Prodavao sam : Hacker-ri-u, xXx lnf3rno xXx, cice... (sve ok kupci)
Sljedece budem navel u drugoj stranici :)
Prodavao sam : Hacker-ri-u, xXx lnf3rno xXx, cice... (sve ok kupci)
Sljedece budem navel u drugoj stranici :)
evo ja sam korisnici shelby-eleanor, prodao kontroler za kinesku konzolu (zapravo mi je samo postarinu platila), i dobila ga je odmah slijedeci dan, sve navode mogu potvrditi sc-om privatnih poruka
dali tko moze nabaviti novi hardwere, jeftiniji nego u ducanu?
Kao prvo smanji citat (vec si za kartona).
Kao drugo, javno iznošenje poruka je strogo kaznjivo.
Kao treće, bilo kakva NEGATIVNA iskustva neznači da si loš prodavač, vec da imaš u prošlosit negativnih stvari u vezi prodaje, što te autmoatski stavlja na ovu listu.
A da sam ti slao PM, jesam jer jednostavno netrpim bezobrazluk i kao što sam ti rekao, pobrinut cu se da sprječim daljne tvoje varanje, stoga sam i otvorio temu.
jel mi moze netko reci sta je pc man sad uradio... dogovaram s njim prodaju moje lycose pa me zanima tocno sto se desava s njim. njega ne mogu, ocito, kontaktirat kad je popio ban
Dobio je suspenziju zbog iznošenja privatnih poruka.
jel mi moze netko reci sta je pc man sad uradio... dogovaram s njim prodaju moje lycose pa me zanima tocno sto se desava s njim. njega ne mogu, ocito, kontaktirat kad je popio ban
ma vidio sam to... vise me zanimalo oko cega su sad zakacili... jer ocito da nisu izgladili stvari kako jedan i drugi kazu.
Evo ti tema. Primjeti da je editirao svaki post kako nebi izgubio na ugledu.
Također, primjecujemo da otvori novi oglas sumnjivog vlasinštva i odmah ga locka kako nebi ovakvi kao ja prigovarali u štetili ugledu.
LOL!! Nema tipkovnice za njega..
LOL!! Nema tipkovnice za njega..
Nek ti plati unaprjed ili ništa
wtf?! kako se moj post nasao na prvom mjestu a wekijev ciji je bio prvi na zadnjem
Promjenu drogu!
Negativno Iskustvo:PCMan(she** me je ....)
HellRazor
Pozitivno iskustvo:Batista (g9)
Ige (g15)
the economist(Qck heavy)
Archy(GTA 4)
Edit evo opis
dogovorili smo se da mi da mw2 koji ce kupiti od eplati za gta 4 a do tada dok on kupi za par dana kao za sigurnost da cu imat saints row 2 i od tada ima jedno mjesec dana mi je napisao 2 poruke zadnja je glasila da se on nezeli minjati da ce mi vratiti acc i key a ja njemu saints row 2 a to je bilo ima tjedan dana i nije se javio
Edit 4 dodano +1 neg. +3poz.
Hellrazor-pokusaj krade steamova.
Gore pri vrhu stranice si označio da ti se tema posloži od novije prema starijoj umjesto obrnuto.
BTW, sve mi se čini da će ova tema dovesti do sve više prepirki...
Negativno Iskustco:PCMan(she** me je ....)
Pozitivno:Batista
Kad pišeš negativna iskustva opiši što se dogodilo.
wtf?! kako se moj post nasao na prvom mjestu a wekijev ciji je bio prvi na zadnjem
Promjenu drogu!
Ma nek promijeni dilera
evo decki javio mi se danas nakon dugo vremena pcmana mislim da ce vas ovo stvarno zanimat dali smijem kopirat msn chat ovdje da vidite koliko se lika he** za sve ?
Edit:potrajat ce dok izbrisem sve ruzne rijeci
filip says:
alooo
??
?ŁIV?™ says:
NeMogu sada otkljucavm mobove
imam posla
filip says:
ajm
ajme
javi se ***** mu sve
uvik imas posla
mogu te nazvati na mob. nije ni to problem ali bolje pisi ovdje
?ŁIV?™ says:
RADIM ***** LI MU SVE
filip says:
uvik radis nadi 10 min za mene
cekam te preko misec dana
?ŁIV?™ says:
aer sto oces
****** reko sam ti da si ******* onak key
u ****
filip says:
slusaj ja sam tebi odmah rekao da je key jel tako? (lik je nakon pola miseca trazia i kutiju)
nisi se bunio
dogovorili smo
se
za mw2
i nisi ga nabavio
?ŁIV?™ says:
Nije to ja sam ti reko da si ga drzis jer si *******
imo sam virus ti ljepo kazem IMAM VIRUS NEMOGU NA KOMP a ti daj daj daj ko pirana
ae bjez
filip says:
nisam ******* proslo je misec dana
?ŁIV?™ says:
nisi ****** ********
filip says:
kad ces ispunit svoj dio dogovora?
?ŁIV?™ says:
da sam ja tebi za vratom svaki dan ala ala ala sigurno bi ti postao ********
reko sam ti da si drzis key
ae
sada bok
filip says:
kako cu drzat key kad je kod tebe *******
misli malo
nisam mislia da si ****** pa da ces me ******
?ŁIV?™ says:
Key:
Key ****-****-*****-****-****
ev ti ga
filip says:
daj mi acc name i pass
i od maila
?ŁIV?™ says:
*********@hotmail.com,
PW Neznam
filip says:
looool
?ŁIV?™ says:
probaj ga resetirati
FILIP(MOJE RAZMISLJANJE)
****** -*****-*******-********-******** -nasao sam pravi key htio sam provjerit dali **** (da) falio je prvi red
filip says:
slusaj
prominia si mail
na neki svoj
cr*****@net.hr
?ŁIV?™ says:
nisam osto je onaj
ali neznam PW
filip says:
nije prominia si nemoj mislit da sam ****
?ŁIV?™ says:
onaj @live je za GTA jer nemozes mijenjati
filip says:
ali prominiia si secure mail
od maila
?ŁIV?™ says:
ma na cemu
filip says:
kad izgubin pass
?ŁIV?™ says:
filip says:
ide na tvoj
?ŁIV?™ says:
kOJ MOJ
Sta moj
filip says:
cr*****@net.hr
na ovaj
?ŁIV?™ says:
nije to moje *****
nemam ja @net mail imam live i gmail
jedino edimax@net.hr
imam
filip says:
slusaj ja nisam iz 15 stoljecja da mislis da sam ****
ja hocu nazad gta 4
?ŁIV?™ says:
ma sta ma momkak si ti noramalan kazem ti neznam PW PW PW
JBT
KAKO
JA SAM TI DAO KEY
I PODATKE
JBGa pw sam zaboravio
filip says:
nisi mi dao pass!!
to je jako bitno!!
IDalje smo nastavili jos par stranica....ali mislim dalje nije vazno moguce da sam sve pisa da bi imalo vise stranica nego Bug-ov birc...
evo decki javio mi se danas nakon dugo vremena pcmana mislim da ce vas ovo stvarno zanimat dali smijem kopirat msn chat ovdje da vidite koliko se lika he** za sve ?
da .
tko je ovaj liv?
EDIT:sad sam tek vidio da je pcman.
Ja sam za to da on dobije zabranu sudjelovati u oglasima ili da nekako bude označen.
Smrad06, nije uopće kakav se opisuje nadimkom. Prilično mirišljav i čist momak. LOL
Prodavač sam bio ja, fino se dogovorili, našli i obavili trženje. Svaka pohvala.
Tek sam sad vidio ovu temu i vidim da si me pohvalio, ali mislim da bi i ja tebe trebao pohvaliti. 2 Joysticka su bila predmet trgovine. Cijena i više nego povoljna. I još dostava. Znači ljudi navalite jer kod Danny_HR-a se kupuje jeftinije i bolje nego u konjščinskoj i arizoni
evo njegov mail xxhellraz0rxx@hotmail.com
DEBELI MINUS, nikad nemojte s njim imat ikakvog posla, ni kupovat svari ni prodavat njemu.
Lik krade Steam acc-ove, te s njima haxa i onda ih oce prodati. Bog zna sto jos sve ne krade ili nesto.
VELIKO UPOZORENJE SVIMA.
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/razmjena-team-fortress-2-vac-ban/70760.aspx vec ima oglas
ban him 4 ever da se uopce vise nemoze regati
Dobro da sam ga svaki put odbio,nesto mi je tu smrdilo :S
Potencijalni kupac: ja
Prodavac: thejura
Predmet: xbox 360 elite konzola
Dojam: rekavsi mi da je konzola dobro ocuvana i da ima garanciju jos 11 mjeseci,uz mnostvo dodataka kontaktirao sam thejuru.na kraju je ispalo da je konzola kupljena s njuskala i nema racuna.te bih ja trebao se obratit " prvom vlasniku " u vezi garancije.rekao sam mu da mi slika konzolu ,sto do sada nije ucinio i ima 4 dana mi se nije javljao(bio je na bug forumu)
evo njegov mail xxhellraz0rxx@hotmail.com
DEBELI MINUS, nikad nemojte s njim imat ikakvog posla, ni kupovat svari ni prodavat njemu.
Lik krade Steam acc-ove, te s njima haxa i onda ih oce prodati. Bog zna sto jos sve ne krade ili nesto.
VELIKO UPOZORENJE SVIMA.
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/razmjena-team-fortress-2-vac-ban/70760.aspx vec ima oglas
ban him 4 ever da se uopce vise nemoze regati
tocno kao sto sam rekao koji post povise
Predlažem da se u svaki podforum oglasnika stavi jedna sticky tema naziva stup srama ili tako nekog sličnog naziva, pa bi u toj temi (u svakom podforumu identična tema sa prvom porukom) u prvoj poruci bili svi koji ne trguju pošteno ili pokušavaju napraviti razne malverzacije, sa linkovima na njihov profil te linkovima na poruku u kojoj se objašnjava to što su napravili. Hm... možda ovome nije mjesto ovdje, ali tu se uglavnom o ovome raspravlja
tj. odmah lockana.
tko je ovaj liv?
EDIT:sad sam tek vidio da je pcman.
Ja sam za to da on dobije zabranu sudjelovati u oglasima ili da nekako bude označen.
Mozda zutom zvijezdom sestokrakom?
Ja sam prodao do sada samo G9 miš, više niti ne znam kome. Sada prodajem Roccat Kona, i nikada si ne bih dopustio da zbog par stotina kuna ispadanem gay, uvijek kažem kupcu da ako nije zadovoljan da vrati proizvod a ja vratim pare. Nema šanse da dozvolim da me pljuju zbog 50 eura.