Definitivno najbolja stvar za dopisivanje preko moba.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako ga svi imaju ne znaci da je najbolji :D
Ako ces gledat po funkcionalnosti i opcijama koje nudi BBM je bolji od whatsappa.
Al posto ga nitko od mojih frendova nece koristit i ja sam osudjen na whatsapp :D
Ako ga svi imaju ne znaci da je najbolji :D
Ako ces gledat po funkcionalnosti i opcijama koje nudi BBM je bolji od whatsappa.
Al posto ga nitko od mojih frendova nece koristit i ja sam osudjen na whatsapp :D
Evo ja ni neznam šta je bbm. Meni whatsapp dovoljan. Brz, jednostavan i NEMA reklame.
WhatsApp - mnogi ga vole za brzu razmjenu poruka
Viber - sve vise ljudi ga izbjegava, nemam pojma cemu, posluzi za free razgovore sa ljudima izvan HR (oboje na WiFi-u)
BBM - probao, obrisao... Malo korisnika kod mojih frendova (samo 1 uz mene) tako da je to neisplativo
FB Messenger - posluzi svrsi kao i WhatsApp
Po meni, nema neke velike razlike između Vibera i WhatsApp-a, sve su to samo sitnice. Recimo, gledam baš sad na mobitel i skoro svaka osoba koja ima Viber, ima i WhatsApp. A za one koje ne koriste ovakve razgovore, imam besplatne minute u tarifnom paketu i to je to.
Po meni, nema neke velike razlike između Vibera i WhatsApp-a, sve su to samo sitnice. Recimo, gledam baš sad na mobitel i skoro svaka osoba koja ima Viber, ima i WhatsApp. A za one koje ne koriste ovakve razgovore, imam besplatne minute u tarifnom paketu i to je to.
Viber izbjegavaju jer je prenapadan. Od SMSova i Vibera u nekoj kombinaciji koju on sam kombinira kako je tko online, do još nekih sitnica. Ne kažem da su loše, samo prenapadne većini korisnika. Whatsupp je iznimno jednostavan i dosta pouzdan.
Jedino bi volio da mogu slike malo veće rezolucije poslat po želji..
na mom uređaju (htc8x) je viber jako bugovit i cesto crasha, a s whats-om nikad problema nisam imao, whatsapp FTW :D