Kako se udebljati?

poruka: 165
|
čitano: 69.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kako se udebljati?

Od svog ovog forumskog šuma, buke, i "duhovitosti", samo makaweli dobro govori.

Vi dečki koji se bavite sportom, i želite ojačati, proteini su ne samo dobri,

nego i neophodni ako želite biti bolji u sportu.

Inače, (najbolji) proteini se rade od sirutke, tako da nije ništa neprirodno i

nema veze sa nikakvim anaboličkim i inim steroidima.

300 kn dođe 2 kile, tako da to nije neka cijena kakvu

uvaljuju recimo natural wealthom za malu bočicu ampula.

e dam zaboravih; Za maksimalan učinak,

preporučuje se uzimati pola sata-sat nakon treninga i to količina od 30grama.

Kod povećanja mišićne mase za održavanje pozitivne dušične ravnoteže,

preporučuje se uzimati i uz normalan ručak/večeru navečer i tijekom dana.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 0:47 (overhaul).
15 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Ti sirutkini proteini su samo dodatak prehrani sto znaci da bez uravnotezene prehrane nemaju bas smisla.

17 godina
Kako se udebljati?

Da. I? Pa pročitaj što dečko jede. Naravno da ne zamjenjuju prehranu.

15 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

To sam napiso sam da nebi neki nadobudni momci mislili da se sam s tim proteinima mogu nabildat i nabit masu bez pravilne prehrane.

A slazem se da su za sport potrebni proteini zbog vecih napora i svi sportasi ih koriste. 

15 godina
Kako se udebljati?

ja sam 183 i imam 81kg sad...no nisam bio te srece pred 3mj, kad sam imao 90kg...dobio sam u godinu i sitno jedno 16-17-18 kila...kako? jeo sam normalno, tj mozda koji put i previse kruha i tjestenine...koje su krcate ugljikohidratima i ne dozvoljavaju tjelesnim masnocama da se trose...

sad jedem brdo zelenjave i skoro pa nikad kruha, izbacio sam skroz tjesteninu, nastojim da ne uzimam vise od 50gr ugljikohidrata dnevno...i spustio sam...

no vidim da je ovdje obrnuta situacija...dakle jedi ovo sta sam gore spominjao...meni je pospjesilo dizanje kilaze...no nisam bio zadovoljan sa 90kg (imao sam kroz cijelu srednju skolu 65kg malo vise...)

15 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Ako se želite udebljati:

1. Jedite zdravo i redovito 4-5 puta dnevno ako je moguće, ne preskačite obroke posebice doručak, mali obroci, ne pretjerujte s mesom, jedite piletinu, ribu, sir, jaja, nemojte jesti na silu ili prežderavati se, 

2. Onome ko voli: popijte pivu nakon obroka 1-2 puta dnevno, izvor je ugljikohidrata a (meni) nikad nije teško ni nakon obilatog obroka, onome tko ne voli netko prirodno slatko piće, osim navečer jer bi mogli imati problem s spavanjem (zbog šećera),

3. Bavite se sportom, kao poticaj tijelu i vama i da vam se te kile izgrade u mišiće a ne u salo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 2:55 (Xanzzu).
15 godina
Kako se udebljati?

Ne znam ako ste culi za valpovku.

No salu na stranu prestanite vec s tim proteinima. Nije sve u proteinima. Nesto ima i u redovitoj

i izbalansiranoj prehrani. Poanta nije da jedete slaninu,cvarke i svakakva smeca nego da unosite

vise nego sto potrosite. Vrlo jednostavno.

Problem je kod ljudi sto nemaju disciplinu. To najteze dobiti od svega. Kasnije sve ide svojim tokom.

Tko igra nogomet ili puno trci,vozi bicikl mora biti svjestan da ima veliku potrosnju te isto tako mora

to nadoknadit sa jos vecim unosom ako zeli dobiti masu.

Izbjegavajte proteine to vam je moj savjet. Uzimajte ih ako samo redovno trenirate ili ako ste

bolesni te vam je dokto to preporucio.

Treniram bodybuilding vise godina i ne koristim proteine niti ih imam u planu koristit. I moze se bez njih udebljat.

valpovka valpovka
http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan
Re: Kako se udebljati?

Evo mogu i ja dati koji savjet jer sam u godinu dana došao sa 60 na 78 kg (nema sala). Vrlo vjerovatno si ectomorph s brzim metabolizmom. I naravno sport je taj koji ti još više otežava jer je nogomet čisti kardio. Ja sam basket s frendovima prebacio samo na jednom tjedno, jedem 4-5 obroka dnevno obilna (raznoliko) i nabavio neke osnovne utege, instalirao šipku za zgibove i napravio

• redovito jesti (obilno)
  • smanji cardio (na minimum čisto da si u kondicji)
  • počni vježbat utezima (jedini način da tijelo reagira rastom mišića)
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 2:39 (Quiem).
17 godina
protjeran
RaZ0R9111 kaže...

Ma nije meni problem dati novce al moram bit siguran da to radi :D

a ništa budem nešto probao nabavit pa ču vidjet.jel to moguče u ljekarni kupit?

a za mišiče na rukama što je najbolje raditi da se povečaju,tj nije mi bitno to nego da mi je jača ruka

Sklekovi i *fap* *fap* !

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
16 godina
neaktivan
Nabavi "modularni set" utega koji se sastoji od dvije celicne sipke i par ploca razlicite tezine koje slazes na njih. Vjezbaj s utezima rano ujutro, a nakon toga pojedi kvalitetan i obilan obrok. Tijekom dana radi sklekove kad uhvatis malo vremena (treba ti svega par minuta) i za pocetak samo jednu seriju od minimum 20 do maksimim 50 ponavljanja tj. sve dok ti ne ponestane snage. Kod sklekova pazi na pravilnu izvedbu i ne zuri gore-dole vec ih radi onim tempom koji ti daje da osjetis tezinu svog tijela i da osjetis kako ga polako dizes i spustas. Misicima nogu, trbuha i ledja fiksiraj tijelo u "dasku" kao da radis planking (vidi facebook for moar info) i neka ti ruke budu jedini pomicni udovi. Puno ljudi misli da radi sklekove, a ustvari samo forsira i pritom trga kicmu, zglobove i tetive. Bolje napravi 20 pravilnih sklekova nego 40 nepravilnih, jer uz sklekove (i zgibove) mozes prejeb*** ojacati torzo i ruke, a vjezbanjem bicepsa i tricepsa dobit ces jos vise snage da jos bolje i ucinkovitije vjezbas - ionako skoro sve vjezbe za torzo radis (izmedju ostalog) uz pomoc ruku.
Beauty doesn't have a weight restriction.
14 godina
Kako se udebljati?

Evo dečki da se javim..Nešto malo sam se udebljao..Sad imam 70Kg..Nije puno ali je neki napredak..Odlazak u teretanu sam odgodio..Mislim doči do 80-ak kg pa onda u teratanu a u međuvremenu trbušnjaci i tako..

Eto ako ko ima još kakvih jeftnih savjeta neka javi..

Ruke su mi i dalje tanke...Ali mi se mišiči vide...:D..

Inače..Zna li ko zašto mi se jako žile vide..Čak i kad mi je ruka opuštena.Hvala vam puno Bugovci moji <3 

Steve Jobs..Hvala ti!!...Bez tebe nebi imali ono što sad imamo...
16 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Tek sad se uključujem u temu tako da se ispričavam ako sam neinformiran..

Koliko vidim napredak se vidi, ali treba tebi još dosta kila..
Ja sam cca 2-3 cm veći od tebe, ali zato imam 85 kg, uglavnom mišića..raditi i jesti!

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2011 21:54 (stipica_zd).
15 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

I ja sam primijetio da mi se žile jako vide, i to u posljednje vrijeme, možda neke promjene u kasnom pubertetu, hh. (Kila mi ne fali, može samo viška koje biti)

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
RaZ0R9111 kaže...

Evo dečki da se javim..Nešto malo sam se udebljao..Sad imam 70Kg..Nije puno ali je neki napredak..Odlazak u teretanu sam odgodio..Mislim doči do 80-ak kg pa onda u teratanu a u međuvremenu trbušnjaci i tako..

Eto ako ko ima još kakvih jeftnih savjeta neka javi..

Ruke su mi i dalje tanke...Ali mi se mišiči vide...:D..

Inače..Zna li ko zašto mi se jako žile vide..Čak i kad mi je ruka opuštena.Hvala vam puno Bugovci moji <3 

stres (npr. u skoli) ti moze imati jako veliku ulogu u tome

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
stipica_zd kaže...

Tek sad se uključujem u temu tako da se ispričavam ako sam neinformiran..

Koliko vidim napredak se vidi, ali treba tebi još dosta kila..
Ja sam cca 2-3 cm veći od tebe, ali zato imam 85 kg, uglavnom mišića..raditi i jesti!

Fali mi kila..Znam {#}

Ali teško ih nabijam..Eto ako možeš napravi mi kratki tutorial kako si se udebljao..

Oprostite na izrazu ali čujem da drkanje  pomaže ojačati..

15 godina
RaZ0R9111 kaže...

Pozdrav svima,ovako visok sam 187cm i sa svojom visinom imam 65kg..što je za mene premalo,tj vidi mi se na rukama da sam mršav,kako da se udebljam?..hvala svima i lp :)

sjedis doma i ne radis nista i jedes tako brutalno da neznas tko si.{#}

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
15 godina
protjeran

Ja sam 185cm i 107kg - pravi muškarac među vama,

Kako se udebljati?

Neki kažu da piva deblja, ali to nije istina,

sama piva ne deblja, nego piva pospješuje debljanje kao i svaki

drugi alkohol (osim ako puno rigate, onda nemate sreće).

Dakle savjet, popiti desetak piva ili koliko već podnosite,

ekvivalent rakije ili nečeg ljutog dolazi u obzir - 

ali ne vina jer pospješuje probavu i onda mršavite,

te kad dođete doma pripiti napravite si dobru klopicu oko 3 ujutro.

Dakle, klopanje u tri ujutro -> win!

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
Kako se udebljati?

185 i 74 kg.I meni fali,zato sam krenia u teretanu,malo kile dizem i jedem kao konj.Nema smisla da jedes ako se nece primiti,treniraj pa ce se kile penjat povecavanjem misicne mase.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Pozdrav svima,ovako visok sam 187cm i sa svojom visinom imam 65kg..što je za mene premalo,tj vidi mi se na rukama da sam mršav,kako da se udebljam?..hvala svima i lp :)

Dvije riječi.

Starting Strength i nekoliko tisuća kalorija na dan.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
14 godina
Kako se udebljati?

Hvala Don.To to več prakticiram..Sa ekipom..Pijemo bambus prije i poslije škole..Nije puno(3l fiftač) ali čisto da možemo normalno hodati i pratit nastavu..Što jedem?..Jedem apsolutno sve što mi se sviđa...U školi jedem bogati sendvić..Od pola francuza..20deka salame..I zalijem bambusom ili colom.

14 godina
RaZ0R9111 kaže...

Hvala Don.To to več prakticiram..Sa ekipom..Pijemo bambus prije i poslije škole..Nije puno(3l fiftač) ali čisto da možemo normalno hodati i pratit nastavu..Što jedem?..Jedem apsolutno sve što mi se sviđa...U školi jedem bogati sendvić..Od pola francuza..20deka salame..I zalijem bambusom ili colom.

Pusti Dona,kad dodes na 100 kila a nigdi misica onda ces pitati tu na forumu sta moras raditi da skines koji kilogram.Vjezbaj,rezultati ne dolaze preko noci.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

185cm i 95kg.

Dođi u mene u Dalmatinsku Zagoru na repeticije, posebno krajem 12.mjeseca.

Kad počmu kobasice, pečenice, divenice i pršuti :D

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
14 godina
zoharbizo kaže...

185 i 74 kg.I meni fali,zato sam krenia u teretanu,malo kile dizem i jedem kao konj.Nema smisla da jedes ako se nece primiti,treniraj pa ce se kile penjat povecavanjem misicne mase.

Kolega Hajdukovac..:D..

Ovako..Vidio sam tvoju sliku na bugu..Otprilike takve ruke ja imam samo što se meni vidi mišič..

Ja se sa svojom visinom,težinom dobro osječam ali fali mi snaga..

I čuo sam da kakvo tijelo izgradiš do 18 godine takvo imaš cijeli život..

14 godina
RaZ0R9111 kaže...
zoharbizo kaže...

Kolega Hajdukovac..:D..

Ovako..Vidio sam tvoju sliku na bugu..Otprilike takve ruke ja imam samo što se meni vidi mišič..

Ja se sa svojom visinom,težinom dobro osječam ali fali mi snaga..

I čuo sam da kakvo tijelo izgradiš do 18 godine takvo imaš cijeli život..

Ja imam dosta snage za 74 kile,ali zelim vise kilograma a i snage.Trening i samo trening.Krivo si cua(odnosi se na podebljano).

14 godina
Kako se udebljati?

Imam i ja snage ako treba teret podizati..Ali npr idem s nekim na ruku(svi znamo što je to)..I tip mene dobije samo tako bilo ko..Nemam snage potegnuti..

14 godina
RaZ0R9111 kaže...

Imam i ja snage ako treba teret podizati..Ali npr idem s nekim na ruku(svi znamo što je to)..I tip mene dobije samo tako bilo ko..Nemam snage potegnuti..

Kreni u teretanu,jacaj po malo.Ili upisi neki sport.Jedi ko prase.{#}

14 godina
Kako se udebljati?

Nogometaš sam..Lijevi stoper..

Što ja kao početnik da radim u teratani?..Od svega pomalo ili se koncentrirati na jednu vježbu..Konkretno prvi cilj mi je ojačati ruke pa noge..

16 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Ja imam 195 cm i preko 80 kg , taman koliko bi i trebao .. možda mrvicu manje.

http://soksa.3dhr.net/
14 godina
nixXxa kaže...

Fali ti jos 15 kila.Muski 1xx i xx kila.Zene 1xx i 1xx minus 10 kila.

16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
nixXxa kaže...

Fali ti jos 15 kila.Muski 1xx i xx kila.Zene 1xx i 1xx minus 10 kila.

Onda bi bio oko stotke , ovak je čist ok . Kad sam trenirao savate box onda sam dosta smršavio , nakon što sam se ostavio toga nakupile su se kile.

http://soksa.3dhr.net/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice