PayPal pitanje

poruka: 5
|
čitano: 2.191
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
PayPal pitanje
pitanje

Pozdrav!
Uglavnom imam paypal račun i na kartici koju sam registrirao kod PayPal accounta nekih 10eura.
E sad, kad idem na svoj paypal account docek me ovo :
http://img146.imageshack.us/my.php?image=ttdi2.jpg

Pitanje je, zašto su sve 0 kad imam love na kartici(10 eura), i jeli to jednostavno tako ili bi trebao vidjeti koliko imam na kartici?

Eto, hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PayPal pitanje

mislim da ti to pokazuje kolko novca mozes podici s paypala. za hrvatsku jos nisu stavili da mozes primati novce, samo mozes placati.

meni isto stalno pise 0 ali bez problema narucujem stvari i dok idem gledati stanje na kartici vidim da mi je stanje manje za iznos koji sam platio.

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: PayPal pitanje
ReiKo kaže...

Pozdrav!
Uglavnom imam paypal račun i na kartici koju sam registrirao kod PayPal accounta nekih 10eura.
E sad, kad idem na svoj paypal account docek me ovo :
http://img146.imageshack.us/my.php?image=ttdi2.jpg

Pitanje je, zašto su sve 0 kad imam love na kartici(10 eura), i jeli to jednostavno tako ili bi trebao vidjeti koliko imam na kartici?

Eto, hvala.

Ako si registirao karticu i ako je sve proslo OK (dobio onaj njihov broj na ispisu ili pogledao preko e-bankinga i sve to obavio), ovo je normalno. Kad kupis nesto preko PayPala on samo sve dalje pogurne prema tvojoj kreditnoj. Radi k'o zmaj i puno bolje nego da ostavljas broj kreditne po raznoraznim webovima.
Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan
PayPal pitanje
autorov komentar

Pozdrav ! Evo još jedno pitanje ,vezano ovaj put uz ebay ali da ne otvaram bzvz novi topic :

Upravo mislim naručiti jedan artikl iz Amerike, njegova je cjena 3 dolara, a poštarina (shipping 8 dolara). E sad me zanima, ja to placam preko paypala, i to je sve skupa ugrubo oko 12 dolara. Kad to meni dođe u Hrvatsku, hocu li ja nesto morati dodatno placati iako sam platio i shipping putem paypala(tih 8 dollara). Kako tece ta cjela procedura? btw. artikal nece imati vise od 400g.

hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: PayPal pitanje
ReiKo kaže...

Pozdrav ! Evo još jedno pitanje ,vezano ovaj put uz ebay ali da ne otvaram bzvz novi topic :

Upravo mislim naručiti jedan artikl iz Amerike, njegova je cjena 3 dolara, a poštarina (shipping 8 dolara). E sad me zanima, ja to placam preko paypala, i to je sve skupa ugrubo oko 12 dolara. Kad to meni dođe u Hrvatsku, hocu li ja nesto morati dodatno placati iako sam platio i shipping putem paypala(tih 8 dollara). Kako tece ta cjela procedura? btw. artikal nece imati vise od 400g.

hvala!

Sve odmah platis preko PayPala - on ti i odmah ispise po kojem ce se to tecaju naplatiti, ispise vrijednost u kunama, sve ide fino, brzo i informativno.
Sto se tice bilo kakvog dodatnog placanja kod nas, netko ti samo moze stisnuti carinu, no kod malih stvari se to ne dogadja (meni nikad nisu nista carinili - doduse, svi su paketi bili maksimalno 50-ak dolara).

Nego, bas neki dan mi je Amer od kojeg sam narucivao vrazio dolar i pol :) jer se preracunao u shippingu za Hrvatsku. Na ebayju gledaj samo da kupujes od pouzdanih kupaca, tj. onih s dosta zvjezdica i dobrih komentara. Da pokucam o drvo, meni je dosad sve stiglo u najboljem redu.
Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice