Lako u areni vrtit analog, aj da vidim iz igre skillove
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako nauciti skill kad se iz svakog ugla skill izvodi drugacije ?!To me najvise zbunjuje .
Zasto nema tele broadcast kamere u areni ?
Koja je prednost IF kartica osim što igrač ima boostane atribute? Recimo, ako IF Reus ima 92 (bezveze lupam) i običan Hazard ima 92, je li Reus bolji jer je IF?
I razlika između rare i običnih kartica sa istim atributima? Isplati li se skupljati te specijalne pizdarije? Jer recimo IF igrač s ocjenom 85 košta 10 puta više od običnog sa 85.
[19xx]C3c1l
Tako sam i mislio. Recimo, ja sam običnoga Busquetsa kupio za manje od 2k, Kroosa za nekih 6k. Costu isto za 6k sa ocjenom 86, nakon čega sam mu dao trening i digao sve atribute za 6, stavio hawk chemistry i brutalan je. Za nekog IF te kvalitete bi trebao dati 100k, a pitanje bi li bio išta bolji.
Kako nauciti skill kad se iz svakog ugla skill izvodi drugacije ?!To me najvise zbunjuje .
Smjer u kojem moras "vrtit" analog odreduje smjer u kojem je okrenut igrac... Ako je igrac okrenut licem prema golu, a ti drzis desni analog prema gol autu, on ce zarolat loptu, ako je okrenut prema autu i ti u istom smjeru drzis analog, nece je zarolat nego napravit nesto drugo... Valjda si shvatio...
Kako fifa nije realna? Bayern u dvije utakmice vise udaraca, posjeda itd. a nije prosao dalje 
Salu na stranu, vidio sam da se opet u "modu" vraca 5-3-2/5-4-1 formacija??? ili sam ja slucajno naletio na par takvih? ali za divno cudo ne igraju cijelu tekmu bunker nego cak znaju i napast koj put :D
Koja je prednost IF kartica osim što igrač ima boostane atribute? Recimo, ako IF Reus ima 92 (bezveze lupam) i običan Hazard ima 92, je li Reus bolji jer je IF?
I razlika između rare i običnih kartica sa istim atributima? Isplati li se skupljati te specijalne pizdarije? Jer recimo IF igrač s ocjenom 85 košta 10 puta više od običnog sa 85.
Stvar je u guštu i ništa više... ako slažem nijemce, logično je da mi je svejedno koliko ima hazard a volio bih da mi reus ima što više. veseli šarenilo kartica..
No to nije nikakva garancija za pobjedu. Tko je bolji, bolji je... osim ako fifa ne kaže drukčije...
Tako sam i mislio. Recimo, ja sam običnoga Busquetsa kupio za manje od 2k, Kroosa za nekih 6k. Costu isto za 6k sa ocjenom 86, nakon čega sam mu dao trening i digao sve atribute za 6, stavio hawk chemistry i brutalan je. Za nekog IF te kvalitete bi trebao dati 100k, a pitanje bi li bio išta bolji.
Digao si sve atribute za jednu tekmu, za sljedeću opet moraš potrošiti 2k za atribut karticu. Ako to stalno radiš, neisplativo je... jeftiniji ti je onda IF Costa.
Stvar je u guštu i ništa više... ako slažem nijemce, logično je da mi je svejedno koliko ima hazard a volio bih da mi reus ima što više. veseli šarenilo kartica..
No to nije nikakva garancija za pobjedu. Tko je bolji, bolji je... osim ako fifa ne kaže drukčije...
Digao si sve atribute za jednu tekmu, za sljedeću opet moraš potrošiti 2k za atribut karticu. Ako to stalno radiš, neisplativo je... jeftiniji ti je onda IF Costa.
Ma kužim ja da je IF Reus bolji od običnog Reusa, barem bi trebao biti. Hazarda sam uzeo samo kao primjer. Mogao sam usporediti IF Draxlera i običnog Reusa koji imaju istu ocjenu. Kojeg bi tad odabrao?
E ovo da te trening kartice funkcioniraju samo za jednu tekmu nisam znao, nisam ih do sad koristio. Onda nema smisla, slažem se.
Smjer u kojem moras "vrtit" analog odreduje smjer u kojem je okrenut igrac... Ako je igrac okrenut licem prema golu, a ti drzis desni analog prema gol autu, on ce zarolat loptu, ako je okrenut prema autu i ti u istom smjeru drzis analog, nece je zarolat nego napravit nesto drugo... Valjda si shvatio...
Najvise me zbuni kad trebam izvesti skill odozgo, od kornera prema dole,prema golu !Odozdo prema golu ide mi lakse ! :)
Kako to da izvjezbam ?!
Uostalom, ako su Rooney i Ribery brži od recimo Bellerina onda sam ja Usain Bolt.
Mjerili su i izmjerili recimo da je rooney brži od messia a pogle koliko brzo trči u fifi messi a koliko rooney. To mi nikad nije bilo jasno jer je očito ako si pogledao jednu tekmu da je rooney osjetno brži nego što mu to fifa daje. Isto tako izmjerili su da najbrže u engleskoj ligi ne znam na koliko metara trči Jagielka a pogle koliko brzo trči u fifi. Sve je to shranje od igre..
Uostalom, ako su Rooney i Ribery brži od recimo Bellerina onda sam ja Usain Bolt.
Mjerili su i izmjerili recimo da je rooney brži od messia a pogle koliko brzo trči u fifi messi a koliko rooney. To mi nikad nije bilo jasno jer je očito ako si pogledao jednu tekmu da je rooney osjetno brži nego što mu to fifa daje. Isto tako izmjerili su da najbrže u engleskoj ligi ne znam na koliko metara trči Jagielka a pogle koliko brzo trči u fifi. Sve je to shranje od igre..
Manje vezano uz sranje od igre, a više vezano uz sranje od statistike je to što je to mjerena najveća brzina koju su igrači postigli. Brzina nije samo to, jer jedan Rooney (da ne pričam o Jagielki) na terenu ne bi prestigao ni Messija, a kamo li nekog Walcotta ili Bellerina. Lako je kad se on sa metar i devedeset jednom zalaufa, ali u praksi puno više dolazi do izražaja akceleracija i agilnost od brzine koju oni mogu postići.
EDIT: Pod ovih 1.90 mislim na Jagielku i malo karikiram, da ne bi bilo zabune 
Pozzz svima!!!
Ovim putem obavještavam sve igrače FIFA 16 da su u tijeku prijave za FUT turnir...
Detaljnije u samoj temi http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fut-champions-league-201516/238964.aspx
Jagielka je inače visok samo 183 cm. Znači ništa posebno. Gledam Rooneya i lik trči ko navijen preko cijelog igrališta i nisam nikada vidio da mu je netko pobjegao za kim je trčao. Definitivno ima puno veću brzinu nego što nam se to u igri servira kao i definitivno messi trči sporije nego to igra sugerira. OK, teško je sve to realno prebaciti u igru ali da to ne mogu za pedesetak najboljih igrača na svijetu nije baš OK. Inače mjerili su i najveće postignute brzine. Rooney postiže veću brzinu od messia a duplo je izdržljiviji tako da mislim da bi messi imao problem dostići rooneya a ne obrnuto..
Ovdje se najbolje vidi koliko je u fifi podcjenjena brzina rooneya
Jagielka je inače visok samo 183 cm. Znači ništa posebno. Gledam Rooneya i lik trči ko navijen preko cijelog igrališta i nisam nikada vidio da mu je netko pobjegao za kim je trčao. Definitivno ima puno veću brzinu nego što nam se to u igri servira kao i definitivno messi trči sporije nego to igra sugerira. OK, teško je sve to realno prebaciti u igru ali da to ne mogu za pedesetak najboljih igrača na svijetu nije baš OK. Inače mjerili su i najveće postignute brzine. Rooney postiže veću brzinu od messia a duplo je izdržljiviji tako da mislim da bi messi imao problem dostići rooneya a ne obrnuto..
Ovdje se najbolje vidi koliko je u fifi podcjenjena brzina rooneya
toliko vjerodostojno da nema olica i njegovih 34 i kusur km/h
Najvise me zbuni kad trebam izvesti skill odozgo, od kornera prema dole,prema golu !Odozdo prema golu ide mi lakse ! :)
Kako to da izvjezbam ?!
Igraj bzv protiv kompa i zabavljaj se... Odmah da ti kazem da je puno teze prodavat skilove kompu nego igracima online...
Toliko je imao prije desetak godina a ovo je ipak nešto novije mjerenje...
Kako to da izvjezbam ?!
Igraj bzv protiv kompa i zabavljaj se... Odmah da ti kazem da je puno teze prodavat skilove kompu nego igracima online...
Evo ovaj YT po meni nema skila nikakvog ili nalo a dosao do 2 div . jbg ! :)
Ako nekog ne mrzi da mi objasni kako da ovako igram . :)
P.S. Juce kupi drug fifu ,ima li smo 500 coinsa i za par sati napravimo ovaj timcic
nije nesto ali za pocetak moze.
Ne znam kako možete gledati takve kretene koji zabiju gol pa se čude ko pura dreku? Vau, izbezumljena faca u stanju šoka pa krene priča tipa, kakav šut coste, kakav udarac, kakva bomba, nastavi niz... a u biti gol je bio sasvim običan. U ovoj igri pukneš s bilo kojim igračem s dvadesetak metara i zabijaš spektakularan gol tako da ne znam čemu čuđenje i svršavanje na nešto što vidiš svaki dan više puta? Bezveze....
Ti se i dalje zamaraš krivim stvarima. Kuća se gradi od temelja a u sportu sve počinje od obrane. Skill je šlag na tortu...
Više vježbaj a manje se zamaraj tko što ima ili nema. Od toga ne budeš bolje igrao...
Što ti ima tko objašnjavati riječima kako tako igrati kada imaš klip na kojem sve vidiš. Može li bolje od toga?
Ne znam kako možete gledati takve kretene koji zabiju gol pa se čude ko pura dreku? Vau, izbezumljena faca u stanju šoka pa krene priča tipa, kakav šut coste, kakav udarac, kakva bomba, nastavi niz... a u biti gol je bio sasvim običan. U ovoj igri pukneš s bilo kojim igračem s dvadesetak metara i zabijaš spektakularan gol tako da ne znam čemu čuđenje i svršavanje na nešto što vidiš svaki dan više puta? Bezveze....
Ti se i dalje zamaraš krivim stvarima. Kuća se gradi od temelja a u sportu sve počinje od obrane. Skill je šlag na tortu...
Više vježbaj a manje se zamaraj tko što ima ili nema. Od toga ne budeš bolje igrao...
Što ti ima tko objašnjavati riječima kako tako igrati kada imaš klip na kojem sve vidiš. Može li bolje od toga?
Tip 2. ja 7. sve je jasno . :)
Svaka cast ! Posle godinu igranja opet ne mrdam iz 7. !
Ovi sto ih gledam su uvijek na lopti ,to mi nije jasno
Moji igraci su obicno na par metara od lopte?!
Ako idem rucno obicno promasim ,aki drzim contain onda sam predaleko od lopte.
Toliko je imao prije desetak godina a ovo je ipak nešto novije mjerenje...
Pogledaj godine, imas na dva mjesta 1998. 
Svaka cast ! Posle godinu igranja opet ne mrdam iz 7. !
Ovi sto ih gledam su uvijek na lopti ,to mi nije jasno
Moji igraci su obicno na par metara od lopte?!
Ako idem rucno obicno promasim ,aki drzim contain onda sam predaleko od lopte.
Skilovi te nece dovest na prvo mjesto nego timska igra. Nauci se prvo branit, ako nista atletico taktika, pokusavaj se brze rijesavat lopte makar se dodavao na 5m, otvorit ce se vec negdje rupa, ne srljaj i ne zaletavaj se bzv prema naprijed... Ja osobno od skilova koristim samo fake shot (kocka+X) i rolicu. Mozda jednom u 2-3 tekme napravim bicikl, ali me zna dosta usporit ako soliram... Inace znam dosta skilova, a najveci gust mi je zabit gol kroz noge, naravno ne pokusavam kad je neizvjestan rezultat nego kad vodim npr. dva razlike 
Jedino sto se jos uvijek nije pojavio kvaliteta IF LW da bi mi odgovarao ekipi.
RW trenutno ceka da se skupi 200k za IF Di Mariu.
To sam ja isto pokusavo napravit kad je izasla igra. Isto s igracima iz francuske lige, kupio IF Kurzawu prvo, ali sam onda odusto, prodo ih sve i preso na spanjolce 4-3-2-1. Od tad sam se preporodio. Trenutno od IF igraca imam Keylora Navasa, Godina, Filipea Luisa, Isca i Benzemu. Pokusavam sad doc do dovoljno coina za IF Dani Alvesa.
Kakve to ima veze? Pa pogledaj tu idiotsku facu kada je zabio sasvim običan gol? Tebi je to interesantno pa pratiš takve psihopate ili...?
Kakve to ima veze? Pa pogledaj tu idiotsku facu kada je zabio sasvim običan gol? Tebi je to interesantno pa pratiš takve psihopate ili...?
Gledam kako igra ,svi se oni krevelje kad zabiju ( bar ovi Balkanski ) . :)
Sad malo vise igram seasons ,sa 4.5 star timovima,Liverpool ili Milan .
Ako sad nije uspjeh doci do div. 2 onda ne znam sta jeste ! :)
Pogledaj godine, imas na dva mjesta 1998. 
Od 40 si našao dva iz 1998. Nisu ljudi krivi kaj se u međuvremenu nije pojavio neki brži igrač. Vrlo vjerojatno u nekoj zabiti postoji neki još brži igrač od navedenih. No nemaju svi sreću igrati na visokom nivou gdje te prati hrpa tehnike koja bilježi sve tvoje fizikalije. Ovo su očito igrači koje je netko pratio. Nažalost našu trkaču kokoš nije nitko pratio pa je valjda zato niti nema na popisu.. i nije jedini..
No ja nisam krenio s namjerom koga ima i koga nema te tko bi trebao biti na popisu. Samo sam htio pokazati činjenicu koliko je u igri podcijenjena Rooneyeva brzina. Rooney u igri ima pace 75 a šprinta kao neki koji imaju 90. Nekaj mi tu ne štima i to sam htio naglasiti a ne tko je još trebao biti na listi ili nije trebao biti.