Vidim ja da je tome prosječna cijena od 300kn pa na dalje,za jednu kutijicu praha?
ccc
inače koja hrana sadrži najviše proteina.
uzmi tih 300kn i odi sa frendom na janjca domaceg....danasnji ljudi su od toga gradjeni pusti proteine
Vidim ja da je tome prosječna cijena od 300kn pa na dalje,za jednu kutijicu praha?
ccc
uzmi tih 300kn i odi sa frendom na janjca domaceg....danasnji ljudi su od toga gradjeni pusti proteine
Ja sam masu povecavao proteinima i raznim dodatcima prehrani koji su mi uvelike pomogli.
Ma nije meni problem dati novce al moram bit siguran da to radi :D
a ništa budem nešto probao nabavit pa ču vidjet.jel to moguče u ljekarni kupit?
a za mišiče na rukama što je najbolje raditi da se povečaju,tj nije mi bitno to nego da mi je jača ruka
Masnoce i ulja (lipidi) i seceri (ugljikohidrati) su bolji izbor od proteina.
Neki hvale i zob, ukoliko zeli misce, to je way to go.
Ne jedu konji djaba zob. I ja sam razmisljao, ali ne da mi mama.
Danny car si
točno to tražim.
vidim da se to može kupit u tabletama u ljekarni
a isto tako vidim da to pomaže kod kondicije,energije...što uvjek treba
Masnoce i ulja (lipidi) i seceri (ugljikohidrati) su bolji izbor od proteina.
Nisu, pogotovo ne za cistu misicnu masu.
ja nekuzim sta ce ti tezina, jedino ako hoces masu pa trenirat da imas misice istaknute to podrzavam al sad da budes buco od 80kg to nepodrzavam...
Problem nastaje ako se naviknes jesti i onda ces imat ne 80kg nego 150kg..
Jedi sto vise i jedno vrijeme nemoj se bavit sportom (nogometom) i vidit ces rezultata
Pa osječam se premršavo,dobro da me vjetar neodpuhne xD :D
http://www.vitamini.hr/1183.aspx
jel to ok?.
Ma nije meni problem dati novce al moram bit siguran da to radi :D
a ništa budem nešto probao nabavit pa ču vidjet.jel to moguče u ljekarni kupit?
a za mišiče na rukama što je najbolje raditi da se povečaju,tj nije mi bitno to nego da mi je jača ruka
bez brige janjetina provjereno radi
Možda kad ću iči na more ubacim i koje janje u prikolicu da se nađe :D
pošto sam u kontinentalnom kraju RH,najčešče mi je na meniju Pile i Svinjetina,tj šnicl,carsko meso,buncek itako dalje,što naprosto obožavam...
Nisu, pogotovo ne za cistu misicnu masu.
Mislio sam na opcenitu masu.
pošto sam u kontinentalnom kraju RH,najčešče mi je na meniju Pile i Svinjetina,tj šnicl,carsko meso,buncek itako dalje,što naprosto obožavam...
Slusaj sad....kad krenes na more, vozi se starom cestom i prvo neces platiti cestarinu, drugo za tu lovu kupi si janjca manjeg
Orasi, pistacije, bademi i slicno su odlican izvor energije, ili ako se ne bavis kretanjem, sala!
Iskoristi to, postani ovisan.
A treče je što se vozi 80km/h i stignem za 8h umjesto 4h :D
jel postoji neko određeno vrijeme kad je najbolje jesti tj kad se kile primaju
nešto sam čuo da je unoči dobro jesti.
A treče je što se vozi 80km/h i stignem za 8h umjesto 4h :D
jel postoji neko određeno vrijeme kad je najbolje jesti tj kad se kile primaju
nešto sam čuo da je unoči dobro jesti.
dobro je navecer jest...ako nemas u planu poslje zaspat
ccc
nemoj to kupovati, frend je pio te proteinske napitke da dobije na masi i nakon toga se udebljao kao vol i ne moze skinuti kilogram,e a da ne govorim kako mu se to nejednako raporedilo i izgleda ocajno.
ccc
nemoj to kupovati, frend je pio te proteinske napitke da dobije na masi i nakon toga se udebljao kao vol i ne moze skinuti kilogram,e a da ne govorim kako mu se to nejednako raporedilo i izgleda ocajno.
Da je pio proteinske napitke sa vodom a ne mlijekom, da je to popratio adekvatnom dijetom i treninzima izgledao bi i vise nego dobro ;)
Btw. koliko god zelio se udebljat izbjegavaj šećer, ugljikohidrate, masti i ostale "prazne" kalorije. Proteini, proteini , proteini, riža, piletina, jaja i mliječne kulture (mlijeko ne, zabluda je da je mlijeko izvrstan izvor proteina i kalcija jer se slabo apsorbira, bolji je jogurt i vrhnje).
ccc
Ja kad sam pio proteine po ljeti, jednog sam popio poslije podne pa bickilom na kupanje pa malo plivanja i opet doma i prije spavanja i bilo sasvim ok, nisam niti trazio neke extra misice nego samo malo vecu masu.
al to da su proteini 100% preskupi, jesu
ccc
Ja kad sam pio proteine po ljeti, jednog sam popio poslije podne pa bickilom na kupanje pa malo plivanja i opet doma i prije spavanja i bilo sasvim ok, nisam niti trazio neke extra misice nego samo malo vecu masu.
al to da su proteini 100% preskupi, jesu
Inkospor proteini i nisu preskupi, a jako su dobri :)
Sta se mucite tu sa tim đinđa minđama....takvi ste kakvi ste....niste bez razloga
Kreni na faks, 10 kila ti negine, a znam likove koji su se udebljali i po 25 kila. Ja osobno sam cijelu gimnaziju, znači 4 godine imao 65 kila, danas sam treća godina faksa i imam 80 i kusur i trbušinu kao trudnica . Fuj, moram to maknut a prelijen sam.
Sad kad nakon par mjeseci razor9111 opet otovri temu "kako smršaviti".
Tema će početi: imam 188cm i 208kg, a dannyu cu se nahebati ***** zajedno sa njegovim pivskim kvascem radi njega sam u samo dva mjeseca dobio 100kilograma. I kako da sad to najlakše skinem?
Ako oces dobit misicnoj masi jedi piletinu ,tunu ,jaja.Mozes si kupit orahe il bademe i jest ih ko grickalice uzmes u saku i jedes.Obavezno doruckuj i probaj imat 6 obroka na dan.Bolje ti je jest 6 manjih obroka nego 3 ogromnih, i probaj jest svakih 2:30 do 3 sata jer ti tijelo tak bolje iskoristi korisne stvari iz hrane.Za jace ruke baci par sklekova svaki put kad se sijetis (al nemoj pretjerivat). Negdje sam cito i da kad radis cucnjeve il dead lift lakse dobis na misicnoj masi.I dok pokusavas dobit na kilazi malo smanji trcanje il voznju biciklom.Nadam se da sam pomogo.
@autor Jedi ko amerikanac a radi ko crnogorac! To ti je najbolji recept za udebljati se!
Sve je do metabolizma, nekome se hrana "ne prima" iako jede i previše! Tu treba poduzeti neke druge mjere, vitamini, minerali, bjelančevine... ali pažljivo s time naravno..