Kako se udebljati?

poruka: 165
|
čitano: 69.196
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Kako se udebljati?
RaZ0R9111 kaže...

Nogometaš sam..Lijevi stoper..

Što ja kao početnik da radim u teratani?..Od svega pomalo ili se koncentrirati na jednu vježbu..Konkretno prvi cilj mi je ojačati ruke pa noge..

Meni se čini da ti je najbolje raditi po programima. Pogledaj si malo program za početnike na http://www.scoobysworkshop.com/ .

Imaš i druge stranice, malo samo proguglaj. 

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
Kako se udebljati?

Kolega njuskalo1983 mi je predložio ovo

http://www.oetker.hr/oetker_hr/html/default/debi-7rkhqd.hr.html

Stvarno mi se čini ok..Pristupačno i jeftino..

Steve Jobs..Hvala ti!!...Bez tebe nebi imali ono što sad imamo...
14 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Recite vi meni kako ču ja smršavit jer sam debel ko prase.... Htio bi nekak' smršavit, al kad vidim hranu "POLUDIM"!

real master for every game
14 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Kolega njuskalo1983 mi je predložio ovo

http://www.oetker.hr/oetker_hr/html/default/debi-7rkhqd.hr.html

Stvarno mi se čini ok..Pristupačno i jeftino..

Ti shakeovi su glupost iz više razloga. Dobra prehrana i puno rada je sve što ti treba.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina
Kako se udebljati?

''Kako se udebljati'' jednostavno jedi 10 min prije spavanja i to npr. čvarci i špek s pola kg kruha na 100 si za 3mj :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 10:55 (DodoNJa).
15 godina
protjeran

Samo za info, prije 5-6 godina sam sa istom visinom od 185 imao 64Kg u najboljim

sportskim danima.

Al desilo se šta se desilo, pumpa se razboljela, i prestao sa sportom.

Onda nakon toga šokovi u životu, alkohol, cigarete..

Odlučio sam samo trenirati mozak. Jer um je dovoljno jak da naredi tjelu šta može a što ne.

Ni jedan bilder/sportaš ne može samnom raditi cjeli dan samnom.

Ako treba u komadu 6h cjepat drva, pa da vas vidim sa 10kg kalačem za klade.

Nije bitna mišićna masa koliko mind control, tj. umna spremnost.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
Kako se udebljati?

Cjepam i ja..

Uglavnom...Neki sam recept našao..I sad ovo pijem

5 sirovih jaja

3 žlice šečera

pola litre mlijeka

to sve promučkam i popijem..Toliko je odurno..

Ali ima dosta kalorija itd..Mislim da je to ok?...(nadam se da nebudem salmonelu dobio)..Na proteine neželim ići..

16 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Cjepam i ja..

Uglavnom...Neki sam recept našao..I sad ovo pijem

5 sirovih jaja

3 žlice šečera

pola litre mlijeka

to sve promučkam i popijem..Toliko je odurno..

Ali ima dosta kalorija itd..Mislim da je to ok?...(nadam se da nebudem salmonelu dobio)..Na proteine neželim ići..

zašto?

15 godina
protjeran

Zato kad ih prestaneš piti i trenirati, ispušeš se kao prazan balon, koža visi itd -> Arnold anyone?

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

@Don Kihoty, ja sam isto nakon prestanka treniranja počeo pušit i ne kretat se , možda sam ušao u onu fazu pretreniranja ... treba se pazit toga.

http://soksa.3dhr.net/
14 godina
Don Kihoty kaže...

Zato kad ih prestaneš piti i trenirati, ispušeš se kao prazan balon, koža visi itd -> Arnold anyone?

Arnold nije pio proteine nego je bio na metanu.Zato i izgleda kako izgleda,koristio je steroide.Koristi protein,on ti moze pomoc.Nece ti koza visjeti nakon sto prestanes trenirati.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Ajde da se i ja pridružim ovoj temi pošto mislim da imam premalo kila.  Visok sam 173 cm i imam 60 kg. Probao sam i svakakve proteine i napitke ali ništa se nije dogodilo,jednostavno se ne hvata. Probao sam i u teretanu i nisam ništa izgradio tijelo. Nakon toga sam se počeo baviti sa freeclimbingom i gornji dio tijela sam dosta fino izgradio ali nožice su mi ko štapići. {#}  Ne treniram ništa,tu i tamo idem na neku stijenu se malo ispucati i to je to. Na kraju sam se pomirio na to da sam mršav,tj. da imam noge kao roda i to je to. Jbga,ipak ću rađe biti mršav nego debeo. {#}

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
14 godina
neaktivan

Ne kužim potrebu ljudi da pričaju svakojake gluposti koje su im se učinile pametne a čuli su ih  od klinca iz susjedstvu, ili im je rekla mamina  prijateljica.

Piti proteine jednako je kao i jesti ih, to su pproteini kojih ima u mesu, proteini koji ne 'napuhuju' mišiće nego ih grade. Proteinski dodaci su samo to što im i kaže ime, dodaci prehrani. Vrlo je teško običnim obrocima unijeti dovoljan broj proteina u organizam da bi se postigao maximalan rast. Naglašavam ovo maximalan, jer će se i uz puno proteina iz obične  hrane također izgraditi mišić samo vjerojatno malo sporije i teže. Tu ulaze proteinski dodaci da pomognu da se vježbanje iskoristi do kraja.  

Mogao si isto tako reći da te piletina napuhuje i da će ti se poslije nje mišići 'ispuhati'.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 18:06 (Paaadobranac).
14 godina
Kako se udebljati?

Evo ga..Nešto sam čak uspio postiči! :D..

eto dobio sam 3kg..Kupio Pivski kvasac..i jedem jako jako puno..

Bio sam u teretani u petak..U ponedjeljak idem sljedeći put..:D.

15 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

I ja sam dobio kilo!

Jest da sam ga htio izgubiti...

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
protjeran
Kako se udebljati?

Ne znam kakav je taj  oetkerov shake ali ja sam pio ensure plus shake. 2 komda dnevno uz 3 obroka dnevno naravno i za mjesec dana se dobio oko 8 kila.

S tim da ti ovo nije neki "cudotvorni" shake koji reklamiraju za bildere nego sredstvo koje doktori prepisuju pacijentima koji su zbog bolesti izgubili na tezini, ljudi oboljeli od raka to recimo znaju piti nakon kemoterapija da bi prije vratili tezinu.

14 godina
Kako se udebljati?

Da dignem temu iz mrtvih.

Pijem,jedem ko konj.

kile nejdu.

pijem i pivski kvasac koji me "napuhne" i onda dobijem 2-3kg pa to nestane u par dana.

uglavnom bio sam kod doktora i on kaže da nisam bolestan te da nemam trakavice.

e sad..

Očito da je vrijeme za neki proizvod.

pa što savjetujete?.

http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/povecanje-mase/Super-Mega-Mass-2000.aspx

Ovo mi izgleda uredu.

dakle hoću MASU.

isto tako par ljudi mi je reklo da nek nekupujem gdje piše "anabolic" ili tako nešto.jer to smanjuje ....:)

16 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Da dignem temu iz mrtvih.

Pijem,jedem ko konj.

kile nejdu.

pijem i pivski kvasac koji me "napuhne" i onda dobijem 2-3kg pa to nestane u par dana.

uglavnom bio sam kod doktora i on kaže da nisam bolestan te da nemam trakavice.

e sad..

Očito da je vrijeme za neki proizvod.

pa što savjetujete?.

http://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/povecanje-mase/Super-Mega-Mass-2000.aspx

Ovo mi izgleda uredu.

dakle hoću MASU.

isto tako par ljudi mi je reklo da nek nekupujem gdje piše "anabolic" ili tako nešto.jer to smanjuje ....:)

Vježbaj,jedi puno i kvalitetno.Da bi dobio na masi moraš biti u kaloriskom suficiti (unositi više kcal nego što trošiš).
Obroke podjeli u 5-6-7 tokom dana.Doručak ti mora biti kaloriski najbogatiji obrok.Junk hranu probaj izbaciti.Rafinirane ugljikohidrate zamijeni kvalitetnima.(znaci riza,tjestenina,krumpir).
Obrati pozornost na proteine.(meso i mliječni proizvodi ugl.)

16 godina
protjeran
RaZ0R9111 kaže...

dakle hoću MASU

Zašto ne probaš na klasičan način?

Najedi se za obroke dok ti ne bude muka, jedi dosta Nutella-e i Eurokrema između obroka (tegla ispred monitora i kusaj kašikom) i sl.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Hm, imam 14 godina.

180cm/50kg (jedva)

Ne bavim se ikakvim sportom, oko 10h sjedim za kompom, jedem 4-5 obroka na dan, mnogo "slatkoga".

Nikako da se udebljam.

Mislim da imam nešto što se zove ubrzani metabolizam, što god radio trošim kalorije, ili nešto tako.

Uglavnom, nestane nakon puberteta, nadam se...

Vrijeme je za promjene...
15 godina
neaktivan
BenjamiX kaže...

Hm, imam 14 godina.

180cm/50kg (jedva)

Ne bavim se ikakvim sportom, oko 10h sjedim za kompom, jedem 4-5 obroka na dan, mnogo "slatkoga".

Nikako da se udebljam.

Mislim da imam nešto što se zove ubrzani metabolizam, što god radio trošim kalorije, ili nešto tako.

imaš  jaku kiselinu(možda si ti hibrid aliena ;)

14 godina
neaktivan
alexspalato kaže...

imaš  jaku kiselinu(možda si ti hibrid aliena ;)

Želučanu?
No no, ne moramo uvoditi moju mamu u sve ovo {#}

Vrijeme je za promjene...
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
RaZ0R9111 kaže...

dakle hoću MASU

Zašto ne probaš na klasičan način?

Najedi se za obroke dok ti ne bude muka, jedi dosta Nutella-e i Eurokrema između obroka (tegla ispred monitora i kusaj kašikom) i sl.

Vjerovatno je mislio na mišićnu masu,ne salo.

15 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

Samo jedi stalno i sjedi pred kompjuterom, nemoj nikada nista raditi a pogotovo ne vjezbe nikakve i vidjeces kako se misici sami stvaraju. {#}

14 godina
Kako se udebljati?

Problem je što ja i sjedim stalno za kompom (vidi se po aktivnosti na forumu)

cjelo vrijeme je nešto za jesti predamnom..

Pa eto

molim vas da mi preporućite nešto od "sredstva" za debljanje

jer oćito da tradicionalni način,neradi! :)

17 godina
neaktivan
BenjamiX kaže...

Hm, imam 14 godina.

180cm/50kg (jedva)

Nikako da se udebljam.

Treba vidjeti da li je moguće da zamijenimo probavni trakt u nekoj bolnici. Ja isto kao i ti, samo totalno obratno. Što god radio kile ne idu dolje, već sam posumnjao da nije nešto u zraku ovdje u Slavoniji.

Sažetak prošlih izbora: kopanja ista, a svinje zamijenjene...
16 godina
neaktivan
Kako se udebljati?
Prije mjesec dana sam imao 58 kg i 180 cm, sada imam 60 kg i 180 cm, počeo sam vježbati P90X i nakon tih vježbi imam apetita :) napraviti ću video nakon 90 dana vježbanja. Trenutno je 15 dan.
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
15 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

imam 15 godina i visok sam 195 cm i imam 70 kg, premrsav sam puno jedem i nikako se udebljat, zelio bih se upisat u teretanu da nabijem malo ''mase'' dali je to dobar potez?

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
13 godina
odjavljen
Kako se udebljati?
U teretani neces dobiti masu.
Prodajem PS3, 320 GB, garancija, nov, 2 đojstika, GT5 igrica, 2 stalka za đojstike. 1999 kn
15 godina
neaktivan
Kako se udebljati?

bili uzimanje proteina pomoglo sta?

Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice