Ja isto jedem i tako imam ko i ti visine i tezine nebavim se sportom smao za komp sjedim gotov nekad izadjem napolje prostem sa drugovima,al nece da se udeblja nekad smrsam al da se udebljam nece ni mrdne,u wc idem svako 6-7 dana kontam mozda se udebljam pre i nista ima 2 godine uvece se najedem legnem u krevet ali nece
Wait what, ideš na wc jednom tijedno WTF!?
Idem svako 5-6 dana u wc,kad prodje 5-6 dana odem u wc
Lako je reči jedi, žderi i sl.
Ubio se ko budala sad za blagdane pa dobio šipak
Idem svako 5-6 dana u wc,kad prodje 5-6 dana odem u wc
sinko nije ti dobro.Idi u doktora neka ti malo procisti crijeva!
To je kod mene nemoguća misija. Konstantna kilaža tijekom cijele godine.
ehehe toliko sam i ja imao
Ja: 187cm/102kg..
Gdje god mjerim tezinu, nitko mi ne vjeruje i provjerava vagu. Izgledam, kao da imam oko 70kg i onda mi kazu da su mi kosti teske. A jedem barem 5 puta dnevno, a da dobijem trbuh, nema sanse. Sto je najbolje, vecinom poslije posla (prije rucka) otiđem u megic na dva cheeza i na veliki pommes i onda na rucak, ali opet su rezultati nikakvi.
heelp... imam 17 godina, visok sam 173-175cm i imam samo 57 kg.. volio bih se udebljati barem 5-6 kg u sto kracem roku.. inace jedem, ujutro dorucak, zatim rucak (juha, meso, piletina..), tokom popodneva uvijek neke slatkise (cokolada, smoki... ) ili voce (jabuka, naranca...) te navecer veceram (sendvic ) i ponekad pojedem cokolino... muci me sto kad pojedem osjecam mucninu i podrigavanje,(sumnjam na bakteriju u zeludcu) pa sam se odlucio testirati na to i cekam nalaze.. pijem b vitamin tablete jer mi je rekla doktorica da ce mi oni pomoci tj da cu se udebljati no ne vidim pomaka,... dali je to mozda zbog ove bakterije, tj da mi ona smeta... ?
Moguće je da imaš neku kroničnu crijevnu bolest. Ta bakterija ti je vjerojatno za želudac, ali rađe obavi neke pretrage za crijeva jer takve stvari je bolje otkriti što ranije.
Za udebljat se nije potrebno samo cim vise jest ili jest pa trcat i radit random vjezbe. Potrebne su vjezbe za masu, a to su sve one sa nesto manje ponavljanja, a vise forsiranja max. kilaže bilo u utezima, bilo u benchu itd. Ja nisam nikakve kreatine i pm uzimao. Tako sam radio i dobio 10kg u god dana u tim godinama, 17, 18 god. Isto imam brz metabolizam. U narednih par god sam se najvise debljo kad nisam vjezbo jer mi je ostala navika da vise jedem. Kreatini i te pm ce vas ucinit da izgledate jaci, ali u praksi to vrijedi kako za koga, tj. za pravu snagu je najbitnija vjezba, zatim prehrana, zatim odmor, tj. spavanje i pauze u vjezbi.
Hah, sad sam skuzio da je tema stara par godina i vjerojatno nitko nece procitat, al nvm, mozda pomogne nekome..
kako se udebljati? spavati sa friziderom ;)
kako se udebljati? spavati sa friziderom ;)
zatrudni
Vidim ja da je tome prosječna cijena od 300kn pa na dalje,za jednu kutijicu praha?
ccc
inače koja hrana sadrži najviše proteina.
Jedna zanimljivost ovdje ako kog zanima. radi se o hladetini, i ne ne šalim se