Kako se udebljati?

poruka: 165
|
čitano: 69.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Kako se udebljati?
Bi naravno, više puta dnevno.
Prodajem PS3, 320 GB, garancija, nov, 2 đojstika, GT5 igrica, 2 stalka za đojstike. 1999 kn
13 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

zelim znati kako da se povecam u visini neznam kako molim vas pomognite {#} hvala unapred

15 godina
neaktivan
Re: Kako se udebljati?
Ruse kaže...

zelim znati kako da se povecam u visini neznam kako molim vas pomognite {#} hvala unapred

Mislim da nije moguce povecati se u visinu.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=SnowMan_Cro
15 godina
neaktivan
MR.Boro kaže...

bili uzimanje proteina pomoglo sta?

Smanjila bi ti se KI*A

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=SnowMan_Cro
17 godina
BAD_BOY01 kaže...
MR.Boro kaže...

bili uzimanje proteina pomoglo sta?

Smanjila bi ti se KI*A

Još jedan bug sveznalica koji jedino nezna što je to "protein" po hrvatski?

13 godina
Kako se udebljati?

Pocnite igrati wow..

ja
14 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Ma znam ja kako se udebljat,sam se bojim da nećete pretjerat.

Evo ovako:

Ljudi ko što su oni tipa "želim se udebljat" nemogu previše jest.Nek jedu masno i suhu hranu od koje se baš može udebljat.Nek piju piva ali ne previše {#},nek žderu pizzu svaki dan ak imaju para.Svaki dan će se raširivati što se tiče hrane.Ako se naviknu na to,loše im se piše jer kad dođu do određene mase tad mogu prestat s debljanjem i živit normalno.Eto toliko od mene {#}

Dino
15 godina
Kako se udebljati?

e ovako imam 16 god, 173 cm visine i 63 kg...po nogama kod koljena imam nesto slicno kao strije neznam drukcije to objasnit...imam malo toga i u donjem djelu leđa...po ljetu se to bas i ne vidi jedino pod odredenim kutem ali po zimi to postane crveno kao da krv ude u to i noge mi izgledaju ko mome dedi...ruzno je to vidit po zimi nije nista izboceno nego je samo crveno i primjeti se...mene zanima sta je to? frend kaze da su to strije da to obicno nastaje kod trudnica i kad se debelim ljudima siri koza...a ja nisam trudan a boga mi nisam ni debeo....zanemarite ove crne tockice to je bio objektiv malo prljav na foticu

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 16:40 (domac5).
17 godina
odjavljen
Kako se udebljati?

To su strije, nema kaj drugo, posto si u tim godinama kad se naglo raste nije cudno da su se pojavile.

http://isvijet.com.hr
15 godina
Kako se udebljati?

u prvom razredu srednje sam imao 165 cm i 55kg a pocetkom drugog imao sam 173 cm i 63 kg... sad vjerojatno imam vise al nemam doma vagu... vidit cu u devetom mjesecu ponovo visinu i kilazu

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 12:56 (domac5).
17 godina
Kako se udebljati?
A pa to ti je istezanje od rasta. A nista, probaj one zenske kreme protiv strija, ili Navrati na koji zenski forum o mrsavljenju:)
14 godina
Kako se udebljati?

Pošto sam ovu temu ja otvorio,bio bi red da kažem par riječi :)

Udebljao se jesam.

Ali nez pomoč proteina,creatina i ostalih điđamiđa..

Kuhinja..Jesti 8-9obroka dnevno.

u teretanu idem svaki drugi ili svaki dan.

Po 45 minuta.

I kod dobivanja mišiča najvažniji je san..dobar san =odmoreni mišiči.

Ako ko ima bilo kakva pitanja neka se slobodno javi :)

17 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...
Ruse kaže...

Mislim da nije moguce povecati se u visinu.

Moguće je. To rade modeli u Kini (ženski). Procedura je skupa i vrlo neugodna. Basically doktori ti redovito slome noge i onda namjeste kost da zaraste ali tako da ostave neznatan prostor između u kojem onda nastane nova kost. I tako ponavljaju proceduru dok ne dobiješ koji centimar, milimetar po milimetar. Ne samo da je totalno bolesno IMHO nego dobiješ samo u nogama a ne proporcionalno.

RaZ0R9111 kaže...

Ja jeden 1-2 obroka (obilata) dnevno. Nemam problema ni sa manjkom ni sa viškom kila.

Da jedem 8-9 obroka dnevno ne bi apsolutno ništa drugo radio cili dan nego jeo.

13 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

NUTELLA KRALJU! hahaha

13 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Jedem ja i previše,ali nikako da se udebljam,bavim se aktivno sportom(nogomet...),al jednostavno nikako da se udebljam uvjek sam na približno istoj masi...

Mislim da je problem u (ne)jedenju. Mislim da ne znaš kaj znači "jesti previše"...
Ajde se odi sad natrpaj navečer prije spavanja, pojedi 300grama čokolade, i tak 10 dana....nema teoretske da se ne udebljaš

13 godina
neaktivan
Max_99 kaže...

NUTELLA KRALJU! hahaha

Baš to! Eto, natrpaj se cca 30 min prije spavanja, legni i zaspi... i nema šanse da se ne udebljaš!

16 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

bezveze se trujete sa tim kreatinima i sta ja znam cime sve ne..budete se poceli debljat kasnije poslje 20-25-ete godine. pocet ce vam se svaki sendvic ljepit za kile htjet ce te odma na dijetu poznam mnogo ljudi, bili krzljavci i mrsavi, a kasnije sa godinama dobiju kilažu.

ljudi jednostavno uskladite si bioritam, budite se ranije, nemojte preskakat doručak jer vam je on najbitniji čimbenik u svemu..

14 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Truju se s kreatinima!? rofl 

Vidim da si neinformiran, kreatin i proteini nemaju nikakv štetan utjecaj na zdravu osobu što je potvrđeno stotinama znanstvenih studija...

Bf3 id: Ask_Taylor
14 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Truju se s kreatinima!? rofl 

Vidim da si neinformiran, kreatin i proteini nemaju nikakv štetan utjecaj na zdravu osobu što je potvrđeno stotinama znanstvenih studija...

Ne u tom smislu, nije problem kreatin itd., već je problem što se to skoro pa uopće ne kotrolira.

Bilo je sad nedavno po svim portalima da je u ne znam koliko proizvoda nađeno steroida itd.

No to nije ni najveći problem, fora je u tom što se može naći od teških metala pa do ne znam čega.

Imaš i video materijala o tome koliko hoćeš(ima dobar dokumentarac na yt no ne mogu se sjetiti naziva)...

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
17 godina

Nasli stereoide u tome?To je ko da ja kazem da sam naso koakin u cedeviti,zato te ljepo molim da prestanes gluposti mlatit

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Nasli stereoide u tome?To je ko da ja kazem da sam naso koakin u cedeviti,zato te ljepo molim da prestanes gluposti mlatit

Silly me, koji gluposti mlatim uz ne znam koliko članaka o tome ali shhh bolje je napraviti neku glupu usporedbu bez da imaš ikakve činjenice i reći nekome da gluposti mlati jer se tako dobiva argument...

Bravo sir, bravo!

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 9:35 (Mr.greenx).
15 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Udebljao se jesam.

Po 45 minuta.

HAHA 8-9, ja jedva da mogu jesti 4x na dan, a kamo li jos duplo :D

http://www.speedtest.net/result/1987106167.png
14 godina
Haker_x kaže...
RaZ0R9111 kaže...

Udebljao se jesam.

Po 45 minuta.

HAHA 8-9, ja jedva da mogu jesti 4x na dan, a kamo li jos duplo :D

Ako ti je u interesu udebljat se..

Jest češ ti i 8 obroka dnevno.;)

14 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Kolega njuskalo1983 mi je predložio ovo

http://www.oetker.hr/oetker_hr/html/default/debi-7rkhqd.hr.html

Stvarno mi se čini ok..Pristupačno i jeftino..

Ovo je ok,ali ako voliš banane onda je to bolji i prirodniji izvor kalorija i ugljikohidrata. 100g banane ima 99kcal i 23 ugljikohidrata.

Ja sam sad odlučio da se moram udebljati pod svaku cijenu (inače se ništa ne hvata na mene,mogu jest i špeh svaki dan ali ništa). Sada sam kupio neki Gainer (all in 1),dakle nije samo protein nego i aminkiseline,vitamini,kreatin itd. Već tri tjedna svako jutro pojedem dvije banane i izmješam si 7dcl shakea i onda to cugam na poslu do marende,kada dođem doma onda ručam,odmorim sat-dva,pojedem bananu i bacam se na vježbanje,vježbam svaki drugi dan,dakle dan vježbanja-dan odmora. I za sada sam dobio 2 kile. Osjećam da imam više snage,lakše se budim i lakše odradim dan na poslu. Dakle za sada je sve pozitivno. Danas sam si uplatio teretanu i od ponedeljka krećem. {#}

Sve se može samo je bitna volja i trud. {#} 

www.fotoprizma.com
13 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Ljudi imam 14,5 god 42.8kg i 160cm pre mršav sam kako se udebljati?????

Šta je zdravo jesti ????

13 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

znam da zvuči ludo,al teže se udebljati,nego smršaviti.barem meni.u srednjoj  sam bio mršav i jednostavno se nisam mogao udebljati,a jeo sam svašta{#}imao sam oko 60kg na svojih 180cm.danas,sa 22 imam 185cm i 79.8 kg tj napokon sam zadovoljan sa svojom kilažom.jesti puno kruha,piti puno mlijeka.doručak mi je nezamislv bez hrenovki sa sirom.dakle pakovanje sa 5 hrenovki + 10 šnita kruha = kile{#}

dakle, jedite nezdravo

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 14:09 (hitmanovich).
15 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Možda tebi. Sve zavisi od pojedinca.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
13 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

slažem se{#}

14 godina
Kako se udebljati?

Dečki..

188,80kg :)

Uspio.

Što radim?

Vježba.Barem pola sata na dan.

Hrana kuham sam sebi jer normalno što ja kuham nevalja ostalima.

Čista riža,hajdinska kaša,piletina,tjestenina,pire krumpir,jaja.

Što manje začina,šečera također i soli.

Cilj je unjeti VIŠE kvalitetnih kalorija nego što tjelo može potrošiti.

Od suplemenata sam kroz ljeto pio Weiderov creatin 100kapsula,whey i sad pijem gain fast 3100.

Više manje jeftino a ima dobar učinak naravno ako se vježba.

No niti jedan suplement nemože zamjeniti pravilne obroke..

Zato dečki ko god se hoče udebljati neka što više jede kvalitetne hrane(složeni ugljikohidrati,proteini,punoo ribe).

Pokušao sam ja i sa junk foodom,završilo svakih par dana kod lječnika-nesanica,glavobolje,mučnine,umor itd.

Sami razmislite što je bolje za vas!.

P.S

Pivski kvasac samo napuhuje nedeblja.

13 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Ako imas brz metabolizam i gene za mrsavost ne moze te ni Bog nabildat!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice