Globalno upozorenje !!

poruka: 151
|
čitano: 19.851
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

smak svijeta otkazan zbog losege vremena.

14 godina
neaktivan
Re: Globalno upozorenje !!
snupix kaže...

{#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#} {#}

ivek
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2011 19:51 (IVOX).
15 godina
Smak svita više nije u "điru", to je stari hit TBF-a, sad je glavni "Veseljko".

@autor teme: obavezno preslušati Smak svita, ako želiš shortcut, samo jedna riječ Badel.
Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
Globalno upozorenje !!

Lol globalnog upozorenja...

Sve ove navode se daavno debunkalo, ali nemoš ti,

svaki sat rodi se pet novih mušterija.

evo za početak, najuobičajenije

http://news.nationalgeographic.com/news/2009/11/091106-2012-end-of-world-myths.html

15 godina
neaktivan
snupix kaže...

eh, da, to je bilo u trendu dok je deda camping učestalo zaboravljao terapije {#}

13 godina
neaktivan
hellbastard kaže...
luc1j4 kaže...
hellbastard kaže...

ej ma samo pogledajte cijeli film pa onda komentirajte, molim vas

Evo pogledala sam i mislim da je to laž, jer samo zele zaraditi na bunkerima,jer takvi kao ti vec placaju da se "spase".

I ako ikad bude smak svijeta biti ce zbog ljudi.

a zasto ih onda kopa vlada ?

Nisu sigurni hoce li biti smak svijeta, da ako bude spase svoje guz**e.

15 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

Inaće danas vam je  na drugom programu Hrvatskoga radija,  Andromeda emisija o svemiru koja poćinje  od 20:35  i traje do 22:30 te tako svaki utorak već zadnji 10-15 godina, ja slušam dok se sjetim i stignem, preporućam i vama.

Malo malo zna biti  pitanja o tom Planetu X tzv. Nibiru , isl. pitanja vezanih uz katastrofe.

Gost emisije je  gospodin Ante Radonić , a urednica je Tanja Devčić .

17 godina
luc1j4 kaže...
hellbastard kaže...
luc1j4 kaže...
hellbastard kaže...

Evo pogledala sam i mislim da je to laž, jer samo zele zaraditi na bunkerima,jer takvi kao ti vec placaju da se "spase".

Nisu sigurni hoce li biti smak svijeta, da ako bude spase svoje guz**e.

Kopala je vojska i za bivše juge, ima cijelih podzemnih kompleksa po svim nekadašnjim republikama,

pa sumnjam da su to radili zbog čitanja maja kalendara ili poravnanja po galaktičkoj osi uz strah od solarnih oluja.

To su jednaki dokazi kao "aha susjedi su kupili novi auto, to je dokaz da je smak svijeta blizu."

15 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

Evo pogleda prvi dio i meni se to nekako pari prije neka serija nego dokumentarac. Odglumljeno....?

A najveća stvar koju san vidia i šta mi je sumnjivo je da je to sve "NASA otkrila" i govori javnosti a SAD pokušava sakrit. Pa ko da oni dvoje ne rade zajedno....

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

e sad jos treba postat i david ickov megssesion gdje on uvjerljivo 8 sati govori i "potvrduje" svoja istrazivanja da su ljude u biti zarobili reptili ali mi to ne kuzimo jer ih nevidimo zbog toga jer su nas genetski promjenili.... i koje prorocanstvo babe vande

17 godina
Vapor kaže...

Smakova svijeta je prognozirano onoliko puta koliko je dana na kalendaru. Jednom će pogodit, ako uopće!

Ljudi opčenito misle na Smak Svijeta i na to gledaju ko neko totalno uništenje kaj je krivo skroz ko obično. Za nas je smak svijeta u današnje vrjeme to da ostanemo, bez sve moderne elektronike pa i struje li usluga na jedno određeno malo duže vrjeme ak nas udari ko 1859 bit če gadno itekak nastat če velike izdarije na kubik.{#}{#}

On Solarne Oluje koje sam spomenul, na prošloj stranici predstavljaju veliku opasnost itekak ovo nije SF ne treba izmišljat toplu vodu jel samo preslikat Solarnog Super Močnika iz prošlosti u današnje vrjeme.{#}{#}

http://science.nasa.gov/science-news/science-at-nasa/2003/23oct_superstorm/

"Telegraph systems all over Europe and North America failed, in some cases even shocking telegraph operators. Telegraph pylons threw sparks and telegraph paper spontaneously caught fire. Some telegraph systems appeared to continue to send and receive messages despite having been disconnected from their power supplies."

"In scientific circles where solar flares, magnetic storms and other unique solar events are discussed, the occurrences of September 1-2, 1859, are the star stuff of legend. Even 144 years ago, many of Earth's inhabitants realized something momentous had just occurred. Within hours, telegraph wires in both the United States and Europe spontaneously shorted out, causing numerous fires, while the Northern Lights, solar-induced phenomena more closely associated with regions near Earth's North Pole, were documented as far south as Rome, Havana and Hawaii, with similar effects at the South Pole."

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

Znaš da ti je teorija zavjere sranje kad je čak ni rambox ne podržava...

Y'know Fry, of all the friends I've had, you're the first!
17 godina
Ranko Kukumar kaže...

I kakve veze ima da nas sve smakne? Ionako neradimo nikakvu koristi čovječanstvu.

A čuj radimo večinom gluposti Zemlja se cudom čudi,{#} radi love i moči te zavaravanja javnosti radi nekih petih intresa ko obično uglavnom cirkus na kubik jadno i žalosno.{#}{#}

16 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!
Fak ljudi,faak , bojim se , bote svako malo smak svijeta, vec je ovo postalo strasno kolko izumiremo...
http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
17 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

Ja ipak nekako više vjerujem onoj babi Vangi, zvuči uvjerljivije od ovog.  {#}

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina

veću hrpu gluposti nisam vidjeo dugo

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
17 godina
dj_renny kaže...

Joj nemoj bit tako kritičan, hellbastard će ti nabit thumb down,

i što ćeš onda? Pogledaj još jednom, sigurno nisi skužio iz prve ;)

15 godina
overhaul kaže...
dj_renny kaže...

Joj nemoj bit tako kritičan, hellbastard će ti nabit thumb down,

i što ćeš onda? Pogledaj još jednom, sigurno nisi skužio iz prve ;)

Fu*ks given about TD:NONE.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
17 godina
Globalno upozorenje !!

Ali galaktičko poravnanje? Za*ebano totalno! Pa sjećaš se sigurno kako smo bili nadrapali kad je 1059. 

bilo planetarno poravnanje - svijet se smaknuo! Nije bolje bilo ni 2000-te. Jedva da je ko preživio da priča.

16 godina
odjavljen
Globalno upozorenje !!

Najlakša zarada je ona na naivcima :) 

15 godina
neaktivan
hellbastard kaže...
luc1j4 kaže...
hellbastard kaže...

Jer, ko pod drugim bunker kopa,sam u nj pada

17 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

A meni danas ciganka Ruža gledala u dlan i "pročitala" kako ću živjeti još najmanje 50 godina. Nije spominjala nikakve solarne oluje, poravnanja, bunkere itd. {#}

Teško konju kojeg selo hrani i državi koju suknja brani, jedan, dva, evo ti ga na
14 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

ma sve ja to razumijem ali tu meni nešto smrdi, pogotovu u ovoj krizi

ne može toliko novca nestat, nismo djeca da u to vjerujemo

svi napeti oko nekih bunkera, podzemnih akceleratora kao cern, lova samo nestaje,..

ne moram biti teoretičar zavjere da znam što su masoni! ;najbogatiji i najmočniji ljudi na zemlji. Oni vode svijet u to se ne sumnja

Što oni znaju to nitko ne zna, to je očito. I što god da je veliko je i nama nevjerojatno u nekom slučaju

Sagledajmo to inspektorski:

Ono što masoni znaju želimo znati i mi. Budući da vode svijet, njega možemo gledati kao njihovo dijelo.

Gledajući njihovo dijelo mi zaključujemo da novaca nestaje, još nismo izašli iz krize a slijedi nova. Masovno se iskapaju bunkeri, CERN prži punom parom.

Nešto se tu traži velikoga !

Nekakvi bozoni, poželjni su ali nisu primarni kao putovanje kroz vrijeme. CERN može iskriviti vrijeme i prostor u prsten i stvoriti mini crvotočinu.

Čovjek hoče poslati informaciju u prošlost samom sebi kako bi se na vrijeme zaštitio od 2012.

I to je točno, znanstvenici su potvrdili da cern može biti mini vremeplov,

dovoljan za informaciju

Maja se znale da nešto trese sunčev sustav svake galaktičke godine, moderan čovjek zna da supermasivna daje gravitaciju galaksiji i to potresa naš sustav u galaktičkom prijelazu godine, ali naravno; moderan čovjek ismijava maje

oni nisu morali biti napredni kao mi da bi to shvatili, možda su se slučajno našli u pravom trenutku kad su to mogli najlakše primjetiti

15 godina
hellbastard kaže...

svi napeti oko nekih bunkera, podzemnih akceleratora kao cern, lova samo nestaje,..

ne moram biti teoretičar zavjere da znam što su masoni! ;najbogatiji i najmočniji ljudi na zemlji. Oni vode svijet u to se ne sumnja

Što oni znaju to nitko ne zna, to je očito. I što god da je veliko je i nama nevjerojatno u nekom slučaju

Ono što masoni znaju želimo znati i mi. Budući da vode svijet, njega možemo gledati kao njihovo dijelo.

Gledajući njihovo dijelo mi zaključujemo da novaca nestaje, još nismo izašli iz krize a slijedi nova. Masovno se iskapaju bunkeri, CERN prži punom parom.

Nekakvi bozoni, poželjni su ali nisu primarni kao putovanje kroz vrijeme. CERN može iskriviti vrijeme i prostor u prsten i stvoriti mini crvotočinu.

Čovjek hoče poslati informaciju u prošlost samom sebi kako bi se na vrijeme zaštitio od 2012.

dovoljan za informaciju

Maja se znale da nešto trese sunčev sustav svake galaktičke godine, moderan čovjek zna da supermasivna daje gravitaciju galaksiji i to potresa naš sustav u galaktičkom prijelazu godine, ali naravno; moderan čovjek ismijava maje

oni nisu morali biti napredni kao mi da bi to shvatili, možda su se slučajno našli u pravom trenutku kad su to mogli najlakše primjetiti

1. Za ekonomiju i novce se obrati u ovoj temi, odnosno pročitaj zadnjih par stranica.

2. Cern je organizacija, ne može on ništa napraviti već ljudi u njemu. Uostalom to nije jedini akcelerator čestica na svijetu. Druga stvar je što je to jedan od najvećih ikad.

Boldano - upravo se tim bave teoretičari zavjere. Iako si u jednom djelu relativno točan, naravno da najmoćniji ljudi vode svijet - zbog toga su moćni zar ne?

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
17 godina
neaktivan
hellbastard kaže...

dovoljan za informaciju

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
Globalno upozorenje !!

nemoze nikakva solarna oluja unistiti zemlju, njena magnetna polja su pre jaka, jedino sto donekle moze stvorit problem na zemlji je mjenjanje polova (a taj proces traje neki 100injak godina) i najgore sto se tada moze desit je ledeno doba, al brijem da svi mi imamo bundu, ne?

btw, ak neznas o cemu pricam malo progulga ili youtjbaj zemljino magnetsko polje i marsovo pa ces vidjet o cem pricam, uostalom znam da ima neki dobar video na jutjubu koji ljepo objasnjava da se nemas sta bojat solarne oluje... to je cist normalna pojava u svemru ko oluja na zemlji (i isti je razlog za strah i smak svjeta od obje)

jedini nacin da zemlja nadrlja je da se unisti polje, a tada ti nece pomoci nikakav bunker

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 18:11 (Check).
16 godina
Globalno upozorenje !!

Ma kakvi bunkeri... Kaže Sanader da su zatvori najsigurniji :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
a bokte volio bih da je odma sutra smak svijeta da ne citam vise ovakve gluposti.
Ne mogu se nis sjetit!!!
17 godina
Check kaže...

nemoze nikakva solarna oluja unistiti zemlju, njena magnetna polja su pre jaka, jedino sto donekle moze stvorit problem na zemlji je mjenjanje polova (a taj proces traje neki 100injak godina) i najgore sto se tada moze desit je ledeno doba, al brijem da svi mi imamo bundu, ne?

btw, ak neznas o cemu pricam malo progulga ili youtjbaj zemljino magnetsko polje i marsovo pa ces vidjet o cem pricam, uostalom znam da ima neki dobar video na jutjubu koji ljepo objasnjava da se nemas sta bojat solarne oluje... to je cist normalna pojava u svemru ko oluja na zemlji (i isti je razlog za strah i smak svjeta od obje)

jedini nacin da zemlja nadrlja je da se unisti polje, a tada ti nece pomoci nikakav bunker

Je sigurno u Ledenom Doba je jedino bitno, Bunda s Perjem normalno i to je to a ostalo kao proizvodnja hrane i žitarica koja bi bila praktićki pa nepostoječa na mjestima gdje sad uspijeva kaj je to ništa.{#}{#}

Zaboravil si i činjenicu da mi u Hrvatskoj, u slučaju Ledenog doba više nemamo nikakvog Toplog turizma samo Ledeno more i smrzotina do daske kao u prošlosti i to je to.{#}{#}

14 godina
ti o parama a smak svijeta nam prijeti :)
Ne mogu se nis sjetit!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice