Kako se udebljati?

poruka: 165
|
čitano: 69.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Kako se udebljati?
RaZ0R9111 kaže...

Vidim ja da je tome prosječna cijena od 300kn pa na dalje,za jednu kutijicu praha?

ccc

inače koja hrana sadrži najviše proteina.

uzmi tih 300kn i odi sa frendom na janjca domaceg....danasnji ljudi su od toga gradjeni pusti proteine {#}

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
16 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Ja sam masu povecavao proteinima i raznim dodatcima prehrani koji su mi uvelike pomogli.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
Kako se udebljati?

Ma nije meni problem dati novce al moram bit siguran da to radi :D

a ništa budem nešto probao nabavit pa ču vidjet.jel to moguče u ljekarni kupit?

a za mišiče na rukama što je najbolje raditi da se povečaju,tj nije mi bitno to nego da mi je jača ruka

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
15 godina
neaktivan
Zasto se nebi zdravo udebljali? Ja sam imao isti problem i uz whey proteini i trening nabacio sam 10ak kila u 3 mjeseca! I to ne masnih naslaga ;)
17 godina
neaktivan
Pivski kvasac stari, radi čuda a jeftin je.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
protjeran
RaZ0R9111 kaže...

Masnoce i ulja (lipidi) i seceri (ugljikohidrati) su bolji izbor od proteina.

Danny_HR kaže...
Pivski kvasac stari, radi čuda a jeftin je.

Neki hvale i zob, ukoliko zeli misce, to je way to go.

Ne jedu konji djaba zob. I ja sam razmisljao, ali ne da mi mama.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 22:45 (Mentalist).
15 godina
neaktivan
S time dobijes masno tkivo, s proteinima misicno
14 godina
Kako se udebljati?

Danny car si {#}

točno to tražim.

vidim da se to može kupit u tabletama u ljekarni

a isto tako vidim da to pomaže kod kondicije,energije...što uvjek treba

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gigabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Masnoce i ulja (lipidi) i seceri (ugljikohidrati) su bolji izbor od proteina.

Nisu, pogotovo ne za cistu misicnu masu.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
protjeran
Kako se udebljati?

ja nekuzim sta ce ti tezina, jedino ako hoces masu pa trenirat da imas misice istaknute to podrzavam al sad da budes buco od 80kg to nepodrzavam...

Problem nastaje ako se naviknes jesti i onda ces imat ne 80kg nego 150kg..

15 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Jedi  sto vise i jedno vrijeme nemoj se bavit sportom (nogometom) i vidit ces rezultata

dzix
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 22:49 (dzelo).
14 godina
Kako se udebljati?

Pa osječam se premršavo,dobro da me vjetar neodpuhne xD :D

http://www.vitamini.hr/1183.aspx

jel to ok?.

15 godina
RaZ0R9111 kaže...

Ma nije meni problem dati novce al moram bit siguran da to radi :D

a ništa budem nešto probao nabavit pa ču vidjet.jel to moguče u ljekarni kupit?

a za mišiče na rukama što je najbolje raditi da se povečaju,tj nije mi bitno to nego da mi je jača ruka

bez brige janjetina provjereno radi{#}

14 godina
Kako se udebljati?

Možda kad ću iči na more ubacim i koje janje u prikolicu da se nađe :D

pošto sam u kontinentalnom kraju RH,najčešče mi je na meniju Pile i Svinjetina,tj šnicl,carsko meso,buncek itako dalje,što naprosto obožavam...

16 godina
protjeran
luka_cro kaže...

Nisu, pogotovo ne za cistu misicnu masu.

Mislio sam na opcenitu masu.

15 godina
RaZ0R9111 kaže...

pošto sam u kontinentalnom kraju RH,najčešče mi je na meniju Pile i Svinjetina,tj šnicl,carsko meso,buncek itako dalje,što naprosto obožavam...

Slusaj sad....kad krenes na more, vozi se starom cestom i prvo neces platiti cestarinu, drugo za tu lovu kupi si janjca manjeg {#}

16 godina
protjeran
RaZ0R9111 kaže...

Orasi, pistacije, bademi i slicno su odlican izvor energije, ili ako se ne bavis kretanjem, sala!

Iskoristi to, postani ovisan.

14 godina
Kako se udebljati?

A treče je što se vozi 80km/h i stignem za 8h umjesto 4h :D

jel postoji neko određeno vrijeme kad je najbolje jesti tj kad se kile primaju

nešto sam čuo da je unoči dobro jesti.

15 godina
neaktivan
Kako se udebljati?
Svinjetina rulez :)
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
15 godina
RaZ0R9111 kaže...

A treče je što se vozi 80km/h i stignem za 8h umjesto 4h :D

jel postoji neko određeno vrijeme kad je najbolje jesti tj kad se kile primaju

nešto sam čuo da je unoči dobro jesti.

dobro je navecer jest...ako nemas u planu poslje zaspat{#}

14 godina
neaktivan
Kako se udebljati?
191 cm - 82 kg. :D

čitao sam sa pocetka postove vise mi se nije dalo... oni što su govorili samo jedi, nemoj to raditi, djabe ćeš sebi želudac raširiti(razvaliti)....
Da te volim dusa zna,draga moja BiH
14 godina
RaZ0R9111 kaže...

Vidim ja da je tome prosječna cijena od 300kn pa na dalje,za jednu kutijicu praha?

ccc

nemoj to kupovati, frend je pio te proteinske napitke da dobije na masi i nakon toga se udebljao kao vol i ne moze skinuti kilogram,e a da ne govorim kako mu se to nejednako raporedilo i izgleda ocajno.

17 godina
neaktivan
tutanjkamen kaže...
RaZ0R9111 kaže...

ccc

nemoj to kupovati, frend je pio te proteinske napitke da dobije na masi i nakon toga se udebljao kao vol i ne moze skinuti kilogram,e a da ne govorim kako mu se to nejednako raporedilo i izgleda ocajno.

Da je pio proteinske napitke sa vodom a ne mlijekom, da je to popratio adekvatnom dijetom i treninzima izgledao bi i vise nego dobro ;)

Btw. koliko god zelio se udebljat izbjegavaj šećer, ugljikohidrate, masti i ostale "prazne" kalorije. Proteini, proteini , proteini, riža, piletina, jaja i mliječne kulture  (mlijeko ne, zabluda je da je mlijeko izvrstan izvor proteina i kalcija jer se slabo apsorbira, bolji je jogurt i vrhnje).

LoL EU : pr1mus
16 godina
neaktivan
tutanjkamen kaže...
RaZ0R9111 kaže...

ccc

Ja kad sam pio proteine po ljeti, jednog sam popio poslije podne pa bickilom na kupanje pa malo plivanja i opet doma i prije spavanja i bilo sasvim ok, nisam niti trazio neke extra misice nego samo malo vecu masu.

al to da su proteini 100% preskupi, jesu

17 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
tutanjkamen kaže...
RaZ0R9111 kaže...

ccc

Ja kad sam pio proteine po ljeti, jednog sam popio poslije podne pa bickilom na kupanje pa malo plivanja i opet doma i prije spavanja i bilo sasvim ok, nisam niti trazio neke extra misice nego samo malo vecu masu.

al to da su proteini 100% preskupi, jesu

Inkospor proteini i nisu preskupi, a jako su dobri :)

LoL EU : pr1mus
15 godina
Kako se udebljati?

Sta se mucite tu sa tim đinđa minđama....takvi ste kakvi ste....niste bez razloga{#}

14 godina
Kako se udebljati?

Kreni na faks, 10 kila ti negine, a znam likove koji su se udebljali i po 25 kila. Ja osobno sam cijelu gimnaziju, znači 4 godine imao 65 kila, danas sam treća godina faksa i imam 80 i kusur i trbušinu kao trudnica {#}. Fuj, moram to maknut a prelijen sam.

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
16 godina
Kako se udebljati?

Sad kad nakon par mjeseci razor9111 opet otovri temu "kako smršaviti".

Tema će početi: imam 188cm i 208kg, a dannyu cu se nahebati ***** zajedno sa njegovim pivskim kvascem radi njega sam u samo dva mjeseca dobio 100kilograma. I kako da sad to najlakše skinem?{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 8:50 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Ako oces dobit misicnoj masi jedi piletinu ,tunu ,jaja.Mozes si kupit orahe il bademe i jest ih ko grickalice uzmes u saku i jedes.Obavezno doruckuj i probaj imat 6 obroka na dan.Bolje ti je jest 6 manjih obroka nego 3 ogromnih, i probaj jest svakih 2:30 do 3 sata jer ti tijelo tak bolje iskoristi korisne stvari iz hrane.Za jace ruke baci par sklekova svaki put kad se sijetis (al nemoj pretjerivat). Negdje sam cito i da kad radis cucnjeve il dead lift lakse dobis na misicnoj masi.I dok pokusavas dobit na kilazi malo smanji trcanje il voznju biciklom.Nadam se da sam pomogo. {#}

16 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

@autor    Jedi ko amerikanac a radi ko crnogorac! To ti je najbolji recept za udebljati se! {#}

Sve je do metabolizma, nekome se hrana "ne prima" iako jede i previše! Tu treba poduzeti neke druge mjere, vitamini, minerali, bjelančevine... ali pažljivo s time naravno..

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice