Dobra i loša iskustva iz Bugovog oglasnika zaključana tema

poruka: 303
|
čitano: 91.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Dobra i loša iskustva iz Bugovog oglasnika
the economist kaže...

Ja sam prodao do sada samo G9 miš, više niti ne znam kome. Sada prodajem Roccat Kona, i nikada si ne bih dopustio da zbog par stotina kuna ispadanem gay, uvijek kažem kupcu da ako nije zadovoljan da vrati proizvod a ja vratim pare. Nema šanse da dozvolim da me pljuju zbog 50 eura.

I taj lik ti vrati njegov G9 kojeg je imao oštećenog, pa se slikaj.

To se meni desilo ali ne na bug forumu.

16 godina
neaktivan
Gradonačelnik kaže...
the economist kaže...

Ja sam prodao do sada samo G9 miš, više niti ne znam kome. Sada prodajem Roccat Kona, i nikada si ne bih dopustio da zbog par stotina kuna ispadanem gay, uvijek kažem kupcu da ako nije zadovoljan da vrati proizvod a ja vratim pare. Nema šanse da dozvolim da me pljuju zbog 50 eura.

I taj lik ti vrati njegov G9 kojeg je imao oštećenog, pa se slikaj.

To se meni desilo ali ne na bug forumu.

Da, ali ako ja prepoznam da to nije moj miš onda sjednem u auto i lijepo do njega doma, pa mu taj miš zaguram tamo gdje čovjek misli da ne stane, ali na kraju se ipak ispostavi da stane.

16 godina
neaktivan
Dobra i loša iskustva iz Bugovog oglasnika

dobro iskustvo definitivno Shaka111

Prodao mi G9x i kasnije se zamijenio za G700, sve uredno zapakirano, bez ikakvih problema Cool

15 godina
protjeran
the economist kaže...

Da, ali ako ja prepoznam da to nije moj miš onda sjednem u auto i lijepo do njega doma, pa mu taj miš zaguram tamo gdje čovjek misli da ne stane, ali na kraju se ipak ispostavi da stane.

To sam i ja napravio, visok sam 190, 105 kg utreniran, čujem po glasu na mobu priča tip ko neka pi*čkica, ali kad sam došao u Davor kod tog tipa, a ono Mirko Filipović.

Namigiva

16 godina
odjavljen

ja sam sebe preporucam jer ovakve ponude ko sto ja imam nema nitko... jest da sam malo zaboravan ali to je ipak zanemarivo s obzirom na cijene koje nudim. a i stanje stvari koje prodajem

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
odjavljen

Večeras cu updateati listu (nisam mogao prije jer je jedan moderator ustao na ljevu nogu pa bezveze zašio karton).

Updateano.

Operation Flashpoint
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.10.2010 19:48 (Weky).
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Večeras cu updateati listu (nisam mogao prije jer je jedan moderator ustao na ljevu nogu pa bezveze zašio karton).

Welcome back , kolega :)

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
16 godina
neaktivan

Weky legendo, ne daj se...

16 godina
neaktivan

Wellcome back from me 2 :)

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
15 godina
odjavljen

Dečki dobit ćemo kartone zbog offtopica :)

Hvala na podršciSmijeh

Operation Flashpoint
16 godina
neaktivan

evo da se odma uvatis posla :) sad ces morat jos jedan edit

vedran2-dinovo pozitivac poslao sve je stiglo nakon 2 dana do sada nikad nisam vidio bolje zapakirano i sve svaka cast! Ne da tipkovnice nije ogrebana nego niti kutija nije ogrebana

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
16 godina
neaktivan

Ovako, želio bih i ja imati dobre utiske na forumu, pa, da mi Sarajlije (ili neko blizu Sarajeva) samo stavi Thumb-Up ovdje pa da znam s kim ja tu mogu trgovati Osmijeh

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
16 godina

evo samo bih htio pohvaliti korisnika Horvativ, jer se upravo dogovaramo oko prodaje ram-a, i izasao mi je covjek u susret maksimalno

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
odjavljen

null - Dečko, nebudi pogrda. OK, nisi me prevario jer ti nisam uplatio, ali si mogao reći na koji način nabavljaš igru. Mogao sam i ja preko eplati nabaviti. Drugi puta barem javi na koji način nabavljaš igru. Ovako sam ostao bez L4D2, jer akcija traje danas do 4 popodne, a ja nemam prebijene na računu jer sam sve skinuo i kupujem PS3 uskoro.

Naravno, čuo sam za tvoje prevarantske epizode. Mjenjao si BC2 Key za COD4 Key, i zamjena je dobro prošla i onda si prijavio da ti je netko ukrao BC2 Key i tako si jednim udarcem dvije muhe dobio. I BC2 i COD4 Key. Nemoj raditi takve stvar jer ce te netko (nemislim na sebe) doći do kuće i tražititi roditelje pa mi moglo biti ozbiljnije.

Sad mi je najgore što sam ja ostao bez igre.

Operation Flashpoint
17 godina
neaktivan
Pa još stigne uzeti, ne?
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Pa još stigne uzeti, ne?

Nemam kada. S računa sam sve skinuo jer planiram ubrzo PS3 kupiti (i GT5 odmah).   A do banke iskreno nemam kada ici da bezveze uplacujem toliko male novce da dignem igru, a u minus mi nedaju.

Meh, tolko sam isfrustriran da mi se više neda pomišljati na tu igru. Ljepo se dogovorimo i zelim da mu uplatim na račun, jutro mi šalje poruku kako ustavi on nabavlja preko eplati i kako čovjek (normalno) hoce 20kn za svoj dio usluge i kako ništa od igre. Zašto mi nisi rekao da tako nabavljaš igru? Pa mogao sam i ja tako nabaviti igru! Još se mislim da čovjeku ljepo zaokruzim ajd na 50kn da mu se oduzim za uslugu i za kave mu dam, a on ovako.

Ma nije to razlog zašto sam ga stavio na listu. Razlog je BC2-COD4 Key.

Operation Flashpoint
17 godina
Weky kaže...
Danny_HR kaže...
Pa još stigne uzeti, ne?

Nemam kada. S računa sam sve skinuo jer planiram ubrzo PS3 kupiti (i GT5 odmah).   A do banke iskreno nemam kada ici da bezveze uplacujem toliko male novce da dignem igru, a u minus mi nedaju.

Meh, tolko sam isfrustriran da mi se više neda pomišljati na tu igru. Ljepo se dogovorimo i zelim da mu uplatim na račun, jutro mi šalje poruku kako ustavi on nabavlja preko eplati i kako čovjek (normalno) hoce 20kn za svoj dio usluge i kako ništa od igre. Zašto mi nisi rekao da tako nabavljaš igru? Pa mogao sam i ja tako nabaviti igru! Još se mislim da čovjeku ljepo zaokruzim ajd na 50kn da mu se oduzim za uslugu i za kave mu dam, a on ovako.

Ma nije to razlog zašto sam ga stavio na listu. Razlog je BC2-COD4 Key.

Drugi put se javi meni pa cu ti je ja uzet direkt bez provizije...

I'm going woo woo
15 godina
odjavljen

Ajde uzmi.

Napravi novi account, i na njemu kupi L4D2. I daj broj racuna i ja ti uplatim kad budem u prolazu banke, a to je danas ili u najgorem mogucem slucaju danas.

Garantujem ti da te necu prevarit kao ovaj lik.

Operation Flashpoint
17 godina
neaktivan
Ne treba novi account pošalje ti gift na tvoj.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
odjavljen

Čuo sam se sa čovjekom preko mobitelja, i poslao mi je gift ;)

E ovo ja zovem poštenim i odgovornim prodavačem. Još je do mene da uplatim na račun, a tu nece smjeti biti problema.

Hvala tahnkir! Tople preporuke svima.

Operation Flashpoint
17 godina
Weky kaže...

Čuo sam se sa čovjekom preko mobitelja, i poslao mi je gift ;)

E ovo ja zovem poštenim i odgovornim prodavačem. Još je do mene da uplatim na račun, a tu nece smjeti biti problema.

Hvala tahnkir! Tople preporuke svima.

Krivo... ja nisam prodavac, ali ako nekom treba nesto kupit preko neta zasto ne... 

I'm going woo woo
16 godina
neaktivan

I meni je nabavio mnogo Hvala!

17 godina

Ajd poskidajte to da veceras mozemo bacit :)

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Ajd poskidajte to da veceras mozemo bacit :)

Weky,sorry zbog nejavljanja,tek sam se sjeo za komp,a ekipo s bug foruma,dodajte me na steamu  predator255

pa da nabacimo koji L4D ili nest drugo,enjoy =)

eplati.com
15 godina
odjavljen
eplati.com kaže...

Weky,sorry zbog nejavljanja,tek sam se sjeo za komp,a ekipo s bug foruma,dodajte me na steamu  predator255

pa da nabacimo koji L4D ili nest drugo,enjoy =)

Ma sorry ti što sam te zaspamao.

Operation Flashpoint
16 godina
neaktivan

Mislim da je apsolutno nepotrebno stavljati usera "eplati" na listu jer on ima vlastiti firmu s istim imenom pa to bi bilo kao da ja reklamiram Links u ovoj temi.

Isto tako, nepotrebno je preporučati kupca, već samo prodavača.

15 godina
odjavljen
franky kaže...

Mislim da je apsolutno nepotrebno stavljati usera "eplati" na listu jer on ima vlastiti firmu s istim imenom pa to bi bilo kao da ja reklamiram Links u ovoj temi.

A ja mislim da su ovo iskustva sa BUG-ovog foruma, a na BUG Forumu postoji forumaš po imeni eplati.com.

Zašto ne navesti ako je kupac pouzdan?

Za kupca se slažem...

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan

Htio bih pohvaliti Danny_HRa.

Stavio je na prodaju 2 kontrolera za ps2 i prikljucak za komp za dobru cijenu. Ja sam inace iz Splita, pa sam se dogovorio s njim da to preda mom prijatelju u Zagrebu.

Zato ovo pisem s malim zakasnjenjem. Potrudio se to ostavi mom frendu u odgovarajuce vrijeme, a dogovor s njim je bio prilicno brz.

Inace "roba" je dobra, sad sam je prikljucio i sve radi. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 1:53 (Nygma).
16 godina
neaktivan
Weky kaže...
franky kaže...

A ja mislim da su ovo iskustva sa BUG-ovog foruma, a na BUG Forumu postoji forumaš po imeni eplati.com.

Zašto ne navesti ako je kupac pouzdan?

Za kupca se slažem...

Kupac pouzdan? Što to znači? Da dođe na mjesto u pravo vrijeme i da opere zube prije toga? 

eplati.com prezentira svoju firmu, tako da je preporuka za njega potpuno bespotrebna. I na ovom forumu imas brdo predstavnika raznih firmi s kojim sam trgovao, znaci svaki put bi im trebao dati preporuku po tebi jer oni imaju predstavnika na ovom forumu?

15 godina
odjavljen

Da, trebao bi svaki put.

Don Kihoty radi isto kao serviser i prodaje komponente, pa ga kupci svejedno navode kao pouzdanog kupca?

Tko je rekao da je protis, links pouzdan? Imaju i oni svojih crnih trenutaka i prevara. I da, ovdje je mjesto i vrijeme za raspravu o takvim slučajevima među forumašima, a ti ljudi su isto forumaši.

I moderatori su forumaši kao i ja i ti. Oni što rade u privatnom zivotu nas nezanima.

BTW, od viška glava ne boli.

Ako ti se tema nesvida, ti napravi svoju po svojim pravilima pa tamo vodi tko se smije navoditi tko nesmije.

Operation Flashpoint
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 19:02 (Weky).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice