemu i nikad ga neće stići. Kad ti manualno kontroliraš igrača i igraš pametno, ne trčiš direktno za njim nego pokušavaš skratiti putanju i presjeći mu put. Tako imaš puno više šansi da uzmeš loptu. Ako koristiš contain, onda sa igračem kojeg kontroliraš ne izlaziš na tog istog igrača već pokušavaš pokriti prostor i predvidjeti gdje će lopta ići. Ako izlaziš na njega sa dva igrača, negdje je rupa i pravi igrač će to znati iskoristiti. Kao što kaže Tommy, poanta je predvidjeti igru, skužiti protivnika i ne biti nestrpljiv. Kad imaš loptu u obrani, nabij je u kuruzu i bok. Hrpu golova sam primio jer sam se dodavao otraga samo da ostanem u posjedu. Nikakva automatizacija ili naštrebana obrana te neće napraviti boljim igračem. 

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Evo nekaj za mackocickoa

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Treba mi pobjeda da ostanem u diviziji i igram protiv panja nekog.

4-1 ga vodim i dobijem crveni zbog uklizavanja jer je on divljački uklizavao pa sam mu vraćao istom mjerom.

Iz tog prekršaja zabije gol iz slobodnjaka i ubrzo još jedan za smanjenje mog vodstva na 4-3.

Zabijem mu još jedan za 5-3 i u sudačkoj nadoknadi ga drkam dodavanjima s golmanom.

Završi utakmica, počinje ona animacija sa reprizama i puf poruka da sam diskonektan sa FIFA servera.

Ulogiram se i vidim da imam poraz - pao u nižu diviziju.

Znam da mnogi znaju, ali nije loše ponoviti ponekad.

Znači imaju 100% cheat da te sjebu i namontiraju pora jer ovo nije prvi put da mi se dogodilo, a i koliko čitam mnogi od vas tu to iskusili.

Pouka priče: nemojte ljutiti protivnika. Ustvari, najbolje da izgubite svaku pa ćete biti sigurni da nikog niste naljutili :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Sta moze obicni smrtnik pokraj ovakvog skilla?
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
protjeran
Da li ste gledali kako lik prelazi Super Maria za ispod 5 min i rusi wr? Jednostavno, talenat,kordinacija pokreta,skill,sve. To isto vazi i za fifu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Da li ste gledali kako lik prelazi Super Maria za ispod 5 min i rusi wr? Jednostavno, talenat,kordinacija pokreta,skill,sve. To isto vazi i za fifu!

To nema veze s talentom već s moći ponavljanja. Što misliš koliko je puta ponovio igru dok je nije prošao za tih par minuta? Naučio je sve napamet i točno zna gdje ga tko i što čeka te što mu je činiti. Tako da to nema veze s fifom osim ako igraš isključivo offline pa isto tako naučiš kako igra AI. Svaki živi protivnik je priča za sebe kojoj se moraš prilagođavati ili se jednostavno nametnuti ako možeš. Primjera radi, moj mali je prošao super maria, aladina i još neke nintendo igre iz tog vremena dok je bio mali i dok je samo to igrao bez gubitka života. No da bi to napravio prije toga je igru odigrao ne znam koliko puta. Tako da to nema veze s talentom već s automatikom koja ti se usadi nakon mali milijun ponavljanja jedog te istog...

Da se pohvalim ako je to za pohvalu, bio je prvi osvajač modula 8. Ako se itko sjeća te tv emisije o igrama gdje su se natjecali igrači iz cijele Hrvatske. Sralo ga je cijelo vrijeme jer su uvijek izvlačili igre koje je igrao doma milijun puta tako da mu nitko nije mogao konkurirati. U to vrijeme sam rentao nintendo igre i imao sam ih preko 400, tako da kaj su god izvukli nisu ga mogli fulati a da on to već doma nije odradio do kraja. Dakle, nije osvojio modul 8 jer je talentiran već zato kaj je sve te igre odigrao tko zna koliko puta do kraja i sve mu je to bila šala mala..

10 godina
protjeran
FIFA 16

Kako vi drzite gamepad?Da li drzite 2 prsta na RT i RB ,odnosno na  LT i LB ili sa jednim prebacujete po potrebi, npr.sa RT na RB ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 10:08 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

To nema veze s talentom već s moći ponavljanja. Što misliš koliko je puta ponovio igru dok je nije prošao za tih par minuta? Naučio je sve napamet i točno zna gdje ga tko i što čeka te što mu je činiti. Tako da to nema veze s fifom osim ako igraš isključivo offline pa isto tako naučiš kako igra AI. Svaki živi protivnik je priča za sebe kojoj se moraš prilagođavati ili se jednostavno nametnuti ako možeš. Primjera radi, moj mali je prošao super maria, aladina i još neke nintendo igre iz tog vremena dok je bio mali i dok je samo to igrao bez gubitka života. No da bi to napravio prije toga je igru odigrao ne znam koliko puta. Tako da to nema veze s talentom već s automatikom koja ti se usadi nakon mali milijun ponavljanja jedog te istog...

Da se pohvalim ako je to za pohvalu, bio je prvi osvajač modula 8. Ako se itko sjeća te tv emisije o igrama gdje su se natjecali igrači iz cijele Hrvatske. Sralo ga je cijelo vrijeme jer su uvijek izvlačili igre koje je igrao doma milijun puta tako da mu nitko nije mogao konkurirati. U to vrijeme sam rentao nintendo igre i imao sam ih preko 400, tako da kaj su god izvukli nisu ga mogli fulati a da on to već doma nije odradio do kraja. Dakle, nije osvojio modul 8 jer je talentiran već zato kaj je sve te igre odigrao tko zna koliko puta do kraja i sve mu je to bila šala mala..

haha movie, svaka cast jebemti! da postoji trg na forumu tebi bi ga dao bez pardona!

11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Kako vi drzite gamepad?Da li drzite 2 prsta na RT i RB ,odnosno na  LT i LB ili sa jednim prebacujete po potrebi, npr.sa RT na RB ?

Pa kakvu ti nauku radiš od ove Fife, toga nema nigdje. Čovjek bi nakon tvojih postova pomislio da je nuklearna fizika laganica prema Fifi... 

10 godina
protjeran
blowfish_cro kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa kakvu ti nauku radiš od ove Fife, toga nema nigdje. Čovjek bi nakon tvojih postova pomislio da je nuklearna fizika laganica prema Fifi... 

Samo hocu da ucim da igram " skolski" hahahhaha

17 godina
mackocicko2004 kaže...

A što je školski? Svatko drži kako je naučio. Ja sam recimo naučio držati po prst na svim tim gumbima istovremeno što je u ovoj fifi, bar mi se tako pokazalo krivo. Nesvjesno stisnem u krivom trenutku gumb i pozovem još jednog igrača dok sam u kontaktu ispred svog gola i uvijek mi istrči onaj koji otvara rupu za protivnički gol. Izleti stoper on u rupu i gol. No navika je gadna stvar i kada nešto naučiš teško je mijenjati naviku, pogotovo jer je to automatizam..

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

A što je školski? Svatko drži kako je naučio. Ja sam recimo naučio držati po prst na svim tim gumbima istovremeno što je u ovoj fifi, bar mi se tako pokazalo krivo. Nesvjesno stisnem u krivom trenutku gumb i pozovem još jednog igrača dok sam u kontaktu ispred svog gola i uvijek mi istrči onaj koji otvara rupu za protivnički gol. Izleti stoper on u rupu i gol. No navika je gadna stvar i kada nešto naučiš teško je mijenjati naviku, pogotovo jer je to automatizam..

Pa zato i pitam,znaci ne valja drzati 2 prsta na tipkama napred ! :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Pa zato i pitam,znaci ne valja drzati 2 prsta na tipkama napred ! :)

Ne valja niti pušiti pa ljudi puše... pogle samo kakve su fotke i poruke na kutijama cigareta pa ne pomaže... zato ja i dalje držim dva prsta. Neki put mi živac trzne pa stisnem kad netreba i tako... kako rekoh, navika je gadna stvar..

Evo i par informacija što nas čeka od petka pa nadalje..

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2016/fut-16-tots

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 11:11 (movie).
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sinoc sam opet malo rokao na WC ,i protiv kompa onaj face up dribling pomaze,fake shot ,rolanje i sl.

Uz dobru koncentraciju moglo bi se cak i pobijediti koja !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 16

Ti mislis da ako naucis par driblinga da ces bit dobar. E pa neces, skill driblinzi su ti slag na torti, oni dolaze na kraju kad naucis igrat opusteno bez puno koristenja sprinta i kad se osjecas ugodno u posjedu. Baziraj se ti prvo na obranu.

Baci pogled na par njegovih tutoriala i gledaj kako lik igra i kad koristi taj sprint + LT.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Cofinho kaže...

Ti mislis da ako naucis par driblinga da ces bit dobar. E pa neces, skill driblinzi su ti slag na torti, oni dolaze na kraju kad naucis igrat opusteno bez puno koristenja sprinta i kad se osjecas ugodno u posjedu. Baziraj se ti prvo na obranu.

Baci pogled na par njegovih tutoriala i gledaj kako lik igra i kad koristi taj sprint + LT.

U pravu si ,suvise sam ukocen kad igram ,nema zabave,nema uzivanja !

Grceviti borba .Zato mi se i ne igra online ...

Pogledacu tut. pp ,nema Yt na poslu ! :)

10 godina
FIFA 16

Tri razlicita tipa igre u tri razlicita moda offline, season i fut, od toga svega najrealniji offline mod.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Tri razlicita tipa igre u tri razlicita moda offline, season i fut, od toga svega najrealniji offline mod.

Kako može biti u ovoj igri išta realno ako sve momčadi igraju isto kao barca, na posjed. K tome od najlošije do najbolje momčadi svaka ima postotak dodavanja od 90%, pa i više???? Zabijem gol, vodim a oni se do besvjesti dodavaju na svojoj polovici? Nisam skužio da tako igraju momčadi koje gube... U ovoj igri jedina je realna opcija uninstall ali toliko smo svi spaljeni na mozak da to niti ne primjećujemo..

10 godina
Slazem se sve stobom, ali pre svega treba da shvatimo da ni nedna simulacija fudbala nije pravi fudbal, ovo je tek samo igra i tu je da nas zabavi.
10 godina
protjeran
ruya kaže...
Slazem se sve stobom, ali pre svega treba da shvatimo da ni nedna simulacija fudbala nije pravi fudbal, ovo je tek samo igra i tu je da nas zabavi.

Zvao sam te da igramo ? :)

10 godina
protjeran
FIFA 16

Danas sam gledao ps4 850 km ,2 gamepada i fifa 16 !Jeftinije nema to je oko 430 e !

Skup sport .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Ja sam od ove zabave dobio srćanu manu...

10 godina
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Zvao sam te da igramo ? :)

E nisam odmah video, rucao sam, drugi put cemo :)

10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

hahahahah 

10 godina
protjeran
movie kaže...
ruya kaže...

Mozes u invalidsku mirovinu,bar nesto dobro ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2016 7:22 (mackocicko2004).
17 godina
FIFA 16
Dakle, svakakvih sam golova i penala vidio ali ovo nadilazi sve do sada. Vodim 1-0. Lik ništa ne može. Uđe u 16m i ja ga samo markiram i odjednom promjena kadra i trči sudac i pokazuje na penal? Gledam ponovljenu snimku i na drugom kraju 16m njegov igrač ulazi u mojih 16m i uopće ne gleda ispored sebe već gleda prema svome suigraču koji vodi loptu i kojeg ja markiram te se zabije u mog bočnog igrača koji samo stoji???? Pa ja ne mogu vjerovati. Zabije mi gol iz tog smiješnog penala i nakon toga raspad sistema. Stoperi mi više nigdje nisu, u sredini stalno rupa koju ne mogu pokriti i lik jednostavno dva puta po sredini gurne loptu i zabije dva gola i kraj.. nakon toga nisam više sastavio dva točna dodavanja za redom. Sve što može poći krivo, krenulo je.. Kažem, nikad mi nije krivo kada me netko pobijedi ali ovakve pobjede samo razjebavaju.. nevjerojatno..
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Ja sam jutros igrao protiv nekog, toliku agresivnost jos nisam video, lopta mu se svaki put odbije u noge sta god da uradim mzd 30 x u utakmici, strasno nesto, izgubio sam 2:1 nema veze, ali takva igra me bas iznenadila, svega sam video u fifi ali da nmg 3 dodavanja dodati za celu tekmu to mi se jos nije desilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Igrajte malo prijateljske, fut ,pc pa cete vidjeti kako likovi ebu na suvo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Nakon muke na početku, protekla dva dana mi je u igri sve bilo super. Čak toliko dobro da bih PC platformi dao prolaznu ocjenu, što nikako nisam očekivao. Odigrao sam kojih dvadesetak tekmi i nisam se susreo s nijednim cheaterom ili barem nisam primjetio. Matchmaking je bio solidan kao i gameplay općenito. Jesam igrao i protiv jačih i protiv slabijih, ali sve je to bilo u granicama normale jer ipak neka tolerancija treba postojati. Nije bilo nikakvih čudnih situacija. Kad sam izgubio izgubio sam jer je protivnik bio bolji ili imao više sreće, a iz istih razloga sam i pobjeđivao. Vjerujem kako se radi o slučajnosti i da će se uskoro stvari (de)normalizirati, ali konačno sam uživao u igri i to na platformi gdje bih najmanje očekivao 

Nakon što sam na PS4 igrao Nijemce i Engleze, sad si radim Španjolski team i čudi me koliko su igrači jeftini. Recimo Busquetsa, Carvajala, Laportea i slične igrače dovodim za siću, neke čak ispod soma coinsa. Doduše, i u Njemačkoj sam znao naletjeti na jeftine, a dobre igrače tipa Schurrle ili Draxler, ali ovi navedeni Španjolci mi nekako djeluju kao top igrači i čudi me cijena. Čudan sistem vrednovanja ima Fifa... S takvim cijenama si napravim respektabilnu momčad u par dana.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice